18. Δημήτρης Λημνιός

Αποστολέας Θέμα: 18. Δημήτρης Λημνιός  (Αναγνώστηκε 15465 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 70. Δημήτρης Λημνιός
« Απάντηση #40 στις: Δεκεμβρίου 02, 2017, 07:16:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Γ@ΜΑΣ ΜΙΚΡΕ!

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, είχαμε πει από πριν πως το παιχνίδι αυτό θα το πάρουμε ότι και να γίνει. Σήμερα ήμασταν ΠΑΟΚ και κερδίσαμε δίκαια. Το βάλαμε όλοι καλά στο μυαλό μας και είχαμε τη σωστή νοοτροπία. Θέλαμε να δείξουμε πως αξίζαμε κάτι παραπάνω στα προηγούμενα παιχνίδια για αυτό και πανηγυρίσαμε μαζί με τον πάγκο και τον προπονητή. Έχουμε τον κόσμο δίπλα μας στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αυτό το ματς. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο, είναι πάντα δίπλα μας. Ο προπονητής μου, μου έδωσε άλλη μια ευκαιρία σήμερα και ελπίζω να τον δικαίωσα, τον ευχαριστώ πολύ».
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #41 στις: Δεκεμβρίου 02, 2017, 07:37:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Κέρδισε το 1ο γκολ, έφτιαξε το 2ο....
ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 11ΑΔΑ....

ΕΓΚΛΗΜΑ!

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #42 στις: Δεκεμβρίου 03, 2017, 12:02:35 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Συνεχιζει να προσφερει στην ομαδα.
Ελπιζω καποια στιγμη να ξεκινησει βασικος.Το αξιζει.

Ευχαριστη εικονα να βλεπεις τον μικρο να τους τρεχει και να προσποιείται.
Θα παει ψηλα αυτο το παιδι.
Μπραβο!!!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #43 στις: Δεκεμβρίου 03, 2017, 03:37:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Ο αμυντικος που τον επαιζε ταν μια ταχυτητα πισω.
Και το καταλαβε ο μικρος , εξου και το κερδισμενο φαουλ , εξου και η ασιστ στο 2ο.
Δυσκολα βγαινει απο την 11αδα, πολυ δυσκολα.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #44 στις: Δεκεμβρίου 09, 2017, 04:31:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Μικρε ξερεις τι πρεπει να κανεις.
Αν εχεις ορεξη, τους κανεις πλακα ανετα με την ταχυτητα και την τεχνικη σου.
Βασιζω πολλα πανω σου αυριο   8)
Και μην κωλωσεις απο το γεματο γηπεδο, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!! >:D >:D >:D
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 09, 2017, 04:34:57 μμ από jim »
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #45 στις: Δεκεμβρίου 10, 2017, 12:02:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης του paokfc.gr και στο PAOK FC Official App, ο Λημνιός  συγκέντρωσε το 57,95% των ψήφων και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Ο μόνος που κατάφερε να πιάσει διψήφιο ποσοστό από τους υπόλοιπους παίκτες ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης , ο οποίος ήταν εκεί στις στιγμές που χρειάστηκε να επέμβει.

Μπραβο παικταρα, παμε και σημερα ετσι γερα! musicrocker

« Απάντηση #46 στις: Δεκεμβρίου 16, 2017, 11:02:23 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Θα βελτιωθώ περισσότερο»

«Είπαμε πριν το ματς ότι θέλαμε τη νίκη, ακόμα και με κακή εμφάνιση έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αυτό θέλαμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες στο ματς, λυτρωθήκαμε με το γκολ του Μαλεζά, συνεχίζουμε για το ματς του Κυπέλλου» ανέφερε αρχικά.

Πρόσθεσε πως: «Ανασταλτικά πήγα καλά, από εκεί και πέρα δεν μπήκα καλά στο πρώτο μέρος, θα πρέπει να βελτιωθώ περισσότερο, ενώ στο 2ο βοήθησα περισσότερο στην επίθεση. Είχα 1-2 καλές ευκαιρίες να κάνω το σουτ, δεν έδωσα σήμερα αυτό που είχα να δώσω, το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε το ματς. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και στην πορεία πιστεύω πως θα σκοράρω».

Τέλος σημείωσε ότι: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, ξέρουμε που είμαστε καλοί και που έχουμε αδυναμίες, θα πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά. Ήταν μια ιδανική χρονιά, πρέπει να κοιτάξουμε την πορεία, να βελτιωθούμε περισσότερο και να κάνουμε περισσότερα γκολ γιατί δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες».

Σημαντικο οτι εχει αυτογνωσια.
Θα παει πολυ ψηλα αυτος ο παικτης.

« Απάντηση #47 στις: Δεκεμβρίου 17, 2017, 10:41:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Ανατρίχιασα με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, εύχομαι να καθιερωθώ»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Μαλεζά: «Προσπαθώ να πάρω πολλά από αυτόν, έχω να πάρω πολλά από τον Μαλεζά και μέχρι στιγμής μου έχει πει κάποια πράγματα και τα έχω βάλει στο μυαλό μου, εύχομαι να μείνει πολλά χρόνια στην ομάδα γιατί είναι σημαία για τον ΠΑΟΚ. Ξέρει πολλά πράγματα και είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα».

Για τους στόχους της ομάδας: «Όλος ο κόσμος θέλει ο ΠΑΟΚ να πάρει το νταμπλ, από εκεί και πέρα είναι δύσκολο, όχι όμως ακατόρθωτο. Εμείς από την πλευρά μας σε κάθε ματς δίνουμε το 100%. Η ομάδα έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες, φέτος είναι ιδανική χρονιά να πάρουμε το πρωτάθλημα. Υπάρχουν άλλες δυο ομάδες, εύχομαι και ελπίζω στο τέλος εμείς να χαμογελάσουμε και να δώσουμε χαρά στον κόσμο του ΠΑΟΚ».

Για το σε ποιον θα έλεγε ένα «ευχαριστώ» για όσα έχει πετύχει: «Πάνω απ’όλα είναι η οικογένεια μου. Από εκεί και πέρα θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κάθε προπονητή που είχα μέχρι σήμερα, γιατί όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους για να γίνομαι καλύτερος».

Για τον κόσμο του Δικεφάλου: «Ο λαός του ΠΑΟΚ είναι πάνω απ’όλα. Στις επιτυχίες και στις αποτυχίες βρίσκεται πάντα δίπλα μας, σε όποια γωνία του κόσμου και αν είναι, πάντα θα μας υποστηρίζει, όλοι μας έχουμε ένα στόχο, θα δώσουμε τα πάντα για να το κατακτήσουμε. Θυμάμαι ένα σκηνικό από παλιά, ο πατέρας μου είχε ένα τσιπουράδικο πριν πολλά χρόνια, και έπαιζε Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ, όπου είχαν μαζευτεί χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες στο μαγαζί, είχα ανατριχιάσει όταν τους είδα και είμαι περήφανος που είμαι εδώ σαν παίκτης του ΠΑΟΚ, εύχομαι να καθιερωθώ για την ομάδα».

Για τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας: «Κοιτάμε το ομαδικό πνεύμα, ο κάθε παίκτης έχει την δική του ποιότητα και στοιχεία και όλοι δουλεύουμε σαν ένα. Προσπαθούμε όλοι μαζί για τον μεγάλο στόχο της ομάδας».

Για το αν είχε ξεκινήσει άλλο άθλημα πριν το ποδόσφαιρο: «Η μητέρα μου είναι από την Βραζιλία, οπότε έχω πάρει το… αίμα, δεν ξεκίνησα όμως να παίζω ποδόσφαιρο, ξεκίνησα καράτε για ένα εξάμηνο, το οποίο δεν μου βγήκε και μετά ο πατέρας μου πήγε στις ακαδημίες του Βόλου και έτσι ξεκίνησα…».

Για το τι ομάδα υποστηρίζει: «Εγώ ξεκίνησα από τον Βόλο, οπότε υποστήριζα τη Νίκη Βόλου στις αρχές, ωστόσο επειδή ο πατέρας μου είναι ΠΑΟΚτσής, έβλεπα από μικρός τον ΠΑΟΚ και υποστήριζα τον ΠΑΟΚ».

Για το αν θα έπαιζε σε άλλη Ελληνική ομάδα: «Σε καμιά άλλη Ελληνική ομάδα, μόνο στον ΠΑΟΚ».

Για το τι σκέφτεται όταν ο κόσμος τα «βάζει» με τους παίκτες: «Ο οπαδός πολλές φορές θέλει να ξεσπάσει, θέλει να βλέπει την ομάδα του να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, δεν θέλω να πω αν είναι σωστό ή όχι, o καθένας εκφράζεται όπως θέλει, εμείς θα πρέπει να το σεβαστούμε αυτό. Έχουν πικραθεί πάρα πολύ, όπως και εμείς όταν έχουμε κακό αποτέλεσμα, είμαστε οι πρώτοι που στεναχωριόμαστε και κάνουμε από την πλευρά μας ότι μπορούμε για να βελτιώνεται η ομάδα και να δίνουμε χαρές στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ο κόσμος δέχεται και την ήττα, όταν όμως βλέπει ότι παλεύεις μέσα στο γήπεδο γιατί η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι βαριά».

Για την πρόταση του ΠΑΟΚ: «Όταν ήρθε η πρόταση του ΠΑΟΚ είπα απευθείας το ναι, γνώριζα για τις απαιτήσεις, δεν δίστασα να πω το ναι, ήξερα ότι υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις».

Για τον Σαββίδη:
«Ο κ. Σαββίδης είναι ένας άνθρωπος που σεβόμαστε, ανέβασε τον ΠΑΟΚ σε πολλά επίπεδα, θα πρέπει να τον ευγνωμονούμε, έχει δώσει τον καλύτερο του εαυτό, αγαπάει πολύ τον σύλλογο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς σαν παίκτες, είναι να μπαίνουμε να κερδίζουμε γιατί και αυτός κάνει τα πάντα».

Για τα εκτός έδρας ματς της ομάδας: «Έχουμε παίξει καλά σε αρκετά, το ότι δεν ήρθαν κάποια αποτελέσματα οφείλονται και σε άλλες συγκυρίες. Δεν έχουμε καλή νοοτροπία, δεν ξεκινάμε όπως παίζουμε στην Τούμπα. Με την Ξάνθη παίξαμε καλά, η ομάδα πίεσε και πήρε αυτό που άξιζε. Όπως χθες, δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά είχαμε πολλές ευκαιρίες και κερδίσαμε δίκαια».

« Απάντηση #48 στις: Ιανουαρίου 05, 2018, 02:39:26 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Λημνιός για:

- το ματς με τον Λεβαδειακό: «Να συνεχίσουμε το σερί με το οποίο τελειώσαμε τη σεζόν. Δουλέψαμε καλά τις τελευταίες μέρες, ξέρουμε ότι θα έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας και πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Η ομάδα έχει πάρει μπρος, φάνηκε στους τελευταίους αγώνες όπου εκτός από την καλή μας άμυνα, σκοράρουμε και αυτό πρέπει να συνεχίσουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Η ψυχολογία μας είναι ψηλά και εκεί θέλουμε να παραμείνει. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον Λεβαδειακό, περιμένω να κλειστεί πίσω και να παίξει με αντεπιθέσεις. Εμείς δεν πρέπει να είμαστε στατικοί και θεωρώ ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάρουμε τη νίκη».

- το ότι έχει κερδίσει φανέλα βασικού στα τελευταία ματς: «Από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα για μένα και θα έπρεπε να προσπαθήσω πολύ για να κερδίσω μια ευκαιρία από τον προπονητή μου. Την πήρα, είμαι χαρούμενος που παίζω, έχω ποδοσφαιρικό θράσος και ακόμη και αν δεν μου βγαίνει ένα ματς, συνεχίζω να προσπαθώ. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και αποφασισμένος να διεκδικήσω τις ευκαιρίες μου. Πάντα πίστευα ότι με τη δουλειά δικαιώνεσαι. Δεν άρχισε καλά η χρονιά για μένα αλλά δούλεψα σκληρά. Με βοήθησαν ψυχολογικά ο Μαλεζάς, ο Δεληγιαννίδης, ο Κουλούρης και ο Πέλκας ώστε να μην τα παρατήσω».

- το ότι ο ΠΑΟΚ έχει μόλις δυο νίκες εκτός έδρας: «Δεν είχαμε την ίδια νοοτροπία με αυτή που αγωνιζόμαστε εντός έδρας. Νομίζω ότι το έχουμε ξεπεράσει όμως αυτό και πρέπει να έρθουν και οι εκτός έδρας νίκες. Για αυτό δουλεύουμε στις προπονήσεις ώστε να πάρουμε περισσότερες νίκες μακριά από την Τούμπα στον δεύτερο γύρο».

« Απάντηση #49 στις: Ιανουαρίου 05, 2018, 08:48:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Κοιταξε παλικαρι μου να παιξεις και να το ευχαριστηθεις και εσυ και εμεις...Γιατι απο την ημερα που θα ερθει το νεο αριστερο μπακ ετοιμασου για πολυ παγκο.....Δυστυχως...  :(
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών