Razvan Lucescu (Coach)

Αποστολέας Θέμα: Razvan Lucescu (Coach)  (Αναγνώστηκε 29946 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Razvan Lucescu (Coach)
« Απάντηση #470 στις: Μαΐου 27, 2018, 09:08:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Κυριάκος: «Ο Λουτσέσκου θα μείνει στον ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν»

«Δεν έχουμε τέτοια ενημέρωση. Ο ΠΑΟΚ και ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι δεμένοι με συμβόλαιο. Έχουμε ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν.

Ο Ράζβαν δεν μας έχει ενημερώσει πως έχει κάποια πρόταση από άλλο σύλλογο. Ξέρω πάντως, πως δεν ενδιαφέρεται για άλλα πράγματα και θα συνεχίσει μαζί μας».

Δεν τον ενδιαφέρει η αραπιά......
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #471 στις: Μαΐου 28, 2018, 11:39:50 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Καμία επαφή με Αλ Αχλί, είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ"

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε στην ιστοσελίδα el-ahly.com και οι απαντήσεις του δεν επιδέχονται διαφορετικών παρερμηνειών.

Οι δύο ερωταπαντήσεις με τον δημοσιογράφο που επικοινώνησε με τον Λουτσέσκου έχουν ως εξής:

Είστε ο διάδοχος του Χοσάμ Αλ Μπαντρί στην Αλ Αχλί;

“Δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα σε μένα και την Αλ Αχλί ή κάποιους ανθρώπους της. Αυτή τη στιγμή είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ, όπου έχω συμβόλαιο και θα συνεχίσουμε μαζί και την επόμενη σεζόν”.

Τελικά, υπάρχει ενδεχόμενο να δουλέψετε στην Αφρική;

"Κοιτάξτε… Σας είπα ότι θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν. Έχω συμβόλαιο μαζί του και ελπίζουμε η επόμενη χρονιά να είναι ακόμη πιο πετυχημένη. Επίσης ελπίζω να μείνω στον ΠΑΟΚ περισσότερα χρόνια. Μετά δεν ξέρω τι θα συμβεί… Όταν φύγω κάποια στιγμή από τον ΠΑΟΚ, κανείς δεν ξέρει που μπορεί να πάω".

Αντε γιατι μας τα ζαλισατε  >:( >:( >:( >:(
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #472 στις: Μαΐου 28, 2018, 08:33:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Εκει πηγε μεχρι και ο γιδονης ρε, τι να παει να κανει?
Για τα λεφτα?
Στα @@ του, τοσα παιρνει!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #473 στις: Ιουνίου 01, 2018, 02:18:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Παράθεση
Η συνέχεια του Ράζβαν, εγγυάται το καλύτερο αύριο

Αφου και ο ΠΑΟΚ-ορχις αρχισε να γραφει τα αυτονοητα, ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ! :))

« Απάντηση #474 στις: Ιουνίου 08, 2018, 02:58:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Για άθλιο στήσιμο εις βάρος του ΠΑΟΚ έκανε λόγο ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας σε ρουμανικό Μέσο για τη μη διεξαγωγή του ματς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

«Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό όλα ήταν άνω κάτω, ένα βρώμικο στήσιμο. Δεν ήθελαν να παίξουν και δεν έπαιξαν. Αυτός ο τύπος ο προπονητής τους για μένα δεν έχει χαρακτήρα και είναι μάλλον ειρωνεία της τύχης που είναι Ισπανός από τη Βαρκελώνη. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό, ούτε θα επέτρεπα να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ακόμη να σου το ζητήσουν πρέπει να αφήσεις τους παίκτες σου να παίξουν και να τα δώσουν όλα στο γήπεδο δεν μπορείς να φεύγεις. Πώς θα πας στους παίκτες σου την επόμενη ημέρα και θα παρουσιαστείς μπροστά τους, όταν εσύ, ο προπονητής, φοβάσαι να παίξεις έναν αγώνα, επειδή φοβάσαι τον αντίπαλο σου. Αυτά τα πράγματα δεν τα κάνεις.

Ήταν ένα άθλιο στήσιμο και δεν θέλω να μιλήσω για όσα έγιναν μετά από αυτό. Γνωρίζω από τους παίκτες μου που συζητούσαν με αυτούς του Ολυμπιακού ότι όλα ήταν προσχεδιασμένα. Αυτήν την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε, να προκαλέσουμε και να αποχωρήσουμε από το γήπεδο».

100% "αντρες" παντως οι γαυροι! :)) :)) :)) :))

« Απάντηση #475 στις: Ιουνίου 09, 2018, 01:01:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Πρώτη προτεραιότητα η διατήρηση της ομάδας»

Για την απόκτηση του Χατσερίδη:

«Είναι αλήθεια πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πλούσια εμπειρία, ειδικά σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και μάλιστα έχει χαρακτηριστικά, που συμπληρώνουν τα χαρακτηριστικά των υπόλοιπων αμυντικών μας. Με την προσθήκη του Χατσερίδη νομίζω ότι έχουμε όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, που πρέπει να έχει η αμυντική μας γραμμή και πιστεύω ότι ήταν μια μεταγραφή που προσθέτει στην συνολική ποιότητα της ομάδας».

Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ:

«Αντιλαμβάνομαι πόσο σημαντικές είναι οι μεταγραφές για τον Τύπο και τον κόσμο σε όλον τον κόσμο. Όμως έχω ξαναπεί, πως για μένα σημαντική είναι η συνέχεια ενός γκρουπ. Υπό αυτή την άποψη, επιμένω ως πρώτη προτεραιότητα στην διατήρηση -με τις ελάχιστες δυνατές αλλαγές- της ομάδας, που δουλέψαμε επιτυχημένα για ένα χρόνο. Αν δείτε σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν ομάδες υψηλότατου επιπέδου, που επενδύουν ακριβώς σε αυτό, στη σταθερότητα και στις ελάχιστες αλλαγές κάθε χρόνο. Και με τον τρόπο αυτό βελτιώνονται, γιατί το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ομοιογένεια και η κατανόηση».

Για τους 2-3 μεταγραφικούς στόχους:

«Ακολουθούμε τους στόχους, που θέσαμε στρατηγικά και σε περιπτώσεις που δεν περιμένεις από τις μεταγραφές να αλλάξουν το αγωνιστικό πρόσωπο, αλλά να προσθέσουν πράγματα σε ένα ήδη δυνατό και επιτυχημένο γκρουπ, οφείλεις να είσαι υπομονετικός. Δεν έχω ιδιαίτερη ανησυχία για το θέμα, είμαι βέβαιος πως θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να είμαστε έτοιμοι για τους στόχους μας. Επαναλαμβάνω πως το βασικό μου μέλημα είναι η συνεχής βελτίωση των παικτών που έχω στα χέρια μου και στον ΠΑΟΚ έχω την ευτυχία να έχω ένα εξαιρετικό γκρουπ ποδοσφαιριστών».

Για τις περιπτώσεις του Βέρνμπλουμ και του Πούκι:

«Δεν θα μιλήσω με ονόματα. Αν έπρεπε να ζητήσω ένα μόνο πράγμα, θα ήταν η διατήρηση αυτούσιας της ομάδας. Ασφαλώς αν καταφέρουμε να προσελκύσουμε δυο παίκτες, που θα μας βοηθήσουν στον εσωτερικό ανταγωνισμό, θα δέσουν με τους υπόλοιπους, θα προσαρμοστούν και θα προσθέσουν ποιότητα, είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτοι. Πάντα με γνώμονα, όμως, το καλό κλίμα και την ισορροπία στους πραγματικούς πρωταθλητές και κυπελλούχους Ελλάδας»

:) :) :) :) :) :) :)

« Απάντηση #476 στις: Ιουνίου 11, 2018, 12:29:48 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Να γιορτάσουμε ξανά τη νέα χρονιά»

«Η εμπειρία του τελικού του Κυπέλλου στην Αθήνα, ήταν φανταστική. Η προετοιμασία του αγώνα, τα συναισθήματα, τα δυνατά συναισθήματα, ήταν στο υψηλότερο επίπεδο που μπορούσαμε να βιώσουμε. Νομίζω ότι ήταν μια εξαιρετική κατάσταση, εξαιτίας όλων όσων συνέβησαν κατά την διάρκεια της σεζόν. Η προετοιμασία του αγώνα, οι συνομιλίες με τους παίκτες, οι σκέψεις πως να μείνουν οι παίκτες συγκεντρωμένοι και με τεράστια θέληση για να κερδίσουν το Κύπελλο και να δείξουμε σε όλους ότι ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο την φετινή σεζόν. Ήταν κάτι φανταστικό για έναν προπονητή. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί μας, αυτό που νιώσαμε στην Θεσσαλονίκη, ήταν ένας ακόμα λόγος για εμάς να παίξουμε με όλη μας την καρδιά και να δώσουμε ότι καλύτερο είχαμε.

Τελικά ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, στο οποίο ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά και στο φινάλε υπήρχε μια τεράστια ευτυχία. Νιώσαμε περήφανοι γιατί γίναμε μεγάλο μέρος της ανείπωτης χαράς που ένιωσε μεγάλο μέρος της Ελλάδας. Εγώ θέλω μόνο να πω ευχαριστώ στους παίκτες μου, στους βοηθούς μου, σε όλους όσους βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα και σε όλους που ενεπλάκησαν σε αυτή την προετοιμασία του αγώνα.

Η νίκη έρχεται πάντα από την δουλειά και την προσπάθεια όλων. Σας ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να γιορτάσουμε την επόμενη χρονιά, ξανά και ξανά και ξανά. Θέλω να πω μια μόνο λέξη για το μέλλον: δουλειά. Νομίζω ότι αν δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις θα έχουμε μια καλή σεζόν».

ΟΛΑ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.

« Απάντηση #477 στις: Ιουνίου 11, 2018, 09:29:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Μετρ της ψυχολογιας ο τυπος.
Το πως τους μιλουσε στα αποδυτηρια, το τι τους ελεγε, τους ΚΑΒΛΩΣΕ 1000% να πανε και να τους γ@μησουν την μανα.
Και τι εκαναν.
Μπραβο του.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #478 στις: Ιουνίου 15, 2018, 08:54:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!

« Απάντηση #479 στις: Ιουνίου 21, 2018, 12:13:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Χεσμενος εισαι Μ@ΛΑΚΑ ε Μ@ΛΑΚΑ! >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(