Γιώργος Καραμάνος

Αποστολέας Θέμα: Γιώργος Καραμάνος  (Αναγνώστηκε 2011 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Γιώργος Καραμάνος
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 20, 2019, 12:22:27 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Θολη κατασταση. Κι οπου υπαρχει θολουρα...
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 20, 2019, 10:27:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Μονο με πραξεις θα κρινουμε.
Για την ωρα αρκουμαστε στις δηλωσεις.
Λενε οτι το Σ/Κ θα υπογραψει το συμφωνο που θα του δωσει ο ΠΑΟΚ με τους ορους του.
Για να δουμε.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 24, 2019, 10:49:53 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Το Σ/Κ περασε και ουτε φωνη ουτε ακροαση! ::)
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 25, 2019, 10:17:11 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Γενικα επικρατει ησυχια.
Και απο την πλευρα Λαζαρου.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 25, 2019, 03:17:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Ανησυχητικη ησυχια η ησυχια πριν την καταιγιδα?
Τα χρονικα περιθωρια στενευουν.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 27, 2019, 04:00:42 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Επιβεβαίωση για την πρόταση αγοράς μετοχών από Καραμάνο

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Καραμάνος αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, της αγοράς του πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και όχι απλά να διατηρήσει το μάνατζμεντ για την νέα χρονιά και μάλιστα ζήτησε να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Α.Σ. Θανάση Κατσαρή και με τους μετόχους της ΚΑΕ, για να συζητήσουν την συγκεκριμένη προοπτική.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ξεκαθάρισε την πρόθεσή του να αναλάβει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, συμπεριλαμβανομένου και του χρέους που υφίστανται προς τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη (σ.σ. πόσο που αντιστοιχεί στα περίπου 2,5 εκ. ευρώ

Η πλευρά Καραμάνου έστειλε έγγραφο στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ αναφέρει την πρόθεση του να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ, χωρίς όμως να αναφέρεται το όνομα της εταιρείας η οποία θα προχωρήσει στην αγορά, αλλά μόνο ότι πρόκειται για εταιρεία δικών του συμφερόντων.

Είναι λογικό στον Α.Σ. ΠΑΟΚ να είναι επιφυλακτικοι μετά την σημερινή εξέλιξη αλλά εφόσον γίνει αύτη η συνάντηση των δύο πλευρών, θα ζητήσουν εγγυήσεις από τον Έλληνα επιχειρηματία. Πάντως η κίνηση Καραμάνο επισπεύει τις εξελίξεις με την περιπτώση εμπλοκής του στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Η θα γινει κατι και θα προχωρησει η θα τελειωσει οριστικα το θεμα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 27, 2019, 04:03:15 μμ από teododo »

« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 28, 2019, 10:09:59 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
You are not allowed to view links. Register or Login
Ανησυχητικη ησυχια η ησυχια πριν την καταιγιδα?
Τα χρονικα περιθωρια στενευουν.

Και επειδη οντως στενευουν ηρθε το χθεσινο.
Μενει να φανει ξεκαθαρα πλεον αν ειναι παπας η κατι σοβαρο.
Συνεχιζω να εχω συγκρατημενη αισιοδοξια.
Εκτος και υπαρχει κατι αλλο πισω (Λαζαρος) και καει ο Καραμανος γι αυτο το λογο.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 28, 2019, 02:31:08 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Παράθεση
Με την παρούσα δήλωση επιβεβαιώνω ότι την Πέμπτη (27/6/2019) ήρθε στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ επίσημη πρόταση από τον κ.Γιώργο Καραμάνο για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και την ανάληψη όλων των υποχρεώσεων της εταιρίας.

Μπάνε Πρέλεβιτς

Αναμενουμε αυριο να δουμε τι θα γινει.

« Απάντηση #18 στις: Ιουνίου 29, 2019, 02:56:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Απέσυρε το ενδιαφέρον για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Καραμάνος

«Προς: τον Πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ, κο Κατσαρή

τον Πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κο Μπάνε Πρέλεβιτς

Κοιν.: την Νομική Σύμβουλο του ΑΣ, κα Γιαννακοπούλου

Αθήνα, 29/06/2019

Αξιότιμοι κύριοι,

με την παρούσα επιστολή σας ανακοινώνω την απόφασή μου να μην εμπλακώ τη δεδομένη στιγμή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και στα διοικητικά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Από την ημέρα που άρχισαν ουσιαστικά οι συζητήσεις για την εμπλοκή μου στα διοικητικά δρόμενα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω της διοίκησης πρωτοδικείου κάναμε τρία (3) ραντεβού με τον κο Κατσαρή, πέντε (5) με τον κο Πρέλεβιτς και ένα (1) με τον κο Γαλατσόπουλο (σε κεντρικό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης), από τα οποία αποκόμισα πάρα πολλά πράγματα.

Στα ραντεβού που κάναμε, τόσο στα γραφεία μου, όσο στα γραφεία της ΚΑΕ, αλλά και στα γραφεία του ερασιτέχνη, κατάλαβα ότι έχω να κάνω με ανθρώπους που αγαπάνε τον ΠΑΟΚ.

Αυτά που ανέφερα σε όλα μου τα ραντεβού ήταν ότι «η ομάδα έπρεπε να μπει σε μια κανονικότητα, έτσι ώστε να μπορεί να στέκεται στα πόδια της». Στα λεγόμενά μου ότι η ομάδα χρειάζεται ένα τριετές πλάνο για να έρθουν ισοσκελισμένοι ισολογισμοί, συμφώνησαν τόσο ο κος Κατσαρής, όσο και ο κος Πρέλεβιτς. Κατόπιν αυτών των συζητήσεων αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε διοίκηση πρωτοδικείου εντός δέκα (10) ημερών.

Πριν τέσσερις ημέρες μου έστειλαν ένα μνημόνιο συνεργασίας, το οποίο δε μου διασφάλιζε ως διοίκηση πρωτοδικείου να αναλάβω στο μέλλον την ιδιοκτησία της ομάδας. Πιστεύω πως κανένας νοήμων επιχειρηματίας δε θα υπέγραφε ποτέ το συγκεκριμένο μνημόνιο συνεργασίας.

Διαβάζοντας πολύ προσεκτικά και αναλύοντας το μνημόνιο συνεργασίας, κατάλαβα ότι δεν πρέπει να προχωρήσω σε διοίκηση πρωτοδικείου (για ευνόητους λόγους), αλλά σε διοίκηση ως μεγαλομέτοχος.

Για το λόγο αυτό, προχώρησα σε επίσημη πρόταση εξαγοράς των μετοχών του 51% του κου Γαλατσόπουλου και του 11% του κου Βιολίδη, την οποία αποστείλαμε την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 στις 11:30 το πρωί στην ΚΑΕ, στον ερασιτέχνη, καθώς και στη νομική σύμβουλο, με χρονικό περιθώριο σαράντα οχτώ (48) ωρών να μου απαντήσουν. Μέχρι στιγμής δε μας έχουν απαντήσει ούτε θετικά, ούτε αρνητικά, ούτε έχουν ζητήσει διευκρινίσεις για την εξαγορά που ανακοινώσαμε, καθώς, επίσης δεν έχουμε λάβει καμία απολύτως ενημέρωση.

Για το ενδιαφέρον μας έχει ενημερωθεί ο κος Γαλατσόπουλος και ο κος Βιολίδης, καθώς και όλη η Ελλάδα μέσω των ειδησεογραφικών site. Επισημαίνεται ότι δεν έχουμε λάβει καμία ενόχληση από τους συγκεκριμένους μετόχους.

Στο δεύτερο e-mail που στείλαμε και ενημερώσαμε για ραντεβού την Παρασκευή το απόγευμα και το Σάββατο το πρωί, μας απάντησε μόνο η ΚΑΕ ΠΑΟΚ (κος Μπάνε Πρέλεβιτς), ενώ οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι δεν έδωσαν καμία απάντηση στο συγκεκριμένο.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να στηρίξει τη νέα διοίκηση, είτε είναι διοίκηση πρωτοδικείου, είτε είναι νέος ιδιοκτήτης, και να κάνει υπομονή, γιατί ο ΠΑΟΚ πρέπει να χτιστεί από την αρχή σε νέες υγιείς βάσεις. Για αυτό θέλουμε το γήπεδό μας να είναι πάντα γεμάτο, για το καλό της ομάδας μας!

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου»
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #19 στις: Ιουνίου 29, 2019, 02:58:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Το τόπικ κλειδώνει.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"