Razvan Lucescu (Coach)

Αποστολέας Θέμα: Razvan Lucescu (Coach)  (Αναγνώστηκε 29978 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Razvan Lucescu (Coach)
« Απάντηση #300 στις: Δεκεμβρίου 01, 2017, 03:22:43 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου»

Για την την τελευταία βδομάδα που πέρασε και τους τελευταίους αγώνες: «Αυτή είναι η εξέλιξη της ζωής. Κάθε μέρα πρέπει να συμβαίνει κάτι για να εξελισσόμαστε. Στην βδομάδα που μας πέρασε είχαμε την απογοήτευση που δεν κερδίσαμε τον Πανιώνιο αλλά μπορούμε να κρατήσουμε την καλή παρουσία και την καλή αντίδραση που είχαμε. Όσο για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας κρατάμε την καλή στάση της ομάδας καθώς η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη» .

Για τις αποφάσεις του για ορισμένους παίκτες. «Τα πράγματα είναι πιο απλά από όσο πιστεύουν οι περισσότεροι. Η επιλογή έγινε γιατί δεν είχαμε άλλο διαθέσιμο παίκτη όσον αφορά τον Βιεϊρίνια . Ο Λέοβατς  μετά το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε κόντρα στην ΑΕΚ και έφυγε για την εθνική του ομάδα, όταν γύρισε ήταν τραυματίας. Μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο τον κάλεσα στο γραφείο μου για να μιλήσουμε και μου είπε πως δεν είναι έτοιμος να διαχειριστεί όλη αυτήν την πίεση αυτή την στιγμή κι έτσι αποφασίσαμε να βρεθεί εκτός. Υπάρχουν παίκτες που είναι μέρος της ομάδας και πρέπει να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Δεν ξέρω γιατί προκαλεί τόσο έκπληξη. Κάποιες θέσεις μπορεί να αλλάξουν για δύο βδομάδες ή και για δύο μήνες. Ο Πρίγιοβιτς είναι ένας σημαντικός φορ που χρειαζόμαστε. Είχε ένα δύσκολο ταξίδι στην Κίνα και στην Νότια Κορέα και έκρινα πως δεν χρειάστηκε να αγωνιστεί κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Κουλούρης πήρε την ευκαιρία και έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και θεωρώ πως ήταν δίκαιο να συνεχίσει στο παιχνίδι με τον πανιώνιο. Σήμερα δυστυχώς ο Πρίγιοβιτς τραυματίστηκε και δεν θα μπορέσει να είναι μαζί μας στο παιχνίδι με την Ξανθή. Ο Κουλούρης από την άλλη είναι ένας πάρα πολύ κάλος παίκτης και μέλος της εθνικής ελπίδων με πάρα πολύ καλή απόδοση όπως και  ο Λημνιός. Είναι παίκτες με μεγάλο ταλέντο και διάθεση να αγωνιστούν. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να βασίζεται σ’αυτούς χωρίς καμία αμφιβολία. Και ο Κάμπος  μετά τον παιχνίδι με τον Πανιώνιο τραυματίστηκε και δεν θα μπορέσει δυστυχώς να είναι μαζί μας στην Ξάνθη. Αυτή η ζωή μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, με τις αλλαγές και οποιεσδήποτε ρυθμίσεις χρειαστούν. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να χτίσεις μια φιλοσοφία και νοοτροπία. Δεν γίνεται κάποια πράγματα να γίνονται σ ένα βράδυ αλλά τα χτίζεις συνεχώς. Ζούμε σε μια κατάσταση που πιθανόν να χαρακτηρίζεται ως δράμα, δεν είναι όμως. Παίζουμε φανταστικά στα εντός έδρας και στα εκτός έδρας, αποδίδουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, οπότε πρέπει να δούμε τι φταίει. Το θέμα μας είναι ότι δεν σκοτώνουμε το παιχνίδι όταν πρέπει να το κάνουμε. Είναι θέμα ψυχολογίας και πάνω σε αυτό το κομμάτι πρέπει να δουλεύουμε. Μέσα από όσα ζούμε να χτίσουμε αυτό που πρέπει και να ενωθούμε περισσότερο. Έχω ακούσει πολύ κόσμο που λέει ότι πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί , τα χαρακτηριστικά μας ως ομάδα δεν είναι τόσο η επιθετικότητα όσο το να κρατάμε την μπάλα. Μπορούμε να γίνουμε επιθετικοί σαν σύνολο. Ατομικά έχουμε την τεχνική και να χειριζόμαστε την μπάλα. Αυτά είναι τα στοιχεία μας και προσπαθούμε να τα διαχειριστούμε» .

Για τον λόγο που δεν παίζει ο Ζαμπράνο ενώ είναι ένας από τους πιο επιθετικούς παίκτες: «Είμαι προπονητής που του αρέσει να προστατεύει τους παίκτες του από την άλλη όμως πρέπει να παίρνω και κάποιες αποφάσεις. Είμαι υπεύθυνος απέναντι σε όλους σας, στον ιδιοκτήτη, στους δημοσιογράφους, στους φιλάθλους αλλά οι παίκτες είναι υπεύθυνοι απέναντι μου» .

Για τα δημοσιεύματα που μιλούν για τις μεταγραφές της ομάδας «Έχουμε ένα παιχνίδι αύριο, οπότε δεν ξέρω για τι μιλάτε τώρα. Δεν σκέφτομαι τις μεταγραφές αλλά το αυριανό παιχνίδι με την Ξάνθη«. Για τον σημερινό τραυματισμό του Πρίγιοβιτς : «Μιλήσαμε πριν από λίγο, θα κάνει μαγνητική, υπάρχει οξύς πόνος αυτή τη στιγμή κι ελπίζουμε ότι δεν θα είναι κάτι που θα τον κρατήσει για πολύ εκτός ομάδας» . Για τον αγώνα κόντρα στην Ξάνθη: «Η Ξάνθη είναι μια ομάδα που είναι πάντα στην καρδιά  μου. Ήταν μια από τις καλύτερες περιόδους στην ζωή μου. Αύριο όμως είναι μια μάχη την οποία θέλω να κερδίσουμε. Είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας στον οποίο  θα σεβαστώ τον αντίπαλο αλλά θέλω να κερδίσουμε» .

Για το που θα κριθεί το επικείμενο παιχνίδι: «Η Ξάνθη πιστεύω είναι από τις πιο οργανωμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι μια ομάδα που της αρέσει να ξεκινάει την ανάπτυξη της από την άμυνα. Έχει χτίσει έναν πολύ καλό χαρακτήρα και είναι πολύ επιθετική. Επίσης έχει πολύ καλή συμπεριφορά όταν δεν έχει την μπάλα. Θα είναι ένας αγώνας  επίθεσης,  στην ταχύτητας και αντιδράσεων. Η γραμμή των τεσσάρων αμυντικών της Ξάνθης έχουν πολύ δυνατή χημεία όπως και στο κέντρο. Κι εμείς όμως έχουμε πολύ καλή ποιότητα και αυτό που θέλουμε είναι να πάμε να κάνουμε το παιχνίδι που θέλουμε. Έχουν πολύ καλό και έξυπνο προπονητή» .

Για το ότι ως προπονητής της Ξάνθης ζούσε πιο έντονα τα παιχνίδια: «Δεν ξέρω τι να απαντήσω. Εμπιστεύομαι πολύ τους παίκτες μου. Έχουν ποιότητα, γνωρίζουν πως πρέπει να παίζουν και είμαι πιο ήρεμος για να κρατάω τις ισορροπίες» .

Για τον Μαουρίσιο : «Ο Μαουρίσιο δυστυχώς για εμάς, χτύπησε στην καλύτερη περίοδο του στον ΠΑΟΚ, τώρα έπρεπε να παλέψει για να επιστρέψει. Του δώσαμε λίγα λεπτά στο Κύπελλο και θα είναι μαζί μας στο ματς με τη Ξάνθη. Δεν θα είναι δίκαιο για αυτόν και για την ομάδα να ξεκινήσει από την αρχή αλλά αν χρειαστεί να μας βοηθήσει κάποια λεπτά είμαι σίγουρο πως θα το κάνει» .
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #301 στις: Δεκεμβρίου 01, 2017, 08:26:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Δεν παει αλλο χωρις νικη.
Ειναι πολλα τα παιχνιδια.
Θες με τυχη, θες με στραβοκλωτσια πρεπει να κερδισουμε αυριο.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #302 στις: Δεκεμβρίου 02, 2017, 07:20:03 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Για την αφιέρωση των παικτών στο 0-1: «Δεν ήρθαν σε εμένα, αλλά σε εμάς. Είμαστε μια ομάδα και βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο για να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο με σωστή νοοτροπία».

Για την επιθετικότητα της ομάδας του: "Ο κάθε παίκτης έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, όσοι έπαιξαν σήμερα είδαμε τι μπόρεσαν να κάνουν. Υπάρχει διαφορετική ποιότητα από κάποιους άλλους σε διαφορετικές καταστάσεις. Σας έχω πει κι άλλες φορές, ότι είμαστε μία ομάδα που φτιάχνεται ακόμη κι αυτό δεν γίνεται μέσα σε μία βραδιά. Εντός έδρας παίζουμε φανταστικά, ενώ κι εκτός είμαστε καλοί. Πιστεύω ότι όλες οι ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής εκτός έδρας, δεν μπορούν να πουν ότι άξιζαν το αποτέλεσμα που πήραν απέναντι στον ΠΑΟΚ. Σήμερα, δεν κάναμε τα λάθη που κάναμε σε άλλα παιχνίδια, όταν ήμασταν μπροστά στο σκορ και πήραμε τη νίκη".

Για τη σημασία της σημερινής νίκης: "Για τον κάθε παίκτη δημιουργεί διαφορετικά συναισθήματα αυτό το αποτέλεσμα. Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη και μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας. Γιατί οι παίκτες μου δουλεύουν πολύ καθημερινά και είμαστε στη διαδικασία να φτιάξουμε ένα πολύ καλό σύνολο και μία συγκεκριμένη νοοτροπία".

Για τα όσα δήλωσε ο Λέοβατς στην Κροατία: "Προτιμώ να μιλήσω για τους παίκτες, οι οποίοι έπαιξαν σήμερα".

Για το θέμα στο αριστερό άκρο και αν υπολογίζει πλέον τον Ζαμπράνο: "Ο Ζαμπράνο είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Ανήκει στο σύνολο, όπως είπα και πριν δύο μέρες, εγώ είμαι υπεύθυνος απέναντι σας και οι παίκτες απέναντι μου. Ο Ζαμπράνο είναι παίκτης της ομάδας. Ήταν ένα διαφορετικό ματς σήμερα, για τις ανάγκες του αγώνα πέρασε ο Κρέσπο αριστερά και ο Μαλεζάς στο κέντρο της άμυνας. Ο Αντρέ είναι ένας έμπειρος παίκτης, με το που ένιωσε κάτι, βγήκε για να μην ρισκάρει, οπότε τώρα θα πρέπει να αξιολογήσουμε κι αυτό".

Για την κατάσταση της ομάδας και τη δουλειά των παικτών: "Είμαστε πιστεύω σε ένα καλό δρόμο, θέλω να γίνουμε λίγο πιο ώριμοι στο πως αξιολογούμε κάποιες καταστάσεις, όπως κάναμε και σήμερα. Ειδικότερα δηλαδή στα εκτός έδρας παιχνίδια".

Για το γεγονός ότι αντιμετώπισε την Ξάνθη: "Η Ξάνθη για μένα είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής μου, όπως ξαναείπα. Το αγαπώ αυτό το μέρος. Σήμερα ήταν αντίπαλοι μας, έπρεπε να κερδίσουμε και το κάναμε".

« Απάντηση #303 στις: Δεκεμβρίου 02, 2017, 07:54:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Αρχίζει και συνηδειτοποιεί κάποια πράγματα πιστεύω.
Θα δείξει.
Πάντως οι παίκτες  ήθελαν να παίξουν σήμερα.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #304 στις: Δεκεμβρίου 03, 2017, 12:17:15 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Αν με τον βαζελο βαλει τον Μπισεσβαρ, θα αρχισω να πιστευω οτι εχει καταλαβει για τα καλα τι πρεπει να κανει. ::)
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #305 στις: Δεκεμβρίου 04, 2017, 11:28:26 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Ραζβαν ειδες τι ωραια παιζουμε με Πελκα, Λημνιο και Πασχαλακη ?

Ειδες οτι η ζωη γινεται πιο ωραια χωρις Ελ Καντουρι και Ζαμπρανο ?

Ειδες οτι και χωρις τον πορτογαλο στα χαφ η ζωη συνεχιζεται ?

Ειδες πως ο Πασχαλακης σου ομορφαινει τη ζωη ?

Ξερεις ποσο πιο ωραια θα γινει η ζωη μας αν μπει και το παιδι με την αφανα ?

Και ακομα καλυτερα να ελεγες στους πανηγυρτζηδες να φερουν πισω εναν παικτη οπως ο Ενρικε ?

Για δες τα λιγο αυτα γιατι εχεις μλπεξει και με την οικογενεια Σαββιδη που οσο ξερω εγω απο αστροφυσικη αλλο τοσο ξερουν αυτοι  απο ποδοσφαιρο... 
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #306 στις: Δεκεμβρίου 04, 2017, 12:35:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ωραιος! :)

« Απάντηση #307 στις: Δεκεμβρίου 04, 2017, 11:09:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Ο καλος κοουτς πρεπει και να προβλεπει καταστασεις πρεπει να παιρνει και (υπολογισμενα)ρισκα.Το πραγμα με Λεοβατς φαινοτανε κι επρεπε να βρεθει αντικαταστατης για τη θεση πιο νωρις,επρεπε να παρει συμμετοχες εκει σε ευκολα παιχνιδια ο μονος που μπορει .Το κλαταρισμα του καντουρι οφειλεται εν μερη και στη δικη σου εμμονη να παιζει συνεχεια.Ο αφανας εμεινε εκτος χωρις ρυθμο οπως και ο Δελη και τωρα σφιξαμε.
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #308 στις: Δεκεμβρίου 05, 2017, 11:06:07 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Δύσκολα πιστεύω θα ξεκινήσει ο Μπισ.
Κάποια λεπτά μπορεί να πάρει, αλλά ο Πέλκας θα τραβήξει το κουπί στον άξονα.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #309 στις: Δεκεμβρίου 10, 2017, 10:43:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Ηταν ένα από τα πιο έξυπνα ματς που αξιολόγησε η ομάδα μας"

Για το αν συμφωνεί πως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει με 4-0 αν και αρκετοί παίκτες του δεν έπιασαν μεγάλη απόδοση: «Όταν παίζεις εναντίον του Παναθηναϊκό το παιχνίδι έχει δυσκολίες, δεν είναι εύκολο ματς. Η ομάδα μου έπαιξε αρκετά καλά και πολύ έξυπνα. Ξεκινώντας με αυτή την ένταση, έχοντας μια ευκαιρία και ένα γκολ στα πρώτα λεπτά είναι φυσιολογικό να υπάρχει μια διαφορετική διαχείριση. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε με την ίδια ενέργεια, καταφέραμε να σκοράρουμε τα υπόλοιπα γκολ. Κατά την διάρκεια όλου του αγώνα δεν ρισκάραμε καθόλου. Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία συνεχίζεις να έχεις την ίδια ένταση και παιχνίδια που η ποιότητα του αντιπάλου σε οδηγεί να κάνεις ένα βήμα πίσω, ακόμα και αν δεν το θέλεις αυτό. Για τον λόγο αυτό θα πω ότι ήταν ένα από τα πιο έξυπνα ματς που αξιολόγησε η ομάδα μας».

Για τον Δημήτρη Πέλκα και αν θεωρεί ότι η μετάθεση του πίσω από τον φορ έχει βοηθήσει τον ΠΑΟΚ: «Αυτό που ανεβάζει την θέληση και την ενέργεια της ομάδας είναι η θέληση και το πνεύμα που έχουν όλοι. Θυμάμαι μια φορά με ρωτήσατε γιατί έβγαλα τον Πέλκα από το ματς ενώ ήταν από τους καλύτερους του παιχνιδιού, νομίζω ότι ήταν απέναντι στη Λαμία, θυμάμαι  και άλλα ματς που έπαιξε πολύ καλά, δεν είναι η θέση που κάνει διαφορά σε αυτόν, είναι νοοτροπία που κάνει την διαφορά και ο ίδιος βρίσκεται σε μια πολύ καλή περίοδο. Είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνει ότι υπάρχουν τεράστια σημεία βελτίωσης και για να είναι στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, πρέπει να κρατήσει την ίδια στάση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σήμερα και στο ματς της Ξάνθης υπήρχαν ενέργειες στις οποίες συμμετείχε όταν δεν είχαμε την μπάλα. Αλλά προσοχή και αυτό είναι ένα μήνυμα για τον ίδιο, αν χαλαρώσεις μια στιγμή, μπορεί να βρεθείς εκτός και θα είναι δύσκολο να επιστρέψεις στην κατάσταση που είσαι».

Για την κίνηση του Μακ στην φάση της αποβολής: «Όταν είσαι έξω από το γήπεδο είναι λίγο δύσκολο να καταλάβεις αυτές τις καταστάσεις αλλά αν μπορείς να είσαι στο γήπεδο να δεις το στρες που υπάρχει, τόσο κατά την διάρκεια της εβδομάδας αλλά και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, καταλαβαίνεις. Η αντίδραση του τιμωρεί τον ίδιο αλλά και εμάς για το επόμενο ματς, αλλά πρέπει να πούμε ότι έχει κάνει ένα φανταστικό παιχνίδι μέχρι εκείνο το σημείο και πιθανόν η αντίδραση του αυτή να ήρθε από τη θέληση που είχε να παίξει, κάτι που οδήγησε στο να… εκραγεί εκείνη τη στιγμή. Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε αυτές τις καταστάσεις, αλλά υπάρχουν και αντιδράσεις που μπορεί να δικαιολογηθούν μέχρι ένα βαθμό».

Για τους έντονους πανηγυρισμούς στα γκολ του ΠΑΟΚ:
«Είναι φυσιολογικό. Δεν υπάρχει κάποια εξήγηση, είπα πριν ότι είναι αντιδράσεις που ήρθαν φυσιολογικά. Σήμερα κατάλαβα στο δεύτερο γκολ ότι κερδίσαμε το παιχνίδι ή τουλάχιστον ήταν ένα καλό βήμα για τη νίκη. Στην Ξάνθη, δεν ξέρω, η αντίδραση ήταν από την πλευρά των παικτών που ήρθαν στο πάγκο για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Στο δεύτερο γκολ απέναντι στη Ξάνθη το πανηγύρισα τόσο πολύ γιατί είχαμε μια κουβέντα με τους παίκτες, ότι δεν καταφέρνουμε να… σκοτώσουμε τα ματς όταν είναι στο 1-0 και σε εκείνη τη στιγμή καταφέραμε να κάνουμε το 2-0. Σε κάθε περίπτωση είναι συναισθήματα που δεν μπορείς να ελέγξεις».

Για τις αρχές του πρωταθλήματος που είχε αναφέρει ότι σε λίγο διάστημα θα δουν όλοι πως θα παίζει ο ΠΑΟΚ: «Η υπευθυνότητα που έχουμε, η δουλειά των παικτών σε κάθε ενέργεια με αφήνει ικανοποιημένο, ο έλεγχος του παιχνιδιού και το πως καταφέρνουμε να περάσουμε από τις επιθετικές καταστάσεις στη στιγμή που δεν έχουμε την μπάλα. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που ήταν, κάναμε ένα… έξυπνο παιχνίδι, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να μας απειλήσει, όπου παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα με πολύ ποιότητα».

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη και αν έχει γίνει συζήτηση ενόψει της μεταγραφικής ενίσχυσης του Ιανουαρίου: «Είναι πολύ νωρίς για αυτή την κουβέντα, τις επόμενες ημέρες… Έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας…».

Για τον Βαρέλα και τα ανεβάσματα που κάνει στην επίθεση: «Είναι διαφορετικές ενέργειες, κάποιες φορές πρέπει οι παίκτες να το απολαμβάνουν, σήμερα ήταν μια καλή στιγμή για να το απολαύσει και ο ίδιος. Στο ματς με τον Πανιώνιο ήταν διαφορετική κατάσταση γιατί αυτή η ενέργεια, ήρθε από μια φάση που είχαμε. Υπήρξε μια σέντρα, την οποία πήρε ο αντίπαλος και δεν κατάφερε να γυρίσει μετά από την πάσα του Βαρέλα ο Λημνιός. Θυμάμαι και σήμερα μια παρόμοια φάση όπου αμυνόμασταν με Λημνιό-Μαουρίσιο και επέστρεφε ο Βαρέλα, αυτό συμβαίνει στις στημένες φάσεις, οπότε μπορεί να βρεθεί και σε αυτή τη θέση».

Για την παρουσία του κόσμου στην Τούμπα μετά την τιμωρία που υπήρξε και για την κριτική που δέχτηκε ο ίδιος: «Γενική οι προπονητές βρίσκονται στη μέση της μάχης, η κριτική είναι φυσιολογική γιατί είναι δική μας ευθύνη ότι γίνεται, η βραδιά αυτή είναι καλή για μένα γιατί μπορώ να κοιμηθώ πιο χαλαρός. Για τους φιλάθλους πιστεύω ότι ήταν ένα φανταστικό βράδυ, πάντα έλεγα ότι η παρουσία του κόσμου μας θα δώσει περισσότερη ενέργεια και θα πιέσουν και αυτοί, όπως έγινε σήμερα. Πρέπει τουλάχιστον μέχρι τώρα, να παραδεχθείτε και εσείς οι ίδιοι, πως η ομάδα έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο, όχι μόνο εντός αλλά και εκτός έδρας».

Αυτο το καραγκιοζιλικι με τον Πριγιοβιτς θα συνεχιστει πολυ? >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(