"Έχω παρακολουθήσει τον ΠΑΟΚ και θα προσαρμοστούμε πάνω σε αυτό""Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας, περιμένω ένα συναρπαστικό παιχνίδι αύριο, όπου θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα».
Σχετικά με την απουσία του Μπενταλέμπ, σημείωσε ότι: «Πρόκειται για μια λοίμωξη, οπότε έμεινε στην Γερμανία. Αυτό θα το δω αύριο (σ.σ. για τον αντικαταστάτη του), έχω αρκετές επιλογές στην ομάδα. Το σημαντικό είναι να βρω την σωστή 11άδα».
Σχετικά με το αποτέλεσμα που θα ήθελε αύριο: «Θεωρώ πως το σημαντικό είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, το μηδέν είναι σημαντικό αλλά δεν θα έλεγα όχι σε ένα γκολ. Θέλω ένα καλό αποτέλεσμα για το δεύτερο παιχνίδι, παίζουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα που θα έχει και την στήριξη του κόσμου».
Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Πρόκειται για δυο καλές ομάδες και ο ΠΑΟΚ έρχεται από σερί θετικών αποτελεσμάτων, παίζει στην έδρα του είναι ποιοτικός αντίπαλος, δεν μπορώ να πω κάποιο ποσοστό, να παίξουμε καλά αύριο, ενώ είναι θετικό που η ρεβάνς είναι σε εμάς, θέλουμε να περάσουμε γιατί έχουμε μεγάλες προοπτικές για την διοργάνωση».
Για την ατάκα του Ίβιτς ότι περιμένει εκπλήξεις στην ενδεκάδα της Σάλκε : «Υπάρχει μια ποικιλία παικτών, δοκιμάζω αρκετά σχήματα, πάντα όλα προσαμμωμένα στον αντίπαλο. Πρόκειται για ειδικά παιχνίδια, είμαι σίγουρος ότι αύριο οι παίκτες μου θα είναι συγκεντρωμένοι, περιμένω από τους οπαδούς μας να μας βοηθήσουν παραπάνω».
Για το ποιο είναι το επικίνδυνο σημείο του ΠΑΟΚ: «Πρόκειται για ομάδα που παίζει επιθετικά με λύσεις στα άκρα, είναι καλή στην αμυντική λειτουργία παρότι δεν παίζει αμυντικά. Έχω παρακολουθήσει τον ΠΑΟΚ και θα προσαρμοστούμε πάνω σε αυτό».
Για το αν θεωρεί πως η Σάλκε είναι υποχρεωμένη να περάσει στην επόμενη φάση: «Πρόκειται για δυο καλές ομάδες, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα, άλλωστε το έδειξε και με την απόδοση του στο παιχνίδι με την Φιορεντίνα».