ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ!
Η αλλαγή στο μαλλί έγινε για γούρι;Γενικώς, βαριέμαι εύκολα. Ναι, έκανα την αλλαγή για γούρι και εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκα.
- Ποια τα συναισθήματά σου για την κατάκτηση του Kυπέλλου και τι "γεύση" σου αφήνει η φετινή σεζόν;Για τη δική μου χρονιά σε προσωπικό επίπεδο είμαι ευτυχισμένος. Σε ό,τι αφορά ομαδικά, θα ήθελα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αυτός ήταν ο στόχος, όμως δεν μας άφησαν να το καταφέρουμε. Πήραμε το κύπελλο και η χρονιά έκλεισε με θετικό τρόπο.
- Ήταν ο χθεσινός τελικός η καλύτερη απάντηση από την πλευρά σας προς την ΑΕΚ;Εμείς είχαμε όλη τη σεζόν αποδείξει πως είμαστε η καλύτερη ομάδα. Πήραμε το κύπελλο στην έδρα τους, σπάσαμε μία παράδοση ετών και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό.
- Η φετινή χρονιά σου με τον ΠΑΟΚ είναι κάτι που θα θυμάσαι για πάντα; Είμαι ευτυχισμένος. Πέτυχα όμορφα πράγματα, όμως δεν μένω εδώ. Θα συνεχίσω να δουλεύω, να βελτιώνομαι και να αποδεικνύω πως είμαι άξιος για να είμαι ο βασικός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.
- Παρά τα όσα κατάφερες όμως δεν βρίσκεσαι στις κλήσεις της Εθνικής, τι έχεις να σχολιάσεις εσύ με για το συγκεκριμένο θέμα;Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω, να βελτιώνομαι και θέλω να αποδείξω πως αξίζω μία θέση, μία ευκαιρία στην Εθνική. Το Κύπελλο αυτό, εκτός των άλλων, το αφιερώνω και στον Σκίμπε.