Abel Ferreira (Coach)

Αποστολέας Θέμα: Abel Ferreira (Coach)  (Αναγνώστηκε 30011 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Abel Ferreira (Coach)
« Απάντηση #410 στις: Ιουνίου 26, 2020, 10:42:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Νικολα κατανοητο, απλα υπαρχει η παραμετρος οτι ηρθε σε αγνωστο πρωταθλημα, πολυ βιαστικα χωρις να του δοθει χρονος παρα μονο να περασει στους ομιλους.
Απο κει και περα, πιστευω οτι οταν εισαι συνεχως υπο πιεση και χωρις λυσεις, θα κανεις λαθη στο κοουτσαρισμα, στις επιλογες και σε πολλα ακομα.
Ο οποιοσδηποτε θα εκανε.
Σιγουρα εχει ελλατωματα, δεν το συζηταμε αλλα σιγουρα και καποιοι παικτες κομβικοι δεν θελουν να παιξουν για παρτη του.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #411 στις: Ιουνίου 27, 2020, 10:17:55 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Σύμφωνα, λοιπόν, με τη «Live Sport», η συμφωνία προβλέπει πως αν ο ΠΑΟΚ προχωρήσει σε λύση συνεργασίας με τον Φερέιρα θα πρέπει να του καταβάλει 1,5 εκατ. ευρώ αποζημίωση, παράλληλα όμως ο ίδιος θα πρέπει να μείνει για δύο χρόνια μακριά από τους πάγκους.

Σε αυτή την περίπτωση, και εφόσον η θέση του Πορτογάλου στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ παραμείνει επισφαλής και μετά το τέλος της σεζόν, δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να έρθουν σε συμφωνία για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

"Ρεπορτάζ" με το ...."δεν αποκλείεται"  facepalm
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #412 στις: Ιουνίου 28, 2020, 02:37:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Δηλαδη θα εκβιασει με λιγα λογια ο ΠΑΟΚ οπως μας λεει ο ΑΡΔ.
Παντως περιμενω "νεο γυρο" σημερα σε περιπτωση μη νικης.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #413 στις: Ιουνίου 28, 2020, 09:40:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ε ρε γέλια.... :))

«Όλοι πρέπει να τρέχουν για τον ΠΑΟΚ, όποιος δεν μπορεί δεν θα είναι μαζί μας»

«Αρκεί μόνο και μόνο να δούμε την φανέλα που φοράμε για να δούμε ότι όλοι πρέπει να τρέχουν και να παίζουν για αυτή την ομάδα. Όποιος δεν μπορεί να τρέχει δεν μπορεί να είναι μαζί μας. Για εμένα αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο. Περίμενα αυτό ακριβώς το οποίο είδα. Είδα ότι σήμερα το γκολ του Βαρέλα μπήκε, θα μπορούσε να μπει και την Τετάρτη και να μιλάμε διαφορετικά τώρα. Για εμένα δεν είναι έκπληξη αυτό που είδα σήμερα, ξέρω πολύ καλά ότι οι ποδοσφαιριστές μου είναι ικανοί να βγάλουν αυτό το πλάνο αγώνα. Αυτό είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε και πρέπει να τον ακολουθήσουμε μέχρι το τέλος.

Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Το να έχεις καλή ψυχολογία είναι το να ξέρεις τι θέλεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εδώ και έξι μήνες δεν βλέπω την οικογένεια μου, γιατί είμαι εδώ για να νικήσω. Είμαι εδώ για να πάρω τίτλους και οι ποδοσφαιριστές που θέλουν να ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο θα είναι μαζί μου μέχρι το τέλος, γιατί αν κάποιος δεν θέλει να ακολουθήσει δεν μπορεί να είναι μαζί μας.

Από την άλλη αυτό που θέλω να πω είναι ότι παρά το ότι διανύουμε μια σεζόν με πάρα πολλά προβλήματα. Πρώτη φορά στην καριέρα μου αντιμετωπίζω τόσες δυσκολίες και θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί σήμερα έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά τον Μίσιτς, μιλάμε για έναν μαχητή και το λέω γιατί χρειάστηκε να περιμένει έξι μήνες για να πάρει την ευκαιρία του και καθαρά από δική του δουλειά άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία και αποτέλεσε ένα βασικό γρανάζι της ομάδας μας. Θα ήθελα να του αφιερώσω τη νίκη και θα ήθελα να του πω ότι τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες να γυρίσει και θα γίνει πολύ σύντομα αυτό. Όταν του έστειλα μήνυμα για τα γενέθλιά του, μου έδωσε ένα μήνυμα για όλη την ομάδα, ότι σήμερα είναι η ημέρα για να κερδίσουμε».

« Απάντηση #414 στις: Ιουνίου 28, 2020, 10:38:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Μηπως τους ειπαν οτι ο Φερειρα θα συνεχισει και του χρονου και αποφασισε να καθαρισει τα αποδυτηρια? ::)

« Απάντηση #415 στις: Ιουνίου 28, 2020, 11:19:53 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ποσο στην γωνια περιμεναν καποια μ@νια σημερα να χασει?
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #416 στις: Ιουνίου 28, 2020, 11:40:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

« Απάντηση #417 στις: Ιουνίου 29, 2020, 07:27:16 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
You are not allowed to view links. Register or Login
Ποσο στην γωνια περιμεναν καποια μ@νια σημερα να χασει?
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ.

Γιατί εκπλήσσεσαι?
Εδώ τον έκραξαν χθες επειδή δεν έκανε αλλαγές στο ημίχρονο..!!
Δεν έχει σωτηρία με τους βλάκες.

« Απάντηση #418 στις: Ιουνίου 29, 2020, 10:32:35 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Δεν υπαρχει λυτρωση...Τον κραζουν γιατι εβαλε τον Τζολη , τον κραζουν γιατι εβγαλε τον Τζολη....Τον κραζουν γιατι δεν επαιζε ο Στοχ αλλα καποιος πρεπει να τους πει οτι εκει ειχε θεση βασικου ο Βιερινια....Του χρονου ο Γκαρσια θα πεταξει εξω τον Βιερινια και θα βαζει βασικο το Στοχ και ολοι θα ειναι ευτυχισμενοι.... :)) :)) :))

Παιζει ο Σβιντεσρσκι και τον κραζουν γιατι δεν βαζει τον Ακπομ....Εχθες παιζει βασικος ο Σβιντερσκι , και τον κραζουν γιατι τον ειχε ξεχασει στον παγκο...Βαζει τον Εσιτι γιατι δεν ειχε αλλαη επιλογη τον κραζουν ....Βαζει εχθες τον Εσιτι ο οποιος στα τελευταια ματς παρουσιαζεται αποτελεσματικος και τον κραζουν γιατι τοσο καιρο δεν τον χρησιμοποιουσε...

Και φυσικα αυτο που ειπε ο Βαρελα αλλα και ο Φερειρα ισχυει....Η ιδια κεφαλια πηγε στα χερια του Σα στο τηγανι και η ιδια κεφαλια πηγε στα διχτυα εχθες αποδεικνυοντας την ισχυ του δογματος "δοκαρι και εξω = φυγε , δοκαρι και μεσα =θεος....

Υ.Γ. Οποιος ειδε εχθες το ΟΡΕΝ και ακουσε τον Παπαθεοδωρου , θα καταλαβε γιατι πηρε το πρωταθλημα ο γαυρος...Τι ειπε ? Αυτο που γραφουμε εδω τοσο καιρο...Ο χοντρος κρατησε τον Μαρτινς (παρα τις φαπες ), πεταξε εξω τον Φορτουνη, πεταξε εξω τον Χασαν , κλειδωσε το κεντρο του με 3 χαφ και εδωσε την δυνατοτητα στον Τσιμικα να αναδειχθει και 2 ποδοσφαιρικα ανεκδοτα οπως ο Βαλμπουενα και ο Ελ Αραμπι να παιξουν αυτο που ξερουν....
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #419 στις: Ιουνίου 29, 2020, 11:32:16 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Παράθεση
αποδεικνυοντας την ισχυ του δογματος "δοκαρι και εξω = φυγε , δοκαρι και μεσα =θεος....

Αυτο ειδικα ισχυει πολλα χρονια στον ΠΑΟΚ, και το εχουμε καταλαβει ολοι εδω μεσα.