Το εγραψα και στο τοπικ του Ιβιτς....Το ΠΛΕΟΝ σημαντικο - περα ακομα και απο την κατακτηση του κυπελλου- ειναι οτι ξεκινησαμε και ολοκληρωσαμε μια χρονια με τον ιδιο προπονητη και τον ιδιο τεχνικο διευθντη στον παγκο....
Δευτερη διαπιστωση: Το να ξοδευεις λεφτα αλογιστα μονο και μονο για να ικανοποιησεις το οπαδικο σου παθος (βλ. Μπερμπατοφ) μονο προβληματα δημιουργει και δεν δινει λυσεις....
Τριτη διαπιστωση: Στοχευμενες κινησεις (βλ. Ενρικε , Πριγιοβιτς) απο ανθρωπους που γνωριζουν την ομαδα (Ιβιτς, Μιχελ) μπορουν να ειναι η απαντηση σε οποιοδηποτε αγωνιστικο πληγμα (βλ. φυγη Γκαρι , αφλογιστια Κλαους)...
Και παμε στα αλλα.... Τι εδειξε ο τελικος κυπελλου με το υποτιθεμενο στημενο απο πλευρας εποπτη οφ-σαιτ ? Τι μηνυμα περασε ? Οτι "ακουστε κ@ριολακια της Αθηνας , μπορω και εγω σαν ΠΑΟΚ αν κουνησω το χρημα να φτιαξω και εγω το παρα-μαγαζο μου..... Τερμα πια ο τιμιος αδικημενος των 90 ετων ....Τερμα πια ο σφαγμενος που καθε φορα ο εκαστοτε "φιλος" μου εδειχνε την συμπαθεια του αλλα μετα απο λιγο συντασσοταν με αυτον που με εσφαξε...."
Και ο Σαββιδης το καταλαβε ....Σοφος δεν ειναι αυτος που δεν κανει λαθη αλλα αυτος που τα διορθωνει και κυριως δεν τα επαναλαμβανει.... Θελετε 2 παραδειγματα ?
Τελικος με βαζελο στην Αθηνα μετα την επικη βραδια με τον γαυρο στην Τουμπα...Αγκαλιες και φιλακια με τον Αλαφουζο...τελικο σκορ 4-1 και την επομενη ο Αλαφουζος με το πρωτοσελίδο του "Γαυρου" ζητουσε την τιμωρια μας με -15 απο το CAS....
Μετα απο λιγα χρονια αγκαλιες με τον Μελισσανιδη.... "Θα παιξουμε τελικο μονο με ξενους διαιτητες" διατυμπανιζε ο Τιγρης της You are not allowed to view links.
Register or
Login εμεις με χρηματικο προστιμο και -3 και η κουπα στην κουλα σε ματς κεκλεισμενων των θυρων στο ΟΑΚΑ και επειτα απο 2 μηνες αγωνιστικης απραξιας του γαυρου....
Και η αποψη μου ειναι η εξης...Και πιθανον ειναι να μην την διαβασετε πουθενα ....Δεν τους φοβιζει λοιπον η αγωνιστικη αναταση του ΠΑΟΚ...Δεν τους φοβιζει το χρημα που πεφτει στον ΠΑΟΚ...Δεν τους φοβιζουν οι επιχειρηματικες δραστηριοτητες του Σαββιδη....Ουτε οτι μπορει να εχει καλες σχεσεις με την πολιτικη ηγεσια....
Αλλωστε χρημα επεφτε και παικταραδες ερχονταν και επι Μπατατουδη...Και ο Μπατμαν ειχε επιχειρησεις ..Και δυο κυπελλα μαλιστα ειχαμε παρει επι προεδριας του... Και ο Μπατμαν ηταν - και μαλιστα περισσοτερο- ο εκλεκτος του πολιτικου συστηματος για την ομαδα του ΠΑΟΚ....Αλλα και τα χειρουργεια επι ημερων του πηγαιναν συννεφο...Εντος και εκτος Τουμπας... Ακομα και στις εποχες των ΖΖ....Και εκει καλη ομαδα ειχαμε...Με καλους παικτες και απο αποψη οικονομικη ο κοσμος ειχε δωσει πραγματικα τα παντα.....Αλλα και παλι στο ιδιο εργο θεατες ειμασταν....
Αυτο που τους τρομαζει - και γι'αυτο εχουν ξανασυστησει το ΠΟΚ- ειναι οτι διαβλεπουν την δυνατοτητα του ΠΑΟΚ να φτιαξει την δικη του παραγκα.... Ναι ...Οπως σας το γραφω....Τα παρασιτα που ακουνε στο ονομα ΕΠΟ και Διατησια μολις μυριστουν το χρημα και τη δυναμη θα τρεξουν και θα στηθουν στα τεσσερα που ελεγε και μια ψυχη.... Φοβουνται οτι θα χασουν την διαιτητικη ασυλια που ειχαν ποτε ο ενας και ποτε ο αλλος.... Που καλυπτε τις αγωνιστκες αδυναμιες ποτε του ενος και ποτε του αλλου....Και ο φοβος τους αυτος επιτεινεται με την εισαγωγη των ΠΛΕΙ-ΟΦ για τον τιτλο.... Και μονο η αισθηση που πλαναται στην ατμοσφαιρα οτι πλεον δεν θα ελεγχουμε την ΕΠΟ τους τρομαζει....
Τερμα οι δορυφοροι...Τερμα οι δανεικοι....Σπρωξε χρημα στη μεταγραφικη περιοδο του χειμωνα....Στο τελος θα αναμετρηθουν 6 ομαδες και οποια κερδισει... Και αν εχει ο ΠΑΟΚ το δικο τους μαγαζι ? Τι θα γινει ? Για ποσο καιρο θα ειμαστε στη απεξω ?
Επομενως το μηνυμα που περασε περα απο το αγωνιστικο κομματι ειναι "οτι μπορω και εγω κ@ριοληδες... Και οπως με σφαζατε τοσα χρονια αμα γουσταρω σας σκιζω και εγω".....
Οσο δε για τον "καλπικο τιτλο" και τις π@υτσες που γραφουν, εγω προκαλεσα οποιον θελει να μου πει ποιον καλπικο τιτλο πηραμε τα τελευταια 90 χρονια...Γιατι εγω μπορω να τους βαζω ποιους καλπικους τιτλους πηραν και οι τρεις μαζι καθε βδομαδα....
Και εν τελει.....Ας φταιξουν ομαδα να κερδανε και τους διαιτητες...Που πατε ρε κ@λότρυπιδες με τον Χουλτ, τον Πεκχαρτ και τον Ανσαριφαρτ....