31. Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Αποστολέας Θέμα: 31. Αλέξανδρος Πασχαλάκης  (Αναγνώστηκε 32472 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 31. Αλέξανδρος Πασχαλάκης
« Απάντηση #280 στις: Φεβρουαρίου 13, 2020, 06:19:47 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Γατάκια... 8)
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #281 στις: Μαρτίου 05, 2020, 09:14:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Παντως οτι καντηλι υπηρχε του το κατεβασαμε στο καφε.
Ενταξει δεν ειναι δυνατον να γινεται αυτο το πραμα.
Φοβισμενος, αγχωμενος και χωρις αυτοπεποιθηση!
Ελεος ρε μαλκα  facepalm
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #282 στις: Μαρτίου 06, 2020, 11:00:25 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Εαν μετα απο τοσα ματς και περυσι και φετος ειναι αγχωμενος, τοτε ο 17χρονος τερματοφυλακας του γαυρου επρεπε να εχει καταληξει στην εντατικη με εμφραγμα...

Ας αραξει εδω για να μην ταλαιπωρειται....

Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #283 στις: Μαρτίου 06, 2020, 12:05:35 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Να πω την αληθεια, και εγω θα αραζα  :grin1:
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #284 στις: Μαρτίου 22, 2020, 08:00:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο Έλληνας πορτιέρε μίλησε για τις στιγμές που περνάει στην... καραντίνα με προπόνηση, γυμναστήριο, διάβασμα, ταινίες και ίντερνετ. Μάλιστα, παραδέχθηκε πως είναι αρκετά δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές να παραμείνουν σε υψηλό επίπεδο, ωστόσο, στην παρούσα φάση είναι κάτι που πρέπει να έχουν όλοι στο μυαλό τους:

«Έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι ξεκινάς άμεσα. Δεν είμαστε σε διακοπές, σε περίοδο αποφόρτισης. Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι ακόμη και μέσα στο σπίτι....

Μέχρι στιγμής μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να είναι σε καλό επίπεδο... Μετά τις 20 ημέρες θα είναι πολύ δύσκολο να επανέλθουμε στο επίπεδο που ήμασταν... Αν περάσουν αυτές οι ημέρες θα πρέπει να σταματήσει το πρωτάθλημα!

Εγώ είμαι θετικός άνθρωπος σε οτιδήποτε και αν κάνω στη ζωή μου αλλά πρέπει να είσαι και αντικειμενικός ορισμένες φορές, πρέπει να είσαι προσγειωμένος και να βλέπεις ότι τρέχουν τα γεγονότα και οι καταστάσεις είναι πολύ δύσκολες...».

Και συνέχισε λέγοντας: «Αν κάνουμε ότι λένε οι ειδικοί θα περάσει η μπόρα, πρέπει να τηρούμε τους κανόνες υγείας και θα πρέπει να προστατέψουμε όχι μόνο τους εαυτούς μας αλλά και τα πρόσωπα που αγαπάμε. Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι σε αυτό το κομμάτι γιατί δεν αφορά μόνο εμάς...

Πάνω απ'όλα είναι η υγεία, ούτε το ποδόσφαιρο ούτε τίποτα».

Μιλώντας για την περίοδο καραντίνας, σημείωσε: «Μου έχει λείψει η καθημερινότητα, η προπόνηση, οι πλάκες που κάνω με τους συμπαίκτες μου. Στις διακοπές είναι διαφορετικά, τώρα είσαι κλεισμένος στο σπίτι και πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ και δεν έχουμε αυτή την επαφή που σε φέρνει πιο κοντά στον άνθρωπο».

Μάλιστα, εκεί παρενέβη και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, θέλοντας να ρωτήσει αν του... λείπει καθόλου, με τον Πασχαλάκη να σημειώνει: «Μου λείπουν όλα τα παιδιά αλλά ο Βιεϊρίνια λίγο παραπάνω...».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τη φετινή σεζόν και το πως εξελίχθηκε για εκείνον: «Είναι μια περίεργη σεζόν, μια μεταβατική περίοδος, μια σεζόν η οποία ξεκίνησε στραβά, αν και ήμασταν όλοι πολύ καλά αλλά θεωρώ ότι έχει μάθει αυτή η ομάδα να ξεπερνάει τις δυσκολίες και πιστεύω ότι κάθε εμπόδιο που έρχεται μπροστά μας είναι οιωνός για τη συνέχεια...

Η αλλαγή προπονητή ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία. Είναι λες και είσαι σε μια οικογένεια και φεύγει ένα μέλος της οικογένειας σου, είναι λες και χάνεις τον πατέρα σου και πρέπει να συνεχίσεις με έναν άλλον πατέρα που δεν τον γνωρίζεις και πρέπει να συνηθίσεις τα θέλω του...».

Για τα κίνητρα του: «Οι στόχοι μου. Είχα βάλει στο κεφάλι μου κάποιους συγκεκριμένους στόχους και επειδή είμαι πεισματάρης ήθελα να τους πετύχω.

Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, σκέφτομαι τους λόγους για τους οποίους δεν αγωνιζόμουν, τους λόγους που υπήρξαν όλες αυτές οι νεκρές περίοδοι και θεωρώ ότι έχει να κάνει με τον χαρακτήρα μου. Πρέπει να είσαι λίγο πιο σκληρός αλλά εγώ έχω μεγαλώσει με κάποιες αρχές και ορισμένες φορές αυτό το εκμεταλλεύονται. Την δύσκολη στιγμή κάνω πίσω για το γενικό καλό του συνόλου και αυτό ίσως να με έχει πάει λίγο πίσω...

Αρκετοί μου έχουν δώσει πολύ εύστοχες συμβουλές. Ήταν το 2013-2014 με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στον Πανθρακικό, που μου είπε έλα να τρέξουμε γύρω-γύρω. Μου λέει αν είχα τα προσόντα που έχεις εσύ δεν θα έπαιζα καν στην Ελλάδα και εσύ παίζεις στον Πανθρακικό, σκέψου τι κάνεις λάθος. Είσαι σούπερ αθλητής -μου είπε- εσύ πρέπει να γίνεις ποδοσφαιριστής. Μου το είπε και ένας άλλος προπονητής στα Γιάννινα μετά από δύο χρόνια...».

Για τους στόχους του: «Θα με έκανε χαρούμενο να πετύχω τους στόχους που έχει βάλει ο σύλλογος. Είτε είναι η είσοδος στο Champions League, είτε η διάρκεια στα πρωταθλήματα και στον πρωταθλητισμό, είτε είναι κάποια ευρωπαϊκή διάκριση, που δεν έχει ο ΠΑΟΚ. Σε δέκα χρόνια θα είμαι χαρούμενος αν έχω υγεία, αν έχω την οικογένεια μου, υγεία και να περνάμε καλά. Αυτά τα καθημερινά, που δεν τους δίνεις τόση αξία...»

« Απάντηση #285 στις: Μαρτίου 22, 2020, 08:39:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20 ΜΕΡΕΣ.

« Απάντηση #286 στις: Μαρτίου 23, 2020, 09:15:03 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Καλο αυτο με την αυτοκριτικη, αλλα για τις μ!λκιες που εχει κανει δεν ειπε κουβεντα. ::)
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #287 στις: Μαρτίου 25, 2020, 12:21:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Παράθεση
Μετά τις 20 ημέρες θα είναι πολύ δύσκολο να επανέλθουμε στο επίπεδο που ήμασταν... Αν περάσουν αυτές οι ημέρες θα πρέπει να σταματήσει το πρωτάθλημα!

Το επιπεδο που εννοει δεν ξερω αλλα τεσπα  :)) :))
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #288 στις: Απριλίου 03, 2020, 04:17:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

RESPECT ΓΙΓΑΝΤΑ!

« Απάντηση #289 στις: Απριλίου 28, 2020, 10:36:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Ευλογημένος που είμαι κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ»

Για το πώς νιώθει που είναι στον ΠΑΟΚ: «Περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός. Νιώθω ευλογημένος, τυχερός και ευγνώμων που είμαι μέρος ενός όμορφου κομματιού της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Θέλω να πιστεύω ότι θα ζήσουμε και άλλες όμορφες στιγμές και θα φτιάξουμε ακόμη περισσότερο το όνομα του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Για τους Γλύκο-Κρέσιτς: «Με τον Παναγιώτη έχουμε φιλικές σχέσεις, είναι ένα παιδί που το εκτιμώ πάρα πολύ. Χαίρεσαι να δουλεύεις μαζί του και είμαι χαρούμενος που είναι μέσα στην τριάδα. Ο Κρέσιτς είναι επίσης ένας καλός τερματοφύλακας και θεωρώ ότι αξίζουν να βρίσκονται στην τριάδα».

Για την θέση του τερματοφύλακα: «Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει πάρα πολύ στην προπόνηση, για να πετύχεις πράγματα στη ζωή σου είναι ένας συνδιασμός πραγμάτων, αλλά εγώ βάζω πάνω απ'όλα τη δουλειά. Εγώ το εξασκώ ακόμη να είμαι επιθετικός στις προπονήσεις. Είμαι παίκτης box to box (σ.σ. γέλια). Είναι ευχάριστες οι προπονήσεις, γιατί εξελίσσεις και άλλα κομμάτια των ικανοτήτων σου. Μου αρέσει να βοηθάω την ομάδα μου και με διαφορετικό τρόπο. Στα τρία τελευταία παιχνίδια, κατέβηκα για να βοηθήσω την ομάδα μου.

Είναι μια πολύ δύσκολη η θέση του τερματοφύλακα και εγώ επειδή είμαι εγωιστής, με κέντρισε από την αρχή αυτή η θέση. Προσαρμόζεσαι με τις καταστάσεις, πάντα κοιτάω να είμαι καλά μέσα μου και όταν είμαι καλά μέσα μου, δεν φοβάμαι τίποτα. Αυτό γίνεται μέσα από τις προπονήσεις».

Για τους τερματοφύλακες που τον επηρέασαν θετικά: «Μου άρεσε ο Κασίγιας, ο Φαν Ντερ Σαρ, ο Χαντάνοβιτς, ο Μπουφόν, είναι πολλοί αυτοί που μου άρεσαν ως τερματοφύλακες. Έχουν αποδείξει την αξία τους, μου αρέσει να τους παρατηρώ ακόμη και είναι αυτοί που έχουν φτιάξει την ιστορία του τερματοφύλακα. Ο Όμπλακ και ο Χαντάνοβιτς είναι για εμένα οι δύο καλύτεροι τερματοφύλακες αυτή τη στιγμή. Είναι άλλο το επίπεδο».

Για τις ατομικές προπονήσεις: «Προσπαθώ όταν υπάρχουν επιλογές να κάνω κάτι για εμένα για να είμαι σε καλή κατάσταση, κάτι που είναι δύσκολο γιατί τα μέτρα είναι αυστηρά. Περιμένουμε πώς και πώς. Προέχει η υγεία μας, γιατί θέλει ιδιαίτερη προσοχή τώρα. Πρέπει να οργανωθούν πολύ καλά η ΕΠΟ και η Super League. Θέλουμε να ολοκληρωθεί η σεζόν, όσο πιο επιτυχημένα γίνεται».

Ισως να μην το πετυχουν ποτε ξανα στην ζωη τους αυτο που εγινε.