Ψηφοφορία

MVP

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 1-2 MVP + Match talk (25η αγωνιστική)

Αποστολέας Θέμα: Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 1-2 MVP + Match talk (25η αγωνιστική)  (Αναγνώστηκε 4689 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 16/3, 19:00 ΕΡΤ1 (25η αγωνιστική)
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 14, 2019, 11:03:33 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Ακριβως περιπτωση οπως του Κομινη....Δεν ειδε το οφασαιτ γκολ του Ενρικε στον τελικο και ηρθε να "αποκαταστησει" τη ζημια στο γνωστο ματς....Ομοιως τωρα ο καραγκιοζης...Δεν ειχε δει το χερι Βιερινια, αφησε ομως την καρατια στον Πασχαλακη και ερχεται τωρα να "αποκαστησει" την ισορροπια των πραγματων υπερ του θρυλου της καρδιας του...

Σε τετοιες περιπτωσεις μπαινεις σοβαρος, τους πετας 2 γκολ απο το ημιχρονο , ντυνεσαι και φευγεις... 
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 14, 2019, 03:04:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Για την εβδομάδα που πέρασε:

«Είναι μία θλιβερή στιγμή για την ομάδα, εμένα αλλά και τον ίδιο τον Μαουρίσιο . Είναι φανταστικός παίκτης και εξαιρετικό χαρακτήρα και πολύ σημαντικός για όλη την ομάδα. Είμαι χαρούμενος γιατί τον είδα πολύ δυνατό ενόψει της αποκατάστασής του. Είμαι αισιόδοξος. Από την άλλη είναι πράγματα που συμβαίνουν. Έχουμε παίκτες που μπορούν να αντικαταστήσουν τους τραυματίες και να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία. Κάτι παρόμοιο έγινε και με την περίπτωση του Πρίγιοβιτς. Έφυγε από την ομάδα αλλά βρήκαμε λύσεις. Μία ομάδα, όπως έχω ξαναπεί, για να πετύχει πρέπει να έχει παραπάνω από 11 παίκτες. Διαθέτουμε πολλούς παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά που μπορούν να μας βοηθήσουν, με μικρές προσαρμογές, χωρίς να επηρεάζεται η συνολική φιλοσοφία μας. Το ίδιο έγινε και με τις αποχωρήσεις του Τζάλμα, του Μακ και άλλων. Κρατάμε την αγωνιστική μας φιλοσοφία, προσαρμόζοντάς την πάνω στο διαθέσιμο ρόστερ» .

Για το οικογενειακό κλίμα της ομάδας:

«Πρώτα απ’ όλα είμαι τυχερός γιατί διαθέτουμε ένα φανταστικό γκρουπ. Δεν είμαι μόνος σε όλο αυτό. Όλοι όσοι δουλεύουν γύρω από την ομάδα συμβάλλουν στο να δημιουργείται αυτό το εξαιρετικό κλίμα. Δεν είναι τόσο στρατηγικό το θέμα. Είναι η όλη επικοινωνία γύρω από την δουλειά μας και ο σεβασμός προς αυτή. Είναι κάτι σημαντικό που προέρχεται από τη δουλειά όλων. Αυτός θεωρώ ότι είναι ο σημαντικότερος λόγος. Υπάρχει σεβασμός, όχι μόνο μέσα στην ομάδα, αλλά και γύρω από αυτή. Το ποδόσφαιρο είναι δουλειά ομαδική. Όλη δουλεύουμε γι αυτή την ατμόσφαιρα. Και για να γελάσουμε λίγο, όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά εκείνος που τα ακούει είναι ο… προπονητής» .

Για το αν επηρεάζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός από τον τραυματισμό του Μαουρίσιο:

«Θέλετε να μιλήσουμε για τις μεταγραφές τώρα; Δεν είστε… σοβαροί. Μάλλον θέλετε να με τρελάνετε ε; Έχουμε να παλέψουμε σε πολλά παιχνίδι, αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στο Αγρίνιο. Δεν θα μιλήσουμε τώρα για μεταγραφές» .

Για τον Κάνιας και το πόσο έτοιμος είναι:

«Είναι κοντά στο να φτάσει στα γνωστά του επίπεδα. Τραυματίστηκε δύο φορές την περίοδο των εορτών και έπρεπε να τον καλύψουμε. Είναι ένας παίκτης με τον οποίο κερδίσαμε πολλά παιχνίδια και μας βοήθησε πολύ. Θέλω και εύχομαι να είναι πολύ σύντομα στο καλύτερό του επίπεδο» .

Για τον Σφιντέρσκι και την γνώμη του γι αυτόν:

«Πιστεύω ότι έχω μιλήσει ήδη γι αυτόν. Δεν χρειάζεται να επιμένουμε. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, επαγγελματίας, νέος, που θέλει να δουλέψει πολύ και να βελτιωθεί, ενώ παράλληλα θέλει πάντα να βοηθάει την ομάδα» .

Για την επιστροφή του Ζαμπά μετά την τιμωρία του:

«Είναι σημαντικό. Επιστρέφει ένα σημαντικός παίκτης που μας δίνει περισσότερες δυνατότητες για το παιχνίδι στο Αγρίνιο, μετρώντας και τις υπόλοιπες απουσίες που έχουμε. Μπορεί να μας βοηθήσει αρκετά» .

Για τους τραυματίες και αν θα επιστρέψουν μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες:

«Ο Ελ Καντουρί ξεκίνησε να δουλεύει στο γήπεδο. Για τον Πέλκα δεν είμαι σίγουρος. Μιλήσαμε λίγο σήμερα. Ήταν ένας δύσκολος τραυματισμός από μία γονατιά που δέχθηκε. Θέλω να έχω όλους τους παίκτες μου διαθέσιμους όσο πιο γρήγορα» .

Για τον Πασχαλάκη και την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας:

«Θα είμαι χαρούμενος σίγουρα αν δω τον Πασχαλάκη να κρατάει το μηδέν στο Αγρίνιο το Σάββατο. Μετά θα έχει χρόνο να σκεφτεί την Εθνική Ελλάδας και να σκέφτομαι κι εγώ για εκείνον» .

Για τον Παναιτωλικό:

«Νομίζω ξέρετε καλύτερα από μένα. Είναι μία καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Τους αρέσει να έχουν την μπάλα και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Κάνουν σωστό build up από την άμυνα και προσπαθούν να διασπάσουν τον αντίπαλό τους.  Σύμφωνα με όσα έχω δει από την πρόσφατη απόδοσή τους έχουν τρεξίματα. Είναι μία ομάδα που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο. Αυτό έχει να κάνει με τη φιλοσοφία του προπονητή αλλά και στα χαρακτηριστικά των παικτών που διαθέτει»

Καλα ειπε στους τρομπες  facepalm για τον μεταγραφικο σχεδιασμο! facepalm
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #12 στις: Μαρτίου 14, 2019, 03:11:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Για το πως αισθάνεται μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου:

«Καταρχάς νιώθω πολύ ωραία, είμαι πολύ καλά και αισθάνομαι φρέσκος. Από εκεί και πέρα, η μέχρι τώρα πορεία μας βασίζεται πάνω στη δουλειά των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και γενικότερα όλων. Ο κάθε ένας δουλεύει πάνω στις αδυναμίες του και αυτός είναι ο λόγος της μέχρι τώρα πορείας μας. Είναι φυσικά και η δουλειά των φυσικοθεραπευτών».

Για το αν του έχει ξανασυμβεί να είναι για τόσο καιρό αήττητος:

«Όχι, είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο»

Για τον τραυματισμό του Μαουρίσιο και πόσο επηρεάζει την ομάδα:

«Σίγουρα είναι ένα ατυχές και δυσάρεστο συμβάν. Η ομάδα έχει όμως αρκετούς και ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό και να σταθούν επάξια στο γήπεδο» .

Για το τι θα δυσκολέψει περισσότερο τον Μαουρίσιο αυτή την περίοδο, η σωματική ή η ψυχολογική κούραση:

«Είναι συνδυασμός. Είναι δύσκολη περίοδος γι αυτόν αλλά είναι δυνατός και πιστεύω ότι θα καταφέρει να επιστρέψει ακόμα καλύτερος» .

Για το αν αισθάνεται ότι το νταμπλ πλησιάζει:

«Νιώθουμε κάτι, αλλά δεν έχουμε καταφέρει να πετύχουμε τίποτα ακόμα. Πρέπει να δουλέψουμε συγκεντρωμένα και όταν θα έχουμε τους δύο τίτλους τότε θα μπορούμε να γιορτάσουμε» .

Για τον ενθουσιασμό του κόσμου:

«Σίγουρα νιώθουμε το πόσο σημαντικό είναι για τον κόσμο, πόσο σπουδαίο είναι για την πόλη και το τι σημαίνει ένα πρωτάθλημα. Μας δίνουν μεγάλη ώθηση και νομίζω ότι δεν θα τους απογοητεύσουμε.» .

Για το αν σκεφτόταν όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ ότι θα κατακτήσει τίτλους:

«Όταν ήρθα ένιωσα από την πρώτη στιγμή τις προοπτικές και την δίψα της ομάδας για επιτυχία. Έχουμε πάρει ήδη δύο και ελπίζουμε να συνεχιστεί» .

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου:

«Ο Ολιβείρα είναι εξαιρετικός παίκτης. Μπήκε αμέσως στο κλίμα και κέρδισε θέση στην 11άδα και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερος και θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό» .

Για το δικό του μέλλον στον ΠΑΟΚ:

«Νομίζω ότι είμαι πολύ χαρούμενος με τη δουλειά που κάνω. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ πω. Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Μόνο ο Θεός ξέρει ακριβώς το μέλλον» .

Για το παιχνίδι στο Αγρίνιο:

«Θέλουμε να πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς σε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι. Θα πάμε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν μπορώ να μαντέψω πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι. Ο προπονητής μας έχει δείξει όλα όσα πρέπει να ξέρουμε και είμαστε έτοιμοι τακτικά. Πρέπει να έχουμε σιγουριά και αυτοπεποίθηση για να πάρουμε το τρίποντο» .

Τον περιμενω πολυ καλυτερο με τον Ολιβειρα, ασχετα αν δεν θα ανεβαινει τοσο.

« Απάντηση #13 στις: Μαρτίου 15, 2019, 10:51:41 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους πως, σύμφωνα με υπουργική απόφαση έπειτα από πρόταση της αστυνομικής διεύθυνσης, απαγορεύεται η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων για τον αυριανό αγώνα εναντίον του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να σεβαστούν την απόφαση και να συμβάλουν στην αποφυγή και του παραμικρού κινδύνου που θα μπορούσε να αναχαιτίσει την πορεία μας προς τον τίτλο.Στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, όλοι μαζί πρέπει να διαφυλάξουμε το όνειρο

Γ@ΜΙΕΣΤΕ ΡΕ ΜΠ@ΡΔΕΛΑ! >:( >:( >:( >:( >:( >:(

« Απάντηση #14 στις: Μαρτίου 15, 2019, 01:53:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας, που περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις στημένες φάσεις.Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Πέλκα , Ελ Καντουρί , Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο , με τους πρώτους τρεις να κάνουν ατομικά προγράμματα και θεραπείες και τον Βραζιλιάνο να αναχωρεί για Πορτογαλία όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση στο τραυματισμένο του γόνατο.

Οι παίκτες που επέλεξε ο Ρούμανος τεχνικός για να ταξιδέψουν στο Αγρίνιο για τη μάχη κόντρα στον Παναιτωλικό είναι οι:Πασχαλάκης , Ρέι , Μάτος , Βιεϊρίνια , Γιαννούλης , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Κάνιας , Μίσιτς , Σάκχοφ , Ολιβέιρα , Μπίσεσβαρ , Λημνιός , Ενρίκε , Ζαμπά , Ακπόμ , Σφιντέρσκ
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #15 στις: Μαρτίου 15, 2019, 03:51:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Παράθεση
Παράλληλα, απουσιάζουν οι μακροχρόνια τραυματίες Καμαρά και Ηλίας Γιαννιώτης, όπως και οι Μοράρ, Κυριακίδης.

Αναλυτικά: Γιαννακόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Μάζουρεκ, Ντίας, Παρράς, Μιχάι, Πάουλο, Μαλής, Γιαννιώτης Δ., Μαρινάκης, Τσιγγάρας, Βασιλούδης, Λιάβας, Γκούγκα, Τσοκάνης, Λουσέρο, Αμαράλ, Μπαΐροβιτς, Μανά, Μπελεβώνης.

Πάμε να πάρουμε την νίκη χωρίς πολλά πολλά.

« Απάντηση #16 στις: Μαρτίου 15, 2019, 10:12:28 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
You are not allowed to view links. Register or Login
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους πως, σύμφωνα με υπουργική απόφαση έπειτα από πρόταση της αστυνομικής διεύθυνσης, απαγορεύεται η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων για τον αυριανό αγώνα εναντίον του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να σεβαστούν την απόφαση και να συμβάλουν στην αποφυγή και του παραμικρού κινδύνου που θα μπορούσε να αναχαιτίσει την πορεία μας προς τον τίτλο.Στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, όλοι μαζί πρέπει να διαφυλάξουμε το όνειρο

Γ@ΜΙΕΣΤΕ ΡΕ ΜΠ@ΡΔΕΛΑ! >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Κριμα!
Ηταν ευκαιρια να δουμε και το παιχνιδι. >:D
Τωρα απλα...........θα παμε καποιοι φιλοι να δουμε κατι παλιους "συμμαθητες" μας! 8)
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #17 στις: Μαρτίου 16, 2019, 10:25:24 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Μπιλ, χαιρετίσματα στους συμμαθητές και ΠΡΟΣΟΧΗ στον δρόμο.... :)) :)) :))

« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 16, 2019, 12:25:26 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Η ενδεκαδα δειχνει πολυ δυνατη με τον Ζαμπα να επιστρεφει.
Εγω βλεπω και τον Ενρικε να μπαινει καποια στιγμη.
Τεσπα, Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 16, 2019, 04:23:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

#Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί μήνα Μάρτιο οι δύο ομάδες στο Αγρίνιο. Η πρώτη ήταν στις 18.03.2012 με ισοπαλία 1-1, ενώ το 2016 ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 στις 12/3 με δύο γκολ του Αθανασιάδη (22′, 39′) και του Κοροβέση (69′).

#Στις πέντε τελευταίες του επισκέψεις στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας ο ΠΑΟΚ έχει πάρει ισάριθμες νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ. Για το πρωτάθλημα την σεζόν 2014-15 με 1-0 (36’ Μακ), το 2015-16 με 3-0 (22’, 39’ Αθανασιάδης, 69’ Κοροβέσης) το 2016-17 με 1-0 (62’ Μυστακίδης) και το 2017-18 με 1-0 χάρη στο γκολ του Πρίγιoβιτς. Στο ματς του Κυπέλλου Ελλάδας επικράτησε 2-0 στις 11 Ιανουαρίου 2017 (77’ Κίτσιου , 84’ Αθανασιάδης).

#12 νίκες στις 17 αναμετρήσεις του με τον Παναιτωλικό εντός και εκτός έδρας έχει ο ΠΑΟΚ που γνώρισε τη μια και μοναδική ήττα από εκτός έδρας από την ομάδα του Αγρινίου την σεζόν 2013-14 με 2-0. Μέχρι τότε στα ταξίδια του στο Αγρίνιο, ο ΠΑΟΚ είχε το απόλυτο και μάλιστα το 6-0-0 είχε συνοδευτεί με γκολ 15-3.

#8 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν διεξαχθεί στο Αγρίνιο, με τον ΠΑΟΚ να μετρά έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Μόνο την σεζόν 2013-14 δεν κατάφερε να βρει δίχτυα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό εκτός έδρας, ενώ όλες του οι νίκες είναι διαφορετικά σκορ (2-0 / 2-1 / 1-0 / 3-0). Την σεζόν 2011-12 η αναμέτρηση τελείωσε με 1-1.

#2 γκολ έχει σημειώσει ο Μακ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, αφού σκόραρε και στα δύο ματς του Δικεφάλου με τον Παναιτωλικό την σεζόν 2014-15, τόσο στη νίκη με 1-0 στο Αγρίνιο, όσο και στην πρώτη εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναιτωλικό εντός έδρας με 2-1. Ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει σκοράρει σε τρία διαδοχικά ματς των δύο ομάδων στο Αγρίνιο, την σεζόν 2015-16 για το πρωτάθλημα δύο φορές και μια για το Κύπελλο Ελλάδας την σεζόν 2016-17.

#Το 1969 ήταν η πρώτη φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες για τους “32” του Κυπέλλου Ελλάδας και ο ΠΑΟΚ είχε πάρει την πρόκριση στην παράταση. Προηγήθηκε με 2-0 (25’ Κούδας, 30’ Παρίδης), ισοφάρισε η ομάδα του Αγρινίου σε 2-2 (34’ Καλαμίδας, 75’ Κουτσογιάννης) για να δώσει την πρόκριση στην παράταση ο Γιώργος Κούδας με γκολ στο 97ο λεπτό.