90. Pedro Henrique Konzen

Αποστολέας Θέμα: 90. Pedro Henrique Konzen  (Αναγνώστηκε 40757 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 11. Pedro Henrique Konzen
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουαρίου 26, 2017, 06:24:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ξεκόλλησε το νύχι από το μεγάλο δάκτυλο.... :-\

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #51 στις: Φεβρουαρίου 26, 2017, 08:58:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Ηταν ένα κακό για εμάς παιχνίδι»

Για το παιχνίδι τόνισε: "Έγινε ένα κακό παιχνίδι για εμάς, στο οποίο σίγουρα δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε και δεν δείξαμε τις δυνατότητές μας. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθε αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα για εμάς".

Για τη φάση του αγώνα και τον τραυματισμό του: "Πονούσα πάρα πολύ και 10-15 λεπτά δεν μπορούσα να πατήσω το πόδι, καθώς ένιωθα έναν πόνο στο νύχι. Ελπίζω να μην είναι κάτι σημαντικό".

Τι έφταιξε και δεν κέρδισε ο ΠΑΟΚ: "Και εμείς δεν ήμασταν καλοί, αλλά και ο αντίπαλος, γιατί έπαιζε με βαθιές μπαλιές και προσπαθούσε με αυτόν τον τρόπο να μας απομακρύνει. Δώσαμε όμως και εμείς το δικαίωμα, μιας και δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες που φτιάχνουμε σε κάθε αγώνα".

Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ στη σεζόν: "Είμαστε μια ομάδα με πολύ κόσμο που μας δίνει μεγάλη δύναμη, δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα και πρέπει άμεσα να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες".

Εκει ρε γμτ, πως το χασες! :(
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #52 στις: Φεβρουαρίου 26, 2017, 10:08:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paok24.com/podosfairo/89859/kamia-anisyxia-gia-enrikeΕπιφανειακός από ότι φαίνεται ο τραυματισμός του Πέδρο Ενρίκε στον αγώνα με τον Ηρακλή.
Λίγο μετά το γκολ του Πρίγιοβιτς, ο Πέδρο Ενρίκε είχε κάποιες ενοχλήσεις από ένα μαρκάρισμα του αντιπάλου του, κάτι που τελικά τον οδήγησε εκτός αγώνα με τον Τζάλμα Κάμπος να παίρνει τη θέση του στην 11άδα του ΠΑΟΚ.

Παρότι στην αρχή πολλοί φοβήθηκαν κάποια κάκωση ή αιμάτωμα για τον Βραζιλιάνο παίκτη του ΠΑΟΚ, τελικά η "ζημιά" φαίνεται να είναι πολύ μικρότερη μιας και το τραύμα είναι επιφανειακό στο νύχι του Πέδρο Ενρίκε.

Αυτό σημαίνει ότι παίκτης θα είναι κανονικά στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για τον επαναληπτικό με την Ξάνθη και τον επόμενη αγώνα για το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #53 στις: Φεβρουαρίου 26, 2017, 10:41:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Βιαστηκε να τελειωσει την φαση ενω ειχε χρονο να πλασαρει!
Εκει αν εκανε το 0-2, τελειωνε!
Τουλαχιστον δεν επαθε κατι σοβαρο!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #54 στις: Μαρτίου 04, 2017, 01:08:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Με βαση το οτι θα κ@βλωσει με την κερκιδα, προβλεπω οργια αυριο.
Αν κανει παπαδες, ισως σκοραρει κιολας!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #55 στις: Μαρτίου 04, 2017, 09:17:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Αυριο βγαινεις mvp βαζοντας γκολ και κανοντας το καλυτερο σου παιχνιδι! ::)

« Απάντηση #56 στις: Μαρτίου 04, 2017, 10:24:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Θα είμαι έτοιμος...»

Για την υγεία του, σε τι κατάσταση βρίσκεται: «Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που είχαν τέτοιο τραυματισμό. Παρόλα αυτά νιώθω έτοιμος για το ντέρμπι. Θέλω να αγωνιστώ όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές. Ελπίζω μέχρι την Κυριακή να είμαι στο 100%».

Για την προσαρμογή του στην Ελλάδα: «Όντως, αυτόν τον μήνα που βρίσκομαι στην Ελλάδα έχω βιώσει αρκετές καταστάσεις. Η προσαρμογή μου έγινε πολύ γρήγορα χάρη στους συμπαίκτες μου. Έγιναν πολλά πράγματα. Έχω πετύχει γκολ, ήρθαν νίκες, έπαιξα στο Europa League. Τώρα αφήνω τα πάντα πίσω μου. Προσηλώνομαι στο ντέρμπι. Έχω μεγάλη επιθυμία για αυτό το ματς».

Για την επιθυμία του να ξεχωρίσει στον πάγκο: «Θέλω να αφήσω πίσω μου την αποβολή που είχα στην Ξάνθη. Ήταν μία ηλίθια κίνηση από μέρους μου. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να συνεχίσω να παίζω. Είναι σημαντικό να βρω το ρυθμό μου, αλλά εξίσου σημαντικό είναι να μην παίρνω χαζές κάρτες. Έχω μιλήσει επ’ αυτού με τον προπονητή μου και τους υπεύθυνους του συλλόγου. Από εδώ και πέρα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να παίζω μπάλα».

Αν πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ περνάει κρίση: «Κάθε τρεις μέρες, από πρωτάθλημα σε κύπελλο και Ευρώπη, έχουμε συνεχόμενες υποχρεώσεις. Ο προπονητής κάνει rotation. Χρειαζόμαστε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Είναι λογικό σε κάποια ματς να μην πιάνουμε καλή απόδοση. Όλοι γνωρίζουμε πως αυτό αποτελεί μέρος του παιχνιδιού. Θέλουμε να πιάσουμε σπουδαία απόδοση στο ντέρμπι και να ξεχάσουμε τα υπόλοιπα».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είμαι προσηλωμένος στο να βοηθήσω την ομάδα μου. Θέλω να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Γνωρίζω τη σημασία αυτού του ντέρμπι. Έχω δει πολλά βίντεο. Έχω καταλάβει πόσο καυτή είναι η ατμόσφαιρα σε αυτά τα ματς. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν πρέπει να μπερδέψουμε τη μεγάλη φιλοδοξία για νίκη με τη βιασύνη. Ο αντίπαλος είναι πολύ δύσκολος. Ωστόσο και εμείς είμαστε δύσκολος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό. Επομένως αναμένω ένα μεγάλο ντέρμπι. Θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε».
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #57 στις: Μαρτίου 05, 2017, 12:08:14 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Αυριο βγαινεις mvp βαζοντας γκολ και κανοντας το καλυτερο σου παιχνιδι! ::)

Το νου σου! ::)

« Απάντηση #58 στις: Μαρτίου 05, 2017, 10:49:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το παιχνίδι»

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το σημερινό παιχνίδι. Έγιναν πολλά πράγματα γρήγορα. Η χαρά που έβλεπα στα πρόσωπα δεν περιγράφεται»

Σε ότι αφορά την φάση που ζήτησε πέναλτι είπε: «Είχα την εντύπωση πως πατούσα μέσα και ήθελα να του δείξω. Είδε όμως πως είμαι έξω. Δεν έχει σημασία. Σημάσια έχει η νίκη και τίποτα άλλο»

Σχετικά με τον τραυματισμό του δήλωσε: «Είμαι καλά με το πρόβλημα που είχα με το νύχι μου. Απλώς το παιχνίδι είχε ένταση και ένιωσα πόνο στις γάμπες επειδή έχασα προπονήσεις.».

Για τη συνεργασία με τον Πριγιοβιτς: Σίγουρα τη στιγμή που έδωσα τη πασα είδα ότι ήταν έτοιμος να σκοράρει. Πίστευα πως θα κάνει γκολ. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης έχει την αίσθηση του γκολ και αυτό μας δίνει όλους αυτοπεποίθηση.»

Οσο περναει ο καιρος θα γινεται πολυ σημαντικος παικτης.
Μπραβο ρε παικταρα μου  smilepaok
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #59 στις: Μαρτίου 05, 2017, 10:53:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Πιο pano δεν γίνεται!!!! Αλά ηρέμησε λίγι γιατί θα σε στοχοποιήσουν τα κοράκια!
 smoking smoking
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4