"Είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν προπονητή να σε πιστεύει"
«Είμαι καλά, νιώθω πολύ όμορφα και είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν προπονητή να σε πιστεύει Εγώ έχω αυτόν τον προπονητή που με πιστεύει. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξη και για αυτά τα βραβεία.
Μάλλον κάτι βλέπει… Μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να δουλεύω στον ίδιο ρυθμό. Αλλά όλοι μαζί καταφέρνουμε πράγματα, αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα για αυτό και δεν είναι εμμονή μου οι ατομικοί τίτλοι. Εχουμε τον στόχο μας που είναι ο τίτλος και μόνο σοβαροί και πειθαρχημένοι και ενωμένοι θα τον πετύχουμε»
«Είμαι ευχαριστημένος και μετά τη νίκη μέσα στο Ηράκλειο γιατί ο ΟΦΗ έχει μια πολύ δυνατή έδρα και νομίζω ότι και άλλες ομάδες θα χάσουν βαθμούς όπως συνέβη με την ΑΕΚ πριν από μερικές μέρες. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν πρέπει να επαναπαυτούμε στο αποτέλεσμα αυτό. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να εφησυχάσουμε τόσο νωρίς γιατί το Πρωτάθλημα έχει δρόμο. Και είμαι σίγουρος πως η ομάδα πλέον θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη»
Ο Πασχαλάκης είναι βέβαιος πως η ομάδα έχει να βγάλει ακόμη περισσότερα πράγματα στο γήπεδο: «Ανταποκριθήκαμε στα θέλω του προπονητή μας σε έναν μεγάλο βαθμό όλοι οι παίκτες. Είμαστε όμως πολύ νωρίς και σιγά σιγά βγάζουμε τα πράγματα που θέλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ή τέλος πάντων αυτά που ξέρουμε εμείς μέσα στην ομάδα πως μπορούμε να βγάλουμε. Εχουμε πολλά να δώσουμε ακόμη. Με την επιστροφή και των τραυματιών είμαι σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει πολλά πράγματα ακόμη. Είμαστε μόνο στην αρχή…»
Τόνισε πως η διακοπή του Πρωταθλήματος θα είναι ευεργετική για την ομάδα του: «Ακολουθεί μια διακοπή που θεωρώ πως θα μας κάνει πολύ καλό καθώς υπάρχουν και τα παιδιά που προέρχονται από τραυματισμούς, υπάρχει κούραση ενώ θα δοθεί η ευκαιρία στον προπονητή να δουλέψει για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας.
Νομίζω ότι αυτό που έχει σημασία είναι να μην χάσουμε τη χημεία μας που τώρα πριν τη διακοπή του Πρωταθλήματος την βρήκαμε. Τώρα πρέπει να προσέξουμε ώστε με την επιστροφή μας να δουλέψουμε καλά, να βοηθήσουμε και τα παιδιά που έλειψαν τόσο διάστημα. Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ανησυχώ γιατί ξέρω ότι ο Λουτσέσκου θα φροντίσει ώστε να είμαστε καλοί και να προοδεύουμε στο επόμενο διάστημα».
Και λίγη αυτοκριτική δεν θα έβλαπτε....