Προετοιμασία- φιλικά ομάδας μπάσκετ 2018-19

Αποστολέας Θέμα: Προετοιμασία- φιλικά ομάδας μπάσκετ 2018-19  (Αναγνώστηκε 6797 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Προετοιμασία- φιλικά ομάδας μπάσκετ 2018-19
« Απάντηση #50 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2018, 11:44:03 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Καλη εβδομαδα με γυμναστηριο!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #51 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2018, 09:07:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Με διπλή προπόνηση, αλλά και αρκετές απουσίες ξεκίνησε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ αυτή την εβδομάδα, στη διάρκεια της οποίας υπάρχουν και δύο φιλικά παιχνίδια. Το πρωινό πρόγραμμα της ομάδας περιελάμβανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και το απόγευμα οι καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στην κεντρική σάλα του PAOK Sports Arena, για προπόνηση με έμφαση στην τακτική και υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοοδώρου.

Ο Phil Goss δεν συμμετείχε στην προπόνηση λόγω ίωσης, ενώ ο Jamal Jones επέστρεψε και έβγαλε σχεδόν όλο το πρόγραμμα της ομάδας. Αντιθέτως ο Jordin Williams έμεινε και σήμερα εκτός προγράμματος, λόγω του διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί. Ο Γιάννης Αθηναίου ξεκίνησε τρέξιμο και συνεχίζει την θεραπεία, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Απόλλων Τσόχλας.

Το πρόγραμμα της ομάδας για την Τρίτη (11/9) περιλαμβάνει μία προπόνηση (15:00). 

Προπόνηση χωρίς προβλήματα δεν γίνεται....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #52 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2018, 07:44:59 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

« Απάντηση #53 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2018, 01:56:03 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ελεύθερη είσοδος για όλους
Live streaming μέσω του επίσημου καναλιού του ΠΑΟΚ στο youtube

Η ώρα του πρώτου φιλικού στο “PAOK Sports Arena” έφτασε!

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά τον νέο ΠΑΟΚ θα έχουν οι φίλαθλοι της ομάδας στον φιλικό αγώνα της Πέμπτης 13 Σεπτεμβρίου στο “PAOK Sports Arena” με αντίπαλο την τουρκική Istanbul Buyuksehir Belediyespor.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 14:00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους, ενώ όσοι δεν μπορέσουν να παρευρεθούν στο «Παλατάκι», θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά το παιχνίδι μέσα από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο YouTube.

Παράλληλα, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στο «Παλατάκι» για τον αγώνα με την Istanbul Buyuksehir Belediyespor, θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν και να αποκτήσουν πρόσβαση σε περισσότερα από 23 εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας!

« Απάντηση #54 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2018, 11:38:00 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

« Απάντηση #55 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2018, 02:07:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ  flag

“Σήμερα ήρθα να δω τα παιδιά, είναι κάτι που αγαπάω να κάνω. Αν έχω χρόνο θα είμαι και φέτος στο Παλατάκι”.

Αν παίζει ο ίδιος καλό μπάσκετ:“Βλέπεις το ύψος μου δεν νομίζω ότι ταιριάζω τόσο πολύ. Αλλά είναι ένα άθλημα που μ αρέσει να βλέπω και αν μπορούσα θα έπαιζα.”

Τι μπορεί να πάρει η ομάδα μπάσκετ από το ποδόσφαιρο: “Κάτι διαφορετικό. Εμείς φέτος στο ποδόσφαιρο έχουμε ανέβει πάρα πολύ, είμαστε ένα εκ των φαβορί για να κερδίσει το πρωτάθλημα. Στο μπάσκετ υπάρχει μεγάλη διαφορά στο μπάτζετ αλλά νομίζω ότι τα παιδιά μπορούν να κάνουν μια καλή σεζόν”.

Για τα... αποκαλυπτήρια του ΠΑΟΚ: “Είναι το πρώτο φιλικό που βλέπω, υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά στην ομάδα. Εγώ δεν μπορώ να κρίνω ποίοι είναι καλοί, εμένα μου αρέσει να βλέπω. Το σημερινό φιλικό είναι ένα καλό παιχνίδι για την ομάδα και αν έχω χρόνο θα έρχομαι να παρακολουθώ”.

Για το αν παρακολουθεί γενικώς μπάσκετ: “‘Οταν έχω χρόνο βλέπω NBA αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα. Στον NBA υποστήριζα τον Κόμπι Μπράϊαντ, αλλά τώρα που τελείωσε την καριέρα του είμαι με Λεμπρόν.

Για το γεγονός ότι πέρσι βρέθηκε αρκετές φορές στο γήπεδο: “Μου άρεσε η πάρα πολύ η ομάδα του ΠΑΟΚ, παρακολούθησα σχεδόν όλα τα ντέρμπι”.

Τι πρέπει να κάνει η ομάδα μπάσκετ για να έχει τις ίδιες επιτυχίες με το ποδοσφαιρικό τμήμα: “Είναι μια δύσκολη ερώτηση, τα παιδιά προσπαθούν, δουλεύουν. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι να έρθει ο κόσμος και να στηρίξει την ομάδα. Είναι σημαντικό για τα παιδιά να βλέπουν γεμάτο το γήπεδο, ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα όλη την χρονιά και όχι μόνο στα ντέρμπι.”

« Απάντηση #56 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2018, 02:45:36 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
ΗΜΙΧΡΟΝΟ 43-34, με καλούς τους Λίνο και Ζάρα (8 πόντους) , πολύ καλό τον Γκάρετ (9 + 2 τάπες + 6 ριμπάουντ) και τον Χάτσερ 5 πόντους.
Καλό μπάσκετ, αν μπουν και οι υπόλοιποι θα πάμε πολύ καλύτερα.

« Απάντηση #57 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2018, 03:46:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Νίκη με 90-65 με τον Χατσερ να μοιράζει και τους υπολοίπους να εκτελούν, επιθετικά θα παίζουμε πολύ ωραία και θα πάμε ακόμα καλύτερα.
Αμυντικά το παλεύουμε θέλουμε λίγο δουλειά ακόμα, αλλά σε γενικές γραμμές αυτό που είδα μου άρεσε. :)

ΠΑΟΚ: Τζόουνς 12, Χρυσικόπουλος 8, Σχίζας 7, Κόνιαρης 3, Καρράς 6, Ζάρας 8, Πόουπ 9, Κλωνάρας 2, Ουίλιαμς 7, Χάτσερ 6, Γκάρετ 11, Γκος 11.

ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ: Γκουντούρ 12, Κούλιγκ 2, Καβακλίογλου, Τεκίν 6, Τουνάλι 10, Καρλί 9, Μπουγιούκμπαϊρακ 5, Μπάμπιτς 9, Τόμπσον 10.

« Απάντηση #58 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2018, 08:02:35 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
ΠΟΛΥΒΟΛΟ η επιθεση, σκληρη η αμυνα!
ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ! musicrocker musicrocker

« Απάντηση #59 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2018, 10:29:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Δεν το ειδα λογω δουλειας, αλλα θα κατσω τωρα παρεα με μπυριτσα!  musicrocker
Απο οτι καταλαβαινω, τα πηγαμε καλα  smilepaok
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!