7. Γιάννης Αθηναίου

Αποστολέας Θέμα: 7. Γιάννης Αθηναίου  (Αναγνώστηκε 3438 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 7. Γιάννης Αθηναίου
« Απάντηση #20 στις: Οκτωβρίου 21, 2018, 12:37:16 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Κατι εδειξε χθες, θελω να σω σταθεροτητα γιατι ειναι καλος παικτης.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #21 στις: Οκτωβρίου 21, 2018, 01:04:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα μέσα από την αντίδρασή μας»

Για τον αγώνα με τον Προμηθέα: «Προερχόμασταν από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, οπότε έπρεπε να δείξουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα μέσα από την αντίδρασή μας. Νομίζω ότι βγάλαμε ενέργεια και καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκειά του. Σίγουρα υπήρχαν κάποια κενά διαστήματα, τα οποία προσπάθησε ο Προμηθέας να τα εκμεταλλευτεί, αλλά νομίζω ότι μείναμε συσπειρωμένοι, βρήκαμε τις λύσεις και φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα».

Για την απόδοσή του στο τέταρτο δεκάλεπτο: «Προσπαθώ μέρα με την μέρα να ξαναβρώ την ψυχολογία μου γιατί πέρασα έναν τραυματισμό, ο οποίος με ταλαιπώρησε αρκετά, καθώς έμεινα μακριά από τις προπονήσεις για αρκετούς μήνες. Αυτό που προσπαθώ είναι να βρω κι εγώ τα πατήματά μου μέσα από την ομάδα, ώστε να μπορέσω να τη βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Η ομάδα είναι πολύ ποιοτική, όπως και το προπονητικό επιτελείο και νομίζω ότι σιγά σιγά όλα τα παιδιά θα βελτιωνόμαστε και θα βελτιωθεί μέσα από αυτό και η ομάδα».

Για τον αγώνα με την Χάποελ Χολόν: «Όσο την έχω δει, είναι μια ομάδα που παίζει πολύ επιθετικό μπάσκετ. Εμείς αυτό που θα πρέπει θα είναι να βασιστούμε και εκεί στην άμυνά μας, κάτι το οποίο κάναμε με τον Προμηθέα, αλλά δεν καταφέραμε να το κάνουμε στον αγώνα του Basketball Champions League με τη Βόννη. Θα πρέπει να δείξουμε πολύ μεγαλύτερη συνέπεια και συγκέντρωση σε αυτό το κομμάτι για να μπορέσουμε να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ, γιατί έχουμε απέναντί μας μια ομάδα που ειδικά στην έδρα της πετυχαίνει πολλούς πόντους και βασίζεται κατά κύριο λόγο στο επιθετικό κομμάτι».

Να το διατηρήσουμε όμως.....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #22 στις: Οκτωβρίου 21, 2018, 04:54:35 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Το εκανε Τζιμακο και πραγματικα το γουσταρα! smilepaok
Τους καθαρισε με 4/4 τριποντα! musicrocker

Ξερουμε τι παικτης ειναι, καποια στιγμη θα ανεβει.
Χθες το εδειξε και χαρηκα.
Ωραιος Τζονυ  :)
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #23 στις: Οκτωβρίου 27, 2018, 06:21:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Οσο αγωνιζεται, βλεπω οτι το παλευει και προσπαθει.
Προσωπικα δεν εχω παραπονο, εχασε ολη την προετοιμασια.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #24 στις: Οκτωβρίου 27, 2018, 07:58:14 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Να συνειδητοποιήσουμε που αγωνιζόμαστε»

Στην ανάγκη για άμεση ανασυγκρότηση στάθηκε ο Γιάννης Αθηναίου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Χολαργού με τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική της betshop Basket League.

Ο διεθνής γκαρντ του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να νικήσει τα επόμενα πέντε παιχνίδια για να μπει ξανά εντός στόχων, ενώ ανέφερε ότι πρέπει από αύριο κιόλας αυτός και οι συμπαίκτες του να ανασυγκροτηθούν και να συνειδητοποιήσουν  που αγωνίζονται…

Για το παιχνίδι με τον Χολαργό: «Η αλήθεια είναι ότι δεν παρουσιαστήκαμε έτοιμοι. Ξέραμε ότι ο Χολαργός είναι μια ομάδα που θα εμφανιστεί με ενέργεια, καθώς προετοιμάζει μια εβδομάδα το παιχνίδι απέναντι μας. Οι προπονητές μας, μας είχαν πει ότι έβγαζε τεράστια ενέργεια, την οποία εμείς δεν καταφέραμε να την ματσάρουμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Θεωρώ ότι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί στις αποφάσεις μας και σε αυτά που είχαμε πει, με αποτέλεσμα να βρεθούμε πίσω στο σκορ και να κυνηγάμε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.  Η κατάσταση είχε στραβώσει από την αρχή. Στο τέλος προσπαθήσαμε, βγάζοντας όλοι ψυχικά αποθέματα να γυρίσουμε το παιχνίδι. Το θέμα είναι ότι δεν εμφανιστήκαμε αντάξιοι της δυσκολίας του παιχνιδιού και νομίζω ότι αυτό μας στοίχισε από την αρχή».   

Για τα επόμενα δύο κρίσιμα παιχνίδια με τη Nanterre και την ΑΕΚ: «Δεν είναι δύο ματς, είναι πέντε ματς, τα οποία αν θέλουμε να πούμε ότι βρισκόμαστε εντός στόχων και ότι είμαστε σε καλή τροχιά, πρέπει να τα κερδίσουμε όλα, αρχής γενομένης από τα δύο δύσκολα που έχουμε την εβδομάδα που έρχεται. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι από αύριο να ανασυγκροτηθούμε και να προσπαθήσουμε να συνειδητοποιήσουμε όλα τα παιδιά που αγωνιζόμαστε και πόσο σημαντικό είναι να μπορούμε να κερδίζουμε ακόμα και τώρα στην αρχή της χρονιάς. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έχουμε έμπειρα και ταλαντούχα παιδιά, έχουμε καλό προπονητικό επιτελείο και νομίζω ότι θα αντιδράσουμε άμεσα»

Μακαρι να καταλαβουν οσα ειπε.

« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 27, 2018, 09:04:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Τουλαχιστον παραμενει σταθερος, προσπαθει τουλαχιστον.

« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 28, 2018, 06:19:34 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Συμφωνω.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 03, 2018, 10:19:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Αν περιορισει λιγο κατι ανοητα λαθη που κανει, θα είναι σουπερ.
Και σημερα πηγε καλα (στο μεγαλυτερο μερος)

« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 03, 2018, 11:17:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Για τις δύο μεγάλες νίκες μέσα στην εβδομάδα: «Η αλήθεια είναι πως εμείς δεν το βλέπουμε αυτό. Όπως λέει κι ο προπονητής μας θα πρέπει να κερδίζουμε ακόμη και με μισό πόντο. Είναι ακόμη αρχές Νοέμβρη. Έχουμε πολλούς παίκτες και ψάχνουμε ακόμη τους ρόλους μας. Όλοι είναι βασικοί και μπορούν να γίνουν ήρωες μέσα στην ομάδα. Αυτό έχει δημιουργηθεί εν γνώσει όσων έχτισαν το ρόστερ. Αυτό θα είναι σημαντικό όταν η ομάδα θα είναι έτοιμη. Όσο κερδίζουμε εμείς χρόνο το σημαντικό είναι να κερδίζει κι η ομάδα. Αυτά τα δυο παιχνίδια όπως και το επερχόμενο είναι παιχνίδια που έπρεπε και πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία. Μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε και να προχωράμε. Τα υπόλοιπα θα διορθωθούνε στη συνέχεια».

Για τις 22/22 βολές της ομάδας: «Νομίζω πως δείχνει τη θέληση και τη συγκέντρωση που είχαμε όλα τα παιδιά. Ήταν κάτι που το είπαμε από τη αρχή. Η ΑΕΚ είναι έμπειρη ομάδα με καλούς παίχτες κι ο βαθμός συγκέντρωσης έπρεπε να είναι μεγάλος. Το θέμα είναι πως το πετύχαμε κι αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια σε όλους».

Αναφορικά με την κλήρωση των ημιτελικών: «Σίγουρα μια καλή κλήρωση θα μας βοηθήσει αλλά είναι κάτι που είναι μακριά για εμάς. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι αρχικά να κερδίσουμε το παιχνίδι στην Opava. Πρέπει να είμαστε κι εκεί όπως πρέπει να είμαστε».

Σχετικά με την αποβολή του προπονητή: «Δεν κατάλαβα καν ότι αποβλήθηκε ο προπονητής μας. Απλά γύρισα κι είδα τον Κώστα Χαραλαμπίδη στον πάγκο. Όποιος και να ήταν στον πάγκο δεν θα άλλαζε κάτι για εμάς. Ήμασταν τόσο αφοσιωμένοι κι είχαμε τόση θέληση που δεν θα άλλαζε κάτι».

Για τη ψυχολογική σημασία των δύο νικών: «Όσο κερδίζουμε παιχνίδια, κερδίζουμε και χρόνο για να γινόμαστε καλύτεροι. Οποιοσδήποτε θέλει να παίζουμε καλύτερα. Μια μεγάλη ομάδα όπως εμείς, που θέλει να είναι και μέσα στους στόχους της πρέπει να βρίσκει τρόπο να κερδίζει συνεχώς. Θα υπάρξει περίοδος που θα παίζομε και πολύ καλό μπάσκετ και θα κερδίζουμε. Αρχικά όμως νομίζω πως με τέτοιες νίκες καταφέρνουμε πολλά πράγματα. Αν μπορούμε αρχές Νοεμβρίου να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια και να έχουμε και 30 λάθη μακάρι να το κάνουμε».

10 σημαντικους ποντους με 1-2 λαθη.

« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 06, 2018, 09:07:26 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

17 πόντους στην Τσεχία, είπαμε είναι σημαντικός παίκτης φέτος...
Μπράβο παλίκαρε.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"