Ψηφοφορία

MVP

Basel 1893 - PAOK 0-3 MVP + Match talk (2rd Quaf.Round Champions League)

Αποστολέας Θέμα: Basel 1893 - PAOK 0-3 MVP + Match talk (2rd Quaf.Round Champions League)  (Αναγνώστηκε 8139 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Basel 1893 - PAOK, 1/8- 21:00 EPSILONTV (2rd Quaf.Round Champions League)
« Απάντηση #20 στις: Ιουλίου 31, 2018, 11:01:25 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Εφυγε η ομαδα για Βασιλεια!

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #21 στις: Ιουλίου 31, 2018, 04:42:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Έφτασε στην Βασιλεία με πολύ ζέστη.....

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #22 στις: Ιουλίου 31, 2018, 06:09:42 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

« Απάντηση #23 στις: Ιουλίου 31, 2018, 07:08:14 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Το πλεονέκτημα είναι στον ΠΑΟΚ αλλά...»

«Υπάρχουν στην Ελβετία ομάδες που αλλάζουν πιο συχνά προπονητές από ότι εμείς στην Βασιλεία. Σήμερα πλέον δεν υπάρχει πρόβλημα από την αλλαγή του προπονητή. Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ασχέτως αν συμπαθούν λιγότερο ή περισσότερο έναν προπονητή, έχουν την υποχρέωση να τα δίνουν όλα για την ομάδα τους»

Ερωτηθείς για την κατάσταση των παικτών του και αν έκανε ανάλυση αναφορικά με το παιχνίδι που έδωσε η Βασιλεία με την Ξαμάξ:

«Ναι, κάναμε μια πρώτη ανάλυση ώστε να δούμε πως προχωράμε. Ασχοληθήκαμε φυσικά και με τον ΠΑΟΚ, είδαμε τα θετικά τους αλλά και τα αρνητικά τους. Είναι δύσκολο να κάνεις πολλές αλλαγές, όταν έχεις παιχνίδι κάθε τρεις μέρες. Έχουμε έξυπνους παίκτες και σκοπός μας είναι δημιουργήσουμε δομές, οι οποίες θα κρατήσουν».

Σχετικά με τις πιθανότητες πρόκρισης:

«Όπως είναι το παιχνίδι, μαθηματικά το πλεονέκτημα είναι στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα μας θέλει πάντα να κερδίζει τα παιχνίδια και έτσι θα παίξουμε και αύριο στο γήπεδο».

Σχετικά με την κριτική που δέχονται οι παίκτες της Βασιλείας, απάντησε πως:

«Δεν είναι εύκολη η κατάσταση. Είναι κάτι ασυνήθιστο, σκοπός είναι να μη γίνει συνήθεια και το επόμενο διάστημα. Οι παίκτες έχουν βελτιωθεί, νιώθουν καλύτερα. Η κριτική είναι μέρος του παιχνιδιού και πρέπει να γίνονται δυνατότεροι και καλύτεροι. Η γνώμη μου είναι ότι έχουν ξεπεράσει ήδη, πάρα πολλά και είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από πριν».

Σε μία κόντρα ή από ένα στημένο θα μπει και άντε γεια μετά....

« Απάντηση #24 στις: Ιουλίου 31, 2018, 07:12:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Δυνατή και έμπειρη ομάδα ο ΠΑΟΚ, μπορούμε να προκριθούμε»

Για το πως νιώθουν οι παίκτες: «Έγινε μια καλή αρχή. Φυσικά είναι δύσκολη η κατάσταση. Ήταν σημαντικό το γκολ στο προηγούμενο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε ένα γκολ για να προχωρήσουμε. Θα μας βοηθήσει να ξαναβρούμε την αυτοπεποίθησή μας και τη γραμμή μας».

Για την εκτίμηση του για την πορεία της Βασιλείας: «Αυξάνεται η πίεση, γιατί πρέπει να φέρουμε μια νίκη. Θα βγούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε και μπορούμε να το κάνουμε. Δεν τελειώνει ο κόσμος. Είμαι αισιόδοξος ότι με τους φιλάθλους μας, θα προχωρήσουμε και θα περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για το τι παραπάνω περιμένει από τον ΠΑΟΚ από το πρώτο παιχνίδι: «Είδαμε στο τελευταίο παιχνίδι, ότι πρόκειται για μια δυνατή και έμπειρη ομάδα. Για αύριο, ελπίζουμε ότι θα έχουμε περισσότερη κατοχή μπάλας και θα φτάσουμε σε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ».

Για την εικόνα των δύο ομάδων και για το αν υπάρχει φαβορί: «Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί μετά το 2-1. Πιστεύουμε στον εαυτό μας. Θέλουμε τη νίκη και με την ενίσχυση των οπαδών μας αύριο, είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να την πάρουμε».

Καλά....

« Απάντηση #25 στις: Ιουλίου 31, 2018, 07:35:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Περιμενω να μας ασκησουν μια πιεση που ομως θα την ελενξουμε χωρις ιδιαιτερο προβλημα.
Απο κει και περα, συγκεντρωμενοι, χρειαζομαστε 1 γκολ και θα το πετυχουμε.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #26 στις: Ιουλίου 31, 2018, 07:49:43 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

« Απάντηση #27 στις: Ιουλίου 31, 2018, 08:13:53 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ηρεμος ο Λουτσεσκου, δεν νομιζω να κανει αλλαγες στην 11αδα. 8)

« Απάντηση #28 στις: Ιουλίου 31, 2018, 08:18:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Θα τα δώσω όλα μέσα στο γήπεδο για την πρόκριση»

Για το όταν έμαθε ότι θα παίξει με Βασιλεία και την εντύπωση του μετά το πρώτο παιχνίδι: «Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε είναι ότι πρόκειται για μια δυνατή ομάδα που θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Χαίρομαι που έχουμε αυτό τον αγώνα μπροστά μας».

Για την αλλαγή του προπονητή της Βασιλείας και αν αυτό θα επηρεάσει: «Η αλλαγή του προπονητή της Βασιλείας μπορεί να είναι κάτι θετικό για εμάς. Ούτως ή άλλως έχω θετικές σκέψεις και θεωρώ ότι θα πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν θα έχει λίγη παραπάνω σημασία για αυτόν να σκοράρει αύριο: «Το πιο σημαντικό είναι η αυριανή απόδοση της ομάδας και όχι η προσωπική μου. Είναι δευτερεύουσας σημασίας το πώς θα αποδώσω ατομικά. Είμαι πεπεισμένος ότι θα παίξουμε αύριο κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα και χαίρομαι που θα παίξω αύριο».

Για την ετοιμότητα του: «Νιώθω έτοιμος να δώσω το 100% και στα 90 και στα 120 λεπτά αν χρειαστεί. Αν νιώσω αδύναμος θα το πω εγώ ο ίδιος στον προπονητή να με αλλάξει, γιατί έχουμε ισάξιους παίκτες».

Για τον κορμό που έχει ο ΠΑΟΚ σε αντίθεση με τα προβλήματα που έχει η Βασιλεία: «Αύριο δεν παίζει ρόλο η αλλαγή του προπονητή. Μεγαλύτερη σημασία έχει να αποδώσουμε στο γήπεδο και να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για το ότι έχει αντιμετωπίσει τη Βασιλεία περισσότερες φορές στην καριέρα του και για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Η ατμόσφαιρα αύριο θα είναι καλή, είναι και εθνική εορτή. Ο ΠΑΟΚ έχει συνηθίσει σε γεμάτα γήπεδα, με δυνατή ατμόσφαιρα και θα μπορέσει να αποδώσει».

Για το ότι τον ξεχώρισε ο Φράι χαρακτηρίζοντας τον ως τη Νο1 απειλή για τη Βασιλεία: «Νομίζω ότι όλη η ομάδα είναι επικίνδυνη. Η ομάδα μου δίνει τις ευκαιρίες, μου επιτρέπει να παίζω καλύτερα. Τον Φράι, τον παρακολουθούσα από παλιά. Σκοπός αύριο είναι να αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ το ίδιο και η ομάδα. Θα τα δώσω όλα στο γήπεδο».

« Απάντηση #29 στις: Ιουλίου 31, 2018, 08:20:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
ΠΟΙΟ ΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ?

ΠΟΣΟ Μ@ΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ?
>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(