Ψηφοφορία

MVP

PAOK - Benfica 1-4 MVP + Match talk (Play offs Champions League)

Αποστολέας Θέμα: PAOK - Benfica 1-4 MVP + Match talk (Play offs Champions League)  (Αναγνώστηκε 5376 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: PAOK - Benfica 29/8, 22:00 Cosmotesp1HD (Play offs Champions League)
« Απάντηση #20 στις: Αυγούστου 28, 2018, 07:00:48 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Από ότι καταλαβαίνω, μία θέση πάιζει....
Αυτή του δεξί εξτρέμ.
Λημνιός ή Ζαμπά? ::)

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #21 στις: Αυγούστου 28, 2018, 11:06:38 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Τελειώνει σε λίγο η προπόνηση....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #22 στις: Αυγούστου 28, 2018, 12:16:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #23 στις: Αυγούστου 28, 2018, 12:17:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Ονειρό μου να παίξω στους ομίλους, θα δώσουμε παραπάνω από τις δυνατότητές μας»

Για τις σκέψεις του για το παιχνίδι και την επιθυμία του κόσμου για πρόκριση: "Νιώθω μια αίσθηση μεγάλης ευτυχίας που έχω τη δυνατότητα να βάλω το όνομά μου στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Η επιθυμία για πρόκριση είναι τεράστια. Θα είναι η πραγματοποίηση ενός ονείρου. Λίγοι παίκτες από το ρόστερ μας έχουν παίξει. Για παράδειγμα εγώ έχω παίξει σε τελικό του Europa League, δεν έχω παίξει ποτέ όμως στο Champions League και είναι ένα όνειρό μου. Αισθανόμαστε την επιθυμία του κόσμου. Στον δρόμο όλοι μας μιλούν γι' αυτό. Ολοι ζητάνε από εμάς να βάλουμε την ομάδα στους ομίλους. Θα δώσουμε τα πάντα, περισσότερα ακόμα και από τις δυνατότητες που έχουμε".

Για το αν πιστεύει πως πλέον ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για πρόκριση: "Πριν τον πρώτο αγώνα η Μπενφίκα είχε τον ρόλο του φαβορί. Είναι μία ομάδα που συνήθως παίζει στο Champions League. Για εμάς θα είναι η πρώτη φορά αν το καταφέρουμε. Στο γήπεδο τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για καμία από τις δύο ομάδες. Η Μπενφίκα ναι μεν ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο όμως όλα ήταν ισορροπημένα. Εδώ θα είναι δύσκολα για την Μπενφίκα, σε ένα γεμάτο γήπεδο. Μία δύσκολη έδρα. Δεν υπάρχουν φαβορί για εμένα".

Για τι περιμένει να δει από την Μπενφίκα αύριο στην Τούμπα: "Δεν ξέρω αν θα είναι η ίδια ενδεκάδα ή υπάρξουν αλλαγές. Δεν θα αλλάξουν πολλά στο παιχνίδι τους. Εμείς θα πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Εμείς και στην Πορτογαλία θέλαμε να κερδίσουμε. Αύριο ο ρυθμός θα καθορίζεται από εμάς, οπότε η Μπενφίκα θα πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτό".

Για το αν ο ΠΑΟΚ παίξει με σκοπό να διαφυλάξει το αποτέλεσμα ή για την νίκη: "Είπα και προηγουμένως δεν υπάρχει φαβορί για το παιχνίδι. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Οσον αφορά για το στυλ παιχνιδιού, εμείς παίζουμε πάντα για τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας. Εχουμε το υπέρ μας αποτέλεσμα, αλλά δεν παύει να είναι επικίνδυνο".

Για το αν νιώθει αυτός και οι συμπαίκτες του πως η Μπενφίκα είναι αποδυναμωμένη λόγω των απουσιών των Καστίγιο και Ζόνας: "Δεν ένιωσα ποτέ πως η Μπενφίκα έχει κάποιο πρόβλημα στην επιθετική γραμμή της. Εχει τον Φερέιρα, με τον οποίο παίξαμε αντίπαλοι και στην Ουκρανία, όταν έπαιζε στη Σαχτάρ και εγώ στη Ντνίπρο. Ο Ζόνας είναι μεγάλη απουσία τον ξέρω από τη Βραζιλιά. Δεν θα έχει πρόβλημα όμως έχει πολλές εναλλακτικές".

« Απάντηση #24 στις: Αυγούστου 28, 2018, 01:14:23 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Θα πεθάνουμε για την πρόκριση»

Για το αν η σημασία του ματς με την Μπενφίκα θα δημιουργήσει άγχος στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας από την πρώτη ημέρα με τον στόχο να παίξουμε στους ομίλους του Champions League, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Μετά από όλα αυτά μπορούμε να πούμε ότι έχουμε φτάσει σε μια πολύ καλή νοοτροπία. Δεν κάνουμε αναλύσεις για το τι θα μας φέρει αυτή η νίκη. Το μόνο που θέλουμε είναι να προκριθούμε. Φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Έχουμε ένα παιχνίδι στα χέρια μας. Παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε μόνο νικηφόρα αποτελέσματα εδώ. Θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση».

Για το ποια θα είναι τα στοιχεία που θα κάνουν την διαφορά: «Με βάζετε υπό πίεση τώρα. Δεν θέλω να σχολιάσω ή να προβλέψω κάτι για το παιχνίδι τώρα. Ξέρουμε ότι απέναντι μας είναι μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Ξέρουμε ότι μπορούμε να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο και αν κάτι δεν πάει καλά στο γήπεδο, έχουμε την νοοτροπία να αλλάξουμε την κατάσταση. Η μόνη ομάδα που δημιούργησε προβλήματα στην Μπενφίκα είναι ο ΠΑΟΚ. Η πίεση είναι στην Μπενφίκα».

Για το αν έχει ετοιμάσει τον ΠΑΟΚ για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του: «Ποτέ δεν προετοιμάσαμε κάποιο ματς για να υπερασπιστούμε το αποτέλεσμα. Κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Κάποιες φορές το κάνουμε και κάποιες όχι, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι. Υπάρχει το παράδειγμα της Σπαρτάκ Μόσχας, που βρεθήκαμε με δύο γκολ πίσω και καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς. Η κατάσταση επίσης στη Λισαβόνα, που η Μπενφίκα μας άσκησε πίεση και η δεχθήκαμε το γκολ στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Άλλη ομάδα δεν θα άντεχε στην πίεση. Εμείς ισοφαρίσαμε και φέραμε το ματς στα μέτρα μας».

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ και τι μεσολάβησε σε έναν χρόνο: «Εδώ είναι παραπάνω από ποδοσφαιρική συζήτηση. Εδώ είναι τρόπος ζωής. Ζω κάθε ημέρα ξεχωριστά. Ξέραμε πολύ καλά ότι πέρσι η αρχή θα είναι δύσκολη. Ξέραμε ότι αυτό που θα φέρει την επιτυχία ήταν η ισορροπία και η δουλειά. Το κάναμε με ένα γκρουπ παικτών και συνεχίζουμε το ίδιο και φέτος. Για εμένα το πιο σημαντικό είναι να έχουμε μια δυνατή νοοτροπία, γιατί η καλή νοοτροπία μας πηγαίνει σε υψηλότερο επίπεδο. Είναι φυσιολογικό όταν υπάρχει ένα γκρουπ παικτών και δουλεύει να συνεχίζεται και φέτος αυτή η επιτυχία. Θα μπούμε στο γήπεδο και θα πεθάνουμε για την πρόκριση αύριο και μετά θα δούμε το επόμενο παιχνίδι».

Για την προσδοκία των οπαδών του ΠΑΟΚ και το μέγεθος της Μπενφίκα: «Για αυτό το ποδόσφαιρο είναι ιδιαίτερο, γιατί δεν κερδίζουν πάντα οι πιο πλούσιες ομάδες. Το πιο σημαντικό όμως είναι η νοοτροπία της ομάδας μας και η δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα».

Για το τι σημαίνει η επέκταση του συμβολαίου του: «Έχω ζήσει φανταστικές στιγμές με τον ΠΑΟΚ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και είναι τεράστια απόλαυση να δουλεύω με αυτούς τους παίκτες που έχουμε. Η ανανέωση σημαίνει ότι υπάρχει μια συνέχεια»

« Απάντηση #25 στις: Αυγούστου 28, 2018, 02:31:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Η προετοιμασία τελείωσε. Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον κύκλο των προπονήσεών του πριν τη μεγάλη αναμέτρηση με τη Μπενφίκα και πλέον είναι έτοιμος ν’ αντιμετωπίσει την πρόκληση.

Μπροστά του έχει τη δυνατότητα να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και μάλιστα μέσα από το δυσκολότερο δυνατό δρόμο.Η αναμέτρηση με την Μπενφίκα θα είναι ένα (ακόμα) πολύ δύσκολο τεστ για τον ΠΑΟΚ που ξεκίνησε την καλοκαιρινή του διαδρομή κόντρα στη Βασιλεία και τη Σπάρτακ Μόσχας και συνεχίζει ως τώρα αήττητος. Με τη δύναμη της έδρας, τον χαρακτήρα και την ποιότητα των παικτών του ο Δικέφαλος θα προσπαθήσει να κάμψει άλλο ένα εμπόδιο.Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ποντάρει στη νοοτροπία και την προσωπικότητα της ομάδας του που, όπως είπε, «θα πεθάνει στο γήπεδο για να πάρει την πρόκριση». Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ αφορούσε την τακτική, την ανάπτυξη και όπως πάντα την αντιμετώπιση κι εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

Οι 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος , Κίτσιου , Βιεϊρίνια , Κρέσπο , Βαρέλα , Χατσερίδης , Σάκχοφ , Μαουρίσιο , Κάνιας , Πέλκας , Ελ Καντουρί , Λημνιός , Ουάρντα , Ζαμπά , Πρίγιοβιτς , Ακπόμ .

« Απάντηση #26 στις: Αυγούστου 28, 2018, 08:38:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Για το στυλ παιχνιδιού που περιμένει:

«Περιμένω ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να μάχονται καλά και να έχουν στόχο τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ δεν θα μπει συγκεντρωμένος στην άμυνα, δεν θα παίξει αμυντικά, επειδή ξέρουν ότι η Μπενφίκα κάνει γκολ σε όλα σχεδόν τα ματς. Θα έχει ενδιαφέρον. Είναι δύο ομάδες που θα προσπαθήσουν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Οι λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν τη διαφορά, πέρα από την ατομική ποιότητα που μπορεί να υπάρχει».

Για το αν είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για τη Μπενφίκα:

«Όλα είναι σημαντικά, το κάθε παιχνίδι. Όταν εκπροσωπούμε τη φανέλα της Μπενφίκα, η μόνη σκέψη πρέπει να είναι η νίκη. Τα θέματα των χρημάτων δεν με αφορούν και δεν είμαι ειδικός».

Για τον Σάλβιο:

«Ο Σάλβιο προπονήθηκε κανονικά σήμερα. Θα έχουμε συνάντηση με τους γιατρούς για να δούμε τι θα κάνουμε. Θα αποφασίσουμε πριν την έναρξη του ματς αν θα παίξει ή όχι».

Για τον παράγοντα κούραση λόγω των πολλών παιχνιδιών:

«Η αλήθεια είναι ότι παίζουμε αρκετά ματς σε μικρό χρονικό διάστημα. Βλέπω όμως ότι οι παίκτες μου ανταποκρίνονται καλά και επανακτούν τη φυσική τους κατάσταση εύκολα. Θα θέλαμε παραπάνω χρόνο σίγουρα, αλλά δεν είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας αυτό. Το μυαλό και η ικανότητα θα βοηθήσει αύριο. Δεν θα πω ποιοι θα παίξουν στο παιχνίδι, αλλά δεν θα παίξει ρόλο ο παράγοντας κούραση». ​

Για τη δήλωση Μάτος και Λουτσέσκου ότι δεν θα περιμένουν τη Μπενφίκα και θα κάνουν το παιχνίδι τους;

«Η δική μου στρατηγική δεν εξαρτάται από αυτό. Ο ΠΑΟΚ θα ψάξει το γκολ σίγουρα. Στον πρώτο αγώνα είχαμε πολλές ευκαιρίες. Αν τώρα έχουμε τις μισές ευκαιρίες από αυτές το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολος αγώνας αλλά ξέρουμε ότι έχουμε ποιοτική ομάδα με ικανότητες να σκοράρει. Θα είναι όμορφο παιχνίδι και η ομάδα που θα εκμεταλευτεί τις ευκαιρίες θα πάρει την πρόκριση».

Για τον Ραμίρες και τις πιθανότητες να μπει στο ρόστερ:

«Εγώ δεν σχολιάζω παίκτες που δεν είναι στην ομάδα επίσημα. Οπότε δεν θα σχολιάσω κάτι, ειδικά πριν από τέτοιο ματς».

Για τη στρατηγική που θα ακολουθήσουν:

«Εμείς δουλεύουμε σκληρά και πιστεύουμε στην ιδέα που έχουμε για το πως πρέπει να παίξουμε. Το κάνουμε από πέρυσι και το κάνουμε και φέτος. Παίζουμε με τον ίδιο τρόπο και ο δικός μας τρόπος είναι να δημιουργούμε ευκαιρίες με πάρα πολλούς τρόπους. Ξέρουμε πότε θα κάνουμε τι και πως θα επιτεθούμε. Έχουμε κάνει καλά ματς και το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ παίξουμε καλά και για αυτό δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε».

Για το αν νιώθει ότι είναι σε ένα... φιλικό περιβάλλον και ποια είναι η γνώμη για τους Έλληνες παίκτες:

«Θα είναι ένα γεμάτο γήπεδο. Θα είναι έντονη η ατμόσφαιρα, αλλά δεν είναι κάτι καινούργιο για εμάς. Έχουμε παίξει και άλλα ματς σε καυτές έδρες. Όσον αφορά τους παίκτες είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τον Σάμαρη αλλά και με τον Βλαχοδήμο που ήρθε τώρα. Παρακολουθώ και τον Βιερίνια, τον Βαρέλα, ακόμα και τον προπονητή Φερνάντο Σάντος. Ωστόσο, αύριο η κάθε ομάδα θα κυνηγήσει τα συμφέροντα της.

Ναι μεν αλλα μιστερ αυριο.  8) 8)

« Απάντηση #27 στις: Αυγούστου 28, 2018, 08:46:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Γνωρίζουμε τι μας περιμένει, όμως ήρθαμε για την πρόκριση»

Για το ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ δήλωσαν πως θα... πεθάνουν για την πρόκριση: Εμείς από την πλευρά μας, είμαστε έτοιμοι για την πρωτοβουλία στο γήπεδο. Θα κάνουμε τα πάντα για το στόχο μας και δεν ανησυχούμε για τον αντίπαλο μας.

Για το ότι ο Μάτος ανέφερε πως η Μπενφίκα ήταν το φαβορί στο πρώτο παιχνίδι αλλά πλέον είναι πιο ισορροπημένο: Το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Είναι ένα ματς που έχει περάσει όμως και δεν μειώνει το κίνητρο μας και την θέληση να περάσουμε και να τα δώσουμε όλα στο αυριανό παιχνίδι.

Για την ατμόσφαιρα του γηπέδου που περιμένουν: Περιμένουμε αμείωτη υποστήριξη του κόσμου προς τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε την ατμόσφαιρα της Τούμπας όμως αυτός είναι ένας εξωτερικός παράγοντας. Είναι βέβαια σημαντικό αλλά θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας.

Για το αν φαντάζει βαρύ φορτίο ένας πιθανός αποκλεισμός για την Μπενφίκα: Σε καμία περίπτωση. Το μυαλό μας είναι στο να περάσουμε και να είμαστε έτοιμοι γι΄αυτό

Μετα να σας δω! >:D

« Απάντηση #28 στις: Αυγούστου 28, 2018, 08:47:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως μετά την επιστροφή των εισιτηρίων από την Μπενφίκα που είχαν κρατηθεί για τυχόν ανάγκες οπαδών της, η Θύρα 8 θα διατεθεί σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ, καθώς όλοι οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι θα τοποθετηθούν σε τμήμα της Θύρας 1.

Εδω και 2 ωρα περιπου ειναι σε ισχυ, δεν θα παει πολυ πιστευω.

« Απάντηση #29 στις: Αυγούστου 28, 2018, 09:02:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!