ΕΠΟ, Superleague και ΠΑΟΚ

Αποστολέας Θέμα: ΕΠΟ, Superleague και ΠΑΟΚ  (Αναγνώστηκε 51937 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: ΕΠΟ, Superleague και ΠΑΟΚ
« Απάντηση #180 στις: Μαρτίου 08, 2016, 06:49:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

«Δεν μπορεί ο κ. Μποροβήλος να διαχειρίζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχω βάλει φέτος 44 εκ. ευρώ και 70 εκ. συνολικά στην πενταετία μου. Δεν μπορεί να διαχειρίζεται τα χρήματά μου ένας υπόδικος. Κοιτάξτε κάτι (σ.σ. απευθυνόμενος στην πλευρά του Ολυμπιακού). Ο πρώτος που πλήττεται από αυτή την κατάσταση είναι ο Ολυμπιακός, γιατί τώρα θα αναγκαστεί να παίξει προκριματικά και αυτό είναι κάτι που προφανώς δεν το είχατε σκεφτεί όταν φέρνατε το ποδόσφαιρο σε αυτό το σημείο. Το πρόβλημα είναι επίσης και οι δημοσιογράφοι και οι στρατοί που έχουν ορισμένοι από τους ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Να σας πω και κάτι άλλο; Με κατηγορήσατε ότι δεν είμαι Έλληνας. Εγώ λοιπόν θα δηλώνω Ρώσος, θα δηλώνω Πόντιος, γιατί κάποιοι είχαν το θράσος να μου πουν ότι είμαι ξένος», ανάφερε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM.

Επιπλέον, ο Ιβάν Σαββιδης έκανε και μια πρόταση-τομή για τη διαιτησία: «Να βγάλουμε εμείς μισθό στους διαιτητές και να τους πληρώνουμε εμείς. Να τους δίνουμε και μπόνους ανά παιχνίδι και να τους κάνουμε όσο ανεξάρτητους γίνεται. Τόση ώρα που είμαστε εδώ όμως έχω καταλάβει ότι δεν ήρθαμε για λύσεις. Ο καθένας λέει τα δικά του, δεν ακούω καμία λύση για το ποδόσφαιρο. Θα προσυπέγραφα την τοποθέτηση Κωστούλα (σ.σ. για Μποροβήλο) περί αναγκαιότητας για παραίτηση Μποροβήλου».

«Εγώ άφησα τις δουλειές μου για να βοηθήσω όσο μπορώ και να βοηθήσουμε το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Ξάνθη έχει κάνει μία πρόταση, συμφωνώ με τον κ. Πανόπουλο αλλά δεν βλέπω εδώ όλους τους ιδιοκτήτες, δεν ήρθε και ο κ. Μαρινάκης»
, είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ.

Γιαννίκος, Θεοδωρίδης απάντησαν πως ο κ. Μαρινάκης έχει λόγο που δεν ήρθε και σε εκείνο το σημείο ο Σαββίδης απευθυνόμενος στον Γιαννίκο ανέφερε: «Εσύ δεν θα μου μιλάς. Εσύ δεν θα μου απευθύνεις το λόγο. Εσύ είσαι ένας υπάλληλος»!

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Δημήτρης Μελισσάνιδης φωνάζοντας: «Να φύγουν τώρα οι φιλιππινέζες από το ποδόσφαιρο».

Ο Κώστας Καραπαπάς φώναξε «ντροπή» και ακολούθησε η τοποθέτηση του Γιαννίκου: «Εγώ είμαι αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού. Τον εκπροσωπώ σε διεθνείς οργανισμούς. Δεν είναι δυνατόν να μου μιλάς έτσι». Ο Σαββίδης του απάντησε: «Εσύ να μιλάς με τον Μίχελ που είναι ισότιμος σου. Εδώ μιλάνε οι ιδιοκτήτες»!

Ο Ιβάν Σαββίδης συνέχισε: «Σας είχα δώσει συγχαρητήρια για την νίκη σας στο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι οι διαιτητές. Ο Παππάς ήθελε να γίνει πρωταγωνιστής. Γιατί δεν διέκοψε το παιχνίδι όταν έπεσε το ποτήρι στον Σίλβα; Αν εκεί το διέκοπτε δεν θα έλεγα τίποτα και δεν θα είχε δημιουργηθεί κανένα θέμα. Όμως ο Παππάς δεν ήθελε να το διακόψει για τους δικούς του λόγους και να κάνει τα δικά του».

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #181 στις: Μαρτίου 08, 2016, 06:55:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Μπράβο ρε Τεο ήμουν έτοιμος να τα ποστάρω και με πρ'ολαβες!!!!! musicrocker
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #182 στις: Μαρτίου 08, 2016, 07:07:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Λίγο νωρίτερα και όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM και την ώρα που δεχόταν πυρά ο Θεοδωρίδης είπε: Τα έχετε βάλει όλοι με τον Ολυμπιακό. Τι θέλετε να αποχωρήσουμε;

Παπαθανασάκης: Δεν επιτρέπεται ένας άνθρωπος που έχει ανοιχτές υποθέσεις με τη δικαιοσύνη να προεδρεύει και να τον καλύπτεται είναι ντροπή. Θεοδωρίδης: Δεν θα μου λες εμένα τι να κάνουμε να αλλάξεις ύφος.

Σε εκείνο το σημείο ο Σπύρος Παπαθανασάκης επετέθη φραστικά στον Σάββα Θεοδωρίδη βρίζοντας τον: Είσαι μαλ…, λες μαλ….

Ο κ. Παπαθανασάκης σηκώθηκε από τη θέση του και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του. Σηκώθηκε και ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Γινεται της ποπης εκει μεσα, μιλαει ο Μελ τωρα!

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη: Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει πίσω από το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Και οι μικροί και οι μεγάλοι. Και οι μικροί μην λέτε ότι δεν ξέρετε. Μην κρυβόσαστε και μην φοβάστε κανέναν. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσεις ας βοηθήσει. Ο Ιβάν έχει δίκιο εμείς πρέπει να δούμε πως θα φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Να φτιάξουμε μία επιτροπή με τους τέσσερις μεγάλους και δύο εκπροσώπους των μικρών. Αυτή η επιτροπή να πάει στον Κοντονή και να ζητήσουν να φτιάξει η διαιτησία. Αυτοί οι έξι θα αναλάβουν αυτό το καθήκον. Να γίνει μία κοινώς αποδεκτή κατάσταση. Πρέπει να αλλάξει εδώ και τώρα η ΕΠΟ και να ολοκληρωθεί ο θεσμός του κυπέλλου.

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο κ. Θεοδωρίδης: Πες ονόματα.

Μελισσανίδης: Όταν έρθει η ώρα θα τα πω.

Θεοδωρίδης: Πριν πεις οτιδήποτε άλλο να παραδεχτείς ότι εσύ είσαι ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ. Να δείξεις ότι είσαι άντρας.

Μελισσανίδης: Αυτό είναι το πρόβλημα σου. Η ΑΕΚ έχει και πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά

« Απάντηση #183 στις: Μαρτίου 08, 2016, 07:22:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ο πρωταθλητής στο τέλος της σεζόν να δίνει το 40% των εσόδων που παίρνει από το Τσάμπιονς Λιγκ στις μικρές ομάδες, για να τις βοηθήσουμε να δυναμώσουν. Επίσης, ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε είναι ότι όλοι παίζουν στοίχημα».

« Απάντηση #184 στις: Μαρτίου 08, 2016, 07:24:53 μμ »

• Public Relations
  • 6358
You are not allowed to view links. Register or Login
Η προταση Μελισσανιδη ειναι ο πρωταθλητης να δινει το 40% στους μικρους.
Όπως επίσης και να συνεχιστεί ο θεσμός του Κυπέλλου.... Φοβού τους Δανούς και δώρα φέροντες!

Πλήρως οι πρόταση:
«Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τι συμβαίνει κάθε Κυριακή. Τα ξέρουμε και οι μικροί και οι μεγάλοι. Και οι μικροί μην λέτε ότι δεν ξέρετε, μην κρύβεστε και μη φοβάστε κανέναν. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει, ας βοηθήσει. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δίκιο σε όσα λέει, εμείς πρέπει να δούμε πως θα φτιάξουμε το ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς.
Προτείνω να φτιάξουμε μια επιτροπή που θα αποτελείται από τους τέσσερις μεγάλους και δύο εκπροσώπους των μικρών ομάδων. Αυτή η επιτροπή των έξι να πάει στην ΕΠΟ και στον Κοντονή και να ζητήσουν να αλλάξουν τα πράγματα στη διαιτησία, να σταματήσει το σημερινό καθεστώς. Να γίνει μια κοινώς αποδεκτή κατάσταση. Πρέπει επίσης να αλλάξει εδώ και τώρα η διοίκηση της ΕΠΟ και να τελειώσει ο θεσμός του κυπέλλου Ελλάδας.
Και μια ακόμη πρόταση. Ο πρωταθλητής στο τέλος της σεζόν να δίνει το 40% των εσόδων που παίρνει από τη Σούπερ Λίγκα στις μικρές ομάδες, για να τις βοηθήσουμε να δυναμώσουν. Επίσης, ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε είναι ότι όλοι παίζουν στοίχημα"
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 08, 2016, 07:27:55 μμ από nikolasf4 »
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #185 στις: Μαρτίου 08, 2016, 07:28:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Κάνει δηλώσεις ο Σαββίδης...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #186 στις: Μαρτίου 08, 2016, 07:31:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Την είδηση έδωσε ο Γιώργος Σπανός αποχωρώντας από τη συνάντηση στη Σούπερ Λίγκα. Η πρόταση του Δημήτρη Μελισσανίδη για να συσταθεί μια επιτροπή που θα έχει συναντήσεις με την ΕΠΟ και τον Σταύρο Κοντονή έγινε αποδεκτή.

«Συμφωνήσαμε να δημιουργηθεί μια επιτροπή η οποία θα πάει στην ΕΠΟ και στον υφυπουργό για να συνομιλήσουμε», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Σπανός και συνέχισε αναφερόμενος στο θέμα της διακοπής του Κυπέλλου.

«Ναι το θίξαμε το ζήτημα. Το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται και δεν πρέπει να την πληρώνουν αυτοί που δεν φταίνε σε τίποτα. Πρέπει να βάλουμε δομές συγκεκριμένες για να λύσουμε τις παθογένειες και τα προβλήματα που υπάρχουν», τόνισε ενώ αναφερόμενος στο κλίμα που υπήρχε στη συνάντηση ανέφερε:

«Σαφώς και υπήρχαν αντεγκλήσεις αφού υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Εγώ θα πω ότι μπορούμε να συμφωνήσουμε σε πρόσωπα και παντού. Είπα ότι είμαστε στο χειρότερο σημείο. Πιστεύω ότι μπορούμε να συμφωνήσουμε και σε πρόσωπα και στα πάντα», κατέληξε.

« Απάντηση #187 στις: Μαρτίου 08, 2016, 07:32:50 μμ »

• Public Relations
  • 6358
«Θέλουν πόλεμο, θα μπω σε πόλεμο»

Σαββίδης: "Μάλλον χρειαζόταν αυτή η συνάντηση για να ακούσουμε και να ακουστούμε. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος, αλλά μερικές φορές χρειάζονται τέτοιες συναντήσεις που οδηγούν σε χάσιμο χρόνο προκειμένου να γίνουν πιο χρήσιμες οι επόμενες συναντήσεις. Δυστυχώς η Σούπερ Λιγκ δεν έχει τόσες αρμοδιότητες που θα θέλαμε να έχει. Δημιουργείται η εντύπωση ότι μιλήσαμε αρκετά.
Με διαφορετικούς τόνους και διαφορετικές λέξεις όλοι λέγανε τα ίδια πράγματα. ¨Οτι χρειαζόμαστε καθαρό ποδόσφαιρο. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η διαφορά και η κακή διαιτησία είναι η πηγή της βίας στα γήπεδα. Εγώ ανακοίνωσα στους προέδρους και στους ιδιοκτήτες της θέση μου.
Είναι απίθανο να αλλάξω τη θέση μου. Είμαι προσβεβλημένος για το γεγονός ότι άρχισαν να με κατονομάζουν ως φιλοξενούμενο τον οποίο και φροντίζουν. Αυτό με οδηγεί στο να ξανασκεφτώ κάποια πράγματα."

"Δεν ξέρω τι απόφαση θα πάρω. Εγώ στα τέσσερα χρόνια της παρουσίας μου στον ΠΑΟΚ έχω κάνει περισσότερα από άλλους. Εγώ απαιτώ να ακούσω την δραστηριότητα ενός ανθρώπου που έχει δώσει 308 εκατ ευρώ. Δεν θέλω κανένας να πιστέψει ότι αφαιρεί τα χρήματα μου. Είμαι έτοιμος για όλα. Πάνω από όλα θα είναι η δική μου τιμή και η τιμή του ΠΑΟΚ.
Εγώ υποστηρίζω την κυβέρνηση που ακύρωσε το Κύπελλο και είμαι υπέρ του να διακοπεί και το πρωτάθλημα. Δεν έχει σημασία ποιο θα είναι το αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ. Έχοντας επενδύσει 85 εκατομύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ μπορώ να τον συντηρήσω σε όποια κατάσταση και εάν βρεθεί.
Διαιτητές σαν τον Παππά θα πρέπει να αποβληθούν ισόβια. Αυτά θα επιστρέψει την εμπιστοσύνη των φιλάθλων σε εμάς. Οι ενέργειες του Παππά προκάλεσαν τη βία και ήμασταν τυχεροί που δεν σκοτώθηκαν άνθρωποι.
Είχα παραδεχτεί ότι δεν ήταν σωστές οι ενέργειες των φιλάθλων μας. Εάν το παιχνίδι είχε διακοπεί τη στιγμή που έπρεπε σύμφωνα με τους κανόνες εμείς θα δουλεύαμε πάνω στο δικό μας σφάλμα.
Η βία στα γήπεδα και η πηγή της βίας αυτά αποτελούν πρωταρχικό καθήκον του κράτους. Όπως παλεύει κόντρα στην τρομοκρατία το ίδιο πρέπει να κάνει και με όλες τις ενέργειες που προκαλούν αντιδράσεις.
Εμείς πληρώνουμε τον διαιτητή προκειμένου εκείνος να μας κοροϊδεύει"

"Δεν έχω κάνει τίποτα για το οποίο θα μπορούσα να ντρέπομαι. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν σωστό επενδυτή. Από σήμερα θα λέω ότι είμαι Ρωσοπόντιος. Κανένας δεν θα μου δίνει οδηγίες για το ποιος είναι φιλοξενούμενος και ποιος έχει δικαίωμα να λέει τον άλλον φιλοξενούμενο.
Θα απαιτήσω από το κράτος να προστατέψει τους σωστούς υπηκόους. Αν το κράτος το έχει δώσει αυτό σαν να είμαι φιλοξενούμενος να το πάρει πίσω. Μου κύρηξαν πόλεμο και θα μπω σε αυτόν τον πόλεμο. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο ΠΑΟΚ θα βγει νικητής.
Όλοι οι ιδιοκτήτες το ίδιο πράγμα θέλουν. Ένα καθαρό ποδόσφαιρο και να γυρίσουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα. Όλοι τα ξέρουν όλα. Όλοι πονάμε για αυτό το πράγμα, αλλά μάλλον δεν έχουμε δυνατότητες να ενωθούμε για να αλλάξει αυτό το πράγμα" είπε ο κ. Σαββίδης και τώρα δέχεται ερωτήσεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 08, 2016, 07:39:11 μμ από nikolasf4 »
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #188 στις: Μαρτίου 08, 2016, 07:41:27 μμ »

• Public Relations
  • 6358
Σε ερώτηση για το εάν θα παίξει ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ολυμπιακό εάν γίνει: "Η ομάδα δεν θα πάει στην Αθήνα σε κάθε περίπτωση. Ταυτόχρονα έχω δώσει εντολή να ξεκινήσει το πρόγραμμα που θα λέγεται ασφαλής Τούμπα. Θα ιδρυθεί ένα σωματείο που θα ονομάζεται ασφαλής Τούμπα και το 10% από κάθε εισιτήριο θα πηγαίνει εκεί.
Τα χρήματα θα πηγαίνουν για την ασφαλή λειτουργία της Τούμπάς. Σήμερα το είπα μπροστά σε όλους τους εκπροσώπους των ομάδων πως εάν υπάρχει ένα ιερό μέρος αυτό είναι η Τούμπα"
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #189 στις: Μαρτίου 08, 2016, 07:46:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
είμαι υπέρ του να διακοπεί και το πρωτάθλημα. Δεν έχει σημασία ποιο θα είναι το αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ. Έχοντας επενδύσει 85 εκατομύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ μπορώ να τον συντηρήσω σε όποια κατάσταση και εάν βρεθεί

MΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ....

Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών