Ψηφοφορία

MVP

Πασχαλάκης
0 (0%)
Μάτος
0 (0%)
Βαρέλα
0 (0%)
Κρέσπο
0 (0%)
Βιερινια (C)
0 (0%)
Σακχοφ
0 (0%)
Μαουρίσιο
0 (0%)
Μακ
0 (0%)
Κάμπος
0 (0%)
Πέλκας
0 (0%)
Πρίγιοβιτς
0 (0%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 0

ΠΑΟΚ - απόγονοι US NAVY -ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ- 0-3 A.A (ΔΙΚΗ- ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ-ΕΦΕΣΗ)

Αποστολέας Θέμα: ΠΑΟΚ - απόγονοι US NAVY -ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ- 0-3 A.A (ΔΙΚΗ- ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ-ΕΦΕΣΗ)  (Αναγνώστηκε 17093 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: ΠΑΟΚ - απόγονοι US NAVY -ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ- ( Sup.Leag)
« Απάντηση #90 στις: Φεβρουαρίου 26, 2018, 02:51:08 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Γιατι υπαρχει κινδυνος να μας στερησουν ενα πρωταθλημα μετα απο 32 χρονια! >:( >:( >:( >:(

Αυτο το μου θυμιζει το "για να μη χρωκοπησουμε για αυτο ηρθαν τα μνημονια" .Μ αυτη τη δικαιολογια χασαμε τα παντα δικαιωματα εργασιακα ,χρηματα,αξιοπρεπεια αλλα "δεν χρεωκοπησαμε".ΣΤα @@@@@@ μου το πρωταθλημα αμα ειναι ναχασω τη λογικη μου την ταυτοτητα μου σαν οπαδος και την αξιοπρεπεια μου.Γιατι δε γινεται ολα αυτα τα καραγκιοζιλικια που καναν οι γαυροι να τα καταπινουμε αμασητα για  "να  μη χαθει το πρωταθλημα".Σε καμια χωρα του κοσμου δε γινονται αυτα,ημαρτον.Για ποδοσφαιρο μιλαμε  ,για Τουμπα ,οχι το μεγαρο Μουσικης.
Αυτοι αναβαν πυρσους πεταγαν αντικειμενα στο καραιταβλι και τη βγαλαν καθαρη  κι εμεις κραζουμε τους δικους  μας για το χαρτι?    :o Γιατι γι αυτους να ισχυουν αλλα κι εμεις να το δεχομαστε αδιαμαρτυρητα?Ξερω ξερω για να μη χαθει το πρωταθλημα.
Ε το ξαναγραφω στα @@@@@@ μου τετοιο πρωταθλημα παλικαρια.

ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #91 στις: Φεβρουαρίου 26, 2018, 03:18:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Στον εισαγγελέα ο οπαδός που πέταξε το ρολό

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #92 στις: Φεβρουαρίου 26, 2018, 03:23:14 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
 :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

« Απάντηση #93 στις: Φεβρουαρίου 26, 2018, 03:25:53 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #94 στις: Φεβρουαρίου 26, 2018, 04:15:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Εχω ακουσει τα πιο απιστευτα απο το πρωι εδω κατω, με ολους- ΟΛΟΥΣ να χαιρονται για την χθεσινη εξελιξη.
Βεβαια γελανε με τον καραγκιοζη τους αλλα κατα βαθος ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ! >:(
Με μεγαλη μου χαρα ειδα αυτο το μ@νοπανο που το πεταξε, επιτελους να τον βρισκουν και να τον πεταξουν ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Τωρα αν οπαδικη ταυτοτητα του ΠΑΟΚτση ειναι να αντιγραφει οτι κανουν αλλα μ@νοαπανα, σορρυ αλλα αυτα εγιναν την δεκαετια του 80.
Αν ηταν ετσι ε ας αναβαμε και πυρσους, στα @@ μας εξαλλου το πρωταθλημα!
Ειμαστε σοβαροι?
Δικαιολογουμε το Μ@ΝΟΠΑΝΟ που το πεταξε?
Που σε καθε παιχνιδι το ειχε σαν χομπι? facepalm
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #95 στις: Φεβρουαρίου 26, 2018, 04:32:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Το φως της δημοσιότητας είδε το φύλλο αγώνα του γηπέδου της Τούμπας, με την σκυτάλη να δίνεται τώρα στις δικαστικές αίθουσες.

Ολόκληρο το φύλλο αγώνα :

«Καθώς μας παραδόθηκαν στην προβλεπόμενη ώρα οι λίστες των ποδοσφαιριστών και των αξιωματούχων των δύο ομάδων, περίπου 15 λεπτά αργότερα ο παρατηρητής της διοργανώτριας μας προσκόμισε τη λίστα των αξιωματούχων της φιλοξενούμενης ομάδας με τις παρακάτω αλλαγές. Στη θέση του αρχικά δηλωθέντα προπονητή κ.Χρήστου Κόντη, τοποθετήθηκε ο κ.Όσκαρ Γκαρσία και στη θέση του αρχικά δηλωθέντα τεχνικού διευθυντή κ. Martinez Ruben τοποθετήθηκε ο κ. Χρήστος Κόντης. Κατά την διάρκεια της εισόδου των ποδοσφαιριστών και των αξιωματούχων του αγώνα και των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα, ο προπονητής της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Όσκαρ Γκαρσία, σύμφωνα με πληροφορίες των εκπροσώπων της ομάδας του, δέχτηκε αντικείμενο στο πρόσωπο (ρολό ταμειακής μηχανής) το οποίο ρίχτηκε από την κερκίδα. Αμέσως αυτός αποχώρησε στα αποδυτήρια συνοδευόμενος από τον ιατρό της ομάδας του και τους εκπροσώπους της. Άμεσα αποχώρησε και η υπόλοιπη φιλοξενούμενη ομάδα στα αποδυτήρια. Στην συνέχεια αποχωρήσαμε κι εμείς στα αποδυτήριά μας. Ζητήθηκε η εξέταση του κ. Όσκαρ Γκαρσιία από τον ιατρό του αγώνα για να ελεγχθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ο ιατρός του αγώνα μας ενημέρωσε ότι δεν κατέστη δυνατή η άμεση εξέταση διότι δεν επιτρεπόταν στον ιατρό του αγώνα η είσοδος στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων. Αυτό κατέστη δυνατό έπειτα από περίπου 15′ λεπτά όταν και ο ιατρός του αγώνα συνοδευόμενος από τον β’ παρατηρητή της διοργανώτριας, κ. Α.Αλεξανδρή και τον 4ο διαιτητή εισήχθη στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων όπου και έγινε η εξέταση, παρουσία εκπροσώπων και των δύο ομάδων, καθώς και του παρατηρητή της διοργανώτριας. Ο ιατρός του αγώνα μας ενημέρωσε προφορικώς και γραπτώς για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο προπονητής των φιλοξενούμενων. Η γνωμάτευσή του επισυνάπτεται στην έκθεση του παρατηρητή της διοργανώτριας. Κατόπιν ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μας ενημέρωσε ότι ο κ.Όσκαρ Γκαρσία δεν δύναται να εκτελέσει τα καθήκοντά του και θα διακομιστεί σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις επειδή δεν αισθανόταν καλά, συνοδευόμενος από τον ιατρό της ομάδας κ.Θέο Χρήστο και ότι ως εκ τούτου η ομάδα ΠΑΕ Ολυμπιακός αδυνατεί να αγωνιστεί χωρίς την παρουσία του ιατρού και του προπονητή της. Κατόπιν των ανωτέρο δεν κατέστη δυνατή η τέλεση του αγώνα. Καμία άλλη παρατήρηση».
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #96 στις: Φεβρουαρίου 26, 2018, 04:48:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Παράθεση
Ο ιατρός του αγώνα μας ενημέρωσε ότι δεν κατέστη δυνατή η άμεση εξέταση διότι δεν επιτρεπόταν στον ιατρό του αγώνα η είσοδος στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων. Αυτό κατέστη δυνατό έπειτα από περίπου 15′ λεπτά

Τα μαγειρεψανε καλα καλα τα μ@νια και μετα τον αφησαν να μπει.
Υποτιμουν την νοημοσυνη μας γ@μω τις μανες τους? >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #97 στις: Φεβρουαρίου 26, 2018, 04:56:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

18 Οκτωβρίου 2014 εναντίον του ρούλη.
Πετάνε οι ρούλες ρολά, το ένα βρίσκει τον διαιτητή όπου διεκόπη το παιχνίδι.
Μετά από προσφυγή του ρούλη, δικαιώθηκαν και πέξαμε όπου χάσαμε...

Το ίδιο θα γίνει και τώρα. 8)

« Απάντηση #98 στις: Φεβρουαρίου 26, 2018, 08:00:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Γιατι υπαρχει κινδυνος να μας στερησουν ενα πρωταθλημα μετα απο 32 χρονια! >:( >:( >:( >:(

Αυτο το μου θυμιζει το "για να μη χρωκοπησουμε για αυτο ηρθαν τα μνημονια" .Μ αυτη τη δικαιολογια χασαμε τα παντα δικαιωματα εργασιακα ,χρηματα,αξιοπρεπεια αλλα "δεν χρεωκοπησαμε".ΣΤα @@@@@@ μου το πρωταθλημα αμα ειναι ναχασω τη λογικη μου την ταυτοτητα μου σαν οπαδος και την αξιοπρεπεια μου.Γιατι δε γινεται ολα αυτα τα καραγκιοζιλικια που καναν οι γαυροι να τα καταπινουμε αμασητα για  "να  μη χαθει το πρωταθλημα".Σε καμια χωρα του κοσμου δε γινονται αυτα,ημαρτον.Για ποδοσφαιρο μιλαμε  ,για Τουμπα ,οχι το μεγαρο Μουσικης.
Αυτοι αναβαν πυρσους πεταγαν αντικειμενα στο καραιταβλι και τη βγαλαν καθαρη  κι εμεις κραζουμε τους δικους  μας για το χαρτι?    :o Γιατι γι αυτους να ισχυουν αλλα κι εμεις να το δεχομαστε αδιαμαρτυρητα?Ξερω ξερω για να μη χαθει το πρωταθλημα.
Ε το ξαναγραφω στα @@@@@@ μου τετοιο πρωταθλημα παλικαρια.

Σορρυ αλλα δεν μπαινω στην διαδικασια να συγκρινω τι εκαναν αυτοι και τι εμεις!
Γιατι ξεχνας οτι εκτος απο ποδοσφαιρο που μιλαμε, ειμαστε και στην Ελλαδα της βρωμιας και της π@στιας.
Του παρασκηνιου που χρονια ελεγχει ο γαυρος.
Θα παω τωρα εγω να συγκριθω με αυτους?
Και ναι, για ΕΝΑ Μ@ΝΟΠΑΝΟ εγω και πολλοι ακομα παιζεταΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 32 ΧΡΟΝΙΑ!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #99 στις: Φεβρουαρίου 26, 2018, 08:11:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Εχουν γινει και εχουν ειπωθει τοσα πολλα απο χθες, που δεν εχει νοημα να αναφερθουμε.
"Ευτυχως" παντως που το ρολο δεν εφυγε απο την 4, γιατι μετα ποιος ξερει τι θα ακουγοταν! facepalm
Το περιστατικο εννοειται ειναι αστειο, γελαει ολη η Ελλαδα απο χθες εκτος απο αυτους που τους συμφερει.
Για να μην το κουρασω, το θεμα εχει πολυ δρομο, οι μπατσοι εκαναν εκθεση για τα επεισοδια (ποια επεισοδια μας εριξαν δακρυγονα γιατι ημασταν τρελαμενοι και πηγαμε εξω απο τα αποδυτηρια) υπαρχει το φυλλο αγωνος και οσα ακολουθησαν.
Μην προδικαζετε -3 κτλ, το παιχνιδι μπορει να ξαναγινει.

ΨΟΦΟΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!