Εξαιρετικος Νικολα....Ευγε...Αυτη ειναι η αληθεια....Και για να κανω και ενα σχολιο επιπλεον....
Βρειτε μου ποια ηταν η φορα που μας χαριστηκε καποιος τιτλος στη μακροχρονη ιστορια του συλλογου...
Βρειτε μου τις αβαντες που ειχαμε ειτε απο διαιτησια , ειτε απο αντιπαλες ομαδες ειτε απο αντιπαλους προεδρους και κερδισαμε κατι....
Βρειτε μου μια φορα που κερδισαμε κατι και δεν φτυσαμε αιμα για να το καταφερουμε....
Τι να πρωτοθυμηθει κανεις ....Τις αρπαγες παικτων μας ακομα και παραμονες τελικου ? Την διαλυση ομαδας οταν ειμασταν σε δυσχερη οικονομικη θεση ? Τον πολεμο εναντιον μας- ειδικα μεσα στην εδρα μας - ακομα και οταν ειμασταν οικονομικα και αγωνιστικα εξουθενωμενοι ?
Μπορουμε να συζηταμε μερες....
Ενα πραγμα θελω και ενα πραγμα ταυτοχρονα φοβαμαι....
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.....
Θελω νικη με 2 γκολ διαφορα με την ντροπη του Βοσπορου....Ουτε 4μπαλα ουτε διασυρμους ουτε τιποτα....Νικη με 2 γκολ διαφορα....
Και μετα αφηστε τους να παρακαλανε "να μην σπασει ο διαολος το ποδαρι του" οπως ειχε πει και μια ψυχη καποτε, που μετα πηρε τα @ρχιδια μας σε συσκευασια δωρου...
Υ.Γ. ΝΙΚΗ ....Τιποτε αλλο....Και αν ειναι δυνατον με 2 γκολ διαφορα....
Υ.Γ. 2 Η Ντροπη του Βοσπορου δεν ειναι στο +5 λογω αγωνιστικης καταστασης και νικων....Να τους υπενθυμιζετε αυτο...Λογω θρυλου ειναι.....Θρυλε θεε μου δικεφαλε αετε μου....Το νεο συνθημα ...