PAOK - Olimpik Donetsk 3/8 - 21:00 Cosport1HD (Pregame- 3rd Qual.Round)

Αποστολέας Θέμα: PAOK - Olimpik Donetsk 3/8 - 21:00 Cosport1HD (Pregame- 3rd Qual.Round)  (Αναγνώστηκε 7426 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: PAOK - Olimpik Donetsk 3/8 - 21:00 Cosport1HD (Pregame- 3rd Qual.Round)
« Απάντηση #10 στις: Αυγούστου 01, 2017, 11:02:49 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Βλεπω εχει παρει ο κ@λος τους αερα απο την δικη μας εμφανιση και ερχονται για την.........νικη! >:D
Πιστευουν οτι θα ειμαστε χαλια ξανα, αλλα θα μου πεις αυτο το πιστευουν και μερικοι.........συνοπαδοι μας! :whistiling:
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #11 στις: Αυγούστου 01, 2017, 03:24:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Την Τετάρτη στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ, με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και εκπρόσωπο των παικτών, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας, ενώ στις 19:30 η ομάδα θα προπονηθεί στην Νέα Μεσημβρία, με τα πρώτα 15 λεπτά του προγράμματος να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στις 19:15 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των φιλοξενούμενων, ενώ η αποστολή της Ολιμπίκ Ντόνετσκ θα προπονηθεί στην Τούμπα στις 20:00, με τους δημοσιογράφους να έχουν πρόσβαση στα πρώτα 15 λεπτά.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #12 στις: Αυγούστου 01, 2017, 08:29:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
You are not allowed to view links. Register or Login
Βλεπω εχει παρει ο κ@λος τους αερα απο την δικη μας εμφανιση και ερχονται για την.........νικη! >:D
Πιστευουν οτι θα ειμαστε χαλια ξανα, αλλα θα μου πεις αυτο το πιστευουν και μερικοι.........συνοπαδοι μας! :whistiling:

Είναι πολύ σημαντικό να δείξουμε καλό πρόσωπο...
Επίσης και την συμπεριφορά κάποιων παικτών θέλω να δω  8)
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #13 στις: Αυγούστου 02, 2017, 10:41:14 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ξεκ@λιασμα απο την αρχη γιατι μας σκοτισαν τα @@ οι καραγκιοζηδες!
Εχουν και ελπιδες!
Λοιπον 3μπαλο και αντε γ@μηθειτε!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #14 στις: Αυγούστου 02, 2017, 12:17:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Αυτή είναι η αποστολή της Ολίμπικ

Το πρωί της Τετάρτης (2/8) πέταξε για τη Θεσσαλονίκη η αποστολή της Ολίμπικ ενόψει του αγώβα ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. Ο Ρομάν Σανζάρ πήρε μαζί τους 18 παίκτες και άφησε εκτός τον Αντον Ποστουπαλένκο λόγω ίωσης και τον Ιβάν Μπρίκνερ που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Βερές.

Αναλυτικά, η λίστα με τους παίκτες που ταξίδεψαν στην Ελλάδα:

Τερματοφύλακες: Μαχαράτζε, Κίτσακ

Αμυντικοί: Λουκιαντσούκ, Κράβτσενκο, Σαμπάνοβ, Εμερσον, Λουχτάνοβ, Νιεμτσανίνοβ, Φεντορίβ

Μέσοι: Μπογντάνοβ, Τσιμπάλιουκ, Χομούτοβ, Σόντεϊ, Μόχα, Μιγκούνοβ, Σεστάκοβ

Επιθετικοί: Μιχάλιοβ, Μπιλιένκι

Σανζάρ: "Μπορούμε..."

Σε δηλώσεις του πριν την αναχώρηση της αποστολής της Ολίμπικ ο προπονητής της Ολίμπικ, Ρομάν Σανζάρ, ανέφερε:

"Ο ΠΑΟΚ μπορεί να νικηθεί αν επιδείξουμε ομαδικότητα και επιθυμία για τη νίκη. Δουλέψαμε πάνω στην τακτική, είναι κάτι σημαντικό, όπως επίσης και στο αμυντικό κομμάτι, όπου δεχτήκαμε ένα γκολ και θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί απέναντι σε τόσο καλούς επιθετικούς.

Τα πλεονεκτήματα μας είναι το ομαδικό πνεύμα, η επιθυμία και η πειθαρχία. Είναι σαφές ότι ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρή ομάδα, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, όπου όλα είναι δυνατά. Ας πιστέψουμε στη νίκη μας. Η επίθεση του ΠΑΟΚ «είναι το μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ. Είναι ένα εκτός έδρας ματς, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα παίξει σημαντικό ρόλο".

You are not allowed to view links. Register or Login
Ξεκ@λιασμα απο την αρχη γιατι μας σκοτισαν τα @@ οι καραγκιοζηδες!
Εχουν και ελπιδες!
Λοιπον 3μπαλο και αντε γ@μηθειτε!

Ακριβώς!

« Απάντηση #15 στις: Αυγούστου 02, 2017, 04:04:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Μολις αρπαξουν το πρωτο μπαλακι θα καταλαβουν πολλα. >:D >:D >:D >:D
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #16 στις: Αυγούστου 02, 2017, 06:32:43 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Σέβομαι την Ολιμπίκ, αλλά εμείς θα πάρουμε την πρόκριση»

Για τις δηλώσεις των παικτών της Ολιμπίκ, οι οποίοι πιστεύουν ότι θα πάρουν το θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε καλά γι’αυτό έκαναν και αυτές τις δηλώσεις… Είχαν κάθε λόγο να πιστεύουν στην πρόκριση, όμως είμαστε ο ΠΑΟΚ, είμαστε μεγάλη ομάδα, έχουμε συνηθίσει να παίζουμε στην Ευρώπη. Σέβομαι την Ολιμπίκ γιατί έπαιζα στην Ουκρανία και έχω παίξει αρκετές φορές εναντίον της, αλλά ως… εκεί. Είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε την πρόκριση».

Πρόσθεσε ότι: «Μόνο η πρόκριση δεν αρκεί, θέλουμε να βγούμε στο γήπεδο και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να δείξουμε ποιοι είμαστε, δεν μας φτάνει μόνο η πρόκριση. Να δείξουμε στον κόσμο μας την αξία μας, όπως κάναμε και την προηγούμενη σεζόν».

Σχετικά με το γεγονός ότι στην Ουκρανία τον θεωρούν ως τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ: «Μπορούμε να πούμε ότι είμαι ηγέτης, αλλά δεν είμαι μόνο εγώ, είναι αρκεετοί οι παίκτες στην ομάδα που μπορούν να σηκώσουν το βάρος. Εγώ θέλω να δείξω την αξία μου, θέλω να βοηθάω την ομάδα, να κερδίζει παιχνίδια όπως και πέρυσι. Όσον αφορά αυτά τα δυο παιχνίδια, στο πρώτο ήταν ουσιαστικό το πρώτο επίσημο οπότε δεν υπάρχουν λόγοι για ανησυχία. Εμείς προετοιμαστήκαμε καλά, έχουμε καλούς παίκτες, καλό προπονητή αλλά και την εμπειρία. Είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε και θα συνδυαστεί αυτό με καλό ποδόσφαιρο».

Για το αν υπάρχει άγχος για την πρόκριση και αν υπάρχει κάτι που να τον αιφνιδίασε στην πρώτη αναμέτρηση: «Παίζουν πρώτη φορά στην Ευρώπη και δεν έχουν πίεση. Εμείς είμαστε ο ΠΑΟΚ, έχουμε συνηθίσει να παίζουμε στις διοργανώσεις, θα παίξουμε στην έδρα μας η οποία θα μας δώσει παραπάνω δύναμη. Γνωρίζουμε πως παίζει η Ολιμπίκ, παίζουν αμυντικά με αντεπιθέσεις, έχουμε συνηθίσει στον αντίπαλο και ξέρουμε πως θα παίξουμε αύριο εναντίον τους. Το πλεονέκτημα που είχανε στον 1ο αγώνα, ήταν ότι είχανε δυο παραπάνω επίσημα παιχνίδια, ενώ για εμάς ήταν το πρώτο παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχία. Θα δείξουμε την θέληση μας για την πρόκριση και θα βάλουμε τα δυνατά μας».

Για το αν έχει προσαρμοστεί στα πλάνα του νέου τεχνικού της ομάδας: «Εμείς δουλεύουμε εδώ και 1.5 με το νέο προπονητή, ένας έξυπνος παίκτης καταλαβαίνει από την πρώτη εβδομάδα τι του ζητάει ο προπονητής. Είναι ένας τεχνικός με μεγάλη εμπειρία, πρωταθλητής στις ομάδες που ήταν, αυτά που λέει, τα αναφέρει ξεκάθαρα και τον καταλαβαίνουμε αμέσως. Πιστεύω πως κάθε μήνα θα γινόμαστε καλύτεροι γιατί μας αρέσει να δουλεύουμε με τον προπονητή μας και τον τρόπο προπόνησης».

Κοίτα να σοβαρευτείς λιγάκι.....

« Απάντηση #17 στις: Αυγούστου 02, 2017, 06:33:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

«Είχαμε μια κακή απόδοση στο πρώτο ματς, ανεξαρτήτως προπονητή και αν ήταν κοντά στην δική μου φιλοσοφία, όποιος και αν ήταν προπονητής, το σχόλιο είναι ότι η απόδοση μας ήταν κακή.

Σίγουρα σε αυτό το ματς θα παρουσιαστούμε καλύτεροι, το πόσο καλύτεροι είναι κάτι που θα το δείτε και εσείς αύριο. Για τον σχηματισμό, όπως έχω πει, με τους παίκτες που διαθέτουμε θεωρώ ότι αυτό το σύστημα είναι το καλύτερο για εμάς. Θα επιλέγω τον σχηματισμό με τον οποίο και οι ποδοσφαιριστές μου θα αισθάνονται καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο»

Σχετικά με το που έριξε το βάρος στις προπονήσεις: «Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να δείξουμε παραπάνω ενέργεια, όλοι θα πρέπει να είμαστε 200% πιο ενεργητικοί στην απόδοση μας. Δουλέψαμε σε κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες θεωρώ ότι είναι αρκετές για να δείξουν διαφορά στο επίπεδο απόδοσης της ομάδας».

Για το αν αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει μια ανησυχία για τις εμφανίσεις της ομάδας: «Σίγουρα είναι σημαντικό να αισθάνονται καλά οι οπαδοί βλέποντας την ομάδα στο γήπεδο και τις εμφανίσεις της, από εκεί και πέρα είναι σημαντικό και για εμάς να γίνει αυτό και είναι δική μου ευθύνη. Θέλω να δείξω το επίπεδο που μπορεί να φτάσει η ομάδα. Πρέπει να είμαστε πιο ενεργητικοί σε σχέση με το πρώτο ματς, να έχουμε μεγαλύτερη επιθετικότητα στην απόδοση μας και αυτή η ενέργεια να περάσει σε όσους θα βρίσκονται στο γήπεδο».

Για την ατάκα του Μάτος ότι έχουν αντιληφθεί την φιλοσοφία του: «Είναι λογικό σε μια ομάδα να υπάρχουν παίκτες που είναι ικανοποιημένοι από τις συνθήκες δουλειάς και άλλοι που να μην είναι. Συνολικά θεωρώ ότι πάντα  χρειάζεται χρόνος προσαρμογής ώστε και εγώ να μάθω καλύτερα τους παίκτες και αυτοί να προσαρμοστούν στα δεδομένα τα δικά μου. Στο πρώτο ματς η απόδοση μας δεν ήταν καλή,  σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι το επίπεδο επικοινωνίας με τους παίκτες είναι σε καλό επίπεδο, ωστόσο πάντα χρειάζεται χρόνος ώστε όλοι να φτάσουν στο επίπεδο ετοιμότητας που θέλουμε».

Για την δήλωση που είχε κάνει μετά το πρώτο παιχνίδι ότι ίσως να αλλάζει 1-2 επιλογές από την ενδεκάδα και αν πρόκειται να το κάνει στο αυριανό παιχνίδι: «Σίγουρα αύριο θα υπάρχει τουλάχιστον μια αλλαγή, δεν θα ήθελα να μιλήσω ανοικτά για τις επιλογές μου στην ενδεκάδα, ότι αλλαγές θα υπάρξουν, θα τις δείτε αύριο».

Σχετικά με τον τραυματία Ντόριαν Λεβέκ: «Από όσο γνωρίζω από τον γιατρό της ομάδας δεν είναι κάτι σοβαρό ο τραυματισμός που έχει. Λίγο πριν το πρώτο παιχνίδι μας είπε ότι δεν αισθάνεται 100% έτοιμος, δεν είναι κάτι σοβαρό που να μπορεί να τον κρατήσει καιρό μακριά από τα γήπεδα. Το καλό είναι ότι δεν ήταν κάτι μυϊκό ήταν ένα χτύπημα που δέχτηκε στο πόδι. Είναι πολύ ευχάριστο που γενικότερα δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών».

Για το αν έχει άγχος και πως το διαχειρίζεται:
«Όχι. Όπως σας έχω ξαναπεί, εγώ έχω μάθει να ζω με την πίεση, κανείς δεν μπορεί να μου επιβάλει μεγαλύτερη πίεση από όση βάζω εγώ στον εαυτό μου. Έχω συμμετάσχει σε πολλά παιχνίδια στα οποία ήταν η πίεση πολύ μεγάλη και τα έχω διαχειριστεί. Για μένα το μόνο πράγμα που με πιέζει και με αγχώνει είναι να δείξουν οι παίκτες την ενέργεια που πρέπει στον αγωνιστικό χώρο. Από εκεί και πέρα, όλα τα υπόλοιπα είναι δική μου ευθύνη, ανυπομονώ να έρθει η ώρα του αγώνα αύριο καθώς θέλω να αλλάξουμε την εικόνα που έχει ο κόσμος σχετικά με το πρώτο παιχνίδι».

Ο ΙΔΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ....ΑΓΧΟΣ?

ΑΕΙ Γ@ΜΙΣΟΥ ΡΕ!
>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

« Απάντηση #18 στις: Αυγούστου 02, 2017, 07:01:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Η νέα πλατφόρμα του PAOK TV, ένα κάνει πρεμιέρα είναι γεγονός και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο εξωτερικό (εκτός Ουκρανίας), θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολιμπίκ Ντόνετσκ (Πέμπτη 3/8, 21:00 ώρα Ελλάδας) σε ποιότητα Full HD μέσω της ειδικής πλατφόρμας tv.paokfc.gr.

Εύκολα και αποτελεσματικά, με μόλις € 1.99, απολαύστε τον αγώνα στην Smart TV σας, σε υπολογιστή, στο κινητό ή σε tablet και πάρτε μια γεύση από το μέλλον! Η μετάδοση του αγώνα από το PAOK TV θα είναι ενεργή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους κατοίκους του εξωτερικού καθώς η αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ολιμπίκ Ντόνετσκ στην Ελλάδα θα μεταδοθεί αποκλειστικά από τo COSMOTE TV.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το tv.paokfc.gr ή καλέστε στις γραμμές εξυπηρέτησης πελατών: +30 2310958322 και +30 2310958325 (απο σήμερα μέχρι τις 21:00 και αύριο ως τη λήξη του αγώνα).

Αυτά είναι...... smilepaok smilepaok

« Απάντηση #19 στις: Αυγούστου 02, 2017, 07:45:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου:

Σχετικά με το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο δυνατός στο πρώτο ματς και αν περιμένουν ανάλογη εικόνα αύριο: «Εγώ θεωρώ ότι πρώτα απ΄ όλα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν θα επιτρέψουν να παίξει η ομάδα τους όπως στην Ουκρανία.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του είχε μια εβδομάδα να προετοιμαστεί σε αντίθεση με εμάς. Στο πρώτο ματς ο ΠΑΟΚ είχε σύντομη προετοιμασία και δεν είχε πολλά φιλικά παιχνίδια, γι’αυτό δυσκολεύτηκε.

Στην θεωρία μπορείς να κερδίσεις όλους τους αντιπάλους. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βάλουμε αύριο όλες τις δυνάμεις μας ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Πρόσθεσε ότι: «Όπως είπα και στο Κίεβο, ο ΠΑΟΚ έχει καλή επιθετική γραμμή. Είναι μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία και όσον αφορά τους παίκτες, νομίζω ότι κάθε παίκτης τους μπορεί να μας απειλήσει, όπως και από τα στημένα. Εμείς θα αναλύσουμε αυτά τα στοιχεία και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αύριο το παιχνίδι μας».

Από την πλευρά του ο Αντρέι Μπογκντάνοφ που εκπροσώπησε τους παίκτες της Ολιμπίκ, σημείωσε: «Φυσικά εμείς περιμένουμε να έρθει αρκετός κόσμος του ΠΑΟΚ αύριο, αλλά δεν νομίζω να επηρεαστούμε. Εμείς θα κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι και θα προετοιμαστούμε αντίστοιχα».

Για τις διαφορές που θα έχει το αυριανό παιχνίδι με σχέση με το πρώτο: «Tο παιχνίδι στην Ουκρανία ήταν το πρώτο επίσημο του ΠΑΟΚ, θεωρώ πως θα παίξουν πιο επιθετικά, θα έχουν την στήριξη του κόσμου. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι, θα αναλύσουμε και τα υπόλοιπα στοιχεία τους μέχρι αύριο».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Θεωρώ ότι είναι 50-50».

50-50 ε? >:D >:D >:D >:D >:D