Για τα σημερινά του γενέθλια: «Η γυναίκα μου μου έστειλε τούρτα και γιορτάσαμε μαζί με την ομάδα. Μου ευχήθηκαν νίκες, αυτό είναι το σημαντικό».
Για το 2-0 και το δεύτερο παιχνίδι: «Στόχος μας είναι και το κύπελλο, εκτός από το πρωτάθλημα. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα. Είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά τίποτα δεν τελείωσε. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι. Όμως το ξεχνάμε σκεφτόμαστε πλέον τον Παναιτωλικό, εκεί είναι το μυαλό μας».
Για τις δυσκολίες του αγώνα: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι, έτσι θα είναι και στην Αθήνα, δεν τελείωσε όμως κάτι, πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να πάρουμε την πρόκριση».
Για την ωριμότητα στο παιχνίδι του: «Όσο περνάνε τα χρόνια η τρέλα είναι λιγότερη. Σκέφτομαι πιο πολύ ομαδικά. Αν μπορώ να κάνω αυτό που μου αρέσει θα το κάνω. Είμαι πλέον πολύ πιο ώριμος στο παιχνίδι μου, σκέφτομαι διαφορετικά συγκριτικά με την πρώτη μου θητεία στον ΠΑΟΚ. Όμως έχω την ίδια τρέλα για τον ΠΑΟΚ όπως και τότε».
Για την έλευση του Αζεβέδο και το γεγονός πως αναμένεται να παίξει και πάλι σε άλλη θέση: «Ο ανταγωνισμός είναι καλός. Βοηθάει την ομάδα και τον προπονητή. Ό,τι έρθει θα είναι για καλός. Δε θέλω να παίξω τερματοφύλακας γιατί είμαι λίγο κοντός (γέλια)».