Γενικές ειδήσεις για το μπάσκετ

Αποστολέας Θέμα: Γενικές ειδήσεις για το μπάσκετ  (Αναγνώστηκε 41152 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Γενικές ειδήσεις για το μπάσκετ
« Απάντηση #60 στις: Ιουνίου 15, 2014, 11:10:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Σταυρόπουλος και Δέδας στην Αλεξάνδρεια…

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Νίκος Σταυρόπουλος και ο Γιώργος Δέδας, παραβρέθηκαν απόψε στην Αλεξάνδρεια και στην τελετή λήξης των ακαδημιών του Άθλου Αλεξάνδρειας ως επίσημοι προσκεκλημένοι των ακαδημιών μπάσκετ της τοπικής ομάδας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας, με παρουσία πολλών νεαρών αθλητών και αθλητριών, αλλά και πλήθος κόσμου. Εκτός από τους δύο εκπροσώπους του ΠΑΟΚ, τον Νίκο Σταυρόπουλο και τον Γιώργο Δέδα, που τιμήθηκαν μάλιστα από τους διοργανωτές και υπέγραψαν εκατοντάδες αυτόγραφα, στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Άρη Αντώνης Ασημακόπουλος…

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
https://www.facebook.com/PAOKBasketballClub/posts/727014594022454
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #61 στις: Ιουνίου 16, 2014, 12:39:04 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Βλέπει" Κακαρούδη ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να "βλέπει" ζεστά την περίπτωση του Κώστα Κακαρούδη, του οποίου το όνομα για τον "Δικέφαλο" αποκαλύψαμε εδώ και μέρες. Ηδη έχουν γίνει επαφές μεταξύ της πλευράς των "ασπρόμαυρων" και του παίκτη και έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας. Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτό το ενδιαφέρον να μετατραπεί σε επίσημη πρόταση το επόμενο διάστημα.

Στον ΠΑΟΚ βέβαια αυτό που λένε στη παρούσα φάση είναι πως πρώτα θα ασχοληθούν με τους παίκτες που ήταν πέρυσι στην ομάδα (μέσα σε αυτό το πλαίσιο την Τρίτη θα γίνει μια κουβέντα με τον ατζέντη του Μιχάλη Τσαιρέλη, Σπύρο Καλλέργη και ήδη για τον Ελληνα φόργουορντ ενδιαφέρονται ομάδες του εξωτερικού, με το θέμα του παραμονής του μοιάζει δύσκολο, όπως έχουμε αναφέρει) ωστόσο στην ομάδα είναι κατά νου και το ζήτημα των παικτών που θα μπορούσαν να ντυθούν στα ασπρόμαυρα, όπως για παράδειγμα ο Κακαρούδης.

Ο τελευταίος πέρυσι μετά το πέρασμα του από την Ρουμανία, μετακόμισε στον Κολοσσό. Εκανε πολύ καλές εμφανίσεις (έπαιξε σε έξι ματς) και μάλιστα είχε τον μεγαλύτερο μέσο όρο πόντων ανάμεσα σε όλους τους καλαθοσφαιριστές των Ροδιτών με 13,3 πόντους ανά ματς. Για τον Ελληνα φόργουορντ υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες ενώ για το αν δώσει τα χέρια με τον ΠΑΟΚ, θα μετρήσει και το θέμα των οικονομικών εγγυήσεων. Κατά τα άλλα, ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα βρεθεί την Δευτέρα στην Αθήνα για τις εκλογές του ΕΣΑΚΕ ενώ οι Σταυρόπουλος και Δέδας έδωσαν το παρών στην τελετή λήξης των ακαδημιών του Αθλου Αλεξάνδρειας.

http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Paok/vlepei_kakaroudh_o_paok.2846435.html
Άμα εγκρίνει ο Σούλης προχωράμε... 8)
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #62 στις: Ιουνίου 16, 2014, 02:21:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Υπέρβαση ΠΑΟΚ για Κούπερ

Την ύστατη προσπάθεια να κρατήσει και τη νέα σεζόν στη Πυλαία τον Ντι Τζέι Κούπερ καταβάλει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικέφαλος του βορρά, πρότεινε στον νεαρό Αμερικανό γκαρντ που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος σε πρωτάθλημα και Eurocup νέος διετές συμβόλαιο έναντι 200 χιλιάδων ευρώ συνολικά για να ανανεώσει τον παίκτη.

Το ποσό, αποτελεί υπέρβαση για τα οικονομικά δεδομένα του ΠΑΟΚ, που ευελπιστεί πως παρά τις «Σειρήνες» που ηχούν στα αυτιά του παίκτη –λέγεται πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, θα πείσει τον Κούπερ να μείνει στην ομάδα.

Η πρόταση περιλαμβάνει και εδικό όρο με ποσό εξαγοράς του παίκτη από άλλη ομάδα, όμως είναι εξαιρετικά αμφίβολο πως ο Αμερικανός, παρά τη γενναιόδωρη στάση του «δικεφάλου» θα δεχθεί να ανανεώσει.

http://www.sport-fm.gr/article/uperbasi-paok-gia-kouper/771367
Ας δωσει και κατι παραπανω ο Κοντομηνας
Εξαλλου "εξω" ειναι και δεν εγινε τιποτα με την ιστορια απο το Τ.Μ

« Απάντηση #63 στις: Ιουνίου 16, 2014, 05:42:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Είσαι πολύ κακός  :))

« Απάντηση #64 στις: Ιουνίου 16, 2014, 10:09:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ξεκίνησε το καλοκαιρινό καμπ του ΠΑΟΚ

Με την συμμετοχή πολλών μικρών παιδιών που είχαν τρομερή όρεξη για μπάσκετ ξεκίνησε σήμερα το καλοκαιρινό καμπ μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Υπό την επίβλεψη πάντα του τεχνικού διευθυντή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Νίκου Σταυρόπουλου και την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών της ομάδας.

https://www.facebook.com/PAOKBasketballClub/posts/727555233968390

« Απάντηση #65 στις: Ιουνίου 16, 2014, 11:02:35 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Ο Κουπερ ειναι ΜΕΓΑΛΟ κίνητρο για να παει καποιος στο παλατάκι.Μακάρι να μεινει.
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #66 στις: Ιουνίου 17, 2014, 10:52:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση στον Τσαϊρέλη

Οι διοικούντες του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη στον οποίο πρότειναν νέο συμβόλαιο συνεργασίας.Παρόντες στο ραντεβου ήταν οι Γαλατσόπουλος, Σταυρόπουλος, Ζουρνατσίδης, Τσαϊρέλης και Καλλέργης (σ.σ. ατζέντης του παίκτη), ενώ η απάντηση του 26χρονου αναμένεται σε 7-10 ημέρες.

Από την πλευρά του Τσαϊρέλη προκύπτει ότι η πρόταση είναι πολύ καλή, καθώς οι αποδοχές είναι αρκετά αυξημένες συγκριτικά με τα 35.000 ευρώ που έπαιρνε την περυσινή σεζόν, ενώ δόθηκαν και οι απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις για το διετές συμβόλαιο.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης προέρχεται από μία καταπληκτική σεζόν και λογικό είναι να απασχολεί πολλών προπονητών το μυαλό. Ο ΠΑΟΚ πάντως προχώρησε σε επίσημη πρόταση αφού οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και πλέον αναμένουν την απάντηση του Έλληνα φόργουορντ.

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/624575/o-paok-ekane-protasi-ston-tsaireli
Αξιόπιστος παίκτης, καλός χαρακτήρας, αποτελεί μέρος του κορμού της ομάδας, εύχομαι να μείνει...

« Απάντηση #67 στις: Ιουνίου 18, 2014, 10:01:53 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Πολυ καλος οπως και ο Μαργαριτης.
Μου θυμιζει τον Σορλεν του ποδοσφαιρου, εργατης!

«Βαριά η φανέλα του ΠΑΟΚ»

Ο ίδιος μπορεί να έχει βαρεθεί να το ακούει, όμως για εμάς (εδικά μετά τις φετινές του επιδόσεις) συνεχίζει να φαίνεται αδιανόητο: Πώς ένας παίκτης όπως ο Βαγγέλης Μαργαρίτης χρειάστηκε να... 30αρίσει για να παίξει στην Α1; Ο 32χρονος φόργουορντ του ΠΑΟΚ μιλάει στο «Goal» για τη χρονιά που τέλειωσε, το μυστικό της επιτυχίας του «δικέφαλου» και το μέλλον του.

«Ναι, η αλήθεια είναι ότι μόλις πριν από δυο χρόνια ο ΠΑΟΚ, αφού πέρασα μια διαδικασία δοκιμών που έγιναν στη Θεσσαλονίκη, μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Α1. Αγωνίστηκα για πολλά χρόνια σε ομάδες της Α2, όμως δεν μπορώ να κοιτάζω πίσω και να λέω `'αν δεν έκανα αυτό κι αν δεν έκανα εκείνο''. Δεν θα με βοηθήσει, αυτό που κοιτάζω είναι το μέλλον. Ημουν τυχερός που στον ΠΑΟΚ βρήκα προπονητές, οι οποίοι με βοήθησαν να βγάλω από μέσα μου μπασκετικά στοιχεία που βοήθησαν εμένα και την ομάδα».

Για την επόμενη χρονιά λέει: «Αυτό που μας ικανοποίησε φέτος εκτός από την κατάκτηση της 3ης θέσης ήταν πως καταφέραμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί σε όλη τη διαδικασία των πλέι οφ και το αποδείξαμε στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό. Αυτό που εύχομαι για την επόμενη χρονιά είναι ο ΠΑΟΚ να είναι ακόμη περισσότερο ανταγωνιστικός. Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι βαριά, ξέρουμε καλά πως ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει από κανέναν να θεωρείται ένας εύκολα αντιμετωπίσιμος αντίπαλος».

«Η Ευρώπη μάς έδεσε περισσότερο»

«Ο ΠΑΟΚ φέτος προσπάθησε να παίξει θεαματικότερο μπάσκετ, προσπάθησε να παίξει πιο γρήγορα, να βγάλει αιφνιδιασμούς και φυσικά ένα ζητούμενο ήταν η αξιοποίηση ενός ταλαντούχου πλέι μέικερ όπως ο Κούπερ που έπαιξε εξαιρετικά το πικ εντ ρολ».

Η φετινή ήταν η πρώτη χρονιά κατά την οποία ο 32χρονος φόργουορντ έπαιξε στην Ευρώπη: «Προσωπικά αυτό που με έκανε να νιώσω ξεχωριστά, αυτό που ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία για μένα, ήταν η συμμετοχή μου για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Γενικότερα όμως αυτά τα ματς, αυτά τα ταξίδια μάς έδεσαν ακόμη περισσότερο και σαν ομάδα».

Για τις ατομικές του επιδόσεις ο Β. Μαργαρίτης λέει: «Νομίζω ότι μπορώ να είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου, σε σχέση με πέρσι αυτό που βελτίωσα ήταν το σουτ μου από τη γραμμή του τρίποντου. Επιθετικά υπάρχουν ακόμη θέματα που πρέπει να βελτιώσω κι αυτό θα προσπαθήσω να κάνω».

Για τη χρονιά που τέλειωσε, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης δήλωσε: «Αυτό που μας κράτησε όρθιους μέχρι το τέλος ήταν το δέσιμο που είχαμε μεταξύ μας, η υποδειγματική συνεργασία παικτών, προπονητών και διοίκησης. Επειδή πολλοί δεν μπορούν να το καταλάβουν, θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Είναι πολύ σημαντικό μέσα σε μια ομάδα ο ένας να τρέχει να καλύψει τα λάθη του άλλου. Και να το κάνει όχι γιατί έτσι πρέπει, να το κάνει και να του αρέσει γιατί νιώθει πως αυτό είναι το σωστό. Ενα άλλο στοιχείο που μας βοήθησε ήταν το γεγονός πως δουλέψαμε όλοι μαζί από την αρχή έως το τέλος, χωρίς απουσίες, χωρίς αποχωρήσεις».

Σχετικά με την πιο δύσκολη στιγμή της αγωνιστικής χρονιάς που τέλειωσε ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ είπε: «Οπως κάθε ομάδα κάναμε και ήττες, είχαμε και στενοχώριες, όμως αυτό που μας ενόχλησε περισσότερο ήταν η αποτυχία μας στο κύπελλο, η εντός έδρας ήττα από τον Αρη στο ξεκίνημα της σεζόν. Ηταν μια δυνατή σφαλιάρα».

«Εχω συμβόλαιο και του χρόνου»

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης (όπως και ο Τσόχλας) θα βρίσκονται στην ομάδα και την επόμενη σεζόν: «Με τον ΠΑΟΚ έχω συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά, αντίθετα ξέρω πως τα συμβόλαια αρκετών παιδιών έχουν τελειώσει. Ημασταν μια καλή παρέα και όλοι ευχόμαστε να μείνουμε μαζί και του χρόνου. Δεν ξέρω τι θα γίνει, είναι θέμα διοίκησης».

Για τους δυο ξένους, τον Κούπερ και τον Πέιν, λέει: «Ο ΠΑΟΚ δεν είχε μόνο δυο από τους καλύτερους ξένους που έπαιξαν φέτος στην κατηγορία, ήταν και δυο φοβερά παιδιά, εξαιρετικοί χαρακτήρες. Χαίρεσαι να συνεργάζεσαι μαζί τους, μακάρι να είμαστε μαζί και την επόμενη χρονιά».

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=26615&subid=2&pubid=129760370

« Απάντηση #68 στις: Ιουνίου 18, 2014, 06:31:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Απόλλωνα Τσόχλα στο καλοκαιρινό καμπ μπάσκετ του ΠΑΟΚ...

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.728604440530136&type=3&l=6cd382e0c8

« Απάντηση #69 στις: Ιουνίου 18, 2014, 06:47:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Στο καλοκαιρινό καμπ του ΠΑΟΚ βρέθηκε την Τετάρτη ο Απόλλωνας Τσόχλας, ο οποίος μίλησε για διάφορα θέματα στα παιδιά. Ο τεχνικός διευθυντής του "Δικεφάλου", Νίκος Σταυρόπουλος τον παρουσίασε λέγοντας ότι... "ο Απόλλωνας είναι ένας πολύ καλός, έμπειρος και έξυπνος παίκτης και τον φέραμε από το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα μας για να μας δώσει όλα αυτά τα στοιχεία με το παιχνίδι του".

Ο Τσόχλας είπε στα παιδιά:
"Ξεκίνησα το μπάσκετ από μικρός, αλλά ακολούθησα μία διαφορετική πορεία από αυτήν που ακολουθούν συνήθως οι παίκτες. Θα μπορούσα στα 18 μου να το κυνηγήσω περισσότερο και να πάω σε μία ομάδα της Α1, αλλά αποφάσισα να πάω πρώτα να σπουδάσω και μετά να ασχοληθώ επαγγελματικά με το μπάσκετ".

Για την πορεία του ΠΑΟΚ και πόσο πίστευαν οι παίκτες την 3η θέση: "Μετά το τέλος του πρώτου γύρου, κάναμε μία συνάντηση στην οποία συμμετείχαν και ο πρόεδρός μας ο Μπάνε Πρέλεβιτς και ο Νίκος Σταυρόπουλος με τον Τέλη Ζουρνατσίδη και αφού είχαμε ολοκληρώσει και την πορεία μας στο Eurocup, συζητήσαμε και συμφωνήσαμε ότι είναι εφικτό να μπούμε στην τετράδα. Εμείς οι παίκτες μάλιστα, πιστέψαμε ότι είμαστε καλύτεροι από τις άλλες ομάδες και ότι μπορούμε να βγούμε τρίτοι, το αποδείξαμε στο γήπεδο και το πετύχαμε".

Για τους Έλληνες που συμπαθεί περισσότερο: "Τον Χαραλαμπίδη από τους περιφερειακούς και τον Μπόγρη από τους ψηλούς. Ο Χαραλαμπίδης είναι ένα τεράστιο παράδειγμα αθλητή και ανθρώπου, ειδικά ο τρόπος που προπονείται. Είναι άλλη η βιολογική ηλικία και άλλη η αθλητική. Μπορεί να είσαι 27 και το σώμα σου να μοιάζει για 35 κι αν προσέχεις να είσαι 35 και το σώμα σου να είναι για 23".

Για τα είδωλα του μπάσκετ με τα οποία μεγάλωσε: "Σαν παιδί, τρελαινόμουν να βλέπω τον Πρέλεβιτς να παίζει. Ήταν ένας χαρισματικός σκόρερ κι αυτό που μου άρεσε υπερβολικά ήταν η ικανότητά του να έχει παγωμένο αίμα που λέμε και να παίρνει το τελευταίο σουτ. Αυτό εμένα με τρέλαινε. Μου άρεσε και ο Τόμιτς, γιατί ενώ ήταν κοντός και χωρίς φυσικά προσόντα, παρόλα αυτά έκανε φοβερά πράγματα απέναντι σε παίκτες με περισσότερα αθλητικά προσόντα".

Για τον δυσκολότερο αντίπαλό του: "Ο Κάρτερ του Πανιωνίου. Είναι ο καλύτερος στο να σπάει το Pick ‘n’roll με την άμυνά του. Επιθετικά νομίζω ο Σπανούλης".

Για τον αγαπημένο του παίκτη στο ΝΒΑ: "Ο Τιμ Ντάνκαν. Είναι ο αγαπημένος μου, γιατί όσα χρόνια είναι στο ΝΒΑ, δεν έχει αλλάξει κυρίως σαν χαρακτήρας εντός και εκτός παρκέ, δεν είναι ο σταρ, αλλά ο παίκτης που με το ουσιαστικό του παιχνίδι κατάφερε να γίνει ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών. Είναι ο κινητήριος μοχλός των Σαν Αντόνιο Σπερς και είχε πολύ σημαντική συμβολή στο πρωτάθλημα της ομάδας του".

Για το αν αποδεχόταν μία πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ: "Αν με ζητούσε μία ομάδα από το ΝΒΑ, φυσικά και θα πήγαινα… Νομίζω ότι οποιοσδήποτε και να του ζητούσαν θα πήγαινε. Έχουν πολλά καλά στο ΝΒΑ, πέρα από το ότι παίζουν το καλύτερο μπάσκετ, έχουν αθλητικό πολιτισμό στο γήπεδο. Δεν βρίζουν στο γήπεδο, δεν επιτίθενται στους διαιτητές, δεν κάνουν επεισόδια και πάνε πάντα στο γήπεδο, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Εμείς αγαπάμε τον κόσμο μας, μας αρέσει που έρχεται και μας υποστηρίζει, αλλά θα θέλαμε να έρχονται στο γήπεδο και περισσότερες οικογένειες, αλλά κυρίως να έρχονται οι φίλαθλοί σε κάθε παιχνίδι, είτε κερδίζει η ομάδα είτε χάνει. Αυτό κάνουν στο ΝΒΑ, περνούν κάποιες όμορφες ώρες στο γήπεδο, το διασκεδάζουν κι αυτός ο τρόπος μου αρέσει πάρα πολύ".