Βασικα εχω πιασει το σκορ....Δηλαδη επαιξα 4-1 , δηλαδη 4+1 = 5 , αρα το σκορ 5-0... Τωρα αναφορικα με το λεπτο (3') του πρωτου τερματος κανονικα δεν πρεπει να μετρησει στον Νικολα για δυο λογους:
Ο πρωτος ειναι οτι παιζει παντα τελευταιος και αυτο ελοχευει τον κινδυνο να γνωριζει καποια πραγματα που ολοι οι υπολοιποι δεν γνωριζουν...Αλλα αυτο το παρακαμπτω...
Ο δευτερος και πιο ουσιαστικος ειναι οτι αλλαξε την επιλογη του δηλαδη Σβιντ αντι Ακπομ...Εαν υποθεσουμε οτι ισχυει η δευτερη επιλογη, εκει δεν αναγραφεται πουθενα το λεπτο του σκορ...Βλεπουμε οτι απλως αλλαζει σκορερ...Για το λεπτο του σκορ δεν υπαρχει τιποτα...Κανονικα επρεπε να το διευκρινισει...Γιατι απο τη στιγμη που αλλαζει την αρχικη του προβλεψη, αλλαζουν ολα...
Η΄ θα ισχυει εξ' ολοκληρου η αρχικη προβλεψη ή καθολου....Και μαλιστα κανει ολοκληρο το ποστ, παραθεση...Δηλαδη το αναιρει στο συνολο του....Εαν ηθελε να το διορθωσει επρεπε να διορθωσει και το λετπο του γκολ και το σκορ....Εν αντιθεσει εμεις βλεπουμε μονο ενα "Σβιντ"....
Ως εκ τουτου , παιρνω και τους βαθμους για το σκορ αλλα και το λεπτο του σκορ γιατι ειμαι αυτος που εχω την πιο κοντινη προβλεψη ως προς το πρωτο γκολ....
Με λιγα πρεπει να ειμαι ΠΡΩΤΟΣ ....Ολα τα αλλα, ειναι υπεκφυγες...