«Μας έριξαν λάσπη και γι' αυτό ήθελα να τους ταπεινώσουμε στο σπίτι τους»«Θα απαιτήσω την αποπομπή μελών του ρωσικού προξενείου που ήταν μεθυσμένοι και μπήκαν στο γήπεδο. Εχω ενημερώσει το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών. Οι εργαζόμενοι του Ρωσικού προξενείου της Ελλάδας πρέπει να φύγουν από την Ελλάδα. Σκεφτείτε να ερχόμουν εγώ στους οπαδούς της Σπαρτάκ και να έδειχνα το μεσαίο δάχτυλο. Τι θα γινόταν; Θα έλεγαν πως έκαναν καλά;
Η Σπαρτάκ είναι ένας σύλλογος με τεράστια ιστορία και δυνατότητες. Μία απρόβλεπτη ομάδα. Μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα υπήρχε ένταση. Δεν έχει σημασία η αποβολή και χωρίς τρεις παίκτες να έπαιζε θα μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι σπάσαμε τον χαρακτήρα της Σπαρτάκ. Με 40.000 οπαδούς δίπλα της έπρεπε να παίξει διαφορετικά. Δε θα πω ότι πάντα ήμουν εναντίον της, αλλά την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης ήμουν μεγάλος οπαδός της Ντιναμό Κιέβου. Η Σπαρτάκ πήρε αυτό που τις άξιζε. Έκαναν πολύ άσχημα πράγματα μετά το τέλος του πρώτου αγώνα στην Τούμπα, πετούσαν λάσπη, αυτή δεν είναι η Σπαρτάκ, αλλά η ομάδα υποστήριζε αυτή την ιδέα».
Ενώ για το αν δέχτηκε συγχαρητήρια από τον πρόεδρο της Σπαρτάκ, απάντησε: «Όχι, δεν με συνεχάρη».
Όσο για τη διαιτησία είπε πως: «Θεωρώ ότι ήταν νορμάλ. Δεν έχω άποψη για την αποβολή του Λουίς Αντριάνο».
Άντε γιατί μας είχαν σπάσει τα @@....