20. Adelino André Vieira de Freitas (C)

Αποστολέας Θέμα: 20. Adelino André Vieira de Freitas (C)  (Αναγνώστηκε 35353 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 88. Adelino André Vieira de Freitas (C)
« Απάντηση #270 στις: Μαρτίου 29, 2018, 10:13:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
ΕΧΕΙ @@!!!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #271 στις: Μαρτίου 31, 2018, 09:05:43 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Ο τίτλος δεν κρίθηκε μέσα στο γήπεδο»

Για τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο: «Φαινόταν εύκολο, αλλά δεν ήταν εύκολο. Νομίζω ότι σήμερα δείξαμε πάλι ότι είμαστε μια καλή ομάδα. Έχουμε στόχο να κερδίσουμε μέχρι το τέλος όλα τα παιχνίδια που μα απομένουν και να ξεχάσουμε όλα αυτά που έχουμε περάσει».

Για το τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ το να κερδίσει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος: «Εμείς είχαμε έναν στόχο. Να είμαστε πρωταθλητές στο τέλος της σεζόν. Δεν τελείωσε ακόμα τίποτα, αλλά πιθανώς έχει τελειώσει αυτό το όνειρο για εμάς. Θέλουμε να δείξουμε ότι αξίζαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και θέλουμε να δείξουμε μέχρι το τέλος της σεζόν τι ομάδα είμαστε και τι ποιότητα έχουμε».

Για την επιστολή του σε FIFA και UEFA: «Εγώ δεν περιμένω τίποτα. Εγώ το έκανα αυτό, γιατί ένιωθα ότι πρέπει να το κάνω. Οι παίκτες πρέπει να δείχνουν πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Από την στιγμή που δεν μας αφήνουν να γίνει αυτό, πρέπει να βρούμε άλλον τρόπο. Ο τρόπος που βρήκα είναι αυτός. Εγώ δεν περιμένω να αλλάξει τίποτα γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει αλλάξει κάτι, αλλά για το καλό στο ποδόσφαιρο κάτι πρέπει να γίνει».

Για το αν νιώθει αδύναμος μέσα στο «βασίλειο» του: «Ναι νιώθεις αδύναμος, γιατί όπως είπα πριν εμείς, σαν παίκτες πρέπει να δείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο αυτό που αξίζουμε, αυτό που θέλουμε, αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Από τη στιγμή που με διαφορετικούς τρόπους, δεν μας αφήνουν, νιώθουμε αδύναμοι που δεν μπορούμε να δείξουμε ή να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Έγινε αυτό που έγινε και μακάρι να γίνει κάτι, να αλλάξει κάτι, γιατί όλοι οι παίκτες, οι φίλαθλοι, αξίζουν να βλέπουν ποδόσφαιρο και τίποτα άλλο πέρα από αυτό».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Εγώ έχω παίξει πολλά ντέρμπι. Πολλά παιχνίδια και νομίζω ότι αυτό που έγινε στα δύο τελευταία ματς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, δυστυχώς ένα χαρτί από τα χιλιάδες χαρτιά που πέταξαν οι οπαδοί μας βρήκε τον προπονητή του Ολυμπιακού. Νομίζω ότι δεν έχω δει ξανά την Τούμπα τόσο ήρεμη. Από την στιγμή που οι φίλαθλοι είναι ήρεμοι και μετά γίνεται κάτι άλλο στους αγωνιστικούς χώρους και στα δικαστήρια, είναι δύσκολο να κρατήσεις την ηρεμία σου. Όλοι ξέρουμε πόσο πολύ αγαπάνε τον ΠΑΟΚ οι φίλαθλοι του. Το μήνυμα που θέλω να τους στείλω, είναι το ίδιο που στέλνω συνέχεια. Να στηρίζουν την ομάδα. Μόνο την ομάδα και τίποτα άλλο πέρα από αυτό. Είμαστε μια οικογένεια και πρέπει να είμαστε δεμένοι μέχρι το τέλος και πιστεύω ότι θα έχουμε την βοήθεια των φιλάθλων μας».

«Αρχικά το καλοκαίρι γύρισα στον ΠΑΟΚ με έναν και μοναδικό στόχο. Να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είχα έναν τραυματισμό που με ταλαιπώρησε και έκανα μεγάλο αγώνα ώστε να επιστρέψω στο 100% και να βοηθήσω τον προπονητή μου. Στην αρχή αγωνίστηκα στην κανονική μου θέση, αλλά μετά την εγχείρηση που έκανα αγωνίστηκα σαν πλάγιος αμυντικός, ώστε να βοηθήσω την ομάδα εκεί που με είχε ανάγκη.
Αυτή ήταν άλλωστε και η επιλογή του προπονητή μου και έτσι η ομάδα ξεκίνησε το σερί της και φτάσαμε στην πρώτη θέση. Μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί και τις ομάδες είτε δεν βγήκαν να παίξουν είτε κέρδισαν τον αγώνα στα χαρτιά, εμείς δεν είμαστε πλέον πρώτοι και ο τίτλος δεν κρίθηκε μέσα στο γήπεδο».

Για το αν μίλησε με κάποιον παίκτη μετά το μήνυμα του προς την ομοσπονδία: «Εντάξει δεν είμαι ο Μέσι ή ο Ρονάλντο για να μπορώ να επηρεάσω καταστάσεις με ένα μήνυμα. Αυτό το έκανα γιατί φέτος μας έκλεψαν και αυτό βγήκε από μέσα μου. Παρόλα αυτά πολλοί φίλοι από το εξωτερικό μόλις το είδαν επικοινώνησαν μαζί να μάθουν τι συμβαίνει και ποια είναι η πραγματική αλήθεια».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ στα επόμενα παιχνίδια: «Μπορεί να είμαστε απογοητευμένοι, αλλά δεν παύει να είμαστε επαγγελματίες και να κάνουμε τα πάντα ώστε να κερδίσουμε μέσα στο γήπεδο και τα επόμενα παιχνίδια που μας απομένουν. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε σε κάθε παιχνίδι που θα αγωνιστούμε».
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #272 στις: Απριλίου 05, 2018, 10:01:06 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Μας πήραν το Πρωτάθλημα, άρχισαν να μας φοβούνται»

Αναλυτικά όσα είπε ο Βιεϊρίνια

- το βραβείο του: «Στη θέση που παίζω δεν είναι να βλέπουμε κάθε μήνα τέτοια πράγματα. Δεν ξεχνιέται όμως. Ηθελα να δείξω κάτι παραπάνω από άποψη δημιουργίας. Δυστυχώς φέτος δεν μπορούσα, μακάρι του χρόνο να έχω κι άλλες τέτοιες στιγμές..

- το υπέροχο γκολ του Κριστιάνο Ροναλντο: «Για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Κάθε φορά μας δείχνει κάτι διαφορετικό. Δούλεψα 4-5 χρονιά μαζί του, ξέρω τι μπορεί να κάνει και πόσο έχει δουλέψει για να φτάσει εκεί που έφτασε. Είμαι ενθουσιασμένος με το γκολ που πέτυχε γιατί αλλά πράγματα βλέπεις στην προπόνηση κι αλλά στο Champions League».

- το γεγονός ότι στην Ελλάδα ασχολούμαστε με δικαστήρια: «Εγώ αυτό που ήταν να πω το είπα. Δυστυχώς αυτό έχουμε. Από την στιγμή που παίζουμε στα δικαστήρια δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι, γιατί δεν είμαι δικηγόρος. Εμείς θα παίξουμε κι αφήνουμε τα άλλα για τους δικηγόρους μας

- το αν δεν μπορούν να κλέψουν από τον ΠΑΟΚ το χαμόγελο και την περηφάνια: «Δε μπορούν να μας κλέψουν τα χαμόγελα και την περηφάνια. Αυτό που δείξαμε φέτος κάνεις δεν μπορεί να μας το πάρει. Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να παίξει, αυτό σημαίνει πολλά, ότι άρχισαν να μας φοβούνται. Δε θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο, έχουμε μπροστά μας το Πάσχα για να ξεκουραστούμε ενόψει των αγώνων που ακολουθούν».

- το πώς νιώθει για την επιστροφή του στην ομάδα: «Είμαι χαρούμενος που γύρισα στην ομάδα μου που αγαπώ κι αυτό μου φτάνει. Δε θέλω να σκεφτώ τίποτα άλλο».

- τον στόχο της δεύτερης θέσης και του Κυπέλλου: «Αυτό έχουμε. Μας πήραν το πιο σημαντικό έχουμε τα αλλά δύο...»
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #273 στις: Απριλίου 14, 2018, 10:12:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Επαιξε με παθος, εδωσε βοηθειες αρκετες, εκανε ομως και λαθη.
Μου αρεσε σε γενικες γραμμες.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #274 στις: Απριλίου 14, 2018, 10:41:53 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Η μισή ομάδα πάλι ... μέχρι που κουράστηκε εκέι κάπου στο 80'
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #275 στις: Απριλίου 15, 2018, 06:21:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Για τη νίκη επί του Πανιώνιου και την... άδεια Τούμπα:
«Ακόμα μια φορά άδειο το γήπεδο, ακόμα μια νίκη. Είναι δύσκολο για εμάς που δεν μας αφήνουν να παίξουμε με τον κόσμο μας, αλλά κάνουμε την δουλειά μας. Δείξαμε ξανά τι ομάδα είμαστε, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, γιατί έχουμε τον δεύτερο ημιτελικό την Τρίτη με την ίδια ομάδα, οπότε πρέπει να ξεκουραστούμε».

Για το πόσο τους επηρεάζει η απουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ:
«Δεν λέμε τίποτα, γιατί κάνουμε την δουλειά μας. Φυσικά είναι δύσκολο να παίξεις χωρίς κόσμο στην Τούμπα, ξέρουμε την ατμόσφαιρα που έχουμε στην έδρα μας και θέλαμε να έχουμε την βοήθεια των φιλάθλων μας. Από τη στιγμή που δεν τους έχουμε δίπλα μας, θέλουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω, γιατί είναι δύσκολο και για τους φιλάθλους να μην δουν την ομάδα μας στο γήπεδο μας».

Για τις δικαστικές “μάχες” του ΠΑΟΚ: «Εμείς δίνουμε απαντήσεις στο γήπεδο. Παίξαμε για ακόμα μια φορά χωρίς κόσμο. Δείξαμε για ακόμα μια φορά τι μπορούμε να κάνουμε, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και από εκεί και πέρα, στα δικαστήρια θα τα βρουν αυτοί που πρέπει να τα βρουν».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: «Νομίζω ότι όλοι μας σαν παίκτες, σαν ομάδα, φτάσαμε σε σημείο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο, πέρα από το να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε. Νομίζω ότι μετά από το ματς στη Νέα Σμύρνη, κάναμε αυτό το σερί νικών και έχουμε ως στόχο να τελειώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου».

Για το αν έχει προτίμηση σχετικά με τον αντίπαλο στον τελικό του Κυπέλλου:
«Όχι, γιατί πρώτα έχουμε τον δεύτερο ημιτελικό. Έχουμε το προβάδισμα, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε δει την τελευταία εβδομάδα τι γίνεται σε άλλο επίπεδο φυσικά, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και μετά θα σκεφτούμε τον τελικό».

« Απάντηση #276 στις: Απριλίου 15, 2018, 09:43:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Πεισμωμενη εμφανιση, καπως ετσι την ερμηνευσα.
Θελω να σηκωσει το ΚΥΠΕΛΛΟ!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #277 στις: Απριλίου 16, 2018, 04:28:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

« Απάντηση #278 στις: Απριλίου 16, 2018, 07:51:39 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Στην ψηφοφορία του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο Βιεϊρίνια  κέρδισε τις προτιμήσεις του κοινού και ποσοστό 46,11% και αναδείχθηκε 11888 MVP Μαρτίου, κατακτώντας τον πρώτο του σχετικό τίτλο μετά την επιστροφή του στον Δικέφαλο.Στην δεύτερη θέση έμεινε ο Δημήτρης Πέλκας , για διαφορά λίγων ψήφων. Ο νεαρός μέσος δεν κατάφερε να κάνει το… χατ-τρικ και αρκέστηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Τρίτος έμεινε ο Τζάλμα Κάμπος .

Οι 11888 MVP της σεζόν:

Αύγουστος: Τζάλμα Κάμπoς

Σεπτέμβριος: Δημήτρης Πέλκας

Οκτώβριος: Λέο Μάτoς

Νοέμβριος: Λέο Μάτoς

Δεκέμβριος: Δημήτρης Πέλκας

Ιανουάριος: Αλέξανδρoς Πασχαλάκης

Φεβρουάριος:
Φερνάντo Βαρέλα

« Απάντηση #279 στις: Απριλίου 27, 2018, 03:10:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Για τα βραβεία που κατέκτησε: "Ήθελα να πάρω κάτι άλλο αλλά αυτό είναι δουλεία άλλων ανθρώπων… Είμαι χαρούμενος που πάμε καλά ως ομάδα, όχι ως Βιεϊρίνια κι έτσι θέλω να πάμε ως το τέλος".

Για τους στόχους της ομάδας: "Το happy end για μας θα είναι να κερδίσουμε όλους τους αγώνες που μένουν".

Για τον τελικό Κυπέλλου: "Στο τέλος θα δούμε αν θα είμαστε ευχαριστημένοι ή όχι. Έχει περάσει αρκετός καιρός από όσα έγιναν στην Τούμπα και πριν τον τελικό πρέπει να δούμε τα παιχνίδια που έρχονται".

Για το πώς είναι ο ίδιος: "Προσπαθώ να είμαι πάντα καλά παρά τα όσα γίνονται. Στο τέλος θα μιλήσουμε. Όλοι ξέρουν τι γίνεται. Σκεφτόμαστε τώρα τον Παναθηναϊκό, έναν δύσκολο αντίπαλο. Θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο".

Για το δικό του μήνυμα προς το κόσμο: "Δεν χρειάζεται να στείλω μήνυμα στον κόσμο. Όπως και οι παίκτες θέλουν να δείξουμε την ποιότητα που έχουμε στις αγώνες που απομένουν. Έχουμε δύο εβδομάδες ως τον τελικό, το μυαλό των οπαδών είναι εκεί αλλά εμείς έχουμε ακόμα δύο αγώνες μέχρι τότε. Πρέπει να έχουμε το μυαλό μας σε αυτά τα ματς πρώτα".

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: "Το ματς με την ΑΕΚ τελείωσε με μια νίκη που μας την πήρε. Δεν θέλω να σκέφτομαι αυτά που πέρασαν, είναι πολύ σημαντικό να σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα".

Για την στήριξη του κόσμου: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για όλη αυτή τη σεζόν. Τους νιώθαμε πάντα δίπλα μας, τους θέλουμε δίπλα μας στο παιχνίδι με τον Πλατανιά και θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο"