Παντελής Κωνσταντινίδης Στο βίντεο μπορείτε να παρατηρήσετε τον Σιμόες, τον Κονέ, τον Λιβάγια, τον Χριστοδουλόπουλο, τον Τσιντώντα, να συζητούν και με παίκτες του ΠΑΟΚ για το γκολ κλπ. Το κλίμα μεταξύ των ομάδων ήταν τόσο καλό που δεν υπήρχε θέμα φόβου ή τρομοκρατίας.Φαίνεται ότι οι παίκτες της ΑΕΚ κοιτούσαν τα κινητά τους, προφανώς κοιτούσαν τις φωτογραφίες του Σαββίδη με το όπλο. Όμως συνέχισαν σαν να μην συνέβαινε τίποτα.
Μετά από 20 λεπτά ο Μάκης Γκαγκάτσης μου είπε ότι ο Κομίνης τους ενημέρωσε θα συνεχίσει τον αγώνα και πως ο Λυσσσάνδρου ήταν επίμονος και ρωτούσε τον Κομίνη ποιο είναι το σκορ.
"Αν σου πω ότι θα μετρήσει το γκολ, αυτό σημαίνει ότι δε θα βγείτε να παίξετε;" ρώτσε ο Κομίνης τον Λυσσάνδρου.
Δέκα λεπτά αργότερα ο Κομίνης έξω από τα αποδυτήρια μου είπε: "Είμαι έτοιμος να συνεχίσω τον αγώνα"
Του είπα πρέπει να σφυρίξεις όμως και το έκανα και με κίνηση που μπορείτε να το δείτε στο video.Επίσης ενημέρωσα τους παίκτες μου και έβγαιναν στον αγωνιστικό χώρο..
Εκείνη τη στιγμή ο Δημητριάδης ήρθε στον Κομίνη και του έλεηε ότι δεν θα βγουν να παίξουν. Και υπάρχει στο viδεο το πλάνο με αυτή τη χειρονομία
Κύριε πρόεδρε, δεκαπέντε χρόνια έπαιξα ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και σε υψηλό επίπεδο. Θέλω να σας πω ότι εκπροσώπησα την Ελλάδα στο εξωτερικό με αυτές τις ομάδες και φόρεσα και τη φανέλα της Εθνικής. Δυστυχώς όμως σε αυτή τη διαδρομή ένιωσα φόβο και τρομοκρατία. Αλλά μπαίνοντας στα αποδυτήρια προσπαθούσα να προφυλαχθώ και με τους συμπαίκτες μου, Ξέρω το αίσθημα της τρομοκρατίας λοιπόν. Ειδικά στον αγώνα της Ριζούπολης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.Θέλω λοιπόν να πω ότι είναι αστείο να συζητάμε ότι οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν τρομοκρατημένοι. Δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Σας παρακαλώ δείτε το video γιατί στο δικό μου το μυαλό, δεν μπορεί να στερηθεί, μια ομάδα ένα Πρωτάθλημα επειδή πρέπει να βγάλουμε τους παίκτες της ΑΕΚ τρομοκρατημένους.
Κύριε πρόεδρε, δείτε τις δηλώσεις των παικτών και του προπονητή της ΑΕΚ και λάβετε υπόψη αυτές.
-Δεν ήσασταν ποτέ στον αγωνιστικό χώρο;
"Μέχρι το 15' γιατί ο Κομίνης με είχε απομακρύνει από τον αγωνιστικό χώρο και δεν είχα το δικαίωμα να είμαι εκεί. Για αυτό το λόγο και από εκείνο το σημειο και μετά ήμουν συνέχεια στα αποδυτήρια.""Υπάρχει το video που με δειχνει να είμαι συνεχώς στα αποδυτήρια από τη στιγμή της διακοπής και μετά..."
- Υπηρχαν μη διαπιστευμένα πρόσωπα στα αποδυτήρια;
"Και από τις δυο ομάδες υπήρχαν. Θέλετε να σας τα αναφερω;
- Εμφανίστηκε ο Γιώργος Σαββίδης στα αποδυτήρια; Είχε το δικαίωμα;
"Δεν είμαι νομικός για να το απαντήσω αυτό. Ναι ήταν στα αποδυτήρια. Γνωρίζω ότι η Σούπερ Λίγκα επιτρέπει την παρουσία κάποιων μελών της διοίκησης".
- Ηταν συνοδευόμενος ο Γιώργος Σαββίδης;
"Ναι".Δεν ξέρω αν ήταν υπάλληλοι της ΠΑΕ. Πιθανώς να είναι πρόσωπα που δουλεύαν στην ΠΑΕ"
-Μπήκαν ΜΑΤ στα αποδυτήρια;
-Όχι, ήταν απλά η αστυνομική δύναμη.
- Εφτασε άλλος εκτός του Σιμόες έξω από τα αποδυτήρια του Κομίνη;
"Ναι ο Κοντοές, ο Τσιντώντας όπως και ο Βιερϊρίνια και ο Μαλεζάς.Οχι μόνο αυτοί, αλλά και άλλοι παίκτες της ΑΕΚ. Εκτός και αν έχετε δέκα αρχηγούς..."
- Εϊπατε ότι ως ποδοσφαιριστής αισθανθήκατε φόβο και ανησυχία. Θέλετε να μου πείτε αν είδατε ποτέ όπλο στον αγωνιστικό χώρο;
Όχι, όπλο δεν έχω δει.