Το Κοινωνικό "πρόσωπο" του ΠΑΟΚ

Αποστολέας Θέμα: Το Κοινωνικό "πρόσωπο" του ΠΑΟΚ  (Αναγνώστηκε 17488 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Το Κοινωνικό "πρόσωπο" του ΠΑΟΚ
« Απάντηση #60 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2015, 12:19:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Πολυ καλη κινηση.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #61 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2015, 12:12:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #62 στις: Οκτωβρίου 03, 2015, 04:23:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Η αγάπη δεν έχει σύνορα #weareallrefugees

Το κοινωνικό πρόβλημα των προσφύγων βρίσκεται σήμερα σε έξαρση, αναγκάζοντας ολόκληρη την Ευρώπη να ενσκήψει με ενδιαφέρον, ψάχνοντας λύσεις για την ανακούφιση ανθρώπων που αναγκάστηκαν να αφήσουν χωρίς όρους, σπίτια, οικογένειες και την πατρίδα τους.Για εμάς, τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, η συγκίνηση που προκαλεί το δράμα αυτών των ανθρώπων, μεγαλώνει από τις δικές μας ιστορικές μνήμες μας, από ανάλογα δράματα των προγόνων και ιδρυτών μας.

Ο ΠΑΟΚ, σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Makedonia Palace ξεκινά σειρά δράσεων για την ανακούφιση των προσφύγων.Μετά την δωρεά ενός ευρώ για κάθε ένα εισιτήριο του αγώνα ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προσφέρει το ίδιο ποσό και στους επόμενους δύο εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας του Δικέφαλου, ποσό που θα διατεθεί σε ανθρωπιστικές – μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το Makedonia Palace οργανώνουν την άμεση συλλογή ρούχων και τροφίμων, καθώς και ειδών πρώτης ανάγκης, για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην πόλη μας. Οι εθελοντές μπορούν να φέρνουν ό,τι επιθυμούν από τα παραπάνω, στη Θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας ή στην υποδοχή του ξενοδοχείου Makedonia Palace, από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου.

Επιπλέον, σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες κινήσεις οικονομικής και κοινωνικής υποστήριξης προς τους πρόσφυγες και την ενίσχυση ανθρωπιστικών – μη κυβερνητικών οργανώσεων, καθώς επίσης και δράσεις ενημέρωσης του κοινού για το παγκόσμιο δραματικό φαινόμενο του ξεριζωμού και συμβολισμού για την αγάπη και την αλληλεγγύη απέναντι σε λαούς που -παρά τη θέλησή τους- βρίσκονται σήμερα σε μια κατάσταση που βιώσαμε μαζικά ως έθνος στην ιστορία μας.

Αλλωστε, #weareallrefugees…

RESPECT

« Απάντηση #63 στις: Οκτωβρίου 03, 2015, 08:38:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ

Επειδη με το κουμπακι youtube δε το παιζει ας το βαλει σωστα καποιος μοδ.
Με πηραν τα ζουμια.Θα το βαζα στην αρχικη του φορουμ και θα τ αφηνα για μηνες.

ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #64 στις: Οκτωβρίου 03, 2015, 11:42:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Το κουμπάκι μια χαρά παίζει, τζάμπα μας κατηγόρησες! :))
Το βάλαμε στην ΑΡΧΙΚΗ.... ;)

« Απάντηση #65 στις: Οκτωβρίου 04, 2015, 12:03:28 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Σ εμενα δε το παιζει .Μονο ενα μαυρο παραθυρο και το Play που οταν το πατας βγαζει σφαλμα.

Κάτι άλλο θα παίζει μιστερ! :grin1:
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #66 στις: Οκτωβρίου 07, 2015, 02:53:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Για την στήριξη που έλαβε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη μίλησε ο Βασίλης Νικολόπουλος, όταν πριν από δύο χρόνια διαγνώστε πως τα δύο παιδιά του πάσχουν από μία σπάνια νόσο.

Τα λόγια του πατέρα συγκινούν και χαρακτηρίζει «ξεχωριστό» τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου και «οικογένειά» του τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Libero»

Για το πώς ήρθε η βοήθεια από τον ΠΑΟΚ: «Σας ευχαριστώ πολύ που μου δίνετε τη δυνατότητα να πω κάποια πράγματα στον αέρα. Τα δύο μικρότερα παιδιά μου είχαν ένα σπάνιο πρόβλημα υγείας που επηρέαζε την ανάπτυξη του εγκεφάλου τους και θα έπρεπε να κάνουν μία εγχείρηση στο εξωτερικό. Χρειαζόμασταν κάποια χρήματα για να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε και να κάνουμε την επέμβαση. Ξεκίνησα από πολλούς φορείς που θέλουν να λέγονται φιλάνθρωποι. Βρήκα κλειστές πόρτες και δεν το περίμενα κιόλας.

Και ειδικά σε περιπτώσεις που υπήρχαν λεφτά και δε μου έδιναν βοήθεια. Ένας φίλος μου, μου είπε έλα να χτυπήσουμε την πόρτα του ΠΑΟΚ. Πήγα και χτύπησα την πόρτα και μίλησα με την κ. Νάντια. Είχα μαζί μου όλα τα χαρτιά στις 17 Σεπτεμβρίου 2013. Μετά από ακριβώς 22 ώρες με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι το 10% από τα εισιτήρια του παιχνιδιού με τον Πλατανιά θα είναι δικό σου. Είχα ανέβει και τότε στο παιχνίδι και ήθελα να δω τον Ιβάν Σαββίδη να του πω ένα ευχαριστώ. Αλλά δεν ήταν εφικτό.

Ο ΠΑΟΚ δεν μου το έκανε μόνο εύκολο, αλλά με βοήθησε με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Σημασία δεν έχει το ποσό, αλλά η κίνηση ενός αγνώστου. Γιατί για την οικογένεια μου ο Σαββίδης ήταν ένας άγνωστος. Χάρη στην κίνηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την κίνηση ραδιοφωνικών σταθμών κινητοποιήθηκε απλός κόσμος από το υστέρημα του και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για τη βοήθεια που έδωσαν για να μαζευτεί ένα μεγάλο ποσό, να κινητοποιηθεί και η πολιτεία μέσα από αυτές τις προσπάθειες, μέχρι να βρεθεί η λύση και να πάνε τα παιδιά στο εξωτερικό. Σαν σήμερα πετάγαμε πριν 2 χρόνια για Γερμανία. Έγινε η επέμβαση και όλα πηγαίνουν δόξα τον Θεό καλά».

Για τη συνάντηση με τον Σαββίδη: «Προχτές, μετά τη τεράστια βοήθεια του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου μπόρεσα να έρθω σε επαφή με τον Σαββίδη. Είχε πάρα πολλές δουλειές ο Σαββίδης, είχε το ποντιακό συνέδριο, δουλειές του, ήταν τα παιχνίδια με Ντόρτμουντ και Ολυμπιακό και έχοντας κανονίσει με φίλους μου να ανέβω για το παιχνίδι.

Βρέθηκα και στα Τέμπη, στο μνημόσυνο των παιδιών που χάθηκαν άδικα. Ήρθε ο άνθρωπος της ΠΑΕ, ήρθε και ο Σαββίδης και πήγαμε για να συναντηθούμε και να μιλήσουμε για λίγο στο περιθώριο του μνημόσυνου. Ήμουν εγώ ο Σαββίδης και ο μεταφραστής του. Ενημέρωσα τον μεταφραστή του για ό,τι έγινε και του μετέφερε όλα όσα ήθελα να του πω. Μου έκανε τρομερή εντύπωση η απάντηση του γιατί δεν έχω συναντήσει ξανά έναν τόσο ισχυρό άνθρωπο. Αυτό που μου είπε είναι ότι το μόνο που έχει σημασία είναι ότι τα παιδιά έγιναν καλά.

Ένιωσα σα να μιλούσα στον πατέρα μου και σε έναν κολλητό μου. Η χαρά του ήταν ειλικρινής. Δεν έγινε καμία δήλωση μπροστά σε κάμερες φωτογραφίες. Ήμασταν εγώ, αυτός και ο μεταφραστής του. Αυθόρμητα και ο γιος μου αγκάλιασε τον Σαββίδη, καταλαβαίνοντας ότι αυτός ήταν αυτός που τον βοήθησε.

Για μένα ο ΠΑΟΚ εκείνη τη στιγμή τα πήρε όλα. Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο οι τίτλοι, δεν είναι κάτι απρόσωπο. Ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή μου και τα αδέρφια μου γιατί έδωσε ζωή στην οικογένεια μου. Το σύνθημα «Εμείς μαζί για μια ζωή», ο ΠΑΟΚ μου το έδωσε ως οικογένεια στην οικογένεια μου.

Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας που με βοήθησαν. Τα παιδιά μου ήταν τα πρώτα παιδιά που βοήθησε ο ΠΑΟΚ μετά τον μικρό Παντελή. Το πιο σημαντικό και πιο δυνατό και ωραίο είναι ότι ο Σαββίδης βοηθάει χωρίς διαφήμιση. Όταν πετάτε ένα κέρμα και την άλλη Κυριακή δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο να ξέρετε ότι δε θα μπορέσετε να συμβάλλεται στη βοήθεια μίας οικογένειας που έχει ανάγκη. Όταν στο γήπεδο, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είδα ότι βοηθάνε κι άλλη οικογένεια, δεν μπορείς να φανταστείς πόση ικανοποίηση ένιωσα που βοήθησα κι εγώ με το εισιτήριο μου».

Τι ικανοποίηση μπορείς να νιώθεις μετά από όλά αυτά που διαβάζεις άραγε?

« Απάντηση #67 στις: Οκτωβρίου 07, 2015, 05:24:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ριγος με επιασε αληθεια.
Οταν μπορεις να βοηθησεις, και το κανεις!
RESPECT!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #68 στις: Οκτωβρίου 09, 2015, 05:41:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

« Απάντηση #69 στις: Οκτωβρίου 13, 2015, 11:14:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κοντά στον Θανάση

Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ στηρίζει τον Θανάση Παπαδόπουλο στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει για την εύρεση χρημάτων ώστε να συνεχίσει τις χειρουργικές επεμβάσεις στο χέρι του στην Αγγλία (πάσχει από ολική έλλειψη κερκίδας και νεκρούς αντίχειρες στα δύο χέρια).

Ο νεαρός φίλαθλος του "Δικεφάλου" επισκέφτηκε, μάλιστα, το προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, όπου τον υποδέχθηκαν με θέρμη οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Οι ασπρόμαυροι ενισχύουν, επίσης, τον φιλανθρωπικό αγώνα ανάμεσα στους παλαίμαχους του ΠΑΟΚ και το 424 ΓΣΝΕ που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Αχιλλέα Τριανδρίας στις 27 Οκτωβρίου και ώρα 17:30, γι' αυτόν τον σκοπό.

Για περισσότερες πληροφορίες για την πάθηση του Θανάση μπορείτε να επισκεφτείτε την παρακάτω σελίδα (You are not allowed to view links. Register or Login)

ΜΠΡΑΒΟ!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!