Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Δεν το γνωρίζω.
Μάκης Γκαγκάτσης (γενικός διευθυντής ΠΑΟΚ): Ο Στυλιαράς βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για να επιθεωρήσει;
Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Ο διαιτητής δεν μας είπε ποτέ να βγούμε στο γήπεδο. Δεν μας κάλεσε ποτέ (απαντώντας σε ερώτηση).
Δικαστής: Επιφυλάσσομαι με την απόφασή μου.
Μαυρομμάτης (δικηγόρος ΠΑΟΚ): Υποβάλλω αίτημα να αναζητήσετε το υλικό από τις κάμερες μέσα στα αποδυτήρια, για να δείτε ότι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν είχαν κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια.
Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Μην το λέτε αυτό.
Μαυρομμάτης (δικηγόρος ΠΑΟΚ): Κανείς ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ δεν είδε το όπλο.
Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Εμένα δουλειά μου είναι παραμένω ψύχραιμος για να προστατεύσω την αποστολή μας.
Ο κ. Μαυρομμάτης προσκομίζει φωτογραφίες του κ. Δημητριάδη από το περιστατικό και τον ρωτάει: "Εδώ είστε τρομαγμένος;"
Αυτή η απάντηση ήταν σε ερώτηση των δικηγόρων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι υποβάλλουν τώρα ερωτήσεις στον Βασίλη Δημητριάδη.
Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Η συνοδεία Σαββίδη δεν προπηλάκισε κανέναν από την αποστολή μας.
Ο διαιτητής, από την στιγμή που έφυγε αρχικά από τον αγωνιστικό χώρο, δεν ξαναβγήκε ποτέ έξω. Ούτε καν από το καμαράκι του.
Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Δεν αντέδρασα γιατί προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Πριν μπει ο κ. Σαββίδης δεν υπήρχε καμία ένταση.
Ήμουν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ο μεγαλομέτοχος της αντίπαλης ομάδας με είχε σπρώξει. Η συνοδεία του ήταν εύσωμοι και αυτό που προκάλεσε επιπλέον φόβο.
Τρομοκρατήθηκα όταν ήρθε πάνω μου, είχε και την συνοδεία του.
Δικαστής: Είναι υποθετική ερώτηση, δεν χρειάζεται
Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Έκανε κρύο. Δεν ξέρω γιατί το έβγαλε. Μήπως για να φανεί το όπλο;
Έλλη Ρίζου (δικηγόρος ΑΕΚ): Υπήρχε λόγος να ζεστάθηκε και να έβγαλε το μπουφάν του ο κ. Σαββίδης; Το έβγαλε τυχαία ΄΄η για κάποιο λόγο;
Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Είμαι 37 χρόνια μέσα στα γήπεδα, πρώτη φορά είδα όπλο μέσα στο γήπεδο.
Δικηγόροι ΠΑΟΚ: Όχι, δεν το αρνούμαστε.
Δικαστής προς δικηγόρους ΠΑΟΚ: Εσείς αρνείστε ότι υπήρχε όπλο;
Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Ήταν τρομοκρατημένα όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού μας τμήματος.
Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΕΚ): Έξω ο διαιτητής είχε ακυρώσει το γκολ. Μετά από δύο ώρες μας είπε ότι το τέρμα το κατακυρώνει. Την ομάδα της ΑΕΚ δεν την κάλεσε για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Μας είπε ότι διακόπτει τον αγώνα για τα γεγονότα που υπήρξαν. Για την είσοδο του κ. Σαββίδη και την ένταση που υπήρχε.
Στα αποδυτήρια των διαιτητών ήταν ο Λυσάνδρου από εμάς και ο Γκαγκάτσης από τον ΠΑΟΚ. Δεν ήμουν εγώ. Εγώ κοιτούσα να είμαι κοντά στους παίκτες, να είναι ασφαλείς. Υπήρχε και έντονη παρουσία αστυνομικής δύναμης.
Μετά μπήκαν και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Στα αποδυτήρια υπήρχε από τους παίκτες μας μια αναστάτωση μεταξύ τους. Μιλάγανε για το όπλο, το είχαν δει. Τους τηλεφωνούσαν δικά τους πρόσωπα, από τις οικογένειές τους, για να τους ρωτήσουν αν ήταν καλά.
Μετά απ' όλα αυτά, ο Κομίνης φεύγει από τον αγωνιστικό χώρο. Εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα μέλη στον πάγκο. Και μετά από 5 λεπτά περίπου αποχωρήσαμε και εμείς.
Όταν μπήκε μέσα ο Ιβάν Σαββίδης, ο Λούμπος Μίχελ κατευθύνθηκε στον διαιτητή και κάτι είπε στο αυτί του. Του έκανε μια χειρονομία σαν να του είπε "τελείωσες".