74. Amr Warda

Αποστολέας Θέμα: 74. Amr Warda  (Αναγνώστηκε 37584 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 7. Amr Warda
« Απάντηση #60 στις: Απριλίου 05, 2017, 08:09:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Καλο σουτακι στο τελος, ερχονται δυσκολα παιχνιδια.

ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΡΕ! >:D
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #61 στις: Απριλίου 09, 2017, 09:50:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Σοβαρος με τελικες και ασιστ.
Επισης πολλα τρεξιματα.
ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ ΡΕ >:(

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας και ελπίζω να ευχαριστήθηκαν την εικόνα που δείξαμε. Σε κάθε αγώνα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και το επίπεδο της ομάδας έχει βελτιωθεί στους τελευταίους δύο αγώνες, συνεχίζουμε τη δουλειά και θέλουμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι».

Πρόσθεσε ότι: «Κάθε ματς είναι σημαντικό είτε είναι για το πρωτάθλημα είτε για το κύπελλο. Σήμερα αγωνίστηκαν δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και την ίδια εμφάνιση που κάναμε σήμερα θέλουμε να την επαναλάβουμε και την Τετάρτη. Είναι ένας ημιτελικός κυπέλλου, πολύ σημαντικός για εμάς. Θα προσπαθήσουμε σαν οικογένεια, σαν ομάδα να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Αθήνα, γιατί ο επαναληπτικός είναι στην Τούμπα».

Για το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε με την αργοπορημένη επιστροφή του από την Αίγυπτο, σημείωσε:
«Υπήρχε ένα θέμα με τη διαφορά ώρας για αυτό δεν πήρα το αεροπλάνο από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη, όμως ήμουν στην Ελλάδα, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω. Όλα είναι καλά τώρα, θα ρυθμίσω καλύτερα το ρολόι μου άλλη φορά, δε θα το ξανακάνω».

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα για τα θύματα των βομβιστικών επιθέσεων στην Αίγυπτο: «Σήμερα πραγματοποιήθηκε μια βομβιστική επίθεση στην Αίγυπτο, στην Αλεξάνδρεια. Πολύς κόσμος έχασε τη ζωή του και θέλω να τους αφιερώσω τη νίκη και το σημερινό αποτέλεσμα. Έχω μάλιστα έναν φίλο στο νοσοκομείο. Να αναπαυθούν εν ειρήνη τα θύματα και ελπίζω η Αίγυπτος να γίνει μια καλύτερη και πιο ασφαλής χώρα».

« Απάντηση #62 στις: Απριλίου 10, 2017, 07:43:26 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ξέρεις 100 κιλά μπάλα ρε, σοβαρέψου και παίξε μπάλα.
Ότι θες τους κάνεις ώρες ώρες...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #63 στις: Απριλίου 10, 2017, 12:37:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Καλος και ορεξατος.
Η ιστορια με τον παγκο και με την σιωπηρη τιμωρια λειτουργησε ευεργετικα.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #64 στις: Απριλίου 10, 2017, 06:27:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Ξέρεις 100 κιλά μπάλα

Δεν θελω υπερβολες...Ενας Αιγυπτιος ηξερε 100 κιλα μπαλα...  Aυτον καμμια 30ρια κιλα τον κοβω να ξερει...>:(
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 10, 2017, 06:28:56 μμ από Telis Stallone »
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #65 στις: Απριλίου 10, 2017, 10:19:34 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Ετσι.  :))
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #66 στις: Απριλίου 10, 2017, 10:50:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
 :paokeisai: λίγο υπερβολή πάει..... :grin1:

« Απάντηση #67 στις: Απριλίου 18, 2017, 08:46:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα"

Ο Αμρ Ουάρντα θέλει το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και δεν το έκρυψε. Ο Αιγύπτιος μιλώντας στην ιστοσελίδα «Arab News» αναφέρθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του, στη μεταγραφή του στο "Δικέφαλο του βορρά" και για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί το Μουντιάλ του 2018.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για την παρουσία του στο Κόπα Άφρικα: «Καταρχάς, είμαι χαρούμενος για τα όσα έχω πετύχει τη φετινή σεζόν. Το Κόπα Άφρικα ήταν μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος για εμένα. Πίστευα ότι θα κατακτήσουμε τον τίτλο, αλλά η ατυχία στο τέλος μας στέρησε το τρόπαιο. Είμαι χαρούμενος για την παρουσία μου και για τα όσα πετύχαμε, γιατί κάναμε τους συμπατριώτες μας περήφανους».

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Δέχθηκα την προσφορά από τον ΠΑΟΚ, λίγο πριν τους τελικούς του Κόπα Άφρικα, αλλά το μυαλό μου ήταν αφοσιωμένο στην Εθνική ομάδα. Αποδέχθηκα την πρόταση του ΠΑΟΚ και μια μέρα μετά το τέλος του Κόπα Άφρικα, ταξίδεψα στην Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψω το συμβόλαιό μου. Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, φυσικά, η μεταγραφή μου σε μια τέτοια ομάδα, αποτελεί ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου».

Για τις όποιες, έστω και μαθηματικές, ελπίδες διατηρεί ο ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί κάναμε μια σπουδαία νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, που σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Ολυμπιακού απέναντι στον Λεβαδειακό, αναπτέρωσε τις ελπίδες μας για πρωτάθλημα. Φυσικά και θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ. Ακούγεται δύσκολο, με μόλις δύο αγώνες να απομένουν για το τέλος, αλλά θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας. Αν χάσουμε τον τίτλο, θα τον χάσουμε παλεύοντας μέχρι το τέλος».

Για τις προτάσεις που είχε από αιγυπτιακούς συλλόγους για να επιστρέψει στην πατρίδα του: «Είχα κάποιες προτάσεις για να επιστρέψω στο αιγυπτιακό πρωτάθλημα. Ίσως να το σκέφτηκα για λίγο, αλλά όταν ήρθε η πρόταση του ΠΑΟΚ, όλα τελείωσαν. Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Ευρώπη. Ελπίζω να προσφέρω πολλά στον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να μετακομίσω σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα στο μέλλον».

Για το ενδεχόμενο παρουσίας του στο Μουντιάλ του 2018: «Αποτελεί σίγουρα όνειρό μου να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ρωσία το 2018. Αυτό είναι το όνειρο ολόκληρου του αιγυπτιακού λαού. Έχουμε δύσκολη αποστολή, αλλά με την βοήθεια του Θεού, θα τα καταφέρουμε. Ονειρεύομαι την ημέρα που θα φορέσω την φανέλα της Εθνικής στο Μουντιάλ».

Αν  είναι σοβαρός και πειθαρχημένος, θα πάει καλά η ομάδα και ο ίδιος..

« Απάντηση #68 στις: Απριλίου 23, 2017, 07:57:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ωραία κίνηση στο γκολ...και τελείωμα...

« Απάντηση #69 στις: Απριλίου 23, 2017, 09:34:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Να πάρουμε την πρόκριση κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Για το βραβείο του MVP: «Ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς αυτή η νίκη, είναι συνολική η προσπάθεια. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Ευχαριστούμε και τον κόσμο και επικεντρωνόμαστε πλέον στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι».

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό και τον Ιβάν Σαββίδη: «Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο αυτό, υπάρχει και η ήττα σαν αποτέλεσμα. Χάσαμε με 2-0 και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση. Θέλω να πω ότι από την αρχή της χρονιάς, έχουμε αρχίσει να φτιάχνουμε κάτι καλό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Σαββίδη και την οικογένεια του, γιατί μας στηρίζουν κάθε μέρα και θέλουμε να τους κάνουμε υπερήφανους, πετυχαίνοντας κάτι καλό και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο».

Για το σημερινό παιχνίδι και αν τους επηρέασαν τα γεγονότα των τελευταίων ημερών: «Ήρθαμε για να κερδίσουμε. Είμαστε ο ΠΑΟΚ, είμαστε μία μεγάλη ομάδα. Ανεξαρτήτως του τι γίνεται σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για την νίκη. Χτίζουμε μία καινούργια ομάδα, μία καλή ομάδα για το μέλλον και προσπαθούμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Για το παιχνίδι της Πέμπτης: «Φυσικά περιμένω ότι θα είναι γεμάτο το γήπεδο και θέλουμε να κάνουμε χαρούμενους τόσο τον πρόεδρο, όσο και τον κόσμο».

ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ! >:D