Το δικαστήριο έδωσε προθεσμία για κατάθεση υπομνημάτων ως τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας.
Αυτή τη στιγμή κατατίθενται έγγραφα, φωτογραφικό υλικό, βίντεο κλπ....
Μόλις ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μαρτύρων...
Αθανάσιος Σωτηράκης (μάρτυρας ΠΑΟΚ, πιστοποιημένος διασώστης εθελοντής): «Ημουν στο σημείο και άκουσα κάποιον να λέει "να μείνει κάτω, να μείνει κάτω». Ημουν στο σημείο και ακουσα κάποιον να λέει "να μείνει κάτω, να μείνει κάτω". Ως τραυματιοφορέας πήγα κοντά του, αλλά με αγνόησαν, σηκώθηκε και πήγαν στα αποδυτήρια μόνοι τους.»
Ματθαίος Τσούκας (μάρτυρας ΠΑΟΚ, ιατροδικαστής ε.α.): «Δεν ξέρω τι είναι αμυχή μέσα από το χείλος. Πιθανόν να είναι και δάγκωμα. Αυτό δεν μπορεί να έγινε από την πτώση του αντικειμένου. Δεν έχει ούτε μελανιά εξωτερικά. Τα λέω και δεν είμαι ΠΑΟΚ. Άρης είμαι, αν θέλετε να ξέρετε....»
Ματθαίος Τσούκας (μάρτυρας ΠΑΟΚ, ιατροδικαστής ε.α.): «Οι ακτινογραφίες δεν έδειξαν τίποτα και το παραδέχονται όλοι. Δεν υπάρχει διάσειση. Δεν υπάρχει κάκωση στην σπονδυλική στήλη (ευθειασμός) που σημαίνει ότι δεν τραντάχτηκε το κεφάλι προς τα πίσω. Ακόμα και σε ήπιο ευθειασμό, δεν γίνεται να φοράς κολάρο.»
Ματθαίος Τσούκας (μάρτυρας ΠΑΟΚ, ιατροδικαστής ε.α.): «Η ιατροδικαστής που τον εξέτασε αναφέρει τι της είπε ο κ. Γκαρσία. Και αυτά έρχονται σε αντίθεση με την χειρουργική εκτίμηση του Διαβαλκανικού. Δεν αναφέρει για οίδημα. Άλλη αντίθεση είναι ότι ο Γκαρσία είπε ότι έχει άλγος αυχένος, αλλά έρχεται σε αντίθεση με το Διαβαλκανικό που λέει αυχένας ελεύθερος».
Χαλβατζούλης: «Οι αμυχές που φαίνονται στις φωτογραφίες, είναι όπως όταν δαγκώνουμε τα χείλη μας.Αυτός ο τραυματισμός, δεν μπορεί να προκλήθηκε από χαρτοταινία.»
Χαλβατζούλης: «Οι αμυχές που φαίνονται στις φωτογραφίες, είναι όπως όταν δαγκώνουμε τα χείλη μας.»
Διαμαρτυρία δικηγόρων ΠΑΟΚ: «Κυρία πρόεδρε, μιλάτε και κάνετε ερωτήσεις σαν να θεωρείτε δεδομένο τον τραυματισμό»!
Δικαστής: «Μα οι εκθέσεις λένε ότι τραυματίστηκε στον αγωνιστικό χώρο!! Τελικά τραυματίστηκε στα αποδυτήρια ή δεν τραυματίστηκε καθόλου;»
Χαλβατζούλης: «Σας το κάνω εγώ σε 5 λεπτά!»
Αχιλλέας Μαυρομμάτης: «Στα 15 λεπτά που έμειναν κλεισμένοι στα αποδυτήρια, υπάρχει τρόπος να προκαλέσουν έναν τραυματισμό;»
Τον είδα σε απόσταση 20 εκατοστών.
Χαλβατζούλης: "Εξ αρχής δεν είχε τίποτα. Δεν υπήρχε τραυματισμός".
Δικαστής: «Είδατε κάτι διαφορετικό στον τραυματισμό του»;
Χαλβατζούλης Βασίλειος (μάρτυρας ΠΑΟΚ, παλιός παράγοντας ΠΑΟΚ, γιατρός): «Είδα τον Γκαρσία στο νοσοκομείο»
Χαλβατζούλης: "Εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο."
Χαλβατζούλης Βασίλειος (μάρτυρας ΠΑΟΚ, παλιός παράγοντας ΠΑΟΚ, γιατρός): «Η χαρτοταινία έπεσε στο πλάι του Γκαρσία. στην πίσω πλευρά. Έκανε μια καμπύλη και το χαρτί και είδα ότι πέρασε ξυστά στην αριστερή του πλευρά. Και έκανε ένα βήμα και γονάτισε».