«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς για να μείνουμε ενωμένοι, ήταν λίγο περίεργο παιχνίδι εξαιτίας όλων αυτών των διακοπών. Θέλαμε τη νίκη απέναντι στον Χολαργό για να μπορέσουμε να μείνουμε μέσα στις ομάδες που διεκδικούν την 3η θέση. Έλειπαν παίκτες με τις Εθνικές ομάδες τους, ήταν μια δύσκολη κατάσταση. Το σημαντικό για μας είναι ότι κερδίσαμε και συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ».
Για το πώς καταφέρνουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα είπε: «Νομίζω το ένα θέμα είναι η εμπειρία των περισσότερων παικτών, επίσης υπάρχει μια… χημεία μηχανικά κάναμε κάποια πράγματα, είμαστε μαζί από την αρχή της σεζόν και μπορέσαμε και ξεπεράσαμε αυτά τα προβλήματα. Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στην ομάδα του Χολαργού είναι μια πολύ καλή ομάδα και θέλω να τους δώσω συγχαρητήριά για τον τρόπο που έπαιξαν».
Για το κλίμα στην ομάδα: «Δεν είναι μυστικό ότι ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει προβλήματα έξω αγωνιστικά όμως δεν υπάρχει θέμα χημείας μεταξύ μας στο γήπεδο, ποτέ δεν είχαμε προβλήματα μέσα στην ομάδα. Εμείς προσπαθήσαμε και καταφέραμε να κάνουμε τη δουλειά μας όσο το δυνατόν καλύτερα. Τα σημάδια που υπάρχουν δείχνουν ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στο σύνολο της ομάδας και πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα».
Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, έφεραν δύο καινούριους παίκτες έχουν καλό ροστερ πολύ καλό προπονητή είχε και κάποια παιχνίδια για το Ιντερκοντινένταλ που τη βοήθησαν να μην μείνει ανενεργή. Εμείς εμπιστευόμαστε τους εαυτούς μας, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να προκριθούμε».
Για το πως καταφέρνει να βάζει στην άκρη τα προβλήματα και να κάνει καλές εμφανίσεις: «Κάθε φορά που πατάς στο παρκέ ο στόχος σου είναι να κερδίσεις ανεξάρτητα από τις καταστάσεις. Όπως σας είπα είμαστε ένα γκρουπ, έχουμε χημεία, το πιο βασικό είναι πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά αυτά τα ματς να τα κάνεις όλα στην άκρη και να μπαίνεις να κερδίζεις τους αγώνες».
Για την πιθανή απουσία του Τζόουνς: «Σίγουρα δεν με φοβίζει το ενδεχόμενο να πρέπει να παίξω περισσότερο. Εύχομαι να μη μειωθεί το ροστερ και ο Τζαμαλ να συνεχίσει να είναι μαζί μας αλλά αν δεν τα καταφέρει εγώ και οι συμπαίκτες μου θα κάνουμε τα πάντα να καλύψουμε το κενό».
Θέλουμε μια ανάλογη εμφάνιση την Τρίτη...