18. Δημήτρης Λημνιός

Αποστολέας Θέμα: 18. Δημήτρης Λημνιός  (Αναγνώστηκε 15461 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 18. Δημήτρης Λημνιός
« Απάντηση #140 στις: Μαρτίου 29, 2020, 12:36:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Πρωτοφανές αυτό που ζούμε, να είμαστε αισιόδοξοι»

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Δημήτρης Λημνιός του ΠΑΟΚ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής»:

Δημήτρη, θυμάσαι καθόλου αν στις τελευταίες προπονήσεις που κάνατε συζητούσατε για τον κορονοϊό και τις επιπτώσεις στη ζωή αλλά και στο ποδόσφαιρο;

Είναι πρωτοφανές και νομίζω πως αυτό είναι το πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Όταν ακόμα κάναμε προπονήσεις, συζητούσαμε με τα παιδιά για ό,τι συνέβαινε εκτός Ελλάδας. Η κατάσταση δεν φαινόταν να είναι τόσο σοβαρή. Τώρα περιμένουμε όλοι, μένοντας σπίτι, να περάσει η καταιγίδα για να βγούμε στον καθαρό αέρα…

Οι γονείς σου είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία; Μιλάτε με τη χρήση κάμερας;

Το καλό είναι πως δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι για να τους μάθω να επικοινωνούμε με εικόνα και ήχο. Γνωρίζουν να χειρίζονται τόσο το Messenger όσο και το Viber. Όσον αφορά τη φυσική επαφή, δεν έχει περάσει πολύς καιρός που τους είδα, και πλέον περιμένω να έρθει η στιγμή που θα μπορέσω να τους δω και από κοντά. Αντέχουμε.

Πριν από το «Μένουμε σπίτι» η προπόνηση μονοπωλούσε ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας σου. Τώρα πως γεμίζει η μέρα σου;

Έχουμε πάρει πρόγραμμα από τους γυμναστές και το ακολουθώ πιστά, όπως και όλα τα παιδιά. Όλα αυτά η ομάδα τα παρακολουθεί για να γνωρίζουν οι γυμναστές και το κατά πόσο τηρούμε τα προγράμματα τους. Μέχρι στιγμής γυμνάζομαι εντός σπιτιού. Παράγγειλα και ένα ποδήλατο γυμναστικής. Κατά τα άλλα, μια ταινία, κάποιο παιχνίδι στον υπολογιστή ή στο Playstation και γενικά πράγματα που κάναμε μία ή το πολύ δύο φορές την εβδομάδα έχουν μπει στο καθημερινό μας πρόγραμμα.

Ένα πρόβλημα που αναφέρουν πολλοί είναι αυτή η απώλεια της αίσθησης του χρόνου…

Να ήξερες μόνο πόσες φορές την έχω κάνει αυτή την συζήτηση με τα υπόλοιπα παιδιά. Αυτό λέμε. Έχουν περάσει δύο εβδομάδες και μας έχουν φανεί σαν να είναι δύο μήνες. Έχουμε… ταβανιάσει, όπως λέμε μεταξύ μας. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να είμαστε αισιόδοξοι πως σύντομα θα ξανακυλήσει η μπάλα στο χορτάρι και μαζί θα αρχίσει να κυλάει και κανονικά και η ζωή μας, η ζωή όλων μας.

Μπορεί να ολοκληρωθεί η σεζόν;

Δεν ξέρω, τι να σου πω… Έχουμε μείνει πίσω. Ας κάνουμε την πρώτη προπόνηση όλοι μαζί και θα δούμε τι θα γίνει.

Θα σε γυρίσω στις αρχές του Μαρτίου, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ έδειξε δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα, στο ματς με Ξάνθη και Ολυμπιακό για το Κύπελλο…

Μιλάμε για δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια, στα οποία όντως δείξαμε διαφορετικά πρόσωπα. Στο παιχνίδι με την Ξάνθη κάναμε το λάθος να μη διαχειριστούμε σωστά το προβάδισμά μας. Δεν ήμασταν καλοί, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει. Έχασα και εγώ μια σημαντική ευκαιρία στο τέλος εκείνου του αγώνα. Μας βάρυνε εκείνο το αποτέλεσμα. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θυμάμαι πως ο Πέλκας είπε πως πήγαμε από την κόλαση στον παράδεισο. Όντως, αυτό έγινε. Όταν ο Ολυμπιακός έκανε το 0-2, κοιταχτήκαμε και είπαμε «δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό» και βρήκαμε τον τρόπο, τα ψυχικά αποθέματα και γυρίσαμε το παιχνίδι. Το κάθε ματς είναι ένα μάθημα. Δεν πρέπει να μένουμε σε αυτά, αλλά να κρατάμε όσο μας «διδάσκουν» τα παιχνίδια.

Πως νιώθεις που είσαι ενεργό μέλος της Εθνικής;

Ήταν όνειρο μου να παίξω στην Εθνική. Χαίρομαι που τα κατάφερα. Είναι μεγάλη ευθύνη να παίζεις στην Εθνική και πρέπει κάθε φορά να το δείχνεις ότι αξίζεις να είσαι μέλος της. Θέλω να παραμείνω και να βοηθήσω την Εθνική να έχει ξανά μεγάλες στιγμές.

Ευτυχως παρηγγειλε ποδηλατο  :)) :))
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #141 στις: Μαρτίου 29, 2020, 06:28:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Παράταση στην απαγόρευση ως τις 11 Απριλίου.... ::)
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #142 στις: Μαρτίου 29, 2020, 06:37:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Απαντώντας στις ερωτήσεις του Παναγιώτη Αρωνιάδη μέσα από τα «ασπρόμαυρα» social!

Για τον Πασχαλάκη: Η αλήθεια είναι ότι έχει ξεχωριστή τρέλα. Το τελευταίο διάστημα έχει ηρεμήσει λίγο αλλά έχει την γνωστή... τρέλα. Θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα δωμάτια που είχα. Κάνουμε πλάκα, γελάμε, αλλά υπάρχει ένα νορμάλ όριο...

Για το τι του έχει λείψει περισσότερο: Μου έχουν λείψει οι προπονήσεις, το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα..

Για την περίοδο που βιώνουμε: Σίγουρα θα υπάρχουν επιπτώσεις, ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, αυτό που ζούμε το βλέπουμε μόνο στις ταινίες, αλλά θα πρέπει ο καθένας να είναι ατομικά υπεύθυνος και να εφαρμόζει τα μέτρα. Περιμένουμε τις εξελίξεις...

Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Να τελειώσει αυτό το βάσανο και να ξεκινήσουμε με την ομάδα. Όλοι είμαστε επαγγελματίες και θεωρώ ότι θα επανέλθουμε άμεσα εκεί που ήμασταν.

Για το πώς περνάει τον χρόνο του στο σπίτι: Βλέπω το Toy Boy, είναι ωραία σειρά, και προτείνω σε όσους δεν την έχουν δει - να μπουν και να την δουν. Έχω και το κορίτσι μου εδώ μαγειρεύει και καμία φορά είναι και οι γονείς μου. Περνάμε πολύ ωραία, ηρεμία ταινίες, χαλαρά...

Για το τι θα κάνει μόλις βγει από την... καραντίνα: Θα βγω για ένα καφεδάκι με τα παιδιά, όταν τελειώσει όλο αυτό. Σίγουρα αυτό που ζούμε είναι πρωτοφανές, δεν έχει ξανασυμβεί. Αλλάζει η καθημερινότητά σου. Τώρα κλείνεσαι στο σπίτι, εγώ βγαίνω στο μπαλκόνι και βλέπω ότι κανένας δεν κυκλοφορεί έξω και χρειάζεται υπομονή. Πιο πολύ αυτό το διάστημα το βλέπω για να δω τι λάθη έχω κάνει, ώστε να τα διορθώσω στο επόμενο παιχνίδι.

Για τη δική του φετινή σεζόν: Σε γενικές γραμμές φέτος έχω πάει καλύτερα. Έχω περιθώρια βελτίωσης και θα πρέπει να βρω σταθερότητα στην απόδοσή μου αλλά θεωρώ ότι ποτέ δεν ήμουν αδιάφορος και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα στα μέγιστα. Με την Σπαρτάκ είχα κάνει καλό παιχνίδι όπως και με την ΑΕΚ. Θεωρώ ότι με την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ ήταν το καλύτερο παιχνίδι μου.

Όσο για το χειρότερο: Το παιχνίδι με τον Άρη ήταν μια κακή εμπειρία, ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου.

Για του χρόνου τώρα...

« Απάντηση #143 στις: Μαΐου 26, 2020, 08:07:36 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Καταρχάς συμφωνία της Τράμπζονσπορ με Λημνιό»

Τα σενάρια στην Τουρκία για τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ συνεχίζονται και μάλιστα πάνε ένα βήμα παραπέρα, καθώς κάνουν λόγο για καταρχάς συμφωνία του τουρκικού συλλόγου με τον παίκτη.

Αναφέρεται συγκεκριμένα ότι υπάρχει προσφορά 1 εκατ. ευρώ ετησίως για τον Λημνιό και σημειώνεται ότι απομένει πλέον να συμφωνήσει και ο «Δικέφαλος του Βορρά» για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Σιγά την ομάδα ρε.... :))

« Απάντηση #144 στις: Μαΐου 26, 2020, 08:36:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Πολυ πιθανο ομως μιας και οι Τουρκοι δινουν γενικα λεφτα.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #145 στις: Μαΐου 26, 2020, 08:49:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Δεν ειναι για Τουρκια ο Λημνιος.Μπορει σε καλυτερο πρωταθλημα.

« Απάντηση #146 στις: Μαΐου 26, 2020, 11:26:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
«Καταρχάς συμφωνία της Τράμπζονσπορ με Λημνιό»

Τα σενάρια στην Τουρκία για τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ συνεχίζονται και μάλιστα πάνε ένα βήμα παραπέρα, καθώς κάνουν λόγο για καταρχάς συμφωνία του τουρκικού συλλόγου με τον παίκτη.

Αναφέρεται συγκεκριμένα ότι υπάρχει προσφορά 1 εκατ. ευρώ ετησίως για τον Λημνιό και σημειώνεται ότι απομένει πλέον να συμφωνήσει και ο «Δικέφαλος του Βορρά» για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Σιγά την ομάδα ρε.... :))

ΠΑΠΑΤΖΑ.

« Απάντηση #147 στις: Μαΐου 27, 2020, 12:31:50 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Δημήτρη Λημνιό, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 22, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ και εύχομαι να μείνεις όσο περισσότερο γίνεται στον ΠΑΟΚ.

« Απάντηση #148 στις: Μαΐου 27, 2020, 09:57:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Χρονια πολλα μικρε με υγεια.
Και δουλεια, δουλεια, δουλεια.
Εχεις καιρο για μεταγραφη.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #149 στις: Ιουλίου 22, 2020, 10:46:52 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
O γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, τονίζει πως ο Δημήτρης Λημνιός, βρίσκεται στο στόχαστρο της Τορίνο εν όψει της νέας σεζόν.

«Στην πραγματικότητα υπάρχει ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Λημνιό, δεξι εξτρέμ του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος το 1998. Τη φετινή σεζόν έχει 6 γκολ 7 ασίστ, σε 43 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι δεξί εξτρέμ, αλλά μπορεί επίσης να παίξει τόσο στα αριστερά, όσο και στην κορυφή της επίθεσης».

Ποσα δινουν δεν μας λεει ομως! ::)