7. Bane Prelevic

Αποστολέας Θέμα: 7. Bane Prelevic  (Αναγνώστηκε 29279 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Bane Prelevic
« Απάντηση #40 στις: Νοεμβρίου 01, 2015, 11:42:22 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Αξιζει αυτος ο ανθρωπος να νιωσει καποια σιτγμη μια μεγαλη χαρα και να ανταμειφθει για οσα εχει προσφερει στον ΠΑΟΚ σαν Προεδρος.
Ευχομαι αυτη η στιγμη να ειναι συντομα.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #41 στις: Νοεμβρίου 01, 2015, 01:18:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Ω Μπάνε Μπάνε... ω Μπάνε Μπάνε...... musicrocker musicrocker

Θα δικαιωθεί η προσπάθειά σου σύντομα και εγώ πιστεύω... ΥΠΟΜΟΝΗ  ;)
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #42 στις: Δεκεμβρίου 18, 2015, 11:26:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Δεν ξέρω γιατί δεν στηρίζει ο κόσμος"

Για διάφορα θέματα μίλησε το βράδυ της Παρασκευής ο Μπάνε Πρέλεβιτς σε εκπομπή της ΕΡΤ που ασχολείται με την Ευρωλίγκα.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΚΑΕ είπε:

Για το σημαίνει η πρόκριση του ΠΑΟΚ στους "32" του Ευrocup: "Περισσότερα έξοδα... Για την ομάδα, τους παίκτες και για τον προπονητή είναι μια μεγάλη επιτυχία. Εγώ είμαι σε θέση να τα βλέπω διαφορετικά λίγο τα πράγματα".

Για την... διαμάχη της Euroleague με την FIBA και το τι θα γίνει: "Θα δούμε. Δεν έχει βγει επίσημη πρόταση. Ετσι όπως το οργανώνει η Ευρώλιγκα με τα εγγυημένα συμβόλαια, το τοπικό πρωτάθλημα χάνει την ουσία του. Από το πρωτάθλημα δεν μπορείς να συμμετέχεις στην Ευρωλίγκα, έτσι όπως είναι σήμερα".

Για τον Άρη: "Ο Άρης φέτος έχει οργανωθεί καλά και κυνηγά όλους τους στόχους. Εμείς είμαστε σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά δεν το αναγνωρίζει κανείς αυτό. Θα βοηθήσει το ελληνικό μπάσκετ το να είναι ο Άρης και ο ΠΑΟΚ ψηλά σε ευρωπαϊκό επίπεδο".

Για το ότι ο κόσμος δεν έχει στηρίξει τον ΠΑΟΚ: "Μήπως ο ΠΑΟΚ δεν είναι μπασκετική ομάδα; Ολοι με ρωτάνε με τόση καλή πορεία, με τόσα προβλήματα γιατί δεν έρχεται ο κόσμος. Δεν μπορώ να απαντήσω".

Για το αν στενοχωριέται για την απουσία του κόσμο: "Οχι".

Για το Κύπελλο: "Είναι μια ευκαιρία να παίξουμε τελικό. Η δόξα ανήκει στους παίκτες και στον προπονητή".

Για την παρουσία του στην διοίκηση του ΠΑΟΚ:
"Εγώ είμαι πέμπτη χρονιά και είμαστε δίχως μεγαλομέτοχο και στήριξη. Ο στόχος μας πρώτα ήταν η επιβίωση γιατί στο τέλος του κάθε μήνα κινδυνεύαμε να πτωχεύσουμε (σ.σ. λόγω άρθρου 99). Επίσης ο άλλος μας στόχος ήταν να προσελκύσουμε έναν επενδυτή και να δημιουργήσει ένα όραμα αγωνιστικό. Βγαίνει η πενταετία για το άρθρο 99".

Για τα όσα έχει "ζήσει" στον ΠΑΟΚ: "Σαν παίκτης δέχτηκα μια καλή πρόταση, δικαιώθηκα και μου άρεσε το περιβάλλον του ΠΑΟΚ. Στις αποφάσεις μου βλέπω πρώτα την πρόκληση και μετά τα άλλα".

Για το τι είναι ο ΠΑΟΚ γι' αυτόν: "Η μισή μου ζωή είναι στον ΠΑΟΚ... Ο,τι κι αν έκανα, είναι μεγάλη πρόκληση. Ενιωσα μεγάλη χαρά. Οταν ένας παίκτης κερδίζει τίτλους, είναι σημαντικό. Ειδικά σε εκείνη την εποχή, την εποχή της δεκαετίας του 90. Παίζαμε με παίκτες όπως το Τόνι Κούκοτς".

Για τους Σφαιρόπουλο και Ιβκοβιτς: "Ο Γιάννης φαινόταν πως έχει έναν στόχο στην προπονητική του καριέρα και το έχει κάνει. Ο Ιβκοβιτς είχε βάλει βάσεις αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές στον ΠΑΟΚ και αυτές λειτουργούσαν για το καλό της ομάδας".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ το 1993 δεν κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα Ευρώπης:
"Ενα φάιναλ φορ κρίνεται σε πολλές λεπτομέρειες. Τα μεγάλα καλάθια η Μπένετον τα έβαλε και με παίκτη που κανένας δεν περίμενε. Ηταν και μεγαλείο του Κούκοτς που ήξερε πως να χρησιμοποιήσει τους συμπαίκτες του".

Για τους Παναθηναικό και Ολυμπιακό: "Τουλάχιστον 10 ομάδες που είναι στο Top 16 της Ευρωλίγκας, μπορούν να κερδίσουν την διοργάνωση. Εχει μικρύνει η ψαλίδα".

Α ρε Μπανε!!!!!!!!!!!! :-\ :-\ :-\ :-\
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #43 στις: Δεκεμβρίου 19, 2015, 07:51:43 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Δεν υπάρχει κίνητρο, όραμα κτλ...
Αυτά τα έχω ακούσει- διαβάσει από συνοπαδούς (ντεμέκ)  facepalm
Βρε λ@μογια και πάλι λ@μόγια...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #44 στις: Δεκεμβρίου 19, 2015, 11:16:26 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Χρόνια Πολλά στο μεγάλο Μπάνε Πρέλεβιτς που έχει σήμερα τα γενέθλια του!

« Απάντηση #45 στις: Δεκεμβρίου 19, 2015, 11:56:27 πμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Ω Μπάνε Μπάνε.... Ω! Μπάνε Μπάνε... !!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!! musicrocker musicrocker musicrocker smilepaok smilepaok
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #46 στις: Δεκεμβρίου 19, 2015, 05:51:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Μπανε γερα και χρονια σου πολλα! smilepaok
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #47 στις: Δεκεμβρίου 19, 2015, 05:54:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
 Ο λόγος για τον Μπάνε Πρέλεβιτς ο οποίος σήμερα (19/12) "κλείνει" τα 49 του χρόνια. Επί σειρά ετών υπηρέτησε τον "Δικέφαλο" ως παίκτης (αλλά και από άλλα πόστα, όπως ως προπονητής) και η προσφορά του στους  Σε πολλά ματς πήρε τον ΠΑΟΚ από το... χεράκι για να τον οδηγήσει σε νίκες και κάτι τέτοιο έκανε και σε τίτλους των "ασπρόμαυρων" στους οποίους έβαλε την "σφραγίδα" του. Με αφορμή τα γενέθλια του Πρέλεβιτς, ας θυμηθούμε τις επιδόσεις του όταν ο "Δικέφαλος" έγραφε ιστορία.

Το Κύπελλο Κυπελλούχων Eυρώπης το 1991

Ο ΠΑΟΚ στις 26 Μαρτίου του 1991 κέρδισε στην Γενεύη την Σαραγόσα με 76-72 και κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων. Μια πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία για τους "ασπρόμαυρους" που "σήκωναν" το πρώτο ευρωπαικό τους τρόπαιο και γινόταν η πρώτη ελληνική ομάδα που "έφερνε" ευρωπαικό τίτλο μετά από εκείνον της ΑΕΚ το 1968. Ηταν τεράστια η συνεισφορά του Πρέλεβιτς στο να "έρθει" αυτή η επιτυχία αφού είχε πετύχει 31 πόντους κόντρα στους Ισπανούς.

Το πρωτάθλημα Ελλάδας το 1992

Μετά από πολλά χρόνια.. υπομονής καθώς ο Αρης συνεχώς "άρπαζε" την πρωτιά, ο ΠΑΟΚ στις 22 Απριλίου του 1992 κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας. Αυτό έγινε μετά από εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό με σκορ 82-97. Εκείνο το πρωτάθλημα ήταν το δεύτερο (για πρώτη φορά πρωταθλητής Ελλάδας ο ΠΑΟΚ ήταν την σεζόν 1958-59) και τελευταίο για τον "Δικέφαλο". Ο Πρέλεβιτς στο συγκεκριμένο ματς (απέναντι στους "ερυθρόλευκους") είχε πετύχει 20 πόντους.

Το Κύπελλο Κόρατς το 1994

Ο ΠΑΟΚ αρχικά είχε κερδίσει την Στεφανέλ Τεργέστης στη Θεσσαλονίκη με σκορ 75-66 (στον πρώτο τελικό που έγινε στη Θεσσαλονίκη καθώς υπήρχε και δεύτερος τελικός) και "πήγαινε" στην Ιταλία για να υπερασπιστεί από το +9. Οχι μόνο το έκανε αυτό, αλλά νίκησε εκτός έδρας τους Ιταλούς με 91-100. Ετσι στις 16 Μαρτίου του 1994 ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Κόρατς και αυτός ήταν ο δεύτερος ευρωπαικός τίτλος του "Δικεφάλου". Τι είχε κάνει στο 91-100 ο Πρέλεβιτς; Είχε πετύχει 30 πόντους...

Το Κύπελλο στη Λαμία το 1995

Στις 5 Μαρτίου του 1995 ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στην Λαμία. Οι "ασπρόμαυροι" γενικώς δεν είχαν αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες γι' αυτήν την επιτυχία, στον ημιτελικό νίκησαν εύκολα τον Αρη με 80-63 ενώ στο τελικό "γονάτισαν" τον Πανιώνιο με 72-53 έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Μπάνε Πρέλεβιτς.

Ο τελευταίος είχε πει τότε στους συμπαίκτες του: "Παιδιά ήρθαμε να πάρουμε το Κύπελλο και θα το πάρουμε". Ο ίδιος πήρε στις πλάτες του τον "Δικέφαλο" στο ματς με τον Πανιώνιο πετυχαίνοντας 27 πόντους (απέναντι στον Αρη είχε πετύχει 29 πόντους).

Δεν χρειαζεται να πουμε τιποτε αλλο γι αυτον τον ανθρωπο!
Χρονια Πολλα και να ειναι παντα καλα!
ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ- ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

« Απάντηση #48 στις: Δεκεμβρίου 28, 2015, 11:27:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Μας συμπεριφέρονται σαν ομαδούλα γειτονιάς.
Και γίνεται συχνά αλλά εμείς δεν αντιδράμε.
Να βρεθεί ένας τρόπος να αλλάξει αυτό. Δεν μας φτάνουν όλα τα άλλα να έχουμε και αυτό...?

« Απάντηση #49 στις: Ιανουαρίου 04, 2016, 08:13:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ένας φίλος της ομάδας αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ. Θα μπορούσε να κάνει οποιοδήποτε. Εξάλλου, έχουν υπάρξει πολλές στιγμές χαρά και θριάμβου που θα μπορούσαν να αποτυπωθούν στο σώμα. Ο φίλος του ΠΑΟΚ, όμως, επέλεξε ένα και μοναδικό στιγμιότυπο. Τη συγκλονιστική φιγούρα του Μπάνε στο παρκέ, δευτερόλεπτα μετά το τέλος εκείνου του τελικού που κρίθηκε από το περίφημο λάθος του Φασούλα. Ποστάροντας το σχετικό τατουάζ σε σελίδα φίλων του ΠΑΟΚ στο facebook (την PAOK Baskeball Retro), εξήγησε τον λόγο που επέλεξε να "γράψει" στο κορμί του αυτό το στιγμιότυπο:

"Γεια χαρά

Δεν έχει σημασία, αλλά είμαι ο αυτός που σου είχα στείλει το κείμενο "αν δεν μπορεί να πάρω εγκώ μπάλα", παρακολουθώ καθημερινά τη σελίδα και μετά το ματς με τον φάρο είχα την ίδια αντίδραση με σένα, με την ανάρτηση "κλειστό μέχρι νεοτέρας". Περίπου τεσπα, υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα βάλω το διαρκείας στο συρτάρι και ίσως το βγάλω το καλοκαίρι για την ανανέωση πάλι.

Εντωμεταξύ, την επόμενη μέρα ακριβώς είχα κλείσει ραντεβού για τατουάζ. Το έκλεισα από τον Αύγουστο, έπρεπε να διαλέξω ημερομηνία μέσα στα Χριστούγεννα, λέω στην τύχη 29/12. Όταν είδα ότι τότε θα παίζαμε με τον Φάρο ήμουν 99% σίγουρος ότι θα αποκλειόμασταν. Γιατί έτσι, γιατί η ιστορία είναι π*τ@να και εμείς μια ζωή λίγοι στα δύσκολα, χίλια δυο γιατί. Από τα νεύρα μου την Τρίτη το πρωί μέχρι που σκέφτηκα να αλλάξω σχέδιο.

Τελικά δεν το άλλαξα. Είχα πολλές φωτογραφίες να διαλέξω, από χαρές, αλλά η πιο δυνατή ήταν αυτή που είχα σκεφτεί από την αρχή, αυτή που διάλεξες κι εσύ για φωτογραφία προφίλ. Όλος ο μπασκετικός ΠΑΟΚ σε μια φωτογραφία, "μια ζωή πίκρες". Μόνο αυτό. Μια ζωή πίκρες.

Ελπίζω ότι θα το ξανασκεφτείς και θα επανέλθεις με νέες αναρτήσεις μέσα στο 2016. Ελπίζω να μου περάσουν και μένα τα νεύρα και να πάω ξανά φέτος στο γήπεδο.

Δεν ελπίζω ότι θα αλλάξει κάτι στο μέλλον. Γιατί έτσι μάθαμε από παιδιά ρε, μόνο δάκρυα και πίκρες. Δεν συνηθίζεται αυτό το πράγμα, απλά προχωράς κι όπου βγει.

Καλή χρονιά να 'χουμε..."

RESPECT ΑΔΕΡΦΕ!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 04, 2016, 08:23:45 μμ από teododo »