14. Δημήτρης Μελιόπουλος

Αποστολέας Θέμα: 14. Δημήτρης Μελιόπουλος  (Αναγνώστηκε 2223 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 14. Δημήτρης Μελιόπουλος
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2019, 04:19:26 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Τίτλοι τέλους» στην καριέρα του Μελιόπουλου

Άκαρπη ήταν η συνάντηση που είχε την Τετάρτη (4/9) ο Δημήτρης Μελιόπουλος με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με τον 19χρονο να εμμένει στην απόφασή του και να οδεύει προς την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο.

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (4/9) στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας και συναντήθηκε με τον Μάριο Μπράνκο και τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» άκουσαν τις απόψεις του νεαρού ποδοσφαιριστή, του έδωσαν ως μια προσωρινή λύση την προοπτική της συμμετοχής του στην ομάδα Κ19 του συλλόγου, ωστόσο ο 19χρονος έδειξε να είναι αμετάπειστος και απόλυτα συνειδητοποιημένος στην απόφαση που έχει πάρει να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να στραφεί στις σπουδές του.

Προφανως το "δουλευε" μεσα του.
Δεν ξερω τι μπορει να περιμενε με την μεταγραφη του στον ΠΑΟΚ και πηρε ξαφνικα μια τετοια αποφαση.
Κριμα γιατι ηταν καλος παικτης με μεγαλες προοπτικες.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2019, 07:52:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ήταν επιλογή του Λουτσέσκου, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα.
Αν επιμένει δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ας σταματήσει το ποδόσφαιρο αλλά με προσοχή στο συμβόλαιο καθώς είμαι και καχύποπτος... ::)
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2019, 09:46:15 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Λες να εξελιχθει σε περιπτωση Καιπερς και να μεινει ελευθερος?
Ας το δουν στην ΠΑΕ γιατι ειναι λιγο ανεξηγητο αυτο.

« Απάντηση #13 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2019, 08:14:03 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Λένε ότι δεν παρατάνε την υπόθεση.
Τεσπα, ας είμαστε επιφυλακτικοί με αυτό.

« Απάντηση #14 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2019, 08:24:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ας σταματησει, τι να κανουμε.
Ας κρατησει ο ΠΑΟΚ το δελτιο του, ας παρει και τα χρηματα πισω και ας σπουδασει το παλικαρι.
Ενηλικος ειναι , οχι παιδακι.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 11, 2019, 09:15:35 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Δεν έκανα ποτέ μου κάτι για τα λεφτά, τα πεκούνια. Αλίμονο. Θα πρέπει να μην ζω αν το κάνω αυτό. Γιατί τίποτα δεν μπορεί να αγοράσει την προσπάθεια, την θέληση για τα όνειρα και τα όνειρα τα ίδια.

Τίποτα δεν μπορεί να αγοράσει τέτοιες αξίες. Τώρα αν οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι και δεν μπορούν να το λάβουν αυτό δεν φταίω εγώ. Δεν έπαιξα ποτέ ποδόσφαιρο επειδή έχει χρήμα και δόξα (όπως κάνουν οι σημερινοί "ποδοσφαιριστές").

Το ότι παράτησα το ποδόσφαιρο, μιας και το έκανα επαγγελματικά και αυτή μου η απόφαση ήταν λιγάκι απότομη, δεν έχει να κάνει με τίποτε άλλο πέρα από την προσωπική μου απόφαση και την προσωπική μου κρίση. Όσο για τα λεφτά, προς Χριστού, δεν λέω πως δεν είναι χρήσιμα. Σαφώς και είναι εν έτη 2019 και αν μου τα χαρίσουν σαφώς και θα τα πάρω, και θα τα χρησιμοποιήσω για να διευκολύνω κάποιες ανάγκες μου. Είναι απλό! Δεν τίθεται θέμα. Λέω για τα χρήματα γιατί μου είπαν αρκετοί, με κακό συμφερτικό σκοπό, που να τους πάρει ο διάολος, να συνεχίσω για τα λεφτά, για τις ευκολίες και για όλα τα συναφή.

Όχι.

Δεν θα κάνω τίποτα με αυτόν τον σκοπό και για αυτόν τον σκοπό. Γιατί, όπως είπα, τίποτα δεν μπορεί να αγοράσει την προσωπικότητά μου, τα όνειρά μου, τις αρχές μου, την ανθρώπινή μου υπόσταση.

Η απόφασή μου ήταν αυτή και την έπραξα, Γιατί τα όνειρά μου δεν είναι αυτά.

Αν έχω κάτι τελευταίο να πω, δική μου γνώμη, είναι προς τους νέους, τους συνομήλικούς μου ή τους μικρότερους ή και τους πολύ μικρούς, να παρατήσουν το ποδόσφαιρο και όλους αυτούς τους, απλά, ηλίθιους και να πάρουν στα σοβαρά την καλλιέργεια, τα γράμματα, την μόρφωση, το πνεύμα, την επιστήμη, την τέχνη, την μουσική, την ποίηση, τον εγκέφαλο, και γενικά το πάνω κεφάλι και ό,τι έχει να κάνει με αυτό και μόνον και να αφήσουν τις φλυαρίες.

Τα είπα δημόσια εδώ μήπως και μπορέσω και πείσω κανέναν νέο [Δεν πρόκειται το ξέρω να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Αυτά από μένα.

Συγνώμη για όποιον δυσαρεστώ"

« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 11, 2019, 09:16:43 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ανάθεμα αν κατάλαβα τίποτα....

« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 12, 2019, 10:10:17 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ουτε και εγω αλλα τι να κανουμε, αυτη ηταν η αποφαση του.
Ο καθενας δεχεται τις επιπτωσεις των επιλογων του, καλως η κακως.
Ενταξει δεν χασαμε και τον νεο....Ινιεστα! ::) facepalm

« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 12, 2019, 09:16:36 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Αφού ήρθε το πράγμα έτσι, και άρεσε σε κάποιους ο λόγος μου, ας πω και κάτι τελευταίο και δεν με νοιάζει για την απήχηση του. Είναι λογικό να μην θέλει ένας 19αρης άλλο ποδόσφαιρο, όταν στα 17 του χρόνια του είπε ένας ΒΛΑΚΑΣ, που να τον πάρει ο διάολος κι αυτόν με το όνομα Παπαδημητρίου Γιάννης, να είναι ρομπότ και να μην έχει καθόλου προσωπική σκέψη και να κάνει αυτά που του λένε χωρίς να σκέφτεται και πως δεν θέλουνε γνώμες εδώ.

Αυτά λένε σε έναν 17αρη. Αυτά. Τα είπανε σε μένα. Ωραία. Το θέμα δεν είναι αυτό όμως για να καταλήξω σε αυτό που θέλω να πω. Το θέμα είναι πως έπιανα τον εαυτό μου συνεχώς να το Κάνει αυτό και να μην σκέφτομαι προσωπικά και να μην πράττω ελεύθερα. Μολαταύτα αυτός είναι ο λόγος που το σταμάτησα, γιατί δεν μπορώ να είμαι ρομπότ και μάζα, και χυλός και ένα με το κοπάδι και ένα με την ηλιθιότητα. Και ας πούνε οι ποδοσφαιριστές ότι είμαι ψεύτης, πως είναι αλλιώς τα πράγματα.

Αυτά. Δεν μου αρέσει αυτό που κάνω, που ανεβάζω τις σκέψεις μου εδώ αλλά αλλιώς δεν γίνεται να μάθετε τώρα, όσοι δείτε, το πως καταστρέφονται οι άνθρωποι. Πράγματι. Και το αποτέλεσμα νατο. Για πηγαίνετε να μιλήσετε με κανέναν ποδοσφαιριστή, θα το ανακαλύψετε. Γελάω. Βεβαίως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, είναι περίπου 1 στους 1 εκατομμύριο που εξαιρούνται.

Όσο για το όνομα που ανέφερα το ανέφερα γιατί το ΕΚΑΝΕ αυτός ο φαρισαίος αυτό και για να δείτε πως συμπεριφέρονται και πως ανατρέφουν τα παιδιά και με τι αηδίες γεμίζουν τα κεφάλια μας. Γιάννη επαγγελματία. Ευχαριστώ"

ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ! facepalm

« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 13, 2019, 02:05:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Το τόπικ θα κλειδώσει, καταλάβαμε τι θέλει να πει ο ....ποιητής. ::)