Razvan Lucescu (Coach)

Αποστολέας Θέμα: Razvan Lucescu (Coach)  (Αναγνώστηκε 29964 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Razvan Lucescu (Coach)
« Απάντηση #130 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2017, 07:17:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
You are not allowed to view links. Register or Login
Θέλω να πω κάτι.
Ο Λουτσέσκου προσπαθεί και αυτός να μάθει την ομάδα.
Δουλεύει η ομάδα (και αυτό πλέον το βλέπουν όλοι) σε αντίθεση με τον Στανόγεβιτς που αποδείχτηκε τραγικό λάθος.
Ήδη η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά και προσπαθούμε να την συμμαζέζουμε.
Άσχετα από το λάθος για τον Δεληγιαννίδη που εξακολουθώ να πιστεύω ότι έπρεπε να πάιξει, αν δούμε καλύτερα θα διαπιστώσουμε ότι όλοι οι παίκτες που άφησε εκτός αποστολής για 2-3 παιχνίδια, όταν μπήκαν ήταν ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟΙ!
Τσίμιροτ, Σάκχοφ, και περιμένω να δω αν θα γίνει το ίδιο και με τον Κάνιας( για τον οποίο πε΄ρσι λέγαμε ότι εξαιτίας του τραυματισμού του, κατέρρευσε ο ΠΑΟΚ)

Παράθεση
Οι τρεις παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι, μου ζήτησαν να προπονηθούν, και αυτό κάνουν τώρα. Αυτό δείχνει ότι κάποιοι έχουν σωστή συνείδηση”.

Με βάση το παραπάνω λέω ότι και οι παίκτες πλέον αντιλαμβάνονται ότι ήρθαν πολλοί και ποιοτικοί πάικτες και πλέον πρέπει να αλλάξουν τρόπο σκέψης κτλ για να παίξουν -μπουν στην αποστολή.

Χθες μου μετεφεραν (οχι απο ΑΡΔ εννοειται) οτι ο Λουτσεσκου αφησε εκτος τον Δεληγιαννιδη για να μην παιξει 2 συνεχομενα παιχνιδια τοσο συντομα και καει!
Αληθεια η ψεμα αυτο μου μετεφεραν.
Ενδεχομενως να παιξει το Σαββατο.
Παντως σχετικα με αυτο που αναφερεις Μοικανε, εγω βλεπω πως για την ωρα απονεμει δικαιοσυνη.
Αυτος που δειχνει καλος, αυτος παιζει.
Ακομα και τα παραδειγματα που ανεφερες ειναι χαρακτηριστικα.
Δεν ξερω αν τους κραταει στην τσιτα ετσι, αλλα δειχνει ατομικα τουλαχιστον οτι αποδιδει.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #131 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2017, 08:45:38 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Θα κριθεί φίλε και ως προς την διαχείριση.Είναι λεπτό θέμα...

ΥΓ.Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται >:D Πετάχτηκε μέχρι την Ξάνθη...

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #132 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2017, 11:42:07 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Η αληθεια ειναι οτι το παλευει....Αλλους παικτες ηξερε απο περυσι, αλλοι ηρθαν φετος, προετοιμασια δεν εκανε ο ιδιος , οι παικτες δεν γνωριζονται μεταξυ τους, δεν εχουν αποκτησει ρυθμο , δεν εχουν καταληξει τι συστημα θα παιζουν, ηρθε και ο αποκλεισμος απο την σουηδικη καφετερια και "εδεσε το γλυκο"...

Επιπροσθετως του εχουν "κατσει ολοι στο σβερκο" απο τον προεδρο μεχρι τον τελευταιο οπαδο στην Ανταρκτικη, να παρει το πρωταθλημα εδω και τωρα...

Πιστευω οτι π.χ. καταλαβε το λαθος του με τον Κατσε σε σχεση με τον Σακχοφ....
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #133 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2017, 02:29:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Στο παρελθόν μόνο ο Φερνάντο Σάντος το 2008-09 καθώς και ο Άγγελος Αναστασιάδης το 2014-15, έχοντας δεχθεί ένα μόλις γκολ στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Όταν ο Πορτογάλος βρισκόταν στο τιμόνι του Δικεφάλου, ο ΠΑΟΚ είχε συγκομιδή 11 βαθμών στα πέντε πρώτα ματς, κάτι που παρουσιάζει και φέτος, έχοντας "πληρώσει" βαθμολογικά τις ισοπαλίες με Λεβαδειακό και Απόλλωνα Σμύρνης.

Το 2008-09 το μοναδικό γκολ παθητικό που κατέγραψαν οι "ασπρόμαυροι" και συγκεκριμένα ο Κώστας Χαλκιάς που βρισκόταν κάτω από τα γκολποστ του Δικεφάλου ήταν με την ΑΕΚ στο 1-1 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στο γήπεδο της Τούμπας.

Το έργο επαναλήφθηκε μερικά χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα επί Άγγελου Αναστασιάδη, όταν και πάλι στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, ο ΠΑΟΚ δέχθηκε μόλις ένα γκολ δεδομένου πως έμεινε στο 1-1 με την Καλλονή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, παρά το νικηφόρο σερί που έχτισε στη συνέχεια.

Αναλυτικά οι πρώτες πέντε αγωνιστικές του ΠΑΟΚ στις καλύτερες αμυντικές χρονιές του.

Το... Know how από Λουτσέσκου

Αν κάτι ξέρει να κάνει καλά ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι να διαφυλάσσει τα μετόπισθεν, όπως μαρτυρούν και τα δείγματα γραφής του στην Ξάνθη. Πέρσι, οι Ακρίτες "σκαρφάλωσαν" στην έκτη θέση στη σχετική λίστα της καλύτερης άμυνας του ελληνικού πρωταθλήματος. Ωστόσο, το εντυπωσιακό για τον Ρουμάνο τεχνικό συνέβη πρόπερσι, καθώς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές απέναντι σε ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και ΑΕΚ δεν δέχθηκε γκολ, έχοντας την όγδοη καλύτερη άμυνα, με 32 γκολ, όσα είχε δεχθεί και ο τέταρτος της βαθμολογίας... ΠΑΟΚ.

Στο φετινό πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ επιτρέπει στην αντίπαλη ομάδα να επιχειρεί μόλις 5 (5.2) τελικές προσπάθειες ανά παιχνίδι, ενώ μαζί με την ΑΕΚ είναι οι δυο μοναδικές ομάδες που έχουν επιτρέψει συνολικά μόλις 26 τελικές προσπάθειες στους αντιπάλους τους, αριθμός εξαιρετικά μικρός και ενδεικτικός της... άμυνας γρανίτη που διαθέτουν οι Δικέφαλοι, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που μάλλον τα έχει σκούρα στο πρωτάθλημα καθώς έχει δώσει την ευκαιρία στους αντιπάλους του να επιχειρήσουν 48 (!) τελικές προσπάθειες, δηλαδή σχεδόν 10 ανά παιχνίδι (9,6).

Με εξαίρεση το παιχνίδι της Ριζούπολης απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, εκεί που οι γηπεδούχοι κατέγραψαν συνολικά 9 τελικές προσπάθειες, οι άλλες ομάδες δυσκολεύτηκαν πολύ απέναντι στον ΠΑΟΚ, μετρώντας τελικές προσπάθειες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η αμυντική σύγκριση πάντως των τριών διεκδικητών του τίτλου, ίσως και να στέλνει ένα μήνυμα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος δεδομένου ότι η επίθεση κόβει εισιτήρια και η... άμυνα φέρνει τα πρωταθλήματα.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #134 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2017, 10:12:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Τα αρδακια στηριζουν Ραζαβαν? Που ειναι επιλογη Λουμπος? ??? Ή απλα για πρωτη φορα λενε αυτο που  βλεπουν  οι περισσοτεροι ?   ??? ??? Κατι αλλαξε? Μυστηριο...
Οπως και ναχει αυτο ειδα κι εγω .Ομαδες που μας εκανα να λαχταραμε καθε φορα (Γιαννενα,παναιτωλικος ) με κοντρα επιθεσεις κλπ φετος δεν.Και ναι μπορει να ναι καπως υπερβολικο, μπορει να ναι πολυ νωρις για κατι τετοιο  αλλα  η εικονα που εχω μεχρι τωρα μου φερνει στο μυαλο την πορεια του δον φερναντο(και οχι του αγγελου).Μια ομαδα που δυσκολα τρωει γκολ ,η βασικη προυποθεση για να παρεις τιτλο.
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #135 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2017, 08:44:54 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Στηριζουν οι ΑΡΔ γιατι αυτον ηθελαν απο την αρχη.
Στο δια ταυτα ομως, ειναι πραγματικοτητα οτι η αμυνα αρχιζει και σκληραινει επικινδυνα  >:D
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #136 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2017, 06:00:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ολοι πανω στο βιβλιο Σαντος εχουν πατησει μου φαινεται! :))
Εχει πεσει πολυ αναγνωση τελικα.

Λιγο τς τελικες με γκολ να βελτιωσουμε (που θα γινει) και θα ειμαστε καλα. :)
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #137 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2017, 02:27:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Κυριαρχεί η υπομονή»

Για την κατάσταση μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ και τις τρεις σερί νίκες εντός έδρας μετά από χρόνια: «Για μένα και τους παίκτες είναι υποχρεωτικό μετά από κάθε ματς να το ξεχνάμε και να επικεντρωνόμαστε στο προηγούμενο. Για κάποιον μπορεί αυτό να βελτιώνει την αυτοπεποίθηση, αλλά γενικά πρέπει να το ξεχνάμε αμέσως και να προχωράμε. Όπως πάντα λέω τις τελευταίες εβδομάδες, είμαστε σε διαδικασία βελτίωσης και προσαρμογής, γιατί όλα είναι νέα, από την φυσική κατάσταση ή το τακτικό κομμάτι. Ξέρω όμως πολύ καλά προς τα που πηγαίνουμε. Δεν απελπίστηκα όταν τα πράγματα δεν ήταν πολύ καλά, ούτε τώρα είμαι ευτυχισμένος επειδή κερδίσαμε τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Πρέπει όλοι να ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, ξεκινά από το 0-0. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και ισορροπημένοι και να βρούμε την ευκαιρία να σκοράρουμε. Επίσης πρέπει να αντιδράμε αμέσως όταν χάνουμε την μπάλα και να μην κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα για μας. Στην Ελλάδα υπάρχουν σε κάθε ομάδα παίκτες ποιότητα, το είπα και στους παίκτες πριν την σημερινή προπόνηση. Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πολύ σημαντικό, το ίδιο με όλα τα υπόλοιπα του πρωταθλήματος και πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι πνευματικά γιατί στα άλλα βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Για την λογική που ακολουθεί στις επιλογές του για την άμυνα και την έλλειψη εναλλακτικών λύσεων στα άκρα: «Αυτή την στιγμή έχουμε τραυματίες, όπως ο Κάμπος και ο Λεβέκ. Μετρά πολύ η δουλειά σε κάθε άσκηση και προπόνηση, το τι έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι και μερικές φορές αποφασίζουμε ανάλογα με τον αντίπαλο. Έχουμε παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά και πρέπει να τους εκμεταλλευτούμε. Για να είμαι ειλικρινής, πρέπει να βρούμε και την χημεία μας, σε κάθε ομάδα πρέπει να υπάρξει κάποια στιγμή χημεία. Ωστόσο οι παίκτες πρέπει να ξέρουν οποιαδήποτε στιγμή τι πρέπει να κάνουν, γιατί μπορεί να συμβεί κάτι και ο κάθε παίκτης που μπαίνει πρέπει να είναι έτοιμος να παίξει τέλεια για τον ΠΑΟΚ».

Για το πότε πιστεύει ότι η ομάδα θα είναι όπως την θέλει στο 100%: «Είναι θέμα χρόνου, δεν μπορώ να μιλήσω για μέρες. Σκεφτείτε ότι όταν ξεκινάς να χτίζεις ένα σπίτι δεν το τελειώνεις σε μία μέρα ή ένα μήνα. Πρέπει να βρούμε αυτοματισμούς, επιθετικότητα, αντιδράσεις, σίγουρα χρειάζεται χρόνος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε 100% την αυτοπεποίθηση ότι θα κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Ακόμα και αν έχουμε κατοχή σε κάθε παιχνίδι ή όταν έχουμε πολλές ευκαιρίες, πρέπει να παίζουμε πιο γρήγορα, να κινούμαστε πιο γρήγορα και αυτά έρχονται όταν οι παίκτες γνωρίζουν καλύτερα ο ένας τον άλλον, γιατί ο καθένας ξέρει πώς θέλει την μπάλα ο συμπαίκτης του και τις κινήσεις του. Πρέπει να έχουμε καλύτερο ποσοστό αντίδρασης όταν η μπάλα πάει μπροστά, να είμαστε έτοιμοι για την δεύτερη μπαλιά και να μην κάνουμε επιθέσεις μόνο με έναν δύο - παίκτες. Θα ήθελα να ρωτήσω τον Γκουαρντιόλα πόσο καιρό χρειάζεται για να χτίσει την φετινή του ομάδα. Έχει φανταστικούς παίκτες, αλλά χρειάστηκε έναν χρόνο για να αποκτήσει συνέχεια. Αυτό ήταν απλά ένα αστείο, μιλάμε για διαφορετική ποιότητα και πρωτάθλημα».

Για το αν ο χρόνος ήταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός του και την πιο ευχάριστη στιγμή του μέχρι τώρα στον ΠΑΟΚ: «Ξέρω πολύ καλά την δουλειά μας και γνωρίζω ότι δεν είναι εύκολο για τους παίκτες. Έτσι είμαι εγώ, ψάχνω την κάθε λεπτομέρεια και πρέπει να γίνεται συνεχής δουλειά σε αυτές. Ποτέ δεν έχασα την υπομονή μου ή φοβήθηκα. Ξέρω ποια είναι η κατάσταση και βήμα - βήμα θα γινόμαστε καλύτεροι. Δεν σκέφτηκα ποτέ ποιο είναι το θετικό και το αρνητικό, το μόνο που κυριαρχεί είναι η υπομονή. Αυτός είναι ο τρόπος δουλειάς και πρέπει να τον ακολουθήσω. Δεν απελπιζόμαστε στα δύσκολα, δεν ενθουσιαζόμαστε όταν τα πράγματα βελτιώνονται. Κατά την διάρκεια της σεζόν θα υπάρχουν προβλήματα, σημασία έχει πώς αντιδράς. Αυτό ήταν το καλό, είχαμε προβλήματα στην αρχή, αλλά οι παίκτες δούλεψαν, αντέδρασαν και δεν απελπίστηκαν».

Για το αν περιμένει γκολ από άλλους παίκτες εκτός από τον Πρίγιοβιτς και για την θέση του Μακ: «Είναι λογικό ότι κάθε ομάδα πρέπει να έχει πολλούς σκόρερ. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες. Από την δουλειά και την αυτοπεποίθηση, τις αντιδράσεις που έχουμε, δείχνει ότι μπορούν να σκοράρουν κι άλλοι παίκτες. Πρέπει όταν χάνουμε την μπάλα να αντιδρούμε πολύ γρήγορα, όλα ξεκινούν από εκεί. Δεν είναι θέμα αμυντικής προσέγγισης, έχει σημασία το που κερδίζεις την μπάλα για να μπορέσεις να σκοράρεις. Αν το κάνουμε σωστά τον τρόπο τότε ο αντίπαλος δεν θα βρει τον τρόπο να μπει στην περιοχή μας. Γνωρίζοντας την δουλειά που έχει γίνει στην επιθετική λειτουργία, θα σκοράρουμε περισσότερο. Το ποιος θα παίζει εξαρτάται από τον αντίπαλο. Ο Μακ μπορεί να παίξει περιφεριακός, ο Πέλκας έχει παίξει σε πολλές θέσεις, ο Μπίσεσβαρ, ο Ελ Καντουρί, ο Βεϊρίνια, το ίδιο ισχύει για όλους. Σε κάποιες καταστάσεις ο Βιεϊρίνια θα μπορούσε να παίξει και δεξιός μπακ. Ο Κρέσπο ξεκίνησε ματς ως κεντρικός αμυντικός αλλά έπαιξε και αριστερός μπακ για 20 λεπτά. Έχεις μόνο τρεις αλλαγές και είναι σημαντικό να έχεις παίκτες που εναλάσσονται. Αλλά και αυτό χρειάζεται δουλειά».

Για τα τελειώματα των φάσεων και το παιχνίδι από τα πλάγια: «Δεν είναι καλό να λες τα πάντα για την τακτική. Όλα εξαρτώνται από την κατάσταση. Υπάρχουν παιχνίδια που οι πλάγιοι θα χρειαστεί να αλλαξουν πλευρά, σε άλλα δεν θα μπορούμε να παίξουμε κάθετα. Εξαρτάται από την δική μας ανάπτυξη, από την τοποθέση του αντιπάλου. Υπάρχουν ξεκάθαρες αρχές στο πλάνο μας και εναλλάσσουμε ανάλογα με τον αντίπαλο. Σχεδόν κάθε μέρα κάνουμε τελειώματα φάσεων».

Για το αν του αρέσει η επίθεση επειδή είχε την φήμη αμυντικογενούς προπονητή: «Άλλο είναι να είσαι αμυντικογενής και άλλο να είσαι οργανωμένος. Ένα παράδειγμα, θυμηθείτε την φανταστική ομάδα της Μπαρτσελόνα που πήρε δύο Τσάμπιονς Λιγκ με Γκουαρντιόλα, Μέσι, Ινιέστα, Τσάβι, Πέδρο. Ήταν φανταστική επιθετικά, αλλά αμυνόταν τέλεια. Όλοι ήταν μαζί όταν ο αντίπαλος είχε την μπάλα. Δεν είναι μόνο να παίζεις επίθεση, πρέπει να αναγκάζεις τον αντίπαλο σε λάθη. Ανάλογα με την ομάδα που βρίσκεται δουλεύεις περισσότερο την μετάβαση, ή την κατοχή. Αλλά εμένα μου αρέσει η οργάνωση».

Για πιθανή ενίσχυση τον Ιανουάριο και τους δανεικούς: «Θα μου κάνετε πολλές φορές αυτή την ερώτηση, θα πάρετε την ίδια απάντηση. Μόλις ξεκινήσαμε δουλειά, πρέπει να προσαρμοστεί ο ένας με τον άλλον. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Έχουμε άλλες δύο διακοπές για τις Εθνικές και έχουμε ακόμα πολύ καιρό για την μεταγραφική περίοδο. Έχουμε παίξει μόλις πέντε ματς και πάμε για το έκτο και άλλο ένα στο Κύπελλο. Προσέχουμε τα πάντα, αλλά πρέπει να προσέχουμε περισσότερο την στιγμή».

Για την ΑΕΛ: «Κάθε ομάδα όπως είπα στην Ελλάδα έχει καλούς παίκτες. Όταν παίζουν απέναντι σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ δίνουν τα πάντα γιατί θέλουν να δείξουν τους εαυτούς τους. Γι' αυτούς η κατάσταση στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν είναι τόσο καλή, αλλά θα έχουν το κίνητρο για να βγουν από αυτή την κατάσταση. Καμία ομάδα δεν είναι πιο σημαντική από την άλλη, κάθε ματς δίνει τρεις βαθμούς. Κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός. Το επόμενο ματς είναι με τον Ολυμπιακό, είναι άλλου είδους αντίπαλος, η ΑΕΛ είναι διαφορετική. Πρέπει να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι αλλά θα βρίσκουμε διαφορετικές δυσκολίες».

Για το θέμα της υπομονής από τον κόσμο για την κατάκτηση του τίτλου: «Το ξέρω πολύ καλά ότι ανυπομονούν και δεν αναφέρθηκα στην δική τους υπομονή. Η υπομονή είναι δικό μου θέμα γιατί είμαι επαγγελματίας. Οι οπαδοί ζουν με συναισθήματα και θέλουν να είναι ευτυχισμένοι, θέλουν να κερδίσουν τον τίτλο όχι αύριο, αλλά χθες αν ήταν δυνατόν. Σαν υπεύθυνος αυτής της δουλειάς πρέπει να έχω υπομονή και ηρεμία. Πρέπει να πω σε σας και τον κόσμο ότι είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά των παικτών και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση. Κάθε μέρα είμαι εδώ και ξέρω ότι έχω ένα γκρουπ αποτελούμενο από 100% επαγγελματίες»

Μπορώ να πω ότι έχει πολύ δίκιο....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #138 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2017, 05:40:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Να βγαζει η ομαδα σοβαροτητα και πειθαρχια.
Αμα βλεπω αυτο, μου αρκει για το μελλον της ομαδας.
Πιστευω οτι σκαλι σκαλι φτανουμε σε αυτο που λεω.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #139 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2017, 07:39:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Αυτο Μπιλ θα γινει οταν κατασταλαξει σε εναν κορμο, τουλαχιστον στο μεγαλυτερο μερος.
Το πες εξαλλου χρειαζεται να βρεθει η χημεια.
Δεν ξερω αν καποιοι παντως το βλεπουν ευκολο, αλλα δεν ειναι.
Αλλος εκανε μετεγραφες, αλλος την προετοιμασια, αλλος τα συστηματα και ξαφνικα ηρθε ο Λουτσεσκου με απαιτηση το πρωταθλημα!
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!