Ψηφοφορία

mvp

Πασχαλάκης
0 (0%)
Μάτος
0 (0%)
Βαρέλα
0 (0%)
Κρέσπο
0 (0%)
Βιερίνια (C)
0 (0%)
Μαουρίσιο
0 (0%)
Κάνιας
0 (0%)
Λημνιός
0 (0%)
Κάμπος
0 (0%)
Πέλκας
0 (0%)
Πρίγιοβιτς
0 (0%)
Μακ
0 (0%)
Μπισεσβαρ
0 (0%)
Σακχοφ
0 (0%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 0

ΠΑΟΚ - ντροπή του Βοσπόρου 1-0 ΔΙΕΚΟΠΗ ΛΟΓΩ κούλας (ΔΙΚΗ-0-3 Α.Α)

Αποστολέας Θέμα: ΠΑΟΚ - ντροπή του Βοσπόρου 1-0 ΔΙΕΚΟΠΗ ΛΟΓΩ κούλας (ΔΙΚΗ-0-3 Α.Α)  (Αναγνώστηκε 16943 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: ΠΑΟΚ - ντροπή του Βοσπόρου 1-0 ΔΙΕΚΟΠΗ ΛΟΓΩ κούλας (ΔΙΚΗ-0-3 Α.Α)
« Απάντηση #190 στις: Απριλίου 12, 2018, 01:00:16 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Τέσσερις ώρες βίντεο από τα αποδυτήρια παρέδωσε ο ΠΑΟΚ

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #191 στις: Απριλίου 12, 2018, 01:01:35 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Παντελής Κωνσταντινίδης Στο βίντεο μπορείτε να παρατηρήσετε τον Σιμόες, τον Κονέ, τον Λιβάγια, τον Χριστοδουλόπουλο, τον Τσιντώντα, να συζητούν και με παίκτες του ΠΑΟΚ για το γκολ κλπ. Το κλίμα μεταξύ των ομάδων ήταν τόσο καλό που δεν υπήρχε θέμα φόβου ή τρομοκρατίας.Φαίνεται ότι οι παίκτες της ΑΕΚ κοιτούσαν τα κινητά τους, προφανώς κοιτούσαν τις φωτογραφίες του Σαββίδη με το όπλο. Όμως συνέχισαν σαν να μην συνέβαινε τίποτα.
Μετά από 20 λεπτά ο Μάκης Γκαγκάτσης μου είπε ότι ο Κομίνης τους ενημέρωσε θα συνεχίσει τον αγώνα και πως ο Λυσσσάνδρου ήταν επίμονος και ρωτούσε τον Κομίνη ποιο είναι το σκορ.
"Αν σου πω ότι θα μετρήσει το γκολ, αυτό σημαίνει ότι δε θα βγείτε να παίξετε;" ρώτσε ο Κομίνης τον Λυσσάνδρου.
Δέκα λεπτά αργότερα ο Κομίνης έξω από τα αποδυτήρια μου είπε: "Είμαι έτοιμος να συνεχίσω τον αγώνα"

Του είπα πρέπει να σφυρίξεις όμως και το έκανα και με κίνηση που μπορείτε να το δείτε στο video.Επίσης ενημέρωσα τους παίκτες μου και έβγαιναν στον αγωνιστικό χώρο..

Εκείνη τη στιγμή ο Δημητριάδης ήρθε στον Κομίνη και του έλεηε ότι δεν θα βγουν να παίξουν. Και υπάρχει στο viδεο το πλάνο με αυτή τη χειρονομία

Κύριε πρόεδρε, δεκαπέντε χρόνια έπαιξα ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και σε υψηλό επίπεδο. Θέλω να σας πω ότι εκπροσώπησα την Ελλάδα στο εξωτερικό με αυτές τις ομάδες και φόρεσα και τη φανέλα της Εθνικής. Δυστυχώς όμως σε αυτή τη διαδρομή ένιωσα φόβο και τρομοκρατία. Αλλά μπαίνοντας στα αποδυτήρια προσπαθούσα να προφυλαχθώ και με τους συμπαίκτες μου, Ξέρω το αίσθημα της τρομοκρατίας λοιπόν. Ειδικά στον αγώνα της Ριζούπολης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.Θέλω λοιπόν να πω ότι είναι αστείο να συζητάμε ότι οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν τρομοκρατημένοι. Δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Σας παρακαλώ δείτε το video γιατί στο δικό μου το μυαλό, δεν μπορεί να στερηθεί, μια ομάδα ένα Πρωτάθλημα επειδή πρέπει να βγάλουμε τους παίκτες της ΑΕΚ τρομοκρατημένους.
Κύριε πρόεδρε, δείτε τις δηλώσεις των παικτών και του προπονητή της ΑΕΚ και λάβετε υπόψη αυτές.

-Δεν ήσασταν ποτέ στον αγωνιστικό χώρο;
"Μέχρι το 15' γιατί ο Κομίνης με είχε απομακρύνει από τον αγωνιστικό χώρο και δεν είχα το δικαίωμα να είμαι εκεί. Για αυτό το λόγο και από εκείνο το σημειο και μετά ήμουν συνέχεια στα αποδυτήρια.""Υπάρχει το video που με δειχνει να είμαι συνεχώς στα αποδυτήρια από τη στιγμή της διακοπής και μετά..."

- Υπηρχαν μη διαπιστευμένα πρόσωπα στα αποδυτήρια;

"Και από τις δυο ομάδες υπήρχαν. Θέλετε να σας τα αναφερω;

- Εμφανίστηκε ο Γιώργος Σαββίδης στα αποδυτήρια; Είχε το δικαίωμα;

"Δεν είμαι νομικός για να το απαντήσω αυτό. Ναι ήταν στα αποδυτήρια. Γνωρίζω ότι η Σούπερ Λίγκα επιτρέπει την παρουσία κάποιων μελών της διοίκησης".

- Ηταν συνοδευόμενος ο Γιώργος Σαββίδης;

"Ναι".Δεν ξέρω αν ήταν υπάλληλοι της ΠΑΕ. Πιθανώς να είναι πρόσωπα που δουλεύαν στην ΠΑΕ"

-Μπήκαν ΜΑΤ στα αποδυτήρια;

-Όχι, ήταν απλά η αστυνομική δύναμη.

- Εφτασε άλλος εκτός του Σιμόες έξω από τα αποδυτήρια του Κομίνη;

"Ναι ο Κοντοές, ο Τσιντώντας όπως και ο Βιερϊρίνια και ο Μαλεζάς.Οχι μόνο αυτοί, αλλά και άλλοι παίκτες της ΑΕΚ. Εκτός και αν έχετε δέκα αρχηγούς..."

- Εϊπατε ότι ως ποδοσφαιριστής αισθανθήκατε φόβο και ανησυχία. Θέλετε να μου πείτε αν είδατε ποτέ όπλο στον αγωνιστικό χώρο;

Όχι, όπλο δεν έχω δει.

« Απάντηση #192 στις: Απριλίου 12, 2018, 01:22:25 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ανδρέας Δημάτος  "Παρακολούθησα από τη σουίτα το ματς και μόλις ήρθε η ακύρωση του γκολ κατεβήκαμε κάτω με τον Λυσσάνδρου. Στον χώρο των αποδυτηρίων, μπήκε πρώτα ο διαιτητής και μπήκαμε και εμείς ακολούθως εκεί. Οι παίκτες της ΑΕΚ πήγαν στα αποδυτήρια τους και παρέμειναν κλεισμένοι τουλάχιστον για σαράντα λεπτά. Ο πρώτος που βγήκε ήταν ο Λαμπρόπουλος και αυτό έγινε μετά τις 22:00. Στη συνέχεια έγιναν οι διαβουλεύσεις με τον Κομίνη με τους Γκαγκάτση-Λυσσάνδρου και μετά τις 22:30 μπήκαν στα αποδυτήρια και δυνάμεις των ΜΑΤ.Οι διαβουλευσεις συνεχίστηκαν και γύρω στις 23:00 η κατάσταση ήταν πιο ήρεμη και μετά από δέκα λεπτά μάθαμε ότι ο Κομίνης διέκοψε οριστικά τον αγώνα. Δεν 'ακουσα σφύριγμα από τον Κομίνη και τον ρώτησα αν σφύριξε καιι μου είπε ότι ψάχνει τον Λυσσάνδρου. Δεν μας απάντησε ποτέ.

Η Ρίζου ρωτά τον Δημάτο: Οταν ο Κομίνης μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών υπήρχε κανείς ποιυ να ήθελε να μπει μέσα;

"Υπήρχε ένταση, υπήρξε κόσμος, παράγοντες και των δυο ομάδων. Εμείς ακολουθήσαμε μετά την είσοδο του διαιτητή"

- Υπήρξαν παίκτες της ΑΕΚ σε καλή κατάσταση;

"Σε καλή κατάσταση δεν τους είδα και πρώτη φορά τους είδα τόση ώρα κλεισμένουν μέσα. Από ένα σημείο και μετά βγήκαν παίκτες στο διάδρομο αλλά όχι παίκτες που ήταν στην ενδεκάδα"

Ρωτά ο Λυσσάνδρου: "Εχετε δει τους τέσσερις διαιτητές να βρίσκονται οποιαδήποτε στιγμή έξω από τα αποδυτήρια τους που θα ήταν ένδειξη ότι θα ήθελαν να συνεχιστεί το ματς;;

"Οχι μόνο τον Κομίνη για λίγα λεπτά έξω από τα αποδυτήρια τους. Για ένα δυο λεπτά και ίσως λιγότερο"

Ρωτά ο Μάκης Γκαγκάτσης τον Δημάτο.....Δεν αποδέχεστε ότι έχει σφυρίξει ο Κομίνης ενώπιον των παραγόντων;

"Λέω ότι ουδέποτε σφύριξε για να βγουν οι ομάδες εξω. Σφύριξε για να έρθουν οι Γκαγκάτσης-Λυσσάνδρου στο γραφέιο του"

- Εχετε ξαναδεί διαιτητή να σφυρίζει για να βρεθούν δίπλα του παράγοντες;

"Δεν το γνωρίζω αυτό..."

- Εσείς αισθανθήκατε φόβο;

Εγώ αισθάνθηκα σοκ να βλέπω τον Σαββίδη με τους συνοδούς του να μπαίνουν στον αγωνιστικο χωρο

- Εσείς είδατε το όπλο;

Οχι δεν το είδα..

- Αισθανθήκατε φόβο μέσα στα αποδυτήρια;

Οχι

- Εσείς είδατε τον Στυλιάρα να έρχεται στο γήπεδο και να το επιθερωρεί στις 22:45;

Οχι δεν το είδα εγώ"

-Υπήρξαν διμοιρίες ΜΑΤ στο γήπεδο; Πίσω από τους πάγκους;

Ναι

- Οι διμοιρίες των ΜΑΤ όταν εσέρχονται του αγωνιστικού χώρου ξέρετε ποιος είναι ο μόνος τρόπος να βγουν προς την Τούμπα; Ξέρετε ότι αυτό είναι μέσα από τα αποδυτήρια;

"Δεν το γνωρίζω..."

-Αντιληφθήκατε ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει κάτι εναντίον της ΑΕΚ;

Οχι

ειδατε τους παίκτες της ΑΕΚ να εμποδίζονται όταν αποχώρησαν για τα αποδυτήρια;

οχι κανείς δεν τους ενόχλησε...

- Είδατε εσείς τον Κωνσταντινίδη να μιλά με τον Κομίνη;

Υπήρχε αρκετός κόσμος έξω από τα αποδυτήρια

- Εσείς ακούσατε σφύριγμα από τον Κομίνη στα αποδυτήρια;

"Οχι, αλλά τον ρωτήσαμε και μας είπε ότι ψάχνει τον Λυσσάνδρου..."

- Είπατε ότι το όπλο δεν το είδατε...

Οι παίκτες της ΑΕΚ το συζητούσαν μπαίνοντας στα αποδυτήρια. Εγώ δεν το είδα."

- Εσεις ήσασταν όλη την ώρα στα αποδυτήρια;

"Εγώ σας είπα ότι οι παίκτες για τριάντα σαράντα λεπτά μετά τη διακοπή οι παίκτες ήταν κλεισμένοι στα αποδυτήρια...

- Είπατε ότι τον κύριο Σαββίδη δεν τον είδατε στα αποδυτήρια.

"Ναι..."

« Απάντηση #193 στις: Απριλίου 12, 2018, 01:40:21 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
- Εσείς είπατε ότι είδατε τον Κομίνη να βγαίνει μια φορα από τα αποδυτήρια, Θυμάστε την ώρα;

"Στις; 22:30 τον είδα...."

- Ποιος ήταν ο πρώτος που πήγε στον Κομίνη;

Ο Βασίλης Δημητριάδης"

- Οταν κατεβήκατε από τη σουίτα στα αποδυτήρια τι αίσθηση είχατε; Υπήρχε γκολ ή όχι;

Ο Σκουτέρης παρεμβαίνει και του ζητά να αλλάξει ερώτηση

- Συζητήσατε με το διαιτητή για το αν μετρά το γκολ;

Οχι. Απλά τον ρώτησα αν σφύριξε και μου είπε ότι έψαχνε τον Λυσσάνδρου"

Ρωτά ο Σκουτέρης: Δεν είναι παράξενο να τον ρωτάτε τον Κομίνη αν σφύριξε και άλλο να σας απάντησε;

"Δεν το γνωρίζω το πώς σκέφτεται ο Κομίνης"

Ερώτηση Σημαιοφορίδη: "Αμφισβητείτε ότι ο Κωνσταντινίδης ήταν στα αποδυτήρια;

Οχι δεν το αμφισβητώ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ. ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 8 ΩΡΕΣ!!!

« Απάντηση #194 στις: Απριλίου 12, 2018, 10:31:18 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Οι άνθρωποι είναι αστείοι.
Δεν άκουσαν τον σφύριγμα, αλλά τον ρώτησαν (?) και τους είπε ότι φώναξε τους παράγοντες..... facepalm
Με τόσο ψέμα, φαίνεται τα μπέρδεψαν....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #195 στις: Απριλίου 12, 2018, 06:02:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

« Απάντηση #196 στις: Απριλίου 12, 2018, 06:28:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ποσο πιο ξεκαθαρο οτι οι π@τανες δεν επαιξαν τον αγωνα ενω το μ@νοπανο ειχε σφυριξει?
Γι αυτο και δεν παταει στα δικαστηρια, επιτηδες!!!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΚΟΥΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #197 στις: Απριλίου 12, 2018, 07:26:28 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Και να πτήσεις, τι θα πει αν τον ρωτησουν αν σφυριξε;; Οτι εβαλε τη σφυριχτρα ατο στόμα  γαι να δει αν του αρέσει η γεύση;;
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #198 στις: Απριλίου 12, 2018, 07:30:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Οτι εχουν χ@στει επανω τους ειναι δεδομενο...Αν ηταν πραγματικα τρομκρατημενοι και φοβοντουσαν , οχι μονο βιντεο αλλα ολοκληρη ταινια θα ειχαν ζητησει να παιξουν στο δικαστηριο....

Ολο το ρεζουμε ειναι σε εκεινη την περιβοητη δηλωση του φλωρου του Δημητριαδη προς το Κομινη...Δηλαδη, " αν ειναι το σκορ 0-0 βγαινουμε να παιξουμε , αν ειναι 1-0 οχι"....
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #199 στις: Απριλίου 13, 2018, 11:10:44 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Εχουμε και λεμε .Στη πρωτη δικη δε δινουν σημασια στο φυλλο αγωνα και ζητανε συμπληρωματικη εκθεση απο @ρετοπουλο.Στην περιπτωση της κουλας βασιζονται στο φυλλο αγωνα που εμφανως λεει ψεματα ο κ@μινης.Ο κ@μινης δε παει στη πρωτη δικη για διαφορους λογους.Βλεποντας το βιντεο  την ωρα που σφυριζει υπαρχουν γυρω 5-6 ανωτεροι της αστυνομιας και οι εποπτες που σιγουρα ηξεραν την προθεση του διαιτητη.ΚΑΝΕΝΑΣ απο αυτους που ηταν παροντες στο συμβαν και σε αποσταση 1 μετρου ωστε να ακουν τι ειπωθηκε δεν κληθηκε για μαρτυρας?ΚΑΝΕΝΑΣ?ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ?ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ?
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.