Ψηφοφορία

MVP

Vidi - PAOK 1-0 Mvp + Match talk (Group L Europa League)

Αποστολέας Θέμα: Vidi - PAOK 1-0 Mvp + Match talk (Group L Europa League)  (Αναγνώστηκε 4841 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Vidi - PAOK 8/11, 19:55 Cosports2HD (Group L Europa League)
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 07, 2018, 04:30:23 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Ο ΠΑΟΚ καίγεται για βαθμούς»

«Δεν θα πρέπει να μείνουμε στο πρώτο παιχνίδι. Θα πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο σε αυτό το επίπεδο. Δεν είμαστε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για να παίξουμε απλώς τους αγώνες, αλλά είμαστε εδώ για να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα.

Έχουμε επανειλημμένα δείξει ότι είμαστε σε θέση να το κάνουμε. Ο ΠΑΟΚ «καίγεται» για βαθμούς. Στον όμιλό μας, η Τσέλσι είναι το φαβορί με εννέα βαθμούς και οι άλλες τρεις ομάδες έχουν από τρεις, είναι σαν να ξεκινάμε από το μηδέν. Είμαι χαρούμενος που θα έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο, είναι ωραίο να βλέπεις πως κινητοποιήθηκαν τόσοι άνθρωποι».

«Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες και έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν να πάρουν πάνω τους παιχνίδια με μία κίνηση. Φυσικά και υπάρχει σεβασμός για τον αντίπαλο, αλλά αυτό ισχύει πριν από το παιχνίδι. Μετά θα πρέπει να παλέψουμε. Πρέπει να κάνουμε ένα έξυπνο και καλό παιχνίδι. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για αυτό. Πολλοί φίλοι μου θα έρθουν από την Ελλάδα, θέλω να αισθανθούν καλά στη Βουδαπέστη αλλά δεν θέλω να τους κάνουμε να πανηγυρίσουν νίκη του ΠΑΟΚ».

Και θα τους παρει! >:D
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 07, 2018, 07:04:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 07, 2018, 07:35:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Για το αν ο ΠΑΟΚ αιφνιδιάστηκε από την Βίντι στο πρώτο ματς: «Ξέραμε τι λάθη κάναμε στο πρώτο ματς και θα τα διορθώσουμε. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το πρώτο ματς με την Βίντι και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αύριο».

Για την 100η του εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τις 100 συμμετοχές. Ελπίζω να γιορτάσω την 100η συμμετοχή με την φανέλα του ΠΑΟΚ με νίκη. Θέλω να παραμείνω στην ομάδα και να συνεχίσω να καταγράφω συμμετοχές. Θέλω να γιορτάσω αυτό το ματς με τη νίκη».

Για το μάθημα που πήραν από το πρώτο ματς με την Βίντι: «Το μάθημα είναι ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Αν δεν τα αντιμετωπίσεις όπως πρέπει, θα έχεις πάντα δυσκολίες και το ίδιο μάθημα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε και αύριο».

Για το ότι πρέπει να παίρνουν κάθε αντίπαλο στα σοβαρά: «Μιλάω για συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού που πρέπει να είμαστε σοβαροί. Στο ματς με τον Ατρόμητο δεν το κάναμε και για αυτό μίλησα για υπεροψία»
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #13 στις: Νοεμβρίου 07, 2018, 07:51:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Για το αυριανό παιχνίδι με την Βίντι: «Αυτή τη στιγμή είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το αυριανό. Προτιμώ να μην κάνουμε υπολογισμούς. Προτιμώ να προετοιμάσω την ομάδα μου και να μπούμε στο γήπεδο για τη νίκη».

Για το αν θεωρεί μεγάλο στόχο την πρόκριση στην φάση των «32»:
«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όλοι θέλουμε σαν... τρελοί να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, κάτι που δεν έγινε πέρσι για εξωαγωνιστικούς λόγους και φέτος το χρειαζόμαστε πάρα πολύ. Την ίδια στιγμή έχοντας δύσκολα παιχνίδια, προσπαθούσαμε να πάρουμε το καλύτερο από το κάθε παιχνίδι. Το καταφέραμε απόλυτα. Το μόνο μας λάθος ήταν αυτό με την Βίντι στην έδρα μας.

Εστιάζουμε στο αυριανό παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι υποτιμήσαμε την Βίντι. Κερδίσαμε εύκολα στη Λευκορωσία και η ΜΠΑΤΕ κέρδισε την Βίντι και πιστεύαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε με την ίδια ευκολία. Την ίδια στιγμή η Βίντι δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση. Ξέρουμε πλέον πως πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Είναι μια ομάδα πειθαρχημένη και τρέχει πολύ. Πιστεύω ότι η ήττα από την Βίντι, θα μας βοηθήσει στο αυριανό παιχνίδι».

Για το αν το αήττητο εκτός έδρας δημιουργεί αυτοπεποίθηση: «Σίγουρα μας δίνει αυτοπεποίθηση. Μας βοηθάει στο πως θα οργανώσουμε το επόμενο παιχνίδι μας. Χάσαμε από την Μπενφίκα και την Τσέλσι, που είναι πολύ μεγάλες ομάδες. Αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό μετά, ήταν αδύνατο για εμάς να κάνουμε λάθος βήματα.

Βρισκόμαστε εδώ πέρα έχοντας στόχο να συνεχίσουμε και στο Europa League. Κάθε στόχος επιτυγχάνεται στο τέλος μιας διοργάνωσης. Εγώ σαν προπονητής πρέπει να δω την μεγαλύτερη εικόνα, έχοντας μια στρατηγική και να οργανώνεις το επόμενο βήμα».

Για το αν έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα: «Έχω την πρώτη ιδέα για την αρχική ενδεκάδα, αλλά στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να συμβούν. Σκέφτομαι σοβαρά να κρατήσω τον Μαουρίσιο στον πάγκο αύριο. Έχει συμμετάσχει σε δύο προπονήσεις. Δεν έχει μείνει καιρό εκτός γηπέδου, θέλουμε να τον βάλουμε με ασφάλεια στον ανταγωνισμό της ομάδας».

Για το αν υπολογίζει τον Χατσερίδη: «Πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό για έναν παίκτη ο οποίος δεν παίζει όσο θα ήθελε. Δεν βρίσκω κάτι παράλογο στα όσα δήλωσε. Από την άλλη έχουμε ένα ζευγάρι κεντρικών αμυντικών που γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ του και ξέρουν το πλάνο της ομάδας. Την ίδια στιγμή υπάρχουν γενικότερα καλές τοποθετήσεις από την αμυντική τετράδα, έτσι είναι δύσκολο για κάποιον παίκτη να μπει στην εξίσωση».

Για το αν  ο ΠΑΟΚ είναι πιο πειθαρχημένος από την Βίντι: «Δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ. Σημασία έχει τι θα δείξουμε στο γήπεδο».

Ξεκάθαρα λέει τα πράγματα....

« Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 07, 2018, 09:44:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Αυτη η 11αδα εχει προτεραιοτητα. 8)

« Απάντηση #15 στις: Νοεμβρίου 07, 2018, 10:52:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια σε ένα γλίστρημα τραυματίστηκε στους απαγωγούς μύες του ισχίου αριστερά και τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση.Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σ’ εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της μυϊκής κάκωσης που υπέστη.

Κριμα ρε γμτ  :( :( :(
Περαστικα.

« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 08, 2018, 09:34:57 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Φέτος η χρονιά δεν πάει καλά για τον Βιερίνια..... :-\

« Απάντηση #17 στις: Νοεμβρίου 08, 2018, 11:07:36 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Oπως εχω ξαναγραψει εδω και πολυ καιρο, η Ευρωπη δεν τους απασχολει καθολου...Αν τους  "βγει το ματς" και κερδισουμε εχει καλως αλλιως ουτε που τους νοιαζει...

Στα υπ' οψιν, οτι η χαρτινη σε 2 εβδομαδες κουναει μαντηλι απο την Ευρωπη και θα αφοσιωθει στο πρωταθλημα...

Για τον δε Βιερινια αναμενομενο....Στην ηλικια του ή μπακ θα παιζει ή χαφ ....Φουλ μπακ ειναι αδυνατον και αφηνει και πολλα κενα πισω οπου το ειδαμε σε αρκετα ματς τοσο στην Ευρωπη οσο και στην Ελλαδα...
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 08, 2018, 11:42:16 πμ από Telis Stallone »
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #18 στις: Νοεμβρίου 08, 2018, 11:37:08 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Παρολα αυτα πιστευω πως σημερα θα κερδισουμε.

« Απάντηση #19 στις: Νοεμβρίου 08, 2018, 11:37:38 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Παρακαλούμε να μην εμφανιστεί στο γήπεδο κανείς φίλαθλος χωρίς εισιτήριο. Κανένας με εισιτήριο σε άλλο όνομα. Η ουγγρική αστυνομία προειδοποίησε για εξονυχιστικό έλεγχο και η UEFA παρακολουθεί στενά την διαδικασία με απεσταλμένο υπεύθυνο ασφαλείας. #PAOK #UEL #VidiPAOK

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ Μ@ΛΑΚΙΑ!