Ψηφοφορία

MVP

PAOK - Chelsea 0-1 MVP + Match talk (Group L Europa League)

Αποστολέας Θέμα: PAOK - Chelsea 0-1 MVP + Match talk (Group L Europa League)  (Αναγνώστηκε 7298 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: PAOK - Chelsea 20/9, 19:55 Cosports2HD (Group L Europa League)
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2018, 01:28:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League και το μεγάλο παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στην Τσέλσι. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με προπόνηση στην έδρα του, με το τεχνικό επιτελείο να ανακοινώνει την αποστολή μετά το τέλος του προγράμματος.

Η Τετάρτη (19.09) ήταν μέρα αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης κόντρα στους Λονδρέζους μέσα από διάφορες ασκήσεις και μίνι δίτερμα, ενώ εξάσκηση έγινε και στις στημένες φάσεις.Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει κανονικά στη διάθεση του τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς .

Αναλυτικά οι επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού για την κόντρα με την αγγλική ομάδα είναι οι εξής:Πασχαλάκης , Ρέι , Τόσκα , Βιεϊρίνια , Βαρέλα , Κρέσπο , Χατσερίδης , Σάκχοφ , Βέρνμπλουμ , Μαουρίσιο , Κάνιας , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Ελ Καντουρί , Ζαμπά , Λημνιός , Ουάρντα , Πρίγιοβιτς .

ΕΚΤΟΣ .......ΑΚΠΟΜ  :o , ΚΑΡΕΛΗΣ ΚΑΙ ΚΙΤΣΙΟΥ!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #31 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2018, 01:29:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Τεράστιο κίνητρο για τους παίκτες, φαβορί ξεκάθαρα είναι η Τσέλσι»

Πριν ξεκινήσει τις δηλώσεις του και σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με την περσινή χρονιά και το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όντας πιο ξεκούραστος από αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού είχε αποκλειστεί από την Ευρώπη, ο Λουτσέσκου, απάντησε: Είναι γεγονός πως κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Οι πόντοι, τα παιχνίδια, έδειξαν πως είμαστε πρωταθλητές δεν είναι δικά μου λόγια, οι επιτροπές αποφάσισαν κάτι διαφορετικό.

Για το πόσο έτοιμος είναι ο ΠΑΟΚ να αντεπεξέλθει και στις τρεις διοργανώσεις: Σημασία έχει να μπορούμε να διαχειριστούμε κάθε παιχνίδι. Έχουμε παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και άμεσα προετοιμασμένοι για να κερδίσουμε.

Για την διαφορά δυναμικότητας των μπάτζετ του ΠΑΟΚ με τη Τσέλσι:
Ξέρουμε πως η Τσέλσι είναι από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Περνάνε μία καλή περίοδο. Τι να σας πω; Προετοιμάζουμε το παιχνίδι για να κρατήσουμε την οργάνωσή μας ως συνήθως. Θα πρέπει να προσεγγίσουμε καλά τις στιγμές που θα έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας. Και την ίδια στιγμή όταν δεν έχουμε την μπάλα να κάνουμε καλά αυτό που ξέρουμε να κάνουμε. Το κίνητρο είναι τεράστιο και θα δώσουμε τα πάντα. Ξέρουμε τι παίκτες έχουμε να αντιμετωπίσουμε, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο. Εχουμε μία ταυτότητα που θα κρατήσουμε και πάλι χωρίς να έχει σημασία αν ο αντίπαλοι είναι υψηλότερου η χαμηλότερου επιπέδου. Προσαρμοζόμαστε για να παίξουμε πάντα το ίδιο στυλ ποδοσφαίρου.

Για το αν ο ΠΑΟΚ προσπαθήσει να παίξει έχοντας την κατοχή ή αν θα περιμένει τη Τσέλσι: Δεν ξέρω τι να σας απαντήσω θα ήθελα να έχουμε 80% κατοχή βλέποντας όμως τους παίκτες της Τσέλσι που τους αρέσει κι αυτούς να έχουν την μπάλα στα ποδιά τους και έχουν φέτος ΜΟ κατοχής 78%-80%. Θα θέλαμε να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι, δεν ξέρουμε όμως αν θα είναι εφικτό. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε σωστά τις στιγμές μας να μη δίνουμε τις κατοχές για να μας κάνου να τρέχουμε συνέχεια στο γήπεδο. Ακόμα και με την Μπενφίκα στην Πορτογαλία, είχαμε προετοιμαστεί να πιέσουμε ψηλά, να μην μας πιέσουν όμως με την ποιότητά τους το ξεπέρασαν αυτό. Στην έδρα μας με περισσότερη αυτοπεποίθηση κυριαρχήσαμε για είκοσι λεπτά.

Για το απαιτητικό δεκαήμερο με πολλά ντέρμπι που ακολουθούν: Είναι δύσκολο πρόγραμμα, έντονα παιχνίδια, αλλά το πρώτο παιχνίδι που έχουμε είναι το αυριανό. Εχουμε πολλούς παίκτες, δεν έχουμε τραυματίες, οπότε θα πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για να χρησιμοποιηθούν. Πιστεύω πως η πίεση αυτή μέσω του δύσκολου προγράμματος θα μας δώσει επιπλέον εμπειρία.

Για το τι μπορεί να κερδίσει ο ΠΑΟΚ από το αυριανό παιχνίδι:
Εμπειρία. Είναι τέτοιου είδους παιχνίδια που μαθαίνεις να προσαρμόζεσαι σε κάθε στιγμή. Εχουμε μία ομάδα πολύ οργανωμένη, με απίστευτα ποιοτικούς παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν κάτι καινούργιο στο γήπεδο. Τέτοιες καταστάσεις μας κάνουν να μπορούμε να διαβάζουμε, διαφορετικά κάθε είδους παιχνίδι.

Για τον Πρίγιοβιτς και αν ο πρώτος στόχος του είναι το ελληνικό πρωτάθλημα: Το επόμενο παιχνίδι εκεί εστιάζουμε. Ο Πρίγιο επέστρεψε και είναι στο γκρουπ κανονικά.

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι με την Τσέλσι: Κάθε προπονητής, κάθε προπονητής, ονειρεύεται να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιος που λέει ας πάμε να χάσουμε. Αλλά είναι παιχνίδια και παιχνίδια. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινής η πρόκριση θα κριθεί ανάμεσα σε εμάς και τις άλλες ομάδες γιατί η Τσέλσι είναι άλλο επίπεδο και αν θέλετε είναι ήδη περασμένη. Με την ποιότητα και το πνεύμα μας θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και θα δούμε τι θα μας προσφέρει το παιχνίδι. Η Τσέλσι είναι το φαβορί χωρίς να έχει σημασία αν θα κάνουν αλλαγές ή όχι.

Ξέρουμε την οργάνωσή τους, τα δυνατά τους σημεία, με ποιες ομάδες έπαιξαν και βάση αυτόν θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Για την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει: Θα δείτε αύριο

« Απάντηση #32 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2018, 05:01:35 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

« Απάντηση #33 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2018, 05:21:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

« Απάντηση #34 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2018, 05:23:39 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Να το πω πιο απλα...Και να το χασεις δεν τρεχει τιποτα....Στην λογικη του ροτεισον που κανουν οι μεγαλες ομαδες στα προηγμενα πρωταθληματα δεν ειμαστε ακομα εξοικειωμενοι....

Μπες σοβαρα και χωρις αγχος και οτι βγει....Ουτε να διαλυθουν ουτε τιποτα...Το Run n run με αγγλικη ομαδα ειναι σαν ρωσικη ρουλετα....Ακολουθουν τα ματς με τους κιτρινο-κοκκινους γαυρους...

Και οι επιλογες του, αν ειναι αυτες που δοκιμασε , αυτο δειχνει.
Αλλα το ειπε και ξεκαθαρα.
Ειναι φαβορι, και εχουν παικτες να κανουν ζημια.

« Απάντηση #35 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2018, 07:53:42 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Το πλάνο του Σάρι ενόψει ΠΑΟΚ

Όσον αφορά τα πλάνα του έμπειρου τεχνικού, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν και οι απεσταλμένοι από την Αγγλία, ο τεχνικός της Τσέλσι αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σχηματισμό 4-3-3.

Συγκεκριμένα ο Καμπαγιέρο αναμένεται να είναι κάτω από την εστία, κεντρικό δίδυμο στα στόπερ θα είναι οι Κέιχιλ – Κρίστενσεν, ενώ στα άκρα θα είναι οι Ζαπακόστα και Μόουζες.

Από εκεί και πέρα, στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Αμπαντού, Λόφτους και Μπάρκλεϊ. Όσον αφορά την επίθεση, η επιθετική τριπλέτα της Τσέλσι θα αποτελείται από τους Μοράτα, Γουίλιαν και Χάντσον-Οντόι.

Εκτός ο Φαμπρεγας δηλαδη? ::)
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #36 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2018, 08:26:50 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Για τους παίκτες που έμειναν στην Αγγλία: "Ο πρώτος που έμεινε πίσω, είναι ο Νταβίντ Λουίζ, που έχει παίξει σε πολλούς αγώνες μετά από απουσία 6 μηνών. Ο Κόβασιτς, είχε έναν τραυματισμό από το ματς με την Κάρντιφ, ενώ ο Αζάρ μου είπε ότι μετά από τους αγώνες με την Εθνική του Βελγίου και την Κάρντιφ, θα ήταν καλύτερο να μείνει στο Λονδίνο και να ξεκουραστεί".

Για τον Λόφτους Τσικ: "Είναι εδώ μαζί μας. Δεν ξέρω αν θα παίξει αύριο. Είμαι σίγουρος ότι θα του δώσω χρόνο στο μέλλον. Σε αυτό το χρονικό σημείο της σεζόν, σημαντικό είναι να έχω μία σταθερή ομάδα, θα γίνουν κάποιες αλλαγές αύριο, αλλά όχι πολλές. Στο μέλλον θα έχει σίγουρα τον χρόνο του. Δεν ξέρω ακριβώς τι θα γίνει αύριο. Έχω στη διάθεση μου 28 παίκτες και θα πρέπει να παίξουν 11. Όλοι λίγο, πολύ θα έχουν τις ευκαιρίες τους. Τουλάχιστον 20 παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν".

Για τον Οντόι: "Δεν γνωρίζω αν θα τον χρησιμοποιήσω. Στη θέση του είναι Αζάρ, ο Πέδρο... Ίσως να παίξει ο Γουίλιαν ή ο Μόουσες. Στο μέλλον θα πάρει κι αυτός χρόνο σίγουρα. Είπα ότι έχω 28 παίκτες και θα πρέπει όλοι στην πορεία να παίξουν".

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ και το πως θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι: «Ελπίζω να τα ξέρω όλα, είδα όλα τα παιχνίδια από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και τους αγώνες του πρωταθλήματος. Θέλω να έχουμε την κατοχή, να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, ξέρω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, μου έχουν μιλήσει γι’ αυτό, ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, καθώς απέκλεισε σπουδαίους αντιπάλους. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι».

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Οι παίκτες μου είναι επαγγελματίες. Δεν ανησυχούμε για την ατμόσφαιρα αλλά για τον ΠΑΟΚ που είναι καλή ομάδα. Είναι σημαντικός αγώνας θέλουμε τους τρεις πόντους. Θέλουμε την πρόκριση και είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και κατά την άποψη μου θα είναι ο πιο δύσκολος αγώνας του ομίλου».

Ελπίζω να φύγει με ΜΗΔΕΝ βαθμούς.... >:D

« Απάντηση #37 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2018, 08:30:50 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με ποιότητα, ήρθαμε για τη νίκη»

Για το πόσο αισιόδοξος είναι για την φετινή σεζόν της Τσέλσι: «Έχουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση και μπορούμε να κερδίσουμε τίτλους. Μπροστά μας έχουμε το Europa League και πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε πράγματα».

Για το πως νιώθει στην Τσέλσι: «Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν θέλω να μιλάω για το παρελθόν. Έχουμε νέο προπονητή και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι μπορούμε να κερδίσουμε τίτλους».

Για τo τον Μαουρίσιο Σάρι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ο Σάρι έχει εισάγει έναν νέο τρόπο παιχνιδιού και μπορείτε να δείτε την διαφορά και η απόδειξη είναι οι πέντε συνεχόμενες νίκες της ομάδας».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα και έχει παίκτες με ποιότητα, αλλά εμείς θέλουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ: «Ξέρω πολύ καλά τον Μαουρίσιο, με τον οποίο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια».

Σημαντικό εργαλείο αυτός....

« Απάντηση #38 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2018, 08:40:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Συμφωνω με τα γραπτα του Τελη, το παιχνιδι θελει αλλη προσεγγιση.
Και οντως ο Λουτσεσκου μιλαει για κατοχη κτλ, αλλα δεν ξερει κατα ποσο ειναι εφικτο με τετοιους παικτες.
Και ειναι λογικο.
Καπου διαβασα για Πελκα κορυφη.
Αν δουμε απο την αποστολη, εχει πιθανοτητες.
Θελει να παει συγκρατημενα.
Οπως και να εχει το οτι θα ειμαστε στο γηπεδο με τετοια ομαδα ειναι μεγαλο πραγμα.

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΞΑΝΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΑΣ. flag
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #39 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2018, 11:24:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ακομα εμεις δεν ξερουμε προσωπα κτλ? ::)