88. Zivko Zivkovic

Αποστολέας Θέμα: 88. Zivko Zivkovic  (Αναγνώστηκε 6012 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 88. Zivko Zinkovic
« Απάντηση #30 στις: Μαρτίου 25, 2020, 12:10:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Οτι και να κανουν σπιτια τους, προπονησεις κανονικες δεν ειναι εννοειται.
Ποσο ακομα θα αντεξουν ετσι?
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #31 στις: Μαρτίου 26, 2020, 08:42:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Αντε καμια 15 μερες ακομα Τζιμ.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #32 στις: Απριλίου 02, 2020, 10:15:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε για το ποιος είναι ο πιο ταλαντούχος Έλληνας παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν απόλυτος: «Ξεκάθαρα ο Μιχαηλίδης! Είναι ο νέος Νέστα!».

Ο Ζίβκο ρωτήθηκε για τους οπαδούς του Δικεφάλου: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι στην καρδιά μου! Για μένα είναι σαν αδέρφια μεγάλωσα με το ασπρόμαυρο χρώμα από μικρός!», ενώ είπε πως όταν τελειώσει το ποδόσφαιρο θα βρεθεί στη Θύρα 4 για να τραγουδήσει το «ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα».

Δεν θέλησε να διαλέξει ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παρτιζάν: «Πρέπει να διαλέξω; Είναι το ίδιο για μένα...».

Ρωτήθηκε για το ποιος είναι καλύτερος προπονητής, ο Φερέιρα ή ο Λουτσέσκου και απάντησε: «Και οι δύο είναι πολύ καλοί προπονητές!».

Ξεκαθάρισε πως δεν θα πήγαινε ποτέ στον Ολυμπιακό: «Όχι βέβαια! Ποτέ δεν θα έπαιζα σε αυτή την ομάδα! Όσοι με γνωρίζουν, το ξέρουν καλά».

Τέλος, μίλησε για τη διαχείριση που κάνει πριν από έναν αγώνα: «Δεν νιώθω πίεση πριν από τα παιχνίδια. Βγαίνω έξω και κάνω τη δουλειά μου. Σαφώς υπάρχει αδρεναλίνη αλλά σκέφτομαι τι πρέπει να κάνω...».

Αρκεί ο Μιχαηλίδης να στηριχθεί....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #33 στις: Απριλίου 14, 2020, 02:14:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 31, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

« Απάντηση #34 στις: Ιουνίου 04, 2020, 02:39:23 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Με νίκη επί του Ολυμπιακού, μειώνουμε στους τέσσερις»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Όταν ήρθε η προσφορά από τον ΠΑΟΚ ο ατζέντης μου με ρώτησε αν ήθελα να υπογράψω το συμβόλαιο και εγώ το δέχθηκα με ενθουσιασμό. Ήρθα σε έναν, από κάθε άποψη, υπέροχο σύλλογο και το απολαμβάνω από την πρώτη ημέρα. Δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ και η Παρτιζάν είναι δυο αδελφοποιημένες ομάδες, στην πράξη ένιωθα σαν να επέστρεφα στην Παρτιζάν. Με υποδέχθηκαν καλά και όλα πήγαν όπως έπρεπε».

Για την Ξάνθη: «Πέρασα τρία όμορφα χρόνια στην Ξάνθη, μάλιστα δεν έλειψα από κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Η ομάδα κατέγραφε καλά αποτελέσματα. Στην αρχή προπονητής μας ήταν ο Ράζβαν Λουτσέσκου, στον οποίο χρωστάω πάρα πολλά για την καριέρα μου, και στη συνέχεια ο Μίλαν Ράσταβατς».

Για τον Αμπέλ Φερέιρα: «Ο Λουτσέσκου πήγε αργότερα στον ΠΑΟΚ αλλά φέτος, λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας αποχώρησε και αντικαταστάθηκε από τον Αμπέλ Φερέιρα. Μας πήρε λίγο χρόνο να προσαρμοστούμε στο στυλ του . Προσπαθεί να παίξει κυριαρχικό και επιθετικό ποδόσφαιρο, όπως μας ταιριάζει. Επίσης έχω καλή σχέση μαζί του».

Για την φετινή σεζόν και την έναρξη των playoffs: «Ο αποκλεισμός από τον Άγιαξ στα προκριματικά του Champions League μας άφησε πληγές, οπότε αποκλειστήκαμε από την Σλόβαν Μπρατισλάβας στα play off του Europa League. Καταφέραμε να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα όσο το δυνατόν περισσότερο και τώρα είναι στο χέρι μας να συγκεντρωθούμε στους υπόλοιπους αγώνες και να κυνηγήσουμε την ανάκαμψη. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά με νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό μειώνουμε την διαφορά στους τέσσερις και θα μείνουμε ζωντανοί στην μάχη του πρωταθλήματος!».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:«Το πρωτάθλημα είναι πραγματικά δυνατό, έχει τέσσερις- πέντε δυνατές ομάδες. ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ ξεχωρίζουν, αλλά ούτε οι Παναθηναϊκός, Άρης, ΟΦΗ και Ατρόμητος υστερούν πολύ σε ποιότητα. Είναι δύσκολο να κερδίσεις βαθμούς, ειδικά εκτός έδρας. Αν το συγκρίνω με το πρωτάθλημα Σερβίας, το ελληνικό είναι πολύ υψηλής ποιότητας. Υπάρχουν πραγματικά πολύ καλοί παίκτες εδώ».

Για το ότι τα παιχνίδια θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο:«Η απουσία του κόσμου θα είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα για όλους μας, αλλά πρέπει να αποδεχθούμε την κατάσταση.  Νομίζω ότι ειδικά ο ΠΑΟΚ θα πληγεί, επειδή έχει πουλήσει πάνω από 22.000 διαρκείας και το γήπεδο χωράει περίπου 28.000 κόσμου. Αυτό σας λέει πόσο λατρεύουν το ποδόσφαιρο. Το αισθάνομαι στον δρόμο, στις καθημερινές συναντήσεις με τους φίλους».

Για τον στόχο της Εθνικής: «Η Εθνική ομάδα είναι κάτι ιερό. Είμαι χαρούμενος που έχουμε εξαιρετικούς τερματοφύλακες και δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχούμε για το μέλλον. Τώρα οι Ντμίτροβιτς και Ραίκοβιτς βρίσκονται στο προσκήνιο άλλα υπάρχουν και άλλοι από πίσω. Έχω επίγνωση του ανταγωνισμού αλλά θέλω να παίξω στην εθνική».

Όσο για το όνειρό του; «Θα ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ιταλία και θα ήθελα να βιώσω την αίσθηση της Premier League. Ελπίζω ότι θα έχω την ευκαιρία να δοκιμάσω τον εαυτό μου εκεί...»

Θέλουμε σταθερότητα στο τέρμα όποιος και να αγωνιστεί....

« Απάντηση #35 στις: Αυγούστου 06, 2020, 05:41:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Στο «στόχαστρο» της Λεχ Πόζναν βρίσκεται ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της πολωνικής χώρας. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο δημοσιογράφος Πιότρ Κοζμίνσκι, η ομάδα της πατρίδας του εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για τον δανεισμό του Σέρβου γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.

Εκτος του Πασχαλακη που δεν νομιζω οτι θελει να φυγει, στους τερματοφυλακες ειμαστε στο "οποιος προλαβει"
Για οποιον ερθει προταση θα φυγει. ::)
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #36 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2020, 06:42:35 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Οφείλουμε την πρόκριση και σε αυτόν...

Απ: 88. Zivko Zivkovic
« Απάντηση #37 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2020, 08:49:10 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Συγκινητικός....

« Απάντηση #38 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2020, 03:42:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
RESPECT!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #39 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2020, 12:41:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Αναπροσαρμογή, επέκταση και επιβράβευση σε Ζίβκοβιτς!

Δίκαιο....