Ξεκιναω απο το πρωτο στοιχειο που ειδα και μου αρεσε...Η επιλογη των Λημνιου και Jaba ηταν οτι καλυτερο γιατι με την ταχυτητα τους ασκουσαν πιεση πολυ ψηλα με αποτελεσμα να υποπιπτουν σε λαθη οι αμυντικοι ουκ ολιγες φορες....
Μαλιστα η πιεση που ασκουσαν μερικες φορες μαζι με την βοηθεια των Πελκα και Πριγιοβιτς ηταν τετοια που σε καποια σημεια του αγωνα εδειχναν να πελαγοδρομουν....
Σωστες επιλογες - κατα τη γνωμη μου- των Κανιας και Μαουριτσιο....Ακομα πιο πολυ μου αρεσε ο ελεγχος του ρυθμου του αγωνα....Ουτε συνεχεια να τρεχουν πανω - κατω ουτε πασουλες πισω.....Τις στιγμες που επρεπε να τρεξουν ετρεχαν και τη στιγμη που χρειαζοταν να ηρεμησουν το παιχνιδι το ηρεμουσαν....
Για το γκολ του Κανιας δεν το συζητω....Εκει ομως που θελω να μεινω ειναι το δευτερο γκολ....Να υπογραμμισω οτι μεχρι εκεινη την ωρα εκει που εβλεπα το ματς μου ειχαν ζαλισει τα μεζεα ολοι οι προπονητες της κερκιδας με την αγωνιστικη απουσια του Πριγιοβιτς...."Και ποσο καλυτερα θα ειμασταν αν τον ειχαμε διωξει" και ολες οι γνωστες μ@λακιες που ακουμε και ακουτε κατα καιρους....
Στη φαση του γκολ παιρνει λοιπον τη μπαλα ο αμπαλος, βαρυς , αργος και αχρηστος Πριγιοβιτς λιγο κατω απο το κεντρο, την προστατευει με το σωμα του, κανει την κουρσα (που μπορει να κανει) , κουβαλαει μαζι του 3 (!!!) αμυντικους , την κοβει αριστερα στο Λημνιο και στην σκαστη (δυσκολη) σεντρα που του κανει ο μικρος το καρφωνει....
Και φυσικα ολοι (αμπαλοι και μη) πανηγυρισαμε το γκολ.....
Στο δε τερμα που δεχτηκαμε θα πω το πιο απλο.....ΠΑΟΚ εισαι....Αν δεν δυσκολεψει η προκριση δεν εχει αξια...Ειναι πλεον παραδοση...Κατι σαν θεσμος .....Ειμαι σιγουρος οτι ακομη και 4-0 να ηταν στο 80' , το ματς θα εληγε 4-3 μονο και μονο για να γινει Ροντεο το επομενο παιχνιδι....Το οτι η μπαλα παιρνει τετοια τροχια και μπερδευει αμυντικους και τερματοφυλακα ειναι δεδομενο...Μετα μιλησε η γνωστη κ@λοφαρδια των αντιπαλων και η γνωστη γκαντεμια του ΠΑΟΚ...
Εκτιμω οτι και εκει μεσα ενα γκολ θα τους το βαλουμε...Δεν εδειξαν οτι ειναι καμμια ομαδα φοβητρο...Βεβαια εχουν την εμπειρια λογω συμμετοχης τοσων ετων στο ΤΣ.Λ. αλλα ο χθεσινος ΠΑΟΚ δεν εχει λογο να φοβαται...Μην σας πω οτι θα παμε και πιο συγκεντρωμενοι στο επομενο ματς...