4. Sverrir Ingi Ingason (C)

Αποστολέας Θέμα: 4. Sverrir Ingi Ingason (C)  (Αναγνώστηκε 12715 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 4. Sverrir Ingi Ingason
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 06, 2019, 09:36:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

«Είναι ένα δύσκολο αποτέλεσμα, προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε, τώρα έχουμε μπροστά μας ένα σπουδαίο παιχνίδι την Κυριακή, πρέπει να αφήσουμε αυτό το αποτέλεσμα πίσω μας».

Για τον αγωνιστικό χώρο:

«Και οι δυο ομάδες έπαιζαν στις ίδιες συνθήκες, ασφαλώς είμαστε ομάδα που μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο κατοχής. Πρέπει να δουλεύεις για 90 λεπτά, έπαιξε και η αντίπαλη ομάδα πιο επιθετικά μετά το γκολ μας, πρέπει να έχουμε τη συγκέντρωση για 90λεπτά. Είναι πράγματα που μπορούν να συμβούν, κοιτάμε τη συνέχεια».

Για την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ:

«Πραγματικά ήταν μια σπουδαία εβδομάδα για εμένα, όλο το γκρουπ στην ομάδα με υποδέχτηκαν θερμά, ήταν ανοικτή μαζί μου, δεν βλέπω την ώρα να αγωνιστώ περισσότερο».

Παίζει μυαλωμένα γενικώς θα προσθέσω.
Έτσι έδειξε τουλάχιστον.
Έκανε μια φοβερη επέμβαση σε μπούκα στο 1ο ημίχρονο.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 07, 2019, 10:19:44 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Θεωρητικα εχουμε βρει κεντρικο αμυντικο για τα επομενα 10 χρονια...Θυμιζει πολυ τον δανο του βαζελου....Στα συν του οτι παιρνει επιθετικες πρωτοβουλιες...
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 07, 2019, 09:23:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Απιστευτη ανεση και κινηση στην αμυνα, εξυπνες κινησεις στα στημενα.
Γ@μησε τα  musicrocker

You are not allowed to view links. Register or Login
Θεωρητικα εχουμε βρει κεντρικο αμυντικο για τα επομενα 10 χρονια...
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 27, 2019, 11:32:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Αξίζαμε την πρόκριση»

Για το πως το βίωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκριση. Ηταν ωραίο παιχνίδι για να το βλέπει κάποιος, θα μπορούσε να πάρουμε την πρόκριση και νωρίτερα. Το κάναμε όμως στο τέλος και δεν αλλάζει κάτι».

Για το τι άλλαξε και ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση: «Δείξαμε πως είμαστε δυνατοί ψυχικά. Πετύχαμε δύο γκολ σε επτά λεπτά».

Για το αν ένιωσε πίεση από τον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος είχε πλεονέκτημα στο σκορ, αμύνθηκε, είχαμε πολλές ευκαιρίες. Ο Πανιώνιος μας έδωσε ένα καλό παιχνίδι, στο τέλος όμως αξίζαμε την πρόκριση ήμασταν καλύτερη ομάδα και προκριθήκαμε».

Για την δική του παρουσία: «Είμαι ένα μήνα εδώ ξέρω πως δεν μπορώ να παίζω σε όλα τα παιχνίδια. Κρατάμε τη νίκη. Εγώ προσπαθώ να βοηθάω να μπω στο κλίμα της ομάδας και να γνωρίσω καλύτερα τους συμπαίκτες μου»

Καλη παρουσια σημερα, ανεβηκε αρκετα μαζι με τον Κρεσπο.
Εχω ομως μια υποψια πτι στην φαση του δευτερου γκολ πηγε χαλαρα.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #14 στις: Μαρτίου 28, 2019, 03:15:08 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Για τους πρώτους του μήνες στην Θεσσαλονίκη: «Οι πρώτοι μου μήνες είναι καλοί. Είμαι χαρούμενος στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ, διεκδικούμε δύο τίτλους, ανυπομονούμε για τα ματς που απομένουν και περιμένουμε να τελειώσουμε την σεζόν με δύο τίτλους».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το επίπεδο του ΠΑΟΚ: «Είναι κορυφαίος σύλλογος. Στον ΠΑΟΚ ασχολούνται με τα πάντα, η ομάδα έχει μεγάλη στήριξη από τον κόσμο και όλος ο οργανισμός λειτουργεί πολύ επαγγελματικά».

Για το πως αντιμετωπίζει τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ: «Κυρίως την προηγούμενη σεζόν με την Ροστόφ παίζαμε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, έχω μάθει όμως να παίζω με τετράδα στην άμυνα σε όλη μου την καριέρα. Πρέπει να μάθω κάποια πράγματα στον ΠΑΟΚ, είμαι ικανοποιημένος με την προσαρμογή μου και περιμένω να αρχίζω να μπαίνω στην ομάδα όλο και περισσότερο».

Για το πώς θα βρει περισσότερο χρόνο: «Ήξερα πολύ καλά ότι έρχομαι σε μια κορυφαία ομάδα, που έχει πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Ξέρω πολύ καλά τον Βαρέλα και τον Κρέσπο που είναι φοβεροί παίκτες, μαθαίνω κάθε μέρα δίπλα τους. Είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει πολλά παιχνίδια μπροστά του και ελπίζω και εγώ στην συνέχεια να βοηθήσω».

Για τον Ράζβαν Λουτσέσκου: «Η σχέση μου με τον προπονητή μου είναι πολύ καλή. Εγώ προσπαθώ να δουλεύω σκληρά σε κάθε προπόνηση, πήρα χρόνο συμμετοχής σε δύο παιχνίδια Κυπέλλου, προσπαθώ να προσαρμοστώ καλύτερα και έχω καλές σχέσεις με όλους στην ομάδα».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Δεν έχω συναντήσει κάτι παράξενο, στην Ελλάδα έχουν μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν μια απίστευτη εμπειρία. Είναι πολύ διαφορετικό από το ρωσικό ποδόσφαιρο, εβδομάδα με εβδομάδα μαθαίνω και ελπίζω το καλοκαίρι να είμαι πιο έτοιμος στην προετοιμασία».

Για τους τίτλους που κυνηγάει ο ΠΑΟΚ
: «Είναι πολύ σημαντικό για όλους μέσα στην ομάδα, να τελειώσουμε τη σεζόν με τους στόχους που έχουμε βάλει. Πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε να πετύχουμε και τους δύο στόχους μας και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για την Εθνική Ισλανδίας: «Τα 5-6 τελευταία χρόνια έχουμε πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες. Αντιμετωπίσαμε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, έχουμε τα ματς με την Αλβανία και την Τουρκία που είναι πολύ σημαντικά για εμάς, αν συνεχίσουμε με τον τρόπο που παίζουμε τα τελευταία χρόνια, δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για τον παίκτη της Γαλλίας που του προκάλεσε εντύπωση: «Έχουμε αντιμετωπίσει ξανά την Γαλλία, αλλά ήταν η πρώτη εμπειρία που είχα ως αντίπαλος του Εμπαπέ, είναι ένας από τους τρεις κορυφαίους του κόσμου και μπορεί να συνεχίσει και να τον απολαμβάνουμε στα γήπεδα».

Για την εμπειρία του από την Εθνική Ισλανδίας: «Στο Euro 2016 ήταν η πρώτη μου εμπειρία, ήμουν νεαρός και έμπαινα σιγά-σιγά στην ομάδα, ήταν μια φανταστική εμπειρία. Η παρουσία μου στο Mundial ήταν μια τρομερή εμπειρία και δείξαμε σε όλον τον κόσμο ποια είναι η Ισλανδία».

Για το αν θα έλεγε σε κάποιον Ισλανδό να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται, δεν μπορεί να αποκλειστεί να έρθει στο μέλλον και άλλος παίκτης από την Ισλανδία».

Του χρονου θα ειναι 5 φορες καλυτερος. 8)

« Απάντηση #15 στις: Μαρτίου 28, 2019, 07:41:56 μμ »

• Platinum member
  • 8282
Δεν ειναι τυχαιο το νουμερο που εδωσε ο ΠΑΟΚ για να ερθει.
Ξερει οτι του χρονου θα παρει πολλες ευκαιριες, θα παιξει σε πολυ σημαντικα παιχνιδια.

« Απάντηση #16 στις: Απριλίου 03, 2019, 11:14:53 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

«Δεν είναι αρκετή η νίκη στο πρώτο ματς, θα πάμε στην Τρίπολη για τη ρεβάνς το ίδιο συγκεντρωμένοι, ώστε να δώσουμε τα πάντα. Το 1-0 παρέμεινε για πολλή ώρα, αλλά χωρίς πίεση προσπαθήσαμε για το δεύτερο γκολ. Χάρη στο Ματος που πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ καταφέραμε και πήραμε πιο καθαρή νίκη.

Είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση, κερδίσουμε συνεχώς, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Έχουμε μπροστά μας ακόμα 4-5 παιχνίδια για να δώσουμε τα πάντα και να πετύχουμε και τους δύο στόχους μας!» σημείωσε αρχικά.

Πρόσθεσε πως: «Πριν τις γιορτές η ομάδα είχε περισσότερες υποχρεώσεις οπότε είναι λογικό κάποιοι παίκτες να έχουν μεγαλύτερη επιβάρυνση. Ο κόουτς μας εμπιστεύεται όλους και όλοι στην ομάδα έχουν τους ίδιους στόχους, την ίδια φιλοσοφία και την ίδια ψυχολογία».

Κατέληξε λέγοντας: «Βρίσκομαι μόλις τρεις μήνες στην ομάδα και μπροστά μου υπάρχει ένα εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο, οι Κρεσπο και Βαρέλα, οι οποίοι με βοηθάνε συνεχώς και μου δίνουν οδηγίες και είναι καταπληκτικοί. Υπάρχει ανταγωνισμός και θα προσπαθήσω να κερδίσω σταδιακά περισσότερο χρόνο συμμετοχής».

]

Εκανε καποια λαθη, αλλα νομιζω ηταν καλος.
Ακομα για 11αδα θα ειναι απο την προετοιμασια και μετα.

« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 04, 2019, 09:38:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Αποφασισμένος να κερδίσω μια θέση στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και την κατάκτηση του νταμπλ: «Ήταν ένας εξαιρετικά ωραίος μήνας, αφού ο ΠΑΟΚ κέρδισε δυο τίτλους. Φυσικά ήταν όμορφο που συμμετείχα αλλά θα ήθελα να παίξω περισσότερο. Όταν έφτασα στην ομάδα τον Ιανουάριο ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο να πάρω πολλές ευκαιρίες, αφού η ομάδα ήταν αήττητη στο πρωτάθλημα. Είμαι αποφασισμένος να κερδίσω μια θέση στην ομάδα. Τώρα βρίσκομαι στην αποστολή της Εθνικής και ο στόχος είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Στην συνέχεια θα υπάρχουν οι διακοπές, πριν την καλοκαιρινή προετοιμασία».

Για την ζωή στη Θεσσαλονίκη: «Είναι εξαιρετικό μέρος για να παίζεις και να μένεις. Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση, ενώ υπάρχει μεγάλη “αναστάτωση” στα παιχνίδια».

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Απόλυτα. Έχουμε μεγάλη υποστήριξη σε όλα τα παιχνίδια από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ήταν μια απίστευτη ατμόσφαιρα όταν σηκώσαμε τα τρόπαια, και τα πανηγυρίσαμε με τον κόσμο. Όλα αυτά μου θύμισαν τα όσα ζήσαμε στην επιστροφή μας στην Ισλανδία, μετά την παρουσία μας στο Euro. Στην Ελλάδα, όταν τα πράγματα πάνε καλά το περιβάλλον είναι πολύ ευχάριστο, αλλά όταν πάνε στραβά επικρατεί μια εντελώς διαφορετική εικόνα».

Προσωπικά τον πιστεύω, δεν είναι τυχαίος παίκτης.
Του χρόνου θα παίξει και θα έχει εγκλιματιστεί ακόμα πιο πολύ.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #18 στις: Ιουνίου 05, 2019, 03:18:21 μμ »

• Platinum member
  • 8282
You are not allowed to view links. Register or Login
Δεν ειναι τυχαιο το νουμερο που εδωσε ο ΠΑΟΚ για να ερθει.
Ξερει οτι του χρονου θα παρει πολλες ευκαιριες, θα παιξει σε πολυ σημαντικα παιχνιδια.

Δυσκολα σπαει το διδυμο αλλα θα παιξει πολυ περισσοτερο.
Φυσικα παιζει ρολο και αυτο που γραφει ο Μοικανος οτι θα εχει προσαρμοστει αρκετα.

« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2019, 10:22:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Για τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο και τον τραυματισμό του Βαρέλα: «Θέλω να ευχηθώ στον Βαρέλα, γρήγορη επιστροφή. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μπήκα σε ρυθμό γρήγορα. Καταφέραμε να βρούμε την απάντηση στο γκολ που δεχθήκαμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: «Mίλησα με τον προπονητή στην Εθνική Ομάδα και τον ενημέρωσα ότι θέλω να μείνω στην Θεσσαλονίκη αυτό το διάστημα και να δουλέψω με την ομάδα, να προπονηθώ σκληρά και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα ματς που ακολουθούν».

Μου αρεσε.
Μπηκε και ηταν σωστος τακτικα.