Κανονικα δεν πρεπει να σου προσμετρηθει ο πρωτος σκορερ γιατι ηταν οφσαιτ...
Ουτε και του Νικου , γιατι πονταρει παντα τελευταιος και πριν το ματς...
Και κανονικα πρεπει να μου μετρησουν και οι βαθμοι για το ακριβες σκορ και η διαφορα....
Γιατι με 2-0 στην Τουμπα, στη ρεβανς πρεπει ο αστερας να βαλει 3 γκολ..Οσα ακριβως θα χρειαζονταν και με σκορ ( το ποιο εχω πιασει) 4-1...
Και εδω η διαφορα (οπως την ξερουμε) δεν ισχυει, γιατι εχουμε να κανουμε με το θεσμο του κυπελλου...Ετσι με το 3-1 που εχει παιξει ο Νικος , η τριπολη θελει 2 γκολ για να προκριθει (τελειως λαθος αφου το ματς ηρθε 2-0) ενω με το δικο μου 4-1, θελει 3 γκολ για να προκριθει οσα ακριβως και με το τελικο 2-0...Αρα ποια διαφορα κερδισε ο Νικος ? Εγω την κερδισα...
Αυτη η διαφορα μετραει στο θεσμο του κυπελλου..Ποσα εφαγες ? Αρα τοσα πρεπει να βαλεις στη ρεβανς για να προκριθεις...
Για τον πρωτο σκορερ , ο Ακπομ ειναι αυτος ο οποιος ξεκλειδωνει την αμυνα με την κινηση του και κανονικα αυτος πρεπει να μετρησει ως πρωτος σκορερ... Γιατι αν δεν ηταν αυτος , δεν θα ειχε μεινει αφυλακτος ο Ματος....Επιπλεον ειναι οφσαιτ ο Ματος...Αρα ο επιθετικος ειναι αυτος που πρεπει να του προσμετρηθει το γκολ....Συν το γεγονος , οτι του εχουν ακυρωθει τοσα γκολ αδικα και εμεις ως φορουμ εχουμε την ηθικη υποχρεωση να τον χρισουμε πρωτο σκορερ...
Για το λεπτο του γκολ δεν το συζητω...Ολικη επαναφορα και δικαιη επικρατηση...Γιατι αυτο που ενδιαφερει ειναι ποτε θα περασει η μπαλα το τερμα....Οφσαιτ ή οχι δεν μας απασχολει...
Κανονικα θα το ειχα "σηκωσει" απο τον Δεκεμβριο αλλα η παραγκα καλα κρατει...
Αυτα και θα επανελθω.... Υ.Γ.
Το απιστευτο σερι που ειχα....Τιμια και αντρικια....Σαν ενας αλλος Αγγελος Αναστασιαδης....Μετα ανελαβε το ρολο της η παραγκα...
11-10-2018
22-10-2018
26-10-2018
30-10-2018
4-11-2018
12-11-2018
14-11-2018