«Θέλαμε όλοι να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να δώσουμε το 100% για τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν λειτούργησε όπως θα θέλαμε, όμως στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αποφασισμένοι. Αυτό που κάνω είναι να παρακολουθώ τι κάνουν οι μεγάλοι επιθετικοί όταν δεν τους πηγαίνουν καλά τα πράγματα και όταν δεν σκοράρουν.
Αν ο Παναθηναϊκός σκοράρει πρώτος θα του δώσει έξτρα κίνητρο, οπότε θα πρέπει να παρουσιαστούμε από το πρώτο λεπτό αποφασιστικοί και να κάνουμε αυτό που πρέπει για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση».
Στη συνέχεια, στις δηλώσεις του στη μικτή ζώνη, ανέφερε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα τα δύο τέρματα, αυτή είναι η δουλειά μου σαν επιθετικός, είμαι φυσικά χαρούμενος και για την ομάδα πού πήρε το τρίποντο. Περίμενα ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο γκολ, αλλά όταν καταθέτουμε την ποιότητά μας στο παιχνίδι αυτό αυτομάτως κάνει και πιο εύκολη την δουλειά μας.
Για το τι κρατάει από το παιχνίδι στο οποίο ο ΠΑΟΚ είχε δύο πρόσωπα:«Αυτό που θέλω να κρατήσω είναι ότι πρέπει να ξεκινάμε τα παιχνίδια όπως ξεκινήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, με την ίδια συγκέντρωση και το ίδιο πάθος»
Για την εκτέλεση του πέναλτι και το γεγονός ότι το χτύπησε αυτός και όχι ο Μπισεσβαρ:«Πριν από κάθε παιχνίδι ο βοηθός προπονητή έχει μια λίστα με αυτούς που χτυπούν τα πέναλτι, δεν ήμουν μέσα, ρώτησα σεβόμενος την ομάδα και το χτύπησα εγώ, και εν τέλει σκόραρα»
Για τον επαναληπτικό με τον Παναθηναϊκό:«Θέλουμε να κάνουμε καλή αποθεραπεία γιατί δώσαμε πολλά παιχνιδια στα τελευταία ματς, ώστε να είμαστε φρέσκοι, δεν πάμε απλά για την πρόκριση, πάμε και για τη νίκη».
Την ηθελε την εμφανιση οπως και τα γκολ.
Μπραβο παικταρα!