"Κανείς δεν μου έχει εξηγήσει το παραμικρό"Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ: "Αγωνίζομαι λίγο και αυτό είναι κακό. Κανείς δεν μου έχει εξηγήσει το παραμικρό. Δεν έχω συναντηθεί προσωπικά με τον προπονητή. Και τι θα γινόταν; Αυτός είναι ο προπονητής, αυτός παίρνει τις αποφάσεις. Δεν μπορώ να καταλαβαίνω τα πάντα από μόνος μου. Ο πρόεδρος είναι ικανοποιημένος από μένα αλλά εγώ δεν είμαι από τον εαυτό μου αφού δεν παίζω..."
Για το αν ο ίδιος είναι ικανοποιημένος από την απόδοση στα ματς που έπαιξε: "Εκτός από ένα παιχνίδι στο οποίο αντικαταστάθηκα, όλα είναι καλά. Έκανα μερικά πολύ καλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, αλλά και ένα με την Βασιλεία στην Ευρώπη".
Για το αν θα πήγαινε στη Σαχτάρ: Θα ήταν λάθος να πάω στην Σαχτάρ. Ένας παίκτης της Ντιναμό μετά από τόσα χρόνια να πάει εκεί…. Δε θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αλλά σε αυτές τις ομάδες δεν πρόκειται να πάω".
Για το αν συζητά επιστροφή του στην Ουκρανία: "Δεν είναι αλήθεια. Δεν ξέρω ποιος γράφει τέτοια πράγματα".
Για το αν θα έφευγε από τον ΠΑΟΚ για άλλη ομάδα: "Αν μιλούσαμε για μία καλή ομάδα και ένα ισχυρό πρωτάθλημα, δεν θα είχα πρόβλημα".
Για το αν θα πήγαινε σε ομάδα της Ρωσίας: "Η πολιτική είναι πολιτική, το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο, αλλά το πιο πιθανό είναι να μην πήγαινα εκεί"
Τι να του εξηγήσει ρε ο προπονητής?