Ψηφοφορία

MVP

ντροπή της προσφυγιάς - ΠΑΟΚ 1-1 MVP + Match talk (19η αγων. Sup. Leag)

Αποστολέας Θέμα: ντροπή της προσφυγιάς - ΠΑΟΚ 1-1 MVP + Match talk (19η αγων. Sup. Leag)  (Αναγνώστηκε 7113 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: ντροπή της προσφυγιάς - ΠΑΟΚ 3/2, 19:30 NSI1HD (19η αγων. Sup. Leag)
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 31, 2019, 10:21:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Το Α και το Ω της συναντησης...Απο εκει και περα το ματσακι θελει σοβαροτητα και οχι περιττες ενεργειες....Μην ξεχνατε οτι ολη η κουλα ειναι ενας Πονσε , ειδικα αυτη την περιοδο καθως επισης και κατι μακρινα σουτ που δοκιμασαν και εχθες.... Αυτη ειναι η κουλα...Τιποτα παραπανω...

Λαθη μην γινουν οπως επι Ιβιτς που φαγαμε ενα γκολ στα πρωτα δευτεροπλεπτα και μετα εκλεισε ο ο Θεος τα ματια....Επισης οι παικτες της χαρτινης μην λησμονειτε οτι μετα το 65' θελουν καρδιο-αναπνευστικη αναζωογονηση....

Το κεντρο θα τους παρουμε και μετα ολα θα κυλησουν ομαλα.
Να ξερουν παντως οτι ο ΜΠΑΜΠΑΣ τους θα παιξει! >:D
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #11 στις: Ιανουαρίου 31, 2019, 11:00:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Παράθεση
Ο Ιβάν Σαββίδης θα συνοδεύσει ως το ΟΑΚΑ την αποστολή του ΠΑΟΚ!

Εχει παθει ψυχωση πλεον και αυτος.
Αλλα εχει περασει και μηνυμα στην ομαδα.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 01, 2019, 11:47:30 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ρε μ@λακα, πόσες π@τσες πρέπει να φάει αυτό το άθλιο υποκείμενο για να συνέλθει?
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 01, 2019, 03:41:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Οταν σου χουν γ@μισει το σπιτι, τοτε κανεις ονειρα!

« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 01, 2019, 06:25:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Οτι έγινε πέρυσι είναι παρελθόν, θέλουμε τη νίκη να πλησιάσουμε στον στόχο μας»

Για το αν πρόλαβε να ξεκουραστεί από το παιχνίδι που έμεινε εκτός με τον ΠΑΣ: «Ξεκούραστος είμαι, ακολουθεί ένα ντέρμπι, οπότε σε τέτοια παιχνίδια η κούραση δεν σε επηρεάζει».

Για το πως έζησε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ από την κερκίδα: «Ηθελα να παίξω, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να είσαι εκτός αγωνιστικού χώρου όταν ο αγώνας πάει έτσι. Ευτυχώς η δουλειά μας είχε ένα καλό τέλος και συνεχίζουμε έτσι για να πετυχαίνουμε μόνο νίκες».

Για τι θέση που θέλει να αγωνίζεται: «Εγώ θέλω να παίζω συνέχεια να βοηθήσω την ομάδα. Παίζω όπου με πει ο προπονητής. Η ομάδα είναι πάνω από όλα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει είτε παίζει ο Βιεϊρίνια, είτε ο Πρίγιοβιτς που έφυγε».

Για τον Γιαννούλη και την εικόνα του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ: «Εκανε ένα φανταστικό παιχνίδι. Ολοι ξέρουν τι ποιότητα έχει. Γι' αυτό τον λόγο ήρθε από τώρα πίσω. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Είναι πολύ σημαντικός όπως και όλοι οι παίκτες που ήρθανε. Μακάρι να παίζει καλά για να πάω και γω πιο μπροστά (γέλια). Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Γιαννούλη δίπλα μας. Ολοι είναι εδώ για έναν στόχο. Μας νοιάζει μόνο να κερδίζουμε. Είχαμε 80% κατοχή της μπάλας, αυτό τα λέει όλα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά, βοήθησαν όλοι οι ποδοσφαιριστές».

Για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα και το τι γνωρίζει γι αυτόν: «Ο Σέρτζιο ήταν στις ακαδημίες της Πόρτο όταν εγώ ήμουν στην πρώτη ομάδα. Είχαμε επαφή σε προπονήσεις και σε μερικά παιχνίδια. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης που έρχεται να μας βοηθήσει. Εχει κάνει πολλά παιχνίδια στη Πόρτο, έπαιξε στο Champions League παίζουμε ίδιο σύστημα, παίζει στα χαφ, του αρέσει να έχει την μπάλα, πατάει περιοχή, είναι ένας box to box μέσος. Εχει καλά στημένα, καλό σουτ. Είχαμε επαφή πριν έρθει, με πήρε τηλέφωνο ο Πέπε, που είναι φίλος μου και με ρώτησε αν έχει την άδειά μου να του δώσει το τηλεφώνό μου. Του μίλησε και ο Κονσεϊσάο για την ομάδα, τον κόσμο, την πόλη. Θα μιλήσω μαζί του και θα του πω ότι χρειάζεται να ξέρει».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Δεν είναι ένα ακόμα παιχνίδι της σειράς. Είναι ένα ντέρμπι. Είμαστε σε καλή κατάσταση, το ίδιο και η ΑΕΚ παίζει καλά, παίζουμε στην έδρα της, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκη, αυτός είναι ο στόχος μας. Εμείς πάμε για να κερδίσουμε. Το παιχνίδι θα κριθεί σε λεπτομέρειες».

Για το αν επηρεάζουν την έκβαση του αγώνα όσα έγιναν πέρυσι: «Οτι έγινε,έγινε είναι άλλη χρονιά, άλλο πρωτάθλημα, άλλα δεδομένα. Είναι ντέρμπι και θα ναι δύσκολο. Ολα τα ντέρμπι είναι δύσκολα, είτε με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, τον Αρη. Αν θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας πρέπει να κερδίσουμε παντού και αυτό θέλουμε να κάνουμε και στο ΟΑΚΑ».

Για το τι θα κρίνει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ: «Θα φανεί μετά τι θα κρίνει η νίκη. Στην ουσία είναι τρεις βαθμοί. Δεν σκεφτόμαστε πως θα είμαστε αν χάσουμε, σκεφτόμαστε μόνο πως θα κερδίσουμε».

Για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ και το κατά πόσο ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα: «Οι μεταγραφές είναι δουλειά του προπονητή, της διοίκησης, έχουμε δείξει πως από πέρυσι μέχρι φέτος έχουμε μεγάλη αλλαγή σε νοοτροπία. Μακάρι να μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε έτσι».

« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 01, 2019, 06:55:34 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Μας δίνει δύναμη ο Σαββίδης, σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί»

Για τον εκνευρισμό που έβγαλε στο ματς με τον ΠΑΣ: «Είμαι λίγο απογοητευμένος από κάποιες δηλώσεις που έκανα και αλλοιώθηκαν. Έτσι είπα ότι είναι προφανές ότι υπάρχει τελείως δαφορετική προσέγγιση, ποιότητα και οργάνωση σε κάθε παιχνίδι, αλλά δεν αποδέχομαι, και για αυτό ήμουν εκνευρισμένος, με τον τρόπο που οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα έκαναν καθυστερήσεις από το πρώτο ημίχρονο και το γεγονός ότι αρνήθηκαν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Το γεγονός ότι σε κάθε διακοπή, βρίσκονταν κάτω δύο παίκτες και αυτό δεν ήταν ποδόσφαιρο. Για αυτό το λόγο ήμουν αναστατωμένος. Σαν προπονητής έχω υπάρξει στην θέση του να αμυνθώ. Εδώ υπήρχαν ομάδες που πήραν Παγκόσμια Κύπελλα με άμυνα. Έτσι θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον προπονητή των Ιωαννίνων, αν παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου».

Για το αν σημαίνει κάτι περισσότερο το ματς με την ΑΕΚ: «Το σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή. Βρισκόμαστε σε ένα σημείο που έχουν σημασία οι τρεις βαθμοί. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι καλή, ποιοτική και έχει κατά την γνώμη μου έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα».

Για το αν θα περιμένει πίεση στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ: «Είναι ένα παιχνίδια ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ψυχολογίας, είμαστε μια ομάδα που βρίσκεται με δέκα πόντους μπροστά, αν υπολογίσουμε τους βαθμούς στο γήπεδο. Έχουμε την ισορροπία μας που σημαίνει ότι ξέρουμε πώς να κερδίσουμε ένα παιχνίδι και η μόνη πίεση που έχουμε, είναι να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ: «Έχουμε ένα ρόστερ που είναι όλοι σημαντικοί. Η διοίκηση έκανε κάποιες κινήσεις την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να βοηθήσει την ομάδα. Δεν βρισκόμαστε στο playstation για να κάνουμε ότι κίνηση θέλουμε. Έχουμε ένα σύνολο που κερδίζει από πέρσι. Εξαρτάται από τον βαθμό της ετοιμότητας του καθενός. Εγώ και το προσωπικό μου εξιολογούμε τα πάντα για το πότε θα είναι έτοιμος ένας ποδοσφαιριστής να μπει στο σύνολο και να βρούμε το χρονικό σημείο για να ενσωματωθούν στην ομάδα».

Για την κατάσταση των παικτών του: «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα στην ομάδα, όλοι οι παίκτες είναι υγειείς».

Για τον Ιβάν Σαββίδη που θα συνοδεύσει την αποστολή του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί θα κοντραριστούν δύο πολύ καλές ομάδες. Το γεγονός ότι θα βρεθεί μαζί μας ο μεγαλομέτοχος, μας δίνει δύναμη, αλλά δείχνει και ότι η ομάδα είναι μια γροθιά μαζί».

« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 01, 2019, 07:27:23 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Παντως εκανα μια "βολτα" απο διαφορα χαρτινα sites.... Το τι πρεμουρα τους εχει πιασει δεν λεγεται...Αλλος λεει " Ποιος ΠΑΟΚ ? Αντπαλοι μας ειναι οι γαυροι και οι βαζελοι".... Αλλος βριζει τον Λουτσεσκου....Οι λιγοι σοβαροι βλεπουν το ποσο αργους παικτες εχουν στην τριαδα της αμυνας, ποσο αταλαντους στα χαφ,  και πως τα φτυνουν μετα το 60' και τους εχει πιασει κρυος ιδρωτας... :)) :))

Αλλοι συγκρινουν τον Πονσε με τον Αραουχο... :)) :)) :)) Αλλοι αναπολουν τον οικοδομο και οι πιο ρομαντικοι αναπολουν τον Χυμενε(θ)... :)) :)) :))

Οι πιο ακραιοι ( και μη σανοφαγοι αλλα πολλοι λιγοι στον αριθμο) μπινελικωνουν τον τιγρη της π@υτσας γιατι τους ξεβρακωσε και δεν εχουν ουτε παικτες αλλα ουτε και πηραν....

Με λιγα λογια ....Εαν ειμαστε στοιχειωδως σοβαροι , θα τους κανουμε κηδεια....
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 01, 2019, 08:49:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Είπαμε.....ψυχή  :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 02, 2019, 12:14:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Ποιοτικα δε γινεται συγκριση οποτε θα κανουν το προφανες. Δυνμη, ξυλο τσαμπουκαδες,, οτι χρειαστεί για να μη παιχτει ποδοσφαιρο. Το θεμα ειναι αν ο ξενος κορακας θα τ ανεχτει ολα αυτα. Αν οχι τους εχουμε.
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #19 στις: Φεβρουαρίου 02, 2019, 12:28:35 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Αυτο το ξερουν και στην ομαδα.
Οπως ξερουν και πως θα παρουμε την νικη  >:D
Με ξενο διαιτητη ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ (ουτε και με Ελληνα δηλαδη αλλα τεσπα)