90. Pedro Henrique Konzen

Αποστολέας Θέμα: 90. Pedro Henrique Konzen  (Αναγνώστηκε 40761 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 11. Pedro Henrique Konzen
« Απάντηση #80 στις: Απριλίου 30, 2017, 10:13:35 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Να φέρουμε το Κύπελλο»

«Εμείς κάνουμε τα παιχνίδια εύκολα και δύσκολα στον αγωνιστικό χώρο. Σήμερα η εμφάνιση μας ήταν καλή, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και με αυτό τον τρόπο ήρθε αυτό το εύκολο αποτέλεσμα».

Για τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ: «Προσωπικά νομίζω ότι είμαστε πανέτοιμοι. Έχουμε όρεξη για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο και να φέρουμε το κύπελλο για τον ΠΑΟΚ. Οποιοσδήποτε και να παίξει η ποιότητα περισσεύει στο ρόστερ της ομάδας. Ακόμη και σήμερα που αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές έδειξε ότι το επίπεδο είναι εξαιρετικό, ότι υπάρχουν καλοί παίκτες με πολλές παραστάσεις. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για το αν ο ίδιος έχει παρατηρήσει ότι στα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ «πιάνει» καλύτερη απόδοση σε σχέση με τα εκτός: «Η συγκέντρωση και η προετοιμασία που ακολουθώ είναι ακριβώς ίδια και στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ίσως είναι σύμπτωση.

Σίγουρα στα εντός έδρας παιχνίδια βοηθάει και ο κόσμος, αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια. Όλοι θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα με κάθε τρόπο, με μια καλή πάσα, με ένα κλέψιμο με ένα γκολ. Απλά είναι τύχη. Η διάθεση είναι ίδια».

Πολυ καλο παιχνιδι, 2 ασιστ, με πολυ ενεργεια στις φασεις!
ΦΕΡΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ  smilepaok
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #81 στις: Απριλίου 30, 2017, 10:58:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
5-6 zanax πριν τ α παιχνιδια γιατι αλλιως...  :grin1:
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #82 στις: Μαΐου 01, 2017, 10:57:50 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #83 στις: Μαΐου 01, 2017, 03:58:08 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Και αριστερα και μετα δεξια που πηγε εκανε ζημια!
Εχει την εκρηξη στην κινηση που τον βοηθαει!
Αντε παλικαρι μου, γ@μα τωρα και την κουλα  smilepaok
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #84 στις: Μαΐου 07, 2017, 09:52:53 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Ο ΠΑΟΚ ήρθε και μου άλλαξε τη ζωή»!

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μαζί με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έγιναν οι πρώτοι ξένοι ποδοσφαιριστές που σκόραραν σε τελικό με την ασπρόμαυρη φανέλα. Επρεπε να περάσουν 17 τελικοί αν και στην 18η συμμετοχή του ο «Δικέφαλος» ξεκίνησε με 10 ξένους στην ενδεκάδα του!

Ο Πέδρο Ενρίκε φορώντας το γούρικο κασκόλ στο λαιμό, το είχε αγοράσει από την μπουτίκ του ΠΑΟΚ πριν μια εβδομάδα, έκανε πολύ ώρα να συνειδητοποιήσει το τι ακριβώς είχε πετύχει το βράδυ του Σαββάτου. Τα φώτα έσβηναν, όμως ο ίδιος έδειχνε ακόμη να… απορεί. Όλο αυτό που έζησε ήταν πρωτόγνωρο!

«Είναι τρελό για μένα, γιατί όλα έγιναν γρήγορα. Μπήκα αλλαγή και πέτυχα το γκολ, αλλά το σημαντικό δεν είναι οι παίκτες η προσωπικά εγώ  ο ίδιος,μ μετράει πρώτα και πάνω απ’ όλα η ομάδα»

Εκεί, όπου χωρίς να τον ρωτήσουμε καν ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει για τον Παναγιώτη Γλύκο…

«Ξέρω ότι όλοι μιλάνε για τον Παναγιώτη και το λάθος του, αλλά αυτό που εγώ γνωρίζω είναι ότι πρόκειται για έναν σπουδαίο τερματοφύλακα. Αυτός μας πήγε στον τελικό με τις αποκρούσεις του, θυμηθείτε τα ματς με τον Παναθηναϊκό. Ηταν μια κακή στιγμή, σ’ έναν όχι και τόσο καλό αγωνιστικό χώρο, αλλά ο Γλύκος είναι τρομερός».

- Αυτός ο τίτλος είναι σημαντικός για τον Πέδρο Ενρίκε;

"Ναι γιατί τα πρώτα δύο χρόνια στην Γαλλία, είχα καλές αναμνήσεις, αλλά οι έξι τελευταίοι μήνες στην Ρεν ήταν δύσκολοι. Έτσι ήρθα στον ΠΑΟΚ και άλλαξε η ζωή μου και της οικογένειας μου. Για εμένα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή το Κύπελλο. Πρέπει να αποδείξω σε κάθε παιχνίδι όμως ότι θα είμαι όλο και καλύτερος. Θέλω να σκοράρω και άλλα γκολ και την επόμενη σεζόν να κατακτήσω ακόμα περισσότερους τίτλους με τον ΠΑΟΚ».

- Απόλαυσες την υποδοχή των οπαδών του ΠΑΟΚ:

«Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Τα πάντα αλλάζουν στο ποδόσφαιρο, όμως τώρα θα απολαύσουμε την στιγμή, γιατί όλοι οι παίκτες μέσα στη σεζόν δουλέψαμε σκληρά γι' αυτό. Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας για αυτό το Κύπελλο».

- Αυτό το κύπελλο είναι η αρχή στις κατακτήσεις τίτλων από τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ οργανωμένος σύλλογος, όλοι οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν επαγγελματικά. Τώρα είναι μια καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ με την κατάκτηση του Κυπέλλου, για να έρθουν και άλλοι τίτλοι, γιατί όχι».

ΧΥΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ  paokara flag

« Απάντηση #85 στις: Μαΐου 07, 2017, 11:29:43 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ, ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ  :paokeisai:
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #86 στις: Μαΐου 08, 2017, 11:25:47 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Προβλέπω όργια στα play offs  smilepaok
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #87 στις: Μαΐου 08, 2017, 03:18:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Καλα τους εκανες ρε παικταρα και τους πηδηξες οπως επρεπε!!!! smilepaok

Ετσι ρε.....ΟΛΟΥΣ ΤΡΕΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΜΕ   smilepaok
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #88 στις: Μαΐου 08, 2017, 03:47:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
smilepaok smilepaok smilepaok

« Απάντηση #89 στις: Μαΐου 09, 2017, 10:58:12 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Ξύπνησα στις 9 το πρωί και ακόμα πανηγύριζαν...»

Για τον πανηγυρισμό… Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: «Αυτό με τον ΜακΓκρέγκορ είναι ένα παιχνίδι που κάνουμε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Έχω και εγώ ένα τατουάζ στο στήθος και υπάρχει ομοιότητα. Δεν παρακολουθώ MMA, απλά υποστηρίζω του Βραζιλιάνους «μαχητές».

Πανηγύρισα το πρώτο μου γκολ έτσι και συνέχισα να το κάνω, είναι κάτι που αρέσει στους οπαδούς. Τον πανηγυρισμό τον κάνω με υπευθυνότητα πάντως, δεν θέλω να μπω σε… περιπέτειες, γνωρίζω ότι οι «μαχητές» του MMA, είναι λίγο ταραχώδεις, αλλά εγώ δεν έχω αυτό το προφίλ. Είναι απλά ένας χαρακτήρας που αρέσει στους φιλάθλους και μπαίνω και εγώ στο κλίμα».

Για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό πριν την έναρξη του τελικού: «Η Ελλάδα χρειάζεται επιμόρφωση στον τομέα των οπαδών, πρέπει να αφήσουν την βία στην άκρη. Οι σύλλογοι έχουν τον τρόπο να αντιμετωπίσουν το θέμα της βίας. Ο τελικός ωστόσο έγινε σε ουδέτερο γήπεδο, γιατί συνήθως γίνεται στο ΟΑΚΑ στην Αθήνα, αλλά είναι η έδρα της ΑΕΚ.

Όρισαν τον τελικό σε ένα γήπεδο με μικρή χωρητικότητα, μοιράστηκαν περίπου 20.000 εισιτήρια, αρκετοί φίλαθλοι έμειναν εκτός γηπέδου. Η κάθε ομάδα μοίρασε περίπου 8 χιλιάδες εισιτήρια, τα υπόλοιπα μοιράστηκαν σε προσκλήσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Σε γενικές γραμμές θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη οργάνωση. Η άφιξη μας στο γήπεδο ήταν επίσης περίεργη. Το πούλμαν της ομάδας «κόλλησε», έπρεπε να βγούμε και να μπούμε σε ένα mini-bus. Η άφιξη μας στο στάδιο ήταν και εκεί επεισοδιακή, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν ρίξει δακρυγόνα και μας δυσκόλεψε την πρόσβαση στα αποδυτήρια. Πέρασε μια ώρα για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα».

Για το γκολ του: «Στο ριμπάουντ από εκτέλεση φάουλ, υπήρξε μια σέντρα προς την περιοχή όταν εγώ γυρνούσα πίσω για να καλυφθώ και να μην είμαι σε θέση Off-side. Ίσως να ήμουν ένα βήμα μπροστά, αλλά ήταν γρήγορη φάση, δύσκολη απόφαση για τον διαιτητή και τον βοηθό, που έπρεπε να πάρουν μια πολύ γρήγορη απόφαση. Εγώ όμως δεν έχω να απολογηθώ για την φάση, έκανα την δουλειά μου και πέτυχα το γκολ. Το σημαντικότερο ήταν αυτό».

Για τους πανηγυρισμούς του τίτλου: «Ήταν εκπληκτικό. Η πόλη έχει περίπου ένα εκατομμύριο κατοίκους, υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα με τον Άρη, αλλά η πόλη βάφτηκε τελείως «ασπρόμαυρη». Φτάσαμε γύρω στις 5 το πρωί, πήγαμε απευθείας στον Λευκό Πύργο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο τελευταίος τίτλος του ΠΑΟΚ ήταν το 2003, από τότε η ομάδα δεν είχε κερδίσει κάποιο Κύπελλο. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ... διψούσαν για αυτόν τον τίτλο. Ένιωσα πολύ καλή ενέργεια, ήταν ένα ατελείωτο πάρτι.  Ξύπνησα στις 9 το πρωί, μένω κοντά στο κέντρο και άκουγα τους οπαδούς μας ακόμα να πανηγυρίζουν στους γύρω δρόμους!».

smilepaok smilepaok