Razvan Lucescu ΙΙ

Αποστολέας Θέμα: Razvan Lucescu ΙΙ  (Αναγνώστηκε 20214 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Razvan Lucescu ΙΙ (Coach)
« Απάντηση #280 στις: Απριλίου 22, 2019, 08:17:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Προσωπικα τον ευχαριστω που δημιουργησε μια ομαδα που παλευει σε ολα τα παιχνιδια, μια οικογενεια που ειναι μια ΓΡΟΘΙΑ.
Και αυτο στο ποδοσφαιρο δεν ειναι ευκολο.
Σιγουρα εκανε λαθη και αυτος αλλα το σημαντικο ειναι να μην εχεις εμμονες (πολλες) και να διορθωνεσαι.
Σε καποια σημεια, εδειξε βελτιωση και διαθεση να δει τα πραγματα αλλιως.
Εκ του αποτελεσματος ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Αλλα δεν πρεπει να σταματησουμε εδω.

ΡΑΖΒΑΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #281 στις: Απριλίου 26, 2019, 12:28:24 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

«Δεν μπορώ να πω ότι θέλαμε να παίξουμε με αυτόν τον τρόπο σήμερα, αλλά μπορούμε να παίξουμε και με αυτόν τον τρόπο. Ετοιμαστήκαμε για να παίξουμε με τον τρόπο που παίζουμε συνήθως, αλλά η έλλειψη πνευματικής ενέργειας δεν βοήθησε. Ξέραμε πόσο σημαντικό είναι να προκριθούμε στον τελικό και να κατακτήσουμε κι αυτό το Κύπελλο».

Ερωτηθείς για την επιλογή ο Κρέσπο να παίξει στα αριστερά: «Ξέραμε πολύ καλά τι έχουμε μπροστά μας και θέλαμε την πρόκριση. Ο Γιαννούλης θέλει περισσότερες μέρες για να αποκατασταθεί πλήρως μετά από ένα παιχνίδι. Με τον Κρέσπο, τον Βαρέλα και τον Ίνγκασον είχαμε την πνευματική ισορροπία που θέλαμε. Αλλά είχαμε και ύψος στις στημένες φάσεις. Λαμβάνοντας υπόψιν όλα αυτά, πήραμε αυτές τις αποφάσεις».

Αναφορικά με τους τρεις... τελικούς που είχε μπροστά του ο ΠΑΟΚ: «Είναι προφανές ότι θέλαμε να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια. Όλη η χρονιά, κάθε παιχνίδι, ήταν για εμάς σαν τελικός. Φτάσαμε σε αυτή την απίστευτη κατάκτηση του τίτλου μετά από τόσα χρόνια, αλλά και σε έναν ακόμη τελικό του Κυπέλλου».

H 11αδα δεν δολυεψε τελικα και τοσο.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #282 στις: Απριλίου 30, 2019, 03:37:35 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Νταμπλ, αήττητο και μίτινγκ για τη νέα σεζόν»

«Είναι σημαντικό για εμάς που είχαμε τέσσερις ημέρες ξεκούρασης γιατί είχαμε την ευκαιρία να συλλογιστούμε όλα όσα πετύχαμε μέσα στη σεζόν. Δεν μπορέσαμε να χαρούμε όσο θέλαμε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος καθώς τρεις μέρες μετά παίξαμε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Προκριθήκαμε στον τελικό και είχαμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε το μυαλό μας. Από σήμερα ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το Κύπελλο, έχουμε έξτρα ευθύνη. Θέλουμε πραγματικά να κερδίσουμε το Κύπελλο γιατί θα είναι άλλη μια υπέροχη στιγμή για την ιστορία του ΠΑΟΚ, θέλουμε το νταμπλ και να τελειώσουμε την σεζόν στην Super League, αήττητοι.

Κατά την διάρκεια των διακοπών, θα υπάρξει ένα μίτινγκ που θα εξετάσουμε τα επόμενα βήματά μας ενόψει της νέας σεζόν και της πιθανότητας μας να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League.

Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για ακόμη έναν χρόνο και σκέφτομαι μόνο τον ΠΑΟΚ»

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #283 στις: Απριλίου 30, 2019, 10:55:08 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Αρνήθηκε πρόταση από την Αραβία ο Λουτσέσκου»

Χαρακτηριστικά ο Ραντουγκάν είπε στο Digisport ότι: «Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι σε μια κατηγορία προπονητών που έχουν το θάρρος να παραμείνουν στην πρώτη γραμμή του ποδοσφαίρου. Τώρα βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά ένα χρόνο πριν δέχτηκε πρόταση με πολλά λεφτά από την Αραβία, αλλά ο Ραζβάν ούτε που ήθελε να ακούσει γι΄αυτή την πρόταση.

Προσπαθεί να πάει σε μεγάλα πρωταθλήματα όπως ο πατέρας του κι αυτό μου αρέσει πολύ. Το όνειρό του είναι προπονήσει μια ομάδα της Ιταλίας και ήδη έχει γίνει καλύτερος απ΄ ότι ήταν στην Εθνική Ρουμανίας. Πλέον έχει ωριμάσει επαγγελματικά»

Αφου μας πρηξαν τα @ με την Τουρκια, ηρθε και η Αραβια! facepalm

« Απάντηση #284 στις: Μαΐου 05, 2019, 10:00:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Θα θυμόμαστε για πάντα αυτή τη σεζόν, κομβικό το διπλό με τον Ολυμπιακό»

Για όσα έγιναν σήμερα: «Είμαι πολύ περήφανος για όσους ήταν κοντά μας και για τον τρόπο, με τον οποίο μας υποστήριξαν. Για τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, γιατί ήμασταν πραγματικά μία δεμένη ομάδα. Και είμαι πολύ χαρούμενος, για το γεγονός ότι δώσαμε τόσο μεγάλη ικανοποίηση στον κόσμο μας. Το θέλαμε πολύ αυτό. Παλέψαμε όλη τη σεζόν για αυτό, δεν ήταν καθόλου εύκολο, ενώ ξεκινήσαμε και με το -2. Αλλά όλοι μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα, μείναμε ενωμένοι, για να καταφέρουμε να πετύχουμε αυτή την απίστευτη επίδοση. Οι παίκτες κυρίως, όταν τελειώσουν την καριέρα τους, θα θυμούνται αυτές τις στιγμές, αυτά τα απίστευτα επιτεύγματα και θα μπορούν να λένε ότι έκαναν κάτι σημαντικό σε μία χώρα, στο ποδόσφαιρο».

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο αυτή η σεζόν: «Καταλαβαίνετε πολύ καλά. Είμαι πολύ συγκινημένος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι του Σαββάτου, θα πάμε να παλέψουμε. Σήμερα όμως, τελείωσε το πρωτάθλημα και είμαστε σε αυτή τη θέση. Μετά από 34 χρόνια κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, με την καλύτερη επίδοση στην ιστορία. Έτσι το είχε κατακτήσει και ο Παναθηναϊκός, αλλά με λιγότερους πόντους από εμάς».

Για την συγκίνηση που δείχνει: «Έχω τεράστιο πάθος για το ποδόσφαιρο. Μπορώ να σας πω, ότι αυτή τη χρονιά, την θεωρώ ως την πιο σημαντική στην καριέρα μου».

Για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ: «Έχουμε μπροστά μας τον τελικό. Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι αυτός και θέλουμε να το κερδίσουμε. Μετά έχουμε τις διακοπές να ηρεμήσουμε και να θέσουμε στη συνέχεια όλοι μαζί, τους επόμενους στόχους της ομάδας».

Για τις στιγμές που κρατάει από τη σεζόν: «Πιστεύω ότι η πιο σημαντική στιγμή, ήταν η νίκη στο γήπεδο του Ολυμπιακού. Εκείνη τη στιγμή είχαμε παίξει 4 παιχνίδια, δεδομένου του -2 δεν μπορούσαμε να προσπεράσουμε τον Ολυμπιακό και το κάναμε τότε. Η θέληση μας να κατακτήσουμε για δεύτερη σεζόν το πρωτάθλημα, τουλάχιστον στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, μας κράτησε όλη τη χρονιά τόσο ψηλά».

Για την σπουδαία επίδοση του ΠΑΟΚ και τη φοβερή θέληση που έδειξαν φέτος όλοι: «Πρώτα από όλα ο ιδιοκτήτης μας, μας έδωσε τη δυνατότητα να δουλέψουμε με αυτούς τους φανταστικούς παίκτες. Είναι σημαντική η ποιότητα, αλλά είναι σημαντικό να έχεις κι αυτούς τους χαρακτήρες. Ξεκινήσαμε με αυτό και τη φετινή σεζόν κι αυτό που συνέβη, μας έδωσε μία αίσθηση εκδίκησης, για να κατακτήσουμε ξανά στο γήπεδο αυτόν τον τίτλο».

Για τον τελικό του Κυπέλλου και το ενδεχόμενο να γίνει κεκλεισμένων των θυρών: «Το ποδόσφαιρο, είναι για τους φιλάθλους. Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται από τους οπαδούς σε ένα παιχνίδι και η ατμόσφαιρα που μπορεί να ζήσεις στην Ελλάδα, πραγματικά σπανίζει στην Ευρώπη. Δεν είναι δική μου απόφαση, δεν είμαι αρμόδιος, αλλά είναι η άποψη ενός ανθρώπου που βρίσκεται μέσα στο γήπεδο».

Για το παιχνίδι, το οποίο έζησε ο ίδιος πιο έντονα: «Το παιχνίδι με τα Γιάννινα, σήμερα. Περιμέναμε να τελειώσει. Μετά από 29 παιχνίδια, παίζαμε απέναντι σε μία ομάδα που είχε έναν πολύ υψηλό στόχο, θέλοντας να παραμείνει στην κατηγορία. Οπότε αυτό είναι το παιχνίδι, στο οποίο ένιωσα τόσο πολύ τα συναισθήματα.  Ακόμη και μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, δεν είχα τόση χαρά μέσα μου. Κερδίσαμε έναν τίτλο. Το να κερδίζεις με αυτόν τον τρόπο ένα πρωτάθλημα, είναι κάτι μοναδικό. Και θυμηθείτε ότι ξεκινήσαμε με -2 το πρωτάθλημα».

ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!

« Απάντηση #285 στις: Μαΐου 05, 2019, 10:36:35 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ!
ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΑΗΤΤΗΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

RESPECT!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #286 στις: Μαΐου 06, 2019, 10:17:10 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Μετά τα περσινά, κράτησε την ομάδα μια γροθιά, τους πείσμωσε περισσότερο, τους έδωσε δύναμη να κάνουν κάτι πραγματικά ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ!
Μετά τα όσα άκουσε, τους χλευασμούς κτλ....

ΤΟΥΣ Γ@ΜΗΣΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥΣ....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #287 στις: Μαΐου 06, 2019, 10:43:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Σε ειχα για μεγαλο δημοσιοσχετιστα αλα χθες ρε μπαγασα συγκινηθηκα οταν βουρκωσες κι. εσυ. Εγινες ενας απο μας
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #288 στις: Μαΐου 07, 2019, 09:38:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Απολυτος ΣΕΒΑΣΜΟΣ για τον ΜΑΕΣΤΡΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΡΕΚΟΡ!

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  >:D
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #289 στις: Μαΐου 09, 2019, 04:48:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Είμαι περήφανος για όλους»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports.gr:

«Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους. Θα ήθελα πάντως να πω ότι αυτό ήταν μια ψήφος προς την ομάδα γιατί δεν ήταν δουλειά μόνον ενός ανθρώπου, αλλά ήταν δουλειά όλων, των βοηθών μου, των ανθρώπων γύρω από την ομάδα και τελικά ήταν δουλειά των παικτών. Και είμαι περήφανος πιο πολύ για τη δουλειά όλων αυτών των ανθρώπων που με βοήθησαν σε αυτές τις δύο σεζόν. Για άλλη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω κάθε παίκτη που μας ψήφισε αναδεικνύοντας το καλύτερο προπονητικό τιμ και την καλύτερη ομάδα».

Θελουν δεν θελουν θα τον παραδεχτουν!