Ψηφοφορία

MVP

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 5-0 - ΦΙΕΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (29η αγωνιστική)

Αποστολέας Θέμα: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 5-0 - ΦΙΕΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (29η αγωνιστική)  (Αναγνώστηκε 12901 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 5-0 - ΦΙΕΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (29η αγωνιστική)
« Απάντηση #80 στις: Απριλίου 23, 2019, 09:45:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #81 στις: Απριλίου 23, 2019, 10:02:42 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
 trophy
  trophy

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 23, 2019, 10:06:35 μμ από jim »
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #82 στις: Απριλίου 23, 2019, 11:26:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #83 στις: Απριλίου 24, 2019, 07:26:48 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Με την ΚΟΥΠΑ! smilepaok

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #84 στις: Απριλίου 24, 2019, 03:34:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Για την εντυπωσιακή γιορτή της Τούμπας, της οποίας υπήρξε ο ενορχηστρωτής μίλησε στον ρ/σ «Metropolis», ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο γνωστός χορογράφος και ενορχηστρωτής της σπουδαίας βραδιάς του ΠΑΟΚ:

«Δεν ήμουν μόνος μου, ένα ολόκληρο τιμ δούλεψε μαζί μου για να γίνει πραγματικότητα αυτή η ωραία βραδιά. Και βεβαίως βοήθησαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να κάνουμε συγκινησιακό, όπως έπρεπε, και όχι απλά φαντασμαγορικό».

Για το αν ήταν τη βραδιά της γιορτής στην Τούμπα: «Φυσικά και ήμουν, και στις πρόβες πριν ήμουν».

Για το πότε τον προσέγγισαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ: «Είναι καιρός πριν, δεν μπορώ να πω ακριβή ημερομηνία. Ήταν εξαρχής μια πρόκληση για μένα. Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε για πρώτη φορά μετά από χρόνια το πρωτάθλημα, αγαπώ τον ΠΑΟΚ. Δεν έχω ξανανιώσει αυτό που ένιωσα. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ ξανά με φιέστα. Ήθελα πιο πολύ να δημιουργήσουμε συγκίνηση και να πούμε την ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα από την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό και συμμετείχαν άνθρωποι από πέντε ετών έως 80 ετών ο πιο ηλικιωμένος».

Για το πώς θα χαρακτήριζε την εμπειρία: «Θα έλεγα μοναδική, αλλά είναι μικρή η λέξη. Στην αρχή σκεφτόμουν πώς ο κόσμος θα παρακολουθήσει όλο αυτό, όμως, πράγματι ο κόσμος σεβάστηκε τη γιορτή, περάσαμε τα μηνύματα που θέλαμε, την ιστορική αναδρομή για να φτάσουμε στην αποθέωση παικτών που ήταν η βραδιά τους».

Για την κορυφαία στιγμή της βραδιά: «Δεν ήταν μόνο μια στιγμή. Όταν πρωτογνώρισα τον κ. Λάμπρο (σ.σ. Κουϊρουκίδης) 80 ετών, του μίλησα και μου είπε ''αγόρι μου τι όμορφα πράγματα'', δεν μπορούσα να κρατηθώ. Είναι πολύ ωραίο να ακούς όμορφα λόγια από έναν άνθρωπο που έζησε την ιστορία του ΠΑΟΚ. Όταν μίλησα με τον Κούδα και τους παλαιμάχους ήταν μια άλλη στιγμή. Η κορυφαία στιγμή για μένα ήταν το memorial των νεκρών με τον τρόπο που το στήσαμε και τον σεβασμό που δείξαμε στη στιγμή. Όλα έγιναν με τόση αγάπη και προσοχή και αυτό που έγινε δεν του ταιριάζει η λέξη φιέστα. Η λέξη που ταιριάζει είναι ψυχή. Ήταν μια τελετή ψυχής, η οποία θα μείνει μέσα μου για χρόνια χαραγμένη. Ήταν μια μοναδική εμπειρία. Ευχαριστώ όλους τους παράγοντες που στήριξαν και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που με εμπιστεύθηκαν. Η όλη οργάνωση έπρεπε να στηθεί πολύ γρήγορα. Μέσα σε 17 λεπτά από τη λήξη του αγώνα θα έπρεπε να είναι όλοι στη θέση τους».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Δεν τον ήξερα προσωπικά, τον συνάντησα μετά τη γιορτή, είναι ένας γλυκός άνθρωπος, πολύ αγαπητός. Δεν μιλήσαμε πριν τη γιορτή, δεν χρειάστηκε να μου ζητήσει κάτι. Έχει πολύ καλούς συνεργάτες για να έφτανε να ζητήσει κάτι απευθείας από μένα. Αυτό που είπαμε ήταν πως ήταν μια πολύ ωραία βραδιά».

Για το τι κρατά από τη γιορτή: «Κρατώ ότι τα νέα παιδιά μαθαίνουν γιατί βρίσκονται κάπου, πώς και για ποιον λόγο και τι πρέπει να διαφυλάσσουν και προχωρούν μπροστά. Με ενδιαφέρουν πολύ οι νέοι άνθρωποι».

« Απάντηση #85 στις: Απριλίου 24, 2019, 03:55:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

smilepaok smilepaok smilepaok smilepaok smilepaok smilepaok

« Απάντηση #86 στις: Απριλίου 25, 2019, 07:14:19 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

ΦΟΒΕΡΟ....

« Απάντηση #87 στις: Απριλίου 26, 2019, 07:54:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Το paokfc.gr κάνει τον απολογισμό της μεγάλης γιορτής του Δικεφάλου σε αριθμούς.221 άτομα συντονίστηκαν στον υπέρτατο βαθμό προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά η μεγάλη γιορτή.

122 ασύρματοι έδωσαν τη δυνατότητα στο προσωπικό να επικοινωνεί ανά πάσα ώρα και στιγμή.Το προσωπικό δούλευε για μία ολόκληρη εβδομάδα στο γήπεδο της Τούμπας και έστησε μέσα σε αυτό κατασκευές βάρους 12 τόνων.762 φωτιστικά σώματα στήθηκαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, πάνω σε τράσσες μήκους 534 μέτρων.

Χρησιμοποιήθηκαν 36 μοτέρ ανύψωσης προκειμένου όλα τα φωτιστικά να πάρουν την τελική τους θέση μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό.

121 καμπίνες ήχου κάλυψαν το ακουστικό κομμάτι, έχοντας τη δυνατότητα να προσφέρουν 115 ντεσιμπέλ σε 40.000 θεατές.

568 led tiles συνέθεσαν τις μεγάλες οθόνες στην κεντρική σκηνή.Συνολικά τα μηχανήματα που χρησιμοποιήθηκαν χρειάστηκαν 2 Mega Watt ισχύ προκειμένου να δουλέψουν άρτια.Για την συνδεσμολογία χρειάστηκαν 5.400 μέτρα καλώδιο ρεύματος υψηλής παροχής, 52 χιλιόμετρα καλώδιο διανομής ρεύματος, 28,2 χιλιόμετρα καλωδίωσης σήματος ελέγχου, και 1.100 μέτρα οπτικής ίνας.

Παράλληλα κατασκευάστηκαν υφάσματα συνολικής επιφάνειας 2.800 τετραγωνικών μέτρων.Η δημιουργία ατμόσφαιρας με τους καπνούς και τις φλόγες απαίτησε 218 κιλά προπάνιο και 520 κιλά διοξείδιο του άνθρακα.

Τέλος το σόου με τα πυροτεχνήματα συντελέστηκε με τη χρήση περισσότερων από 500 κιλών εκρηκτικής ύλης σε 2.500 πυροτεχνήματα υψηλής ακρίβειας και 1.500 βομβίδια μεγάλου μεγέθους.

ΧΑΜΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
smilepaok

« Απάντηση #88 στις: Απριλίου 26, 2019, 08:17:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

- Το όνειρο έγινε πραγματικότητα;

Δημήτρης Πέλκας: Πράγματι, το όνειρο που είχα από μικρό παιδάκι, πήρε σάρκα και οστά. Ήρθε η στιγμή να το ζήσω με όλη μου την ψυχή.

- Ήταν όπως το φανταζόσουν;

Η αλήθεια είναι πώς, όσο και να το ήθελα, μου ήταν αδύνατο να το κάνω εικόνα. Δεν τολμούσα… Αυτό που κατάλαβα όμως, είναι πως τελικά η πραγματικότητα είναι πολύ ομορφότερη και πιο δυνατή από τα όποια φανταστικά σενάρια δημιουργεί το μυαλό. Οι εικόνες που έζησα την ημέρα της φιέστας ήταν πέρα από κάθε φαντασία και θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό μου.

- Είσαι από παιδάκι στην ομάδα. Περίμενες τότε που με επιμονή και νεανικό… θράσος ζητούσες τη φανέλα με το 10, ότι θα έφτανε η στιγμή που θα τη φορούσες και θα ήσουν πρωταθλητής;

Όταν έφυγα δανεικός από τον ΠΑΟΚ για να πάω στον Απόλλωνα Καλαμαριάς το 2013, κι έπειτα στην Πορτογαλία στη Σετούμπαλ και αναγκάστηκα να αφήσω τη φανέλα με το 10, είχα βάλει πείσμα και στόχο να επιστρέψω, να την ξαναφορέσω και να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Είμαι ευγνώμων που τα κατάφερα.

- Έχεις πανηγυρίσει με τον κόσμο δύο κατακτήσεις Κυπέλλου, τις δύο προηγούμενες σεζόν. Πόσο διαφορετικό όμως ήταν αυτό το συναίσθημα;

Πανηγύρισα με την ψυχή μου και τις δύο προηγούμενες επιτυχίες της ομάδας μου. Παρόλα αυτά, το συναίσθημα που βίωσα την Κυριακή, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ήταν ξεχωριστό. Έβλεπες στα μάτια του κόσμου, την υπομονή που έκαναν όλα αυτά τα χρόνια. Τη λαχτάρα που είχαν για ζήσουν αυτή τη στιγμή. Και αντιλαμβανόσουν πως αυτή η στιγμή τους ανήκει. Ανήκει στον κόσμο, που ήταν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στην ομάδα. Στα καλά και τα κακά. Χάρηκα που συνέβαλα κι εγώ στη χαρά τους. Είναι μοναδικό το συναίσθημα του να κάνεις και τον διπλανό σου χαρούμενο και ευτυχισμένο.

- Η εικόνα σου να κλαις, λίγο πριν το τέλος του αγώνα με το Λεβαδειακό έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ήταν ξέσπασμα. Την ώρα που πέρασα στον πάγκο ως αλλαγή και έδωσα το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Αντρέ, αντιλήφθηκα τι είχε συμβεί. Ένα σύμπλεγμα συναισθημάτων. Ήταν χαρά, ήταν συγκίνηση, ήταν το άγχος όλης της χρονιάς που έφυγε από πάνω μου. Ήταν η συνειδητοποίηση της επιτυχίας. Ήταν η ανταμοιβή των κόπων μας.

- Πώς θα περιέγραφες την χρονιά μέχρι στιγμή με λίγες λέξεις;

Είχαμε πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς, σημαντικών μας παικτών, του Μαουρίσιο, του Βέρνμνπλουμ, του Βιεϊρίνια, εγώ έλειπα για αρκετό διάστημα, είχαμε αλλαγές βασικών προσώπων, μην ξεχνάμε πως στα μέσα της χρονιάς αποχώρησε από την ομάδα ο πρώτος μας σκόρερ, ο Πρίγιοβιτς. Παρόλα αυτά, καταφέραμε και βρήκαμε λύσεις. Προσαρμοστήκαμε στις όποιες ανάγκες και συνεχίσαμε με απόλυτη προσήλωση στον στόχο μας. Αυτό δείχνει την ποιότητα μας, όχι μόνο ως ποδοσφαιριστές αλλά και ως άνθρωποι. Είμαστε μια οικογένεια.

- Τι σας είπε ο προπονητής σας, Ραζβάν Λουτσέσκου, πριν από το ματς με το Λεβαδειακό;

Μας είπε πως πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα από την αρχή, γιατί ήταν το ματς το οποίο θα μας εξασφάλιζε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, και θα μας αντάμειβε για τους κόπους όλης της χρονιάς. Πως πρέπει να το διασκεδάσουμε, γιατί το χρωστάμε στους εαυτούς μας.

- Πού το αφιερώνεις;

Στους δικούς μου ανθρώπους, που ήταν δίπλα μου στα καλά και που με στήριξαν στα δύσκολα. Στην οικογένειά μου και στην κοπέλα μου. Στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, γιατί χωρίς εκείνον το όνειρό μου, πιθανότατα, θα παρέμενε όνειρο, και φυσικά στον κόσμο για την υπομονή του και την αγάπη που μας έδειξε.

- Πώς είναι να ξυπνάς την Δευτέρα ως πρωταθλητής Ελλάδας πλέον;

Την επόμενη ημέρα, όταν ξύπνησα, δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω τι είχε συμβεί. Νομίζω πως θα χρειαστεί πολύ καιρός για να το πιστέψω. Μέρες… Μήνες… Όχι χρόνια όμως, γιατί έχω βάλει στόχο να το ξαναζήσω σύντομα!

« Απάντηση #89 στις: Απριλίου 27, 2019, 05:01:42 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113