6. Αντώνης Κόνιαρης

Αποστολέας Θέμα: 6. Αντώνης Κόνιαρης  (Αναγνώστηκε 4543 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 6. Αντώνης Κόνιαρης
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2018, 09:52:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Συμφωνία ΠΑΟΚ-Κόνιαρη για έναν ακόμα χρόνο!

Μπράβο ρε παίκτη..... pano
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #31 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2018, 10:49:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Το αξιζει, εχει ριξει πολυ δουλεια ο μικρος και συνεχιζει. :)
Εχει μελλον μπροστα του και θα το αποδειξει.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #32 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2018, 11:44:37 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Θέλω να είμαι ακόμα πιο δυνατός φέτος»

Ο Κόνιαρης αναφέρθηκε αρχικά στην εικόνα της ομάδας ως τώρα, που βρίσκεται στα μέσα της προετοιμασίας, αλλά και στην εύκολη νίκη επί της Μπουγιούκσεχιρ. «Εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο. Όλα τα παιδιά, δουλεύουμε πολύ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Δεν έχουμε περάσει πολλές εβδομάδες που να είμαστε μαζί, για να μπορούμε να κρίνουμε τι είμαστε σε θέση να καταφέρουμε και τι όχι. Με τα παιδιά όμως κάθε εβδομάδα, βάζουμε λίγη παραπάνω προσπάθεια και δουλειά στην άμυνα, λίγη παραπάνω στην επίθεση και βελτιωνόμαστε, όσο μπορούμε. Θα είμαστε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια, με στόχο να είμαστε στην κατάσταση που θέλουμε, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι», είπε ο Κόνιαρης, ο οποίος έχοντας ζήσει και την περσινή ομάδα, κλήθηκε να κάνει μια πρώτη σύγκριση.

«Είμαστε περισσότερο αθλητικοί στην περίοδο της προετοιμασίας σε σχέση με πέρυσι. Το αν έχουμε διαφορές στη φιλοσοφία μας, βέβαια, θα το κρίνουμε στα επίσημα παιχνίδια. Γενικότερα, στην επίθεση κινούμαστε στο ίδιο πλαίσιο κι η άμυνα μας βασίζεται στα ίδια πράγματα» .

Φέτος, εκτός από τον Φιλ Γκος, θα έχει... δίπλα του και τον Γουίλ Χάτσερ αλλά και τον Γιάννη Αθηναίου, όταν ξεπεράσει τον τραυματισμό του. «Και ο Γουίλ (σ.σ. Χάτσερ) και ο Γκος, είναι δύο πολύ καλοί παίκτες. Εγώ έχω να κερδίσω πράγματα κι από τους δύο. Ο Γουίλ είναι ένα σοβαρό παιδί, που στην προπόνηση με πιέζει όσο μπορεί με σκοπό να με κάνει καλύτερο παίκτη. Είναι από αυτούς που δεν κάνουν πλάκα στην προπόνηση και μέσα στο παιχνίδι, είναι πάντοτε συγκεντρωμένος. Με βοηθάει και σε αυτό τον τομέα. Από την άλλη ο Φιλ (σ.σ. Γκος) ξέρουμε πως είναι ένας παίκτης, ο οποίος μπορεί να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο, επιθετικά κυρίως. Είναι, ειλικρινά, πολύ σημαντικό, που τους έχουμε και τους δύο» είπε ο Κόνιαρης.

Το φετινό καλοκαίρι, ήταν πολύ διαφορετικό για αυτόν, καθώς εκτός του ότι δεν είχε υποχρεώσεις με εθνικές ομάδες, βρέθηκε και στις ΗΠΑ, σε camp βελτίωσης. «Ουσιαστικά για εμένα, ήταν το πρώτο καλοκαίρι που είχα την ευκαιρία να το αφιερώσω στον εαυτό μου κι όχι σε κάποια ομάδα. Χαίρομαι που βρέθηκα εκεί και δούλεψα. Τόσο στο σώμα μου, όσο και στο μπάσκετ. Περισσότερο όμως ασχολήθηκα με το σώμα μου, για να μπορέσω ν' ανταπεξέλθω καλύτερα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Το τι περιμένω από τον εαυτό μου θα φανεί στο γήπεδο. Θέλω απλά, όχι μόνο να δείχνω πιο δυνατός στο γήπεδο, αλλά να είμαι κιόλας»

Όσο για το κάτι παραπάνω που θα ήθελε να πετύχει ο ΠΑΟΚ αυτήν τη σεζόν; «Παραπάνω πράγματα θα είμαστε σε θέση να πετύχουμε κυρίως στην Ευρώπη. Νομίζω πως είναι ξεκάθαρο αυτό. Στην Ελλάδα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ από πιο νωρίς στο πρωτάθλημα κι όχι να φτάσει Φεβρουάριος για να παίξουμε. Στην Ευρώπη πάντως νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Βασικό όμως θα είναι να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι και να δουλεύουμε όλοι μαζί όπως δουλεύουμε τώρα. Τότε θα είμαστε σε θέση να καταφέρουμε κάτι παραπάνω».

Θα είναι καλύτερος....

« Απάντηση #33 στις: Ιανουαρίου 03, 2019, 10:09:53 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ο Ολυμπιακός ωστόσο που ενδιαφέρεται έντονα για τον Κόνιαρη και ενδεχομένως για τον Χρυσικόπουλο (σ.σ. αλλά το καλοκαίρι) συσκέπτεται με το νομικό του επιτελείο μήπως μπορεί να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για να λύσει αυτόν τον έτσι κι αλλιώς… περίεργο κανονισμό. Ακόμα και να μην γίνει αυτό, ωστόσο, δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκοι» να αποκτήσουν τον Έλληνα γκαρντ και φέτος να παίζει μόνο στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας.

Στο τελος θα παρουν τα @@ μου οσο και δυσκολη αν ειναι η κατασταση.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #34 στις: Φεβρουαρίου 13, 2019, 08:31:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και έρχεται στα εκτός παιχνίδια και μας στηρίζει. Είναι μια μεγάλη πρόκριση για εμάς σε ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι. Ήμασταν λίγο παραπάνω αγχωμένοι από ένα κανονικό παιχνίδι αλλά τα καταφέραμε.

Για τον τελικό: «Να δούμε πιο ομάδα θα αντιμετωπίσουμε και ελπίζω να είμαστε έτοιμοι για ένα δυνατό παιχνίδι».

Φοβερό παιχνίδι έκανε....13 πόντους και 2 ασίστ...

« Απάντηση #35 στις: Φεβρουαρίου 13, 2019, 09:56:39 μμ »

• Platinum member
  • 8282
Σημαντικος ο ρολος του την Κυριακη.

« Απάντηση #36 στις: Φεβρουαρίου 26, 2019, 03:17:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Μηνυμα και στον Κονιαρη!

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #37 στις: Φεβρουαρίου 26, 2019, 09:53:11 μμ »

• Platinum member
  • 8282
Ληγει το συμβολαιο του.
Προφανως για εκει.
Μακαρι να γινει κατι, ειναι κριμα να χαθει αυτος ο παικτης.

« Απάντηση #38 στις: Μαρτίου 06, 2019, 05:52:49 μμ »

• Platinum member
  • 8282
Ποσο μελλον εχει αυτο το παιδι?

Με τους καταλληλους συμπαικτες εχει ανεβει πολλα σκαλοπατια και δεν το λεω για την χθεσινη εμφανιση μονο.

« Απάντηση #39 στις: Μαρτίου 23, 2019, 10:22:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Για τη σημασία της νίκης σήμερα:

«Ένα δυνατό πολύ δυνατό παιχνίδι. Το συναίσθημα που μένει στο τέλος, είναι ότι κερδίσαμε και πάμε χαρούμενοι στα σπίτια μας».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στην τρίτη περίοδο:

«Δεν πιστεύω ότι ένα παιχνίδι χάνεται στην τρίτη περίοδο. Μας πίεσαν πολύ, έπαιξαν δυνατά και κάναμε τα λάθη. Αλλά καταφέραμε και σταματήσαμε τους αιφνιδιασμούς, γιατί από εκεί είναι που βάζουν πόντους και ξαναπήραμε τη διαφορά».

Για τη συνέχεια στη σεζόν και το κίνητρο:

«Πάντα έχουμε κίνητρο να παίζουμε για τον ΠΑΟΚ. Πάντα έχουμε κίνητρο σε αυτή την ομάδα. Από την πρώτη μέρα δίνουμε το 100%. Αυτό δεν αλλάζει, είτε χάνοντας στον τελικό του Κυπέλλου, είτε μετά το BCL. Το πρωτάθλημα είναι μπροστά. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου, αλλά θα προσπαθήσουμε να τα κοντράρουμε όλα».

Για την ενέργεια του και το κόψιμο στο φινάλε και το αν προτιμάει αυτό, από ένα νικητήριο καλάθι:

«Δε μας έδωσε και τίποτα ουσιαστικά... Να βάλω νικητήριο τρίποντο μάλλον θα το προτιμούσα. Ένιωσα καλά. Αν χάναμε με τρίποντο και έβαζα τρίποντο θα χαιρόμουν ακόμη περισσότερο».

Κάνει μια πολύ καλή χρονιά...το καλό ξεκίνημα το οφείλουμε σε αυτόν.