Μεταγραφές καλοκαιριού 2018

Αποστολέας Θέμα: Μεταγραφές καλοκαιριού 2018  (Αναγνώστηκε 23422 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Μεταγραφές καλοκαιριού 2018
« Απάντηση #20 στις: Απριλίου 13, 2018, 03:25:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Θέλω να πάρω ένα πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ"

Για την τωρινή πορεία του στο Αμβούργο: "Είναι μια δύσκολη περίοδος για την ομάδα μου. Δε τα πάμε και πολύ καλά αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Κερδίσαμε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και μακάρι να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε καλά και να παραμείνουμε στην κατηγορία".

Για την αντιπαράθεσή του με τον προπονητή: "Μετά από ένα παιχνίδι είχα μιλήσει στους δημοσιογράφους. Δεν ήταν και ότι καλύτερο. Είπα κάποια πράγματα για την ομάδα που δεν ήταν στο σωστό χρονικό σημείο. Αλλά τα βρήκα με την ομάδα, μίλησα με τον προπονητή και λύθηκε το θέμα. Όπως είδατε αγωνίστηκα από το επόμενο Σαββατοκύριακο. Δεν ήταν κάτι τόσο σημαντικό όσο το παρουσίασαν τα μίντια".

Για τις φήμες που τον θέλουν να έρχεται στον ΠΑΟΚ: "Για να ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα. Δε μου έχει γίνει καμία πρόταση από τον ΠΑΟΚ. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Και εγώ από εσάς τα διαβάζω. Από τα σάιτ και τις εφημερίδες που μου στέλνουν οι φίλοι μου και με ρωτάνε. Εμένα προσωπικά δε μου έχει γίνει πρόταση. Έχω δηλώσει πως θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα κάποια στιγμή και να πάρω ένα πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ. Δε ξέρω αν θα είναι αυτό το καλοκαίρι ή το άλλο. Πάντως θέλω να γίνει. Είναι η ομάδα που αγαπάω και μεγάλωσα με αυτήν. Δεν έχω σκοπό να έρθω όταν τελειώνω την καριέρα μου. Διακοπές δεν έκανα σε καμία ομάδα. Θα έρθω για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό".

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: "Είναι κρίμα που δε πήρε το πρωτάθλημα φέτος ο ΠΑΟΚ. Ίσως το άξιζε περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Δε θέλω να πω πολλά. Σίγουρα τα όσα συνέβησαν δεν είναι ότι καλύτερο. Πρέπει να το αποδεχτούμε όμως. Και από του χρόνου να είναι πιο δυνατός. Φυσικά και φέτος είχε πολύ καλή ομάδα".

Για το τι λέγεται στη Γερμανία σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο: "Συζητάνε περισσότερο για τους προέδρους. Ποιος μπήκε με όπλο, ποιος έδιωξε παίκτες. Καταλαβαίνω τους προέδρους. Θέλουν οι ομάδες τους να παίρνουν τα πρωταθλήματα αλλά πρέπει να προσέχουν την εικόνα τους. Λάθη γίνονται πάντα αλλά πρέπει να διορθώνονται".

Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό: "Η υπομονή που έδειξαν ήταν σωστή. Αλλά έτσι πρέπει να γίνεται. Σε όλα τα ευρωπαϊκά γήπεδα. Η υπομονή είναι κάτι το φυσιολογικό όχι κάτι το τρομερό".

Για τις φιλοδοξίες του για την επόμενη χρονιά: "Οι φιλοδοξίες μου είναι να βοηθήσω να σωθεί το Αμβούργο και μετά βλέπουμε".

Για την Εθνική: "Παίξαμε δύο φιλικά. Κερδίσαμε ένα χάσαμε το άλλο. Ο προπονητής παρουσίασε πολλά σχήματα. Καινούργιοι παίκτες, καινούργια αρχή. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε ενωμένοι. Είμαστε μια ομάδα. Έχουμε πολύ καλό κλίμα".

Αφηνει ενα παραθυρο, αλλα θα δουμε.
Δυσκολα παντως.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #21 στις: Απριλίου 26, 2018, 02:11:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ζίβκοβιτς: «Πάω στον ΠΑΟΚ»

Η εφημερίδα «Μαχητής» της Ξάνθης με σημερινό δημοσίευμα, αποκαλύπτει πως ο τερματοφύλακας της τοπικής ομάδας, κι ένας από τους καλύτερους του πρωταθλήματος, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα ο ΠΑΟΚ θα καταβάλλει στην Ξάνθη ένα ποσό που θα ξεπερνάει τις 600.000 ευρώ, ενώ ο Σέρβος πορτιέρο θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για 3 + 1 χρόνια με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν τις 400.000 ευρώ.

Στη συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ζίβκοβιτς γιόρτασε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πόλης όπου και αποκάλυψε στους θαμώνες την συμφωνία.

βρέθηκε σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης με αφορμή την συγκεκριμένη εξέλιξη αναφέροντας μάλιτσα και ποσά για την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Το ρεπορτάζ σημειώνει πως ο ΠΑΟΚ θα καταβάλλει στην Ξάνθη 600.000 Ευρώ, ενώ η συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ζίβκοβιτς θα φέρει στους λογαριασμούς του Σέρβου τερματοφύλακα ένα ποσό κοντά στο 1,2 εκ. Ευρώ τα επόμενα 3+1 χρόνια.

Και ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ? ::) ::) ::) ::) ::)

« Απάντηση #22 στις: Απριλίου 26, 2018, 07:11:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Η πληροφορία που εμφανίστηκε στα ελληνικά ΜΜΕ είναι λανθασμένη. Είμαι παίκτης της Ξάνθης και έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Κανένας δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου.  Δεν γνωρίζω πως προέκυψε αυτή η πληροφορία...".

Αξίζει να σημειώσουμε πως και οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έβαλαν "φρένο" στα μεταγραφικά, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οποιαδήποτε συζήτηση θα ανοίξει στις 13 του Μάη, όταν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Λογική η λανθασμένη....πληροφορία  :)) :)) :)) :))
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #23 στις: Απριλίου 27, 2018, 11:19:13 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Βιαζεται ο ανθρωπος να ερθει και ο ΠΑΟΚ τον φρεναρε  :)) :)) :)) :))
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #24 στις: Απριλίου 27, 2018, 01:28:14 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Ενα "τρυπημα" θελω φετος... Και να τον βαζω μετα να κανει δηλωσεις τυπου Ριβαλντο για το πως πηρε το πρωταθλημα.....Μονο μια μετεγγραφη θελω....Παρεα με τον Πριγιοβιτς μπροστα.... 8)
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #25 στις: Απριλίου 27, 2018, 03:34:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
ΔΙΑΟΛΕΜΕΝΟ  >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

« Απάντηση #26 στις: Απριλίου 27, 2018, 03:37:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο Νιγηριανός επιθετικός, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «ALLNigeriaSoccer», δεν έχει ακόμη αποκτήσει βίζα παραμονής στην Αγγλία, «την ίδια ώρα που άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο διαπραγματεύσεων  με τη Λίβερπουλ για τη μεταγραφή του».

Ο δανεικός από τη Λίβερπουλ, σύμφωνα πάντα με τα όσα γράφονται στη Νιγηρία, έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με τις φετινές επιδόσεις του στο βελγικό πρωτάθλημα, όπου σε 31 αγώνες έχει πετύχει 10 γκολ και έχει μοιράσει 7 ασίστ με τη φανέλα της Μουσκρόν.

Ενας τραυματισμός στο μηρό στις αρχές Απριλίου του έχει στερήσει τη συμμετοχή στο υπόλοιπο των πλέι οφ, αλλά όπως λέγεται δεν είναι κάτι που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη μεταγραφή.

Ο 21χρονος Αβονίγι παίζει πάνω-κάτω στην ίδια θέση (περιφερειακός φορ και στα άκρα) με τον Φιλανδό Τέεμου Πούκι, το όνομα του οποίου επίσης ακούγεται έντονα ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ.

Καιρο ειχαμε να ακουσουμε για ΜΑΥΡΟ! >:D

« Απάντηση #27 στις: Απριλίου 28, 2018, 10:25:01 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Είκοσι επιθετικοί στη λίστα του ΠΑΟΚ!

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, η προτεραιότητα του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι η απόκτηση ενός επιθετικού, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως οι κ.κ. Λουτσέσκου και Μίχελ έχουν καταρτίσει μία λίστα με σχεδόν 20 ονόματα φορ, με κάποιους να είναι ελεύθερους, κάποιους να είναι προσιτές λύσεις και άλλους να χρειάζεται σκληρό «παζάρι» για την απόκτησή τους.

Το τελευταίο όνομα που ακούστηκε είναι εκείνο του Νιγηριανού Ταϊβό Ανοβίγι, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Μουσκρόν από τη Λίβερπουλ.

You are not allowed to view links. Register or Login
Ενα "τρυπημα" θελω φετος... Και να τον βαζω μετα να κανει δηλωσεις τυπου Ριβαλντο για το πως πηρε το πρωταθλημα.....Μονο μια μετεγγραφη θελω....Παρεα με τον Πριγιοβιτς μπροστα.... 8)

Αυτο!

« Απάντηση #28 στις: Απριλίου 28, 2018, 02:08:58 μμ »

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Και τον Σαλαχ με το Μανε να μας πουν οτι θα φερει ο Σαββιδης , εγω θελω να γινει το "τρυπημα"..... 8)

Οπως εκανε στην εποχη του ο Ζαγορακης με παικτες του ρουλη.... ;)

« Απάντηση #29 στις: Απριλίου 30, 2018, 10:10:07 πμ »

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Ζω και αναπνεω για το "τρυπημα".....