Ψηφοφορία

MVP

PAOK - Ostersund FK 3-1 MVP & Match talk (Play offs EUR.LEAG)

Αποστολέας Θέμα: PAOK - Ostersund FK 3-1 MVP & Match talk (Play offs EUR.LEAG)  (Αναγνώστηκε 7197 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: PAOK - Ostersund FK 17/8, 21:00 Cosport1HD (Play offs EUR.LEAG)
« Απάντηση #30 στις: Αυγούστου 16, 2017, 08:32:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Παπαγιαννόπουλος: «Παιχνίδια πρόκληση αυτά με τον ΠΑΟΚ»

Για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη: "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πάλι εδώ. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμας να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι παιχνίδια πρόκληση αυτά με τον ΠΑΟΚ".

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ: "Εχουμε αλλάξει πολλά από τότε που ήμουν εδώ. Δεν γνωρίζω πολλά για την ομάδα, πέρα από κάποιους παίκτες που βρήκα και πάλι".

Για το γεγονός πως ενδεχομένως να είναι ο μοναδικός Ελληνας στο γήπεδο: "Είμαι χαρούμενος που θα είμαι ο μόνος Ελληνας. Θα με κάνει χαρούμενο να δω και Ελληνες από την πλευρά του ΠΑΟΚ, αφού στα τελευταία παιχνίδια δεν είχε παίξει κανείς".

Για το αν θα πίστευε ποτέ πως θα παίξει αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ σε ευρωπαϊκό αγώνα: "Δεν θα μπορούσα να το πιστέψω. Θα πάιξουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο".

Για το τι είπε στους συμπαίκτες του: "Τους είπα πως είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Τους μίλησα για τους οπαδούς και την ατμόσφαιρα της Τούμπας. Ξέρουν κι αυτοί τι θα αντιμετωπίσουμε, έχουν δει σε βίντεο αγώνες του ΠΑΟΚ".

Για τον αν του έλειψε η Τούμπα: "Δεν είχα παίξει πολλά παιχνίδια. Είναι χαρά μου όμως να είμαι εδώ. Είμαι κατάλληλα προετοιμασμένος για να αντιμετώπισω τις συνθήκες".

Για το αν θα ήθελε να παίζει ακόμα στον ΠΑΟΚ: "Για να είμαι ειλικρινής, είμαι χαρούμενος που πήγα στην Εστερσουντ. Νιώθω πως έκανα ένα βήμα μπροστά στην καριέρα του".

Για τις διαφορές του Σουηδικού με το ελληνικό ποδόσφαιρο: "Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει πέντε τοπ ομάδες με καλούς παίκτες. Και στη Σουηδία όμως το επίπεδο είναι υψηλό. Δεν μπορώ να μπω σε συγκρίσεις".

Πιστεύω ψιλοαδικήθηκε πάντως....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #31 στις: Αυγούστου 16, 2017, 08:34:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Θα «πολεμήσουμε» για ένα θετικό αποτέλεσμα»

"Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας αυτά τα παιχνίδια. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο κλαμπ, όμως παρόλα αυτά, θα πολεμήσουμε τα παιχνίδια".

Για το τι γνωρίζει για τους παίκτες: "Εχει υπέροχους παίκτες, φανταστικούς οπαδούς που στηρίζουν την ομάδα. Είναι καλοδουλεμένη ομάδα, όμως εμείς θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα λάθη τους στο τρανζίσιον".

Για τον μπορεί η ομάδα του να αιφνιδιάσει τον ΠΑΟΚ: "Φυσικά. Ηρθαμε εδώ να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, πιστεύω θα γίνει ένα φανταστικό παιχνίδι, το οποίο θα απολαύσουμε. Τα πάντα μπορούν να συμβούν".

Για το αν επηρρεάσει την ομάδα του η ατμόσφαιρα της Τούμπας: "Είναι δύσκολες για εμάς οι συνθήκες. Δεν έχουμε μεγάλη εμπειρία σε τέτοια παιχνίδια, όμως περιμένω ένα πολύ δυνατό παιχνίδι αύριο και είμαι αισιόδοξος πως θα σκοράρουμε ένα γκολ το οποίο ενδεχομένως μας δώσει ένα πλεονέκτημα".

Ελπίζω αύριο να μην αποδειχθεί....Χάρι Πότερ  ::)

« Απάντηση #32 στις: Αυγούστου 16, 2017, 08:55:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Καπου διαβασα οτι ο τυπος ειναι μαστερ στην κατασκοπεια.
Λεει κιολας που θελει να χτυπησει τον ΠΑΟΚ.
Ελπιζω ο Ρουμανος να αποδειχτει πιο γατα! ;)
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #33 στις: Αυγούστου 16, 2017, 09:29:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Παράθεση
Θα πρέπει να γυρίσουμε γρήγορα τη μπάλα, με ασφάλεια στις πάσες μας. Θα πρέπει να μην τους δώσουμε την πιθανότητα να οργανωθούν όπως αυτοί επιθυμούν και να έχουμε το μυαλό μας να μην τους δώσουμε εύκολες αντεπιθέσεις. Είμαι βέβαιος πως θα πιέσουν ψηλά γιατί τους αρέσει αυτό. Στα 12 τελευταία τους παιχνίδια αλλάζουν την τακτική τους μέσα στο παιχνίδι».

Τζιμ, μιλάς για Ρουμάνο τώρα....
Θα τα αφήσει στην τύχη? :))

« Απάντηση #34 στις: Αυγούστου 16, 2017, 10:14:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Έξι μέρες σαφώς και δεν αρκούν για μια μεγάλη αλλαγή. Στο ποδόσφαιρο, όμως, είναι δεδομένο πως χρόνος δεν υπάρχει. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου το γνωρίζει πολύ καλά και είναι έτοιμος για την πρώτη πρόκληση στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την Έστερσουντς για τα Play Offs του Europa League και ζητούμενο δεν είναι τίποτα λιγότερο από την πρόκριση, το πρώτο μέρος της οποίας θα παιχτεί στην Τούμπα. Ο Ρουμάνος τεχνικός στην τελευταία προπόνηση πριν την πρεμιέρα του επέλεξε να δουλέψει στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης καθώς και τις στημένες φάσεις. Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας με τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λουτσέσκου επέλεξε τους 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με την Έστερσουντς και είναι οι: Πασχαλάκης , Ρέι , Λέοβατς , Κωνσταντινίδης , Μάτος , Βαρέλα , Κρέσπο , Μαλεζάς , Σάκχοφ , Τσίμιροτ , Κάτσε , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Κάμπος , Ενρίκε , Μακ , Πρίγιοβιτς , Αθανασιάδης .

Εκτός ο Κουλούρης....

« Απάντηση #35 στις: Αυγούστου 16, 2017, 11:01:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

« Απάντηση #36 στις: Αυγούστου 17, 2017, 09:15:59 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Νομιζω θα ξαναδουμε τον  ΠΑΟΚ του Βλαντο.Εχω μια αισιοδοξια...
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #37 στις: Αυγούστου 17, 2017, 10:27:39 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Δεν διευκρινισες ποτε!
Πριν τα Play offs Η μετα ? :grin1:
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #38 στις: Αυγούστου 17, 2017, 11:03:26 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Στο ματς εναντίον της Έστερσουντς (17.08, 21:00) μέρος των εσόδων θα διατεθεί την 7χρονη Γλυκερία, η οποία  πάσχει από μεσοκολπική επικοινωνία.Όλοι μαζί στεκόμαστε δίπλα στη Γλυκερία και την οικογένειά της!

Μακαρι να πανε ολα καλα!

« Απάντηση #39 στις: Αυγούστου 17, 2017, 11:38:29 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Μαζί μπαίνουμε στους ομίλους

Η παρουσία και η συνεχής σας στήριξη είναι απαραίτητη για να συνεχίσει ο Δικέφαλος να βελτιώνει την θέση του στην ευρωπαϊκή κατάταξη.Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να μείνουν μακριά από παραβατικές συμπεριφορές, να μην αναρτούν πανό με υβριστικό ή πολιτικό περιεχόμενο, να μην πετούν αντικείμενα, να μην κάνουν χρήση πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων, μηχανημάτων λέιζερ, να μην δώσουν την αφορμή για να τιμωρηθεί το γήπεδό μας ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Σας καλούμε να είστε συνεργάτες μας σε μια ακόμη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στην Τούμπα.Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, οι θύρες θα ανοίξουν στις 18:30 και τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά ως την έναρξη του αγώνα.
Προτιμήστε την έγκαιρη αγορά εισιτηρίου και την έγκαιρη προσέλευση για την αποφυγή συνωστισμού.

Η θύρα 8 θα διατεθεί στους φιλοξενούμενους και οι κάτοχοι κάρτας στάθμευσης θα χρησιμοποιούν τα σχολεία περιμετρικά του γηπέδου.
Σας περιμένουμε!